Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ha Te játékvezetõ lennél, és az egész mezõnybõl egy játékost ismernél, akivel ráadásul otthon hivatalból jóban vagy, Te is többet engednél neki, mint bárki másnak.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
És mi lett volna ha ez x lett volna?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha ez igy fojtatodik az EB-t siman hozzuk. Remelem bekapjuk az Eb-n a svedeket es jol lealazzuk oket! <#hehe>#hehe>
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Raadasul itt nem is vezettunk, bar igencsak hajaz, az a kudarc a 54-es mecsel.
Mintha mi tudnank azert, hogy lehet elveszteni mindent az utolso pillanatokban. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
BTW a Bulgárokat mindenképp meg kell VERNI! A 3.-t ne veszítsük el.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
És a megbocsátás? Vagy már elõre betart, nemhogy utólag feloldoz?<#vigyor0>#vigyor0>
Olaszországban köztudott, hogy a gazdag északi csapatok, mint a Juventus kézben tartják az egész bajnokságot és a bírói kart.
Zlatan Ibrahimovic a Juve labdarúgója.
A két információ összerakható...
Az Ibrhamimovi¢c stringliterálokat tartalmazó anekdótákat tragikomédiának nevezzük.
Kozkaztatni kell mese nincs.
Itt meg azt latom, hogy csere a 87. es a 90. percben.
Tiszta idohuzasi szandek.
Ilyenkor inkabb ne is kuldjon mar be senkit, mert csak a sajat csapatatol veszi el a jatekidot.
Mert jó, hogy barátságos meccsen megverünk mindenkit, meg szépen játszunk, meg eredményesen, de mindig ez van. Aztán jön mindenki nagyokosan, hogy mert összeroppanunk a tétmeccsen. Hát a nagy faszt. A tét meccsen van egy bíró is, akinek nagyon nem mindegy, hogy hogy vezeti a meccset.
Speciel én is végigimádkoztam a mecset, hogy nyerjünk nem jött be ez van, lényeg, hogy az EB selejtezõn már ütõöképes gárda legyen.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amit mondtam, úgy értettem, hogy sikerült felépítenünk a válogatott játékát, van stabilnak mondható védekezésünk, és egy viszonylag erõs és állandó középpályánk.
Az építkezést ott kell folytatni, hogy meg kell találni azt a 2-3 csatárt, akikre lehet számítani. Válogatott szinten Toghelle Sanyit én elfelejteném, amíg nem játszik máshol tétmeccseket, csak a válogatottban.
"Hungary-Sweden 93' So into the final minute of injury time, looks like Sweden are going to complete an away smash and grab after that moment of magic from Ibrahimovic."
Ugyanúgy verhetõek mint a svédek , a manchester, a bolton BÁRKI! Ha így hajtják magukat mint a Válogatott s ilyen hozzállással , bárkit meglehet verni!
Emlekezunk a Debrecenre.
Kihsorsoljak az Ukranokat, es a szoveg, hogy az Angolok jobb lett volna, mert az Ukranoktol felunk.
Hat LOL.
Azt elõbb át kell állítani!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
De egy ertelmes csatar sincsen magyarfoldon.
Talan ha az Ocsi bacsinak szolnak, hogy alljon mar az otosre mert a 70 perc tajan jonni fog arra egy labda, ugyesebben visszatette volna a Geranak.
Aztan johetett volna a csere.
Most az 500 emberbõl megint 200 azt mondja hát ez a válogatott nulla sehova se jutunk ki. S itt van a gond a hozzállással!! Mi az , hogy nem jutunk ki??? NINCS LEHETETLEN. Vagy ha az adott illetõnek ekkora a szája fogjon meg egy berbatovot, vagy egy zlatant, ljunberget...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Ma odatették magukat a játékosok,meghajtották a meccset,de egyszerüen rangosabb csapat ellen tétmeccsen nem tudunk nyerni.Még itthon se... És ez a nagyobb baj.
Márpedig a VB-EB-re jutást nem a Málta-Izland verõknek osztogatják.
Sokakal ellentétben én koránt sem látok akkora elõrelépést.Van,de nem sok.Fõleg mentalitásban látok,ami nagyban köszönhetõ a Lothar-nak.Illetve a külföldre kijutott játékosainkon látszik ez,akik az ott töltött idõ alat "kénytelenek" ezt a mentalitás felvenni.
Jó,ezek az elsõ lépések az emelkedõn.Csak mi mindig visszacsúszunk ennek a képzeletbeli emelkedõnek az aljára,aztán kezdünk mindent újra.Nehogy megint igy legyen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
de hogy a rádióba mit ordított a két fazon,kész volt
Mondjuk visszatérve a meccsre, gólt azért illene tudnunk rúgni, szóval én Torghellét régen leszedtem volna a pályáról, mert, aki ilyen helyzetben nem tud hátragurítani 2m-rõl a kapu szájától 6m-re a kapu szájából, csak felpöckölni a Gera derekára a labdát, az ne legyen már nekem futballista! Egy jó megmozdulása volt a srácnak, mikor majdnem lerúgta egy svéd veséjét, de nem tette, hanem helyette oldalvonal mögé küldte a labdát.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler