Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forestjr79
Ibrahimovicnak az összes bíró többet enged. Valamit érthet ez a srác a pszichológiához, vagy egyszerûen ért a feketeruhások nyelvén. Merda Juve!

Forza vecchio cuore rossoneri!

Petyus_
Akkor megnyugodtam, nem hiába ordítottam. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Gabesz amd64
<#eljen>

Pás<#wave>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

szanics
Az a megmozdulása nekem is mélypont volt.
Ha valaki nekem a keddi focin így passzolja vissza a labdát, leüvöltöm a haját.
Hogy lehet valakit öt méterrõl torkon rúgni a labdával????

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Gregorius
Mit érdekel engem, hogy mit érdeklem én õt, akkor boldogan fog a pokolra jutni, mostmár csak tennem kell valamit, hogy én is oda jussak, és megkeserítsem az ottani halálát, hogy mindenki másnok ott úgy tûnjön, hogy ajtót tévesztett. <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Kaplan
Nem azért mondtam , hogy neked mondjam te nem szereted õket 😛
Rossz gombot nyomtam meg... mindegy.... 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gabesz amd64
😞

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Petyus_
Ja, Boci nem tudom mikor játszott ilyen jól a válogatottban. =)

szanics
Szerintem teljesen jól lehetett hallani a szurkolást, és hogy marha jó volt kint a hangulat.

Nh Shevits
Legnépszerûbb témák
1. Magyar válogatott

ennyi voltam mára mert holnap nem tudok majd felkelni.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

[Jakuza]
Hat akkor elmondom neked, hogy ha csak a negyedet, megtudna csinalni a labdaval a Torghelle annak amit az Ocsi ba tudott, akkor 3x annyi golt lott volna a valogatott abn.
De hogy nem tud 2 meterre visszapasszolni egy labdat, az kisse tulzas.
Biztos ugy gondolta, hogy a Gerzson majd lekezeli bal vesevel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

szanics
Nézd, ebben igaza van.
Az a köcsög Ibra egy szemét állat, egy antipatikus segg, de hogy tud focizni, az kétségtelen. Nekünk meg nincs csatárunk. Ez sajna nem negatív vélemény, ez tény.

Petyus_
Én is erre tippelek. Nagy sokk lehetett tényleg, meg lehet érteni.

Gregorius
Semmi, pótselejtezõn is beégünk valószínûleg, ott már nagyon nem babra megy a játék, csak ne a bírótól kapnánk állandóan a pofont.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Ámen!

Nh Shevits
kimondta hogy én nem szeretem õket.?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Petyus_
<#taps>

Srácok, tévében hallatszott a "magyarok", "Ria-Ria-Hungária", vagy csak az eldzsí tapsikoló? =)

Kaplan
Teljesen igazad van!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nh Shevits
te is csatlakozhatsz a negatív hozzászólók táborához: szépen totyogjál el ettõl ettõl a topictól mert erre senkinek nincs szüksége.

Kit--Kat
<#gonosz1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Gabesz amd64
😄DDDDD

Kaplan
Igaz én nem voltam kint. De akár odamentek a tábor elé , akár nem én nagyon szeretem õket s bíztatni fogom mindig ezt a csapatot mert megérdemlik ,hogy egyszer kint legyünk az EB-n, VB-n s hátha még jó helyezést is eltudnánk érni.

Rudee
Megyek kipróbálom a Cabela's big game hunter 2006ot, a szarvasok helyére odaképzelem majd zlatan nepróbájjszerelnimerfejberúglak ibrahimovicsot, biztos sok trófát gyûtjök össze <#gun>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Gregorius
JAja, én azért már az elején örültem, hogy mekkora plasztikai sebészeten estek át ezek a svédek, és a seggükrõl az arcukra operáltatták a bõrt, még ha megalapozottan is, de jól esett, hogy majdnem elkentük azt a vastag bõrt a szájukon. <#vigyor>

Gabesz amd64
véletlen volt nem volt más választása és lött ennyi...azt a gólja után meg nagyképüen tartogatta labádat azt játsza a legjobb csatár szarepét<#boxer><#mf3>

szanics
Szabics sérült.

Nh Shevits
"A fiúk a meccs után nem jöttek oda a táborhoz.. 😞"
a fiúk szerintem bementek az öltözõbe bõgni és nem a kamerák elõtt akartak.

Kaplan
#2447!😊
Mielõtt jön még egy üzenet ebben a témában :p

szanics
1. Nem veszem annak
2. A Roma nem kiscsapat
3. Kiscsapat az, amelyiknek kisebb stadiont kell építeni, mert kong a stadion az ürességtõl a hazai meccseken...
4. Ez itt off

Gregorius
Bazz, most értem idáig. <#vigyor>

Gregorius
Ki az a Torghelle? <#lookaround>
Egyébként lehet, hogy le vagyok maradva, de a Xabix, az hol volt? Én hiányoltam.

A focit gólra játsszák....

De legalább érzi a kaput...és helyzet nélkül gólt lõ...

Nh Shevits
Nem Zlatant kéne szidni....."
NEM!! SÕT TÖK SZIMPATIKUSAN FOCIZOTT BAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!! NÉZTED A MECCSET???????

Gabesz amd64
életbe! ekkora f@szláma színész soha nem kéne a magyar csapatba<#mf3>

Kaplan
Meg ne merjék tenni , hogy Matteust elküldik mert sztem az egész MAGYARORSZÁG az MLSZ ellen fog fordúlni. Legalább én biztos.
Tuti nagy botrány lenne belõle.
Különben is , mondj egyetlen edzõt akivel idáig eltudnánk jönni

Gregorius
Ja, félni soha nem szabad, ne akarjunk kimenni sehová, ha nem hisszük el, hogy mi vagyunk a legjobbak, akkor inkább húzzuk meg magunkat csendben.

Az aranycsapat szarrá verné a mostani válogatottat....

Kit--Kat
szerintem ezt csak olyanok mondják aki a Romának drukkol, meg a többi kiscsapatnak, ez csak kifogás mér kullogtzk hátul, és ebben semmi kötekedés nincs, szal ha annak veszed sry!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Petyus_
Most értem haza.. hát, szomorú vagyok rendesen.

Csapat elõtt le a kalappal, jól játszottak a fiúk. Éger volt a legnagyobb. Sajnos a vége csúnya lett, na de ettõl a szemét juvemerdás Zlatantól nem is lehetett mást várni. 😛

Az elsõ félidõ végén egy gólt be kellett volna gyötörnünk..

Lothar jól összerakta a csapatot most, bár itthon, ha gyõzelem a cél, nem szabad egy csatárral játszani szvsz.

Halmosi + Zsombi elõbb is jöhetett volna.

Mindegy, azért szép volt.

Ezekez az LG tapsoló izéket következõ meccsen gombostûvel fogom ritkítani.. amikor elkezdtünk volna szépen együtt énekelni, szurkolni, mindig szét lett tapsolva. Tiszta Korea fíling. 😛

A fiúk a meccs után nem jöttek oda a táborhoz.. 😞

szanics
Amúgy ha lesz rá alkalmam, üzeneted továbbítom Farinának, mert ez gondolom, neki szólt...

Gabesz amd64
<#eljen>

Nem Zlatant kéne szidni.....
Szerintem mindenki örülne, ha a magyar válogatottban lenne egy Ibrahimovic....
Akkor már kint lennénk a VB-n.....,mert ebbe a cspatba csak egy gólérzények csatár kéne...

Kaplan
Sztem félreértettetek 😛
Nem sztem 0 ez a válogatott, hanem a mostani pl. 500 szurkolóból 200 szerint.

Gregorius
Lóf*szt, minden tiszteletem Öcsibácsié, de az a futball, amit õk játszottak pont olyan, vagy még annyi sem, mint amit mi most játszunk, csak a világ ment el mellettünk, nem mi fejlõdtünk vissza. Öcsibácsit biztos elvitte volna ez a gól az élõk sorából, ha saját szemével látja a csapat tagja ként.

És respect Öcsi! <#worship>

[Jakuza]
Van egy sanda gyanum, hogy a Mattheus, mar nem lesz itt az EB selejtezoknel.
Mondjuk en a helyeben, mar az 3. merkozes utan vettem volna a kalapom.
Es ezt ugy mondom, hogy gyulolom a bayern jatekosait es a nemet labdarugast.
Sot utaltam a Mattheust is, mert bayern jatekos volt. (sot utana is)
De emberi tartasbol nalam jelesre vizsgazott, igy felul kell vizsgalnom a nezeteimet vele kapcsolatban
Mindenki kopkodte vagy kopkodi, es ennek ellenere ebben a kozegben ilyen soher allapotok mellett is kitartott.
Tehat egy jeles<#nezze>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

szanics
Ismered azt a szókapcsolatot, hogy olasz labdarúgás? Ismerd meg... ;-)

Kaplan
Csak, hogy itt nem volt olyan...
Bodnár ma egész jó volt sztem én legalább is bírom nagyon.

Nh Shevits
basszus de elszívnék egy cigit de jelenleg kivitelezhetetlen! <#falbav>
rohadjanak meg az olasz bírók!!! asszem már ennyi voltam

Gregorius
Ez a válogatott nem nulla, ez a válogatott KÉT NULLA, csak valaki tegye már fel azt a k*rva egyest elé!