Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Bõ keret az utolsó 2 selejtezõre:

Kapusok:
Király Gábor (Crystal Palace), Fülöp Márton (Tottenham), Rabóczki Balázs (FC Kobenhavn)
Hátvédek:
Bodnár László (Roda JC), Nikolov Balázs (Debrecen), Máté Péter (Debrecen), Éger László (Debrecen), Balog Zoltán (Ferencváros), Gyepes Gábor (Wolwerhampton), Stark Péter (Gyõri ETO), Vanczák Vilmos (Újpest)
Középpályások:
Takács Ákos (Ferencváros), Huszti Szabolcs (Metz), Vadócz Krisztián (Auxerre), Böõr Zoltán (Manisaspor), Buzsáky Ákos (Plymouth), Halmosi Péter (Debrecen), Hajnal Tamás (Sint Trudien), Gera Zoltán (West Bromwich), Korsós György (Rapid Wien), Bárányos Zsolt (Vasas)
Csatárok:
Rajczi Péter (Újpest), Torghelle Sándor (Panathinaikosz), Kerekes Zsombor (Willem II), Priskin Tamás (Gyõri ETO), Kenesei Krisztián (Gyõri ETO)

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Õk lesznek a titkos fegyvereink 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

én támogatom Lothart, csak jó lenne, ha innen is beválogatna néhány srácot :\
Kaplan
Hehe, tudnak okoskodni az biztos 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Én se néztem, nem érdekel a sok balfasz.

Gregorius
Mi volt benne? Lemaradtam róla.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Rudee
Sport2, 20:30 Mai helyzet, a nap témája. Vendég: Klement Tibor és Kutasi Róbert MLSZ elnökségi tagok Matthaus szerzõdéshosszabbításáról

Ramore
nem tegnap volt, amikor ezt elterveztem, hanem bõ 10 éve!!! ki vitatta, hogy a 3. hely meglesz-e, vagy sem? valamit félrenéztél
amúgy átbeszéltük milliószor, és a szerencse ugyanugy el fog kelleni
meg Matthaus is

football without ultras is nothing

Kaplan
Amúgy úgy tudom minél jobb helyen végzünk annál könyebb ellenfeleket kapuk az EB selejtezõkön.

Kaplan
Milyen fogadalom már ez? Pff!!! LOL! Ember a harmadik hely még meglehet és a bolgárok elleni meccs is sorsdöntõ lesz bizonyos szempontokból...

Ramore
Én megfogadtam, hogy akkor megyek ki válogatott meccsre, ha kijutunk bármilyen nagyversenyre. A jelek szerint jópár évig nem fenyeget ez a veszély, sajnos!
Argentin mecsen voltam fennt, ott volt egy plakát, amin 10-13 ezerért hirdették. sajna nekem nem lesz rá keret, de telszámot tudok adni, igaz, fogalmam sincs, hogy kik õ, és mégegyszer mondom csak egy plakát volt:

Az nem is vészes. Hol?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

elgondolkoztam rajta, h menjek-e Bulgáriába... csak 22222 Ft utazással, jeggyel együtt, hm
Ramore
ez már a Bõör problémája lesz, márha lesz, de bevállalta, õ tudja
szanics
csak a törököknél nem mindig fizetnek...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Ramore
ha valakinek a jelenlegi fizetésének a többszörösét ajánlják fel, az elég nyomós ok a távozásra
szanics
Ha a Loki BL-be jutott volna, biztosan marad, de így megértem, hogy ment.
Képességei alapján szerintem is beférne mondjuk egy német elsõ osztályú középcsapatba, de nem szabad elfelejteni, hogy az elmúlt idõszakban többet volt szegény sérült, mint egészséges, viszont a légiós életbe már régóta szeretett volna belekóstolni.
Úgyhogy szerintem jól döntött.

a hangsuly az elsõ szón van.
szerinted....

Szega87
Szerintem simán beférne Bõör a Spanyol Getafe , Celta Vigoba ,de portugál
középmezõnybe tartozó csapatba is mint a Vitoria Guimares v. akár
a Bundesligába a Hannover 96 együttesébe

Kaplan
Már letette.
Mattheus melett van.

Ramore
szerintem õ is reálisan értékelte a képességeit, amikor aláírt a törökökhöz
Ramore
mezeytõl kitelik, hogy a nyilatkozata ellenére mégsem Matthaus mellé tegye a voksát.
éins meglepõdtem hogy oda igazolt. nemértem a debreceni vezetõket sem igazán, egyben kellett volna tartani a csapatot, és még erõsíteni...
Böõr nyugaton hova? szerintem oda elég sovány

Szega87
Gyerekek ha ti Böõr Zoli helyébe letettek volna eligazoltatok volna Törökországba az újonchoz??? Mitõl jobb a török újonc mint a magyar bajnok?
Böõr tudásával Nyugaton kéne fociznia szerintem . Mi a véleményetek?
<#vigyor2>

Gregorius
Oké, értem, amit mondasz.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Kaplan
De nagyon úgy tûnik, hogy Mattheus marad. S ezzel egyetemben a Mezey félék szopnak.. 😛 Érdekes , hogy Dr. Mezey György (MLSZ alelnök) a Mattheus mellett van csoportot erõsítí.

Érdekel titeket a névsor amelyik mellette, nem döntött még és nem nyilatkozott csoportot alkotják?

Ramore
A mezeyéket nem hatja meg, ha elmennek a Matthaus féle szponzorok, mert õk folyton az állami pénzeket lopkodták, ilyen, vagy olyan formában.
Ramore
Mi megbecsüljük, ez nem kerdés, de a mezey-mészöly banda nem így van ezzel, sõt....
szanics
Én csak azt mondtam, hogy azt a pénzt, amit Matthäus tesz zsebre, õk soha nem fogják lenyúlni, akkor sem, ha Matthäus elmegy.
És ez így van. Mert ha Matthäus megy, mennek az új szponzorok is.

Gregorius
Én most itt nem személyekrõl beszélek egyébként sem, hanem az egész vezetésrõl együttvéve. ÉS ne viccelj már, azt te sem gondolod, hogy egy professzionális alapokra épített magyar futball nem húzná ki a talajt a sok élõsködõ vezetõ talpa alól. A magyar futball olyan most, mint a közigazgatás volt a nagy leépítésekig. Körülbelül 5x annyi embert foglalkoztat még vezetõi szinten is, mint amennyire szükség lenne. A szponzorok is Matthäust szponzorálják, ahelyett, hogy az õ zsebüket tömné. Teljesen mindegy merre megy a pénz, ha az nem az övék közvetlenül az nekik fáj. És egyébként is miért legyen valakinek jó, és mutassa meg, hogy ez a szerencsétlen magyar vezetés 20 éve nem képes azt nyújtani, amit egy jött-ment egy év alatt megszervezett széllel szemben pi*álva.

Szega87
Amióta Matthäus az edzõ azóta igenis voltak és vannak változások.
Amikor idejött a magyar válogatott nyugodtan nevezhetett volna
a német regionális ligába FC Puszta néven , most elõrtük
hogy nemzetközileg legyen respektünk , nivósabb lett a focink ,
meglehet nézni hogy fociztunk málta , svédo. , argentina ellen .
Ezek a meccsek izgalmasak voltak , lehetett rajtuk izgulni.
Ez már rég nem volt tapasztalható. Matthäusnak és kapcsolatainak
hála a világ legjobbjai ellen küzdhetünk (lásd Brazilia , Argentina stb).
Azonkívül gyerekek teltházas meccsek vannak , meg a tévén is a meccset
választják . Elindult egy folyamat és kivételesen pozitiv írányba.
Ezt nekünk meg kéne becsülni és megpróbálni egy magasabb szintre emelni.
Béke veletek <#papakacsint>

szanics
Ez marhára nem igaz, mert azokat a szponzorokat, akik állják Matthäus fizetését, õ hozta ide (LG fõképp). Tehát: Matthäus egy fillérjébe nem kerül a szövetségnek, viszont ha elmegy, az LG is lelép.

Kaplan
... 😛

mohus
thx😊

2001 óta ezzel a fockával tolom😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ramore
Bozóky szerencsére Matthaus mellett van, hiszen részben õ hozta ise! 😊))
Ramore
A csapatépítéshez tényleg idõ kell, ahogyan írtad, 1-2 év, de ehhez valóban szakképzett edzõ is kell, nem pedig egy mezey edzõképzést megvásárolt kókler, mert az ilyennek (ebbõl rengeteg van) 20 év sem elég. (lásd 1986 óta a helyzetet)
Ramore
itt a pont, de kiegészíteném azzal, hogy a játékoseladásokból is jócskán részesülnének, amibõl jelenleg a Matthaus csapat profitál.
Gregorius
Mit nem lehet ezen érteni? Azt a lóvét, amit Matthäus tesz zsebre, azt õk vághatnák zsebre kapsásból, ha sikerülne kifúrni.

Kaplan
Itt az igazság ;=)

😄DDD Egyébként azt tényleg nem értem, hogy aki ellene szavazott az miért? Mi az indok? Nem leszünk világbajnokok és ezért mennie kell. Meg merem kockáztatni, hogy azt a csapatot amit Mattheus kézhez kapott nincs a földkerekségen olyan edzõ aki továbbjutatta volna ebbõl a csoportból. Nem tudom a tisztelt "szakértõk" nem képesek felfogni a bogyó agyukkal, hogy a csapatépítéshez idõ kell? Gyakran 1-2 év is. Én annak is örültem a svédek elleni meccsen, hogy végig tudtam nézni és izgulni is. Általában 3-0-nál már inkább lekapcsolom a tv-t.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kaplan
De itt nem azt kell írni , hogy a Blikk olvasta , hanem azt , hogy ez már egy jó hír.

"Ma olvastam a Blikkben..."

Már rossz 😊)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Kaplan
Én is így gondolom 😊

Kaplan
Tõlem kérded? 😛
Nem tudom, de nagyon úgy látszik , hogy marad.
Mondjam a személyeket akik mellette voksolta és még akik nem döntöttek?
Mert akkor elõkapom az újságot.

Sheva
nagyon helyes MATTHEUS maradj

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Rudee
A Puhl hatökör, az õ szavazata is csak egynek számít?

Kaplan

Ma olvastam a Blikkben , hogy a 14 tagos mlsz szavazó szervezetbõl 5 ember már arra szavazott Mattheus maradjon , az MLSZ fõnökét is beleértve. Így már csak két szavazat kell mert döntetlen esetén a vezetõ szavazat dönti el a dolgot.
Az mlsz nagyon sok emailt is kapott a boldog emberektõl, akik végre ismét MAGYAR FOCIt láttak és nem köszönték gyõzni a MLSZ-nek.
😊