Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
azt eddig nem írtad le, hogy nem szorítottál és nem is fogsz annak a magyar válogatottnak, amelyiknek a padján magyar edzõ ül. Ehhez õszintén gratulálok, sok mindent elárul...
Amúgy nem minden magyar edzõ "Mezey-növendék".

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Ramore
ezt már korábban is leírtam, de szívesen megismétlen, addig szorítok a csapatnak, amíg érdemes, így tehát, ha magyatór edzõ (mezey növendék) lesz a következõ kapitány, akkor biztosan nem, ha netán más külföldi edzõ, akkor foggal körömmel szorítok majd.
gabber_saviola
forza

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
És amikor õk voltak az edzõk, és teszem fel, Matthäus után magyar edzõ jön, akkor abban a válogatottban nem fogsz hinni?

Ramore
mészöly csöppet sem bolond, egy nagyon profi, minden hájjal megkent ravasz üzletemberré fejlesztette magát, és nagyon jó barátságokat kötött az évek folyamán.

bicska mester, gellei, csank stb stb egyre megy, nemzetközi edzõ szinttõl fényévekre vannak
Ramore
egyáltalán nem volt kamu, de való igaz, hogy kapóra jött Matthausnak, ettõl függetlenül kinek nem jön jól egy, vagy több kedvezõ ajánlat?
Láma!
naigen, de ajánlat volt. szal nem kamu.

szanics
Teljesen egyértelmû, hogy kamu
Ezzel akart nyomást gyakorolni a szövetségre, hogy hosszabbítsák meg a szerzõdését. Esze ágában nincs elmenni, rengeteg lóvéja bánná.

Láma!
csak kérdezem, de a görög ajánlat kamu volt??
vagy csak egyszerüen visszutasitotta?
mert a kettö nem ugyanaz. de csak kérdem.

szanics
1. Ez összeesküvés-elmélet. Hozzáteszem, a Robson-Matthäus balhé azzal indult, hogy egy barátságos mérkõzésen Matthäus megígérte Robsonnak, hogy Gera csak egy félidõt játszik, aztán majdnem végigjátszotta a meccset.

2. Tényleg máshogy látjuk, én hittem a Bicskei és a Gellei-féle válogatottakban is.

3. Mezeyt tiszta szívembõl gyûlölöm, Mészöly meg bolond. Nem látok viszont mindent automatikusan jónak és szépnek, amit Matthäus csinál.

Nh Shevits
4) Amíg ittvan Matthaus addig legalább van egy határozott és profi szemléletû ember Magyarországon, nem ilyen Urbán Flórák, akik a stúdióban okoskodnak a REAC-cal meg égnek...
én is tudok okos és jól hangzó megállapításokat mondani, de az eredményesség megint más.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
Az én véleményem röviden:
1) a hátralévõ 2 meccs kurvafontos! (egyébként is: válogatott meccsekkel nincs teli a naptár, így minden ilyen meccsen 100%ot KELL hozni... a nemzeti színekért is)
2) Gera nem lehet olyan halálközeli állapotban hogy akár csak 20-30 percet ne tudjon vállalni. Onnantól meg nincs vita hogy hazaengedjék-e. Szerintem geci húzás volt ott tartani hacsak télleg nem olyan súlyos a sérülése mint amilyennek beállíttják.
3) Lehet hogy most begyûjtünk 2 vereséget és nem lesz jobb a mérlegünk mint a magyar kapitányokkal, de legalább van egy szerethetõ, fegyelmezett válogatottunk fiatalokkal, akik produkálnak néha olyan 10-20 perceket meccsen amit jó nézni. nemúgy mint elõtte azt a vergõdést...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Ramore
Nem tartom lehetetlennek, hogy egy héttel ezelõtt is gyulladásban volt a szervezete, csak akkor még a WBA-nak szüksége volt rá, tehát játszatták.

Mégiscsak máshogy látjuk a dolgokat, mert én soha sem hittem abban, hogy a következõ világverseny, amelyre kijut majd a válogatottunk valamilyen úton-módon, annak magyar edzõje lesz. Már csak azért sem, mert a magyar edzõk az edzõképzés alatt el lesznek rontva, az elõrelépést én csak és kizárólag külföldi edzõ segítségével tudom elképzelni.

Cáfolod azt a tényt, hogy hasonlóan vélekedsz a válogatott helyzetérõl, mint mezey és mészöly?

Igazad van, személyeskedni badarság, csakúgy, mint helyesírási és nyelvhelyességi hibákat keresgélni, mivel nem csak az én írásaimba lehet ilyenekkel találkozni. 😊
szanics
A "hozzám hasonló gondolkodású embereket" és a "komcsikat" egy mondatban említeni nálam fõbenjáró bûn.

Az a baj, hogy egyáltalán nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal. Legutóbbi hozzászólásodnak az elejérõl például csak annyit, hogy mint azt bizonyára tudod, Gera szervezete jelenleg gyulladásban van, ilyenkor pedig pihenni és feküdni kell, és szó sem lehet arról, hogy utazgasson és hasonlók.

Csak emlékeztetõül: Bicskeit a teltházas magyar-olasz 2-2 után szintén mindenki nagyon szerette, és azt hittük, hogy sínen van a válogatott, aztán jött a pofon.
Gelleivel a svédországi 1-1 után szintén reménykedtünk, aztán ismét jött a kudarc.
Matthäust most nagyon szeretjük, de két zakó után már nem fogjuk ennyire, mert ha kikapunk, akkor vele sem lesz szebb a tabella, mint a korábbi kapitányokkal volt.

Súlyos tévedésben vagy a hozzászólásod harmadik részében leírtakkal kapcsolatban. Egyrészt azért, mert - nyugodj meg - Matthäus valószílûleg akkor is maradni fog, ha kétszer kikapunk.

A "hozzád hasonló gondolkodású embereknek csalódást okozhasson a válogatottunk aprócska sikerei" félmondatot nem minõsíteném, ez a mondat nyelvhelyességi és minden egyéb szempontból mókás.

A magyar válogatottnak én természetesen szurkolok, mint ahogy minden magyar klubcsapatnak is a nemzetközi színtéren.

Szeretném azt is, ha maradna Matthäus, de az utóbbi idõben körülötte kialakult hisztit "kissé" túlzásnak tartom. Ráadásul mostanában vannak számomra kifejezetten unszimpatikus húzásai is, mint például a görögországi kamuajánlat, a Gera-ügy, stb.

Szóval vitatkozhatunk, de ha lehet, a személyes megjegyzéseket kerüljük, végülis emberek vagyunk, legalábbis a "hozzám hasonló gondolkodású" emberek feltétlenül azok.

Ramore
Nézd, külföldön természetes, ha hívnak egy játékost és mondjuk nem fekvõgipszben van, akkor felül a gépre és akár pusztán a jelenlétével segíti a csapatát, akár a kispadról, akár a nézõtérrõl. A WBA nem szívleli Matthaust, ezért folyton keresztbe tesznek neki, most sincsen ez másként, sajnálatos módon a magyar sportdiplomácia újfent becsõdölt, nem tudták megvédeni a válogatottat.

Nem azért hoztam fel példának Barótit, mert kritizálta, megjegyzem szíve joga hozzá, hanem mert õ volt az utolsó válogatott edzõ, akit szeretett a közönség.

Én nagyon szorítok a csapatnak, és remélem, hogy szerzünk valahány pontot a két meccsen (ami egyúttal Matthaus szerzõdésének a biztos meghosszabbítását jelentené), már csak azért is, hogy a mezey mészöly komcsi banda, meg a hozzád hasonló gondolkodású embereknek csalódást okozhasson a válogatottunk aprócska sikerei, és ezzel szemben a túlnyomó többség mégjobban szoríthasson a továbbiakban a csapatnák.
gabber_saviola
Forza Magyarország 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Lehet, hogy Gera játszott, de most begyulladt a szeméremcsontja. Szerintem nem érdemes megkérdõjelezni a West Brom és a FIFA orvosi tanácsának hozzáértését.
Elképzelhetõ, hogy meg akarták itthon vizsgálni, csak erre a szabályok nem adnak lehetõséget, úgyhogy emiatt meg nem érdemes ekkora hisztit kiverni.

Jó, hogy Baróti Lajost példaként említed, mert õ speciel kritizálta Matthäust nem is olyan régen...

A magyar közönségnek nagyon kevés elég, két vereség után más lesz a közhangulat. Én egyetlen javulást látok, de az igaz, hogy nagy: végre fegyelem van a válogatott körül.

Matthäus azt mondta, amit írtam...

Ramore
Gerát játszatták az utóbbi fordulóban, ha jól hallottam, pont mostanra tanácsolták el a WBA orvosai.

Matthaus teljesítmény a borítékolható vereségek ellenére is jobb a korábbiaknál, már csak azért is mert a szakértõ publikum is észrevette a javulást, a közönség java mellette van. Ez legutóbb Baróti Lajosról lehetett elmondani. Megítélésem szerint itthon szakmailag senkinek sincsen joga kikezdeni, hiszen egyrészt újra szereti a válogatottat a közvélemény, másrész elkezdõdött a javulás, amire oly régóta várt mindenki.

Gerát azért hívták, hogy itthon is megvizsgálhassák, lódít, vagy túloz-e a WBA, vagy nem. Nem a játékra akarták kötelezni, ezt Matthaus egyértelmûen lenyilatkozta.
Sajnos pesszimista vagyok és vereséget érzek mindkét meccsen. A mieinet nem fogja motiválni, hogy a 3. hely meglegyen😞 A Bulgárok meg bizonyitani akarnak hazai pályán. Még egy nagyobb arányú vereség sem kizárt sajnos.
Ezekután a Horvátok ellen már egy teljesen szétesett elkeseredett csapat még itthon sem tud majd eredményt hozni 😞
Ne nekem legyen igazam és tényleg csak a pesszimizmus beszéljen belõlem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

szanics
Figyelj!
Az igazság az, hogy ha kikapunk a hátralévõ két meccsen, akkor Matthäus teljesítménye semmivel nem jobb a korábbiaknál, tehát az ugatásuk - hangsúlyozom, hogy a saját szemszögükbõl - jogos.
Matthäus pontosan ezért hisztizik, tisztában van vele, hogy ha a csapat kikap ezen a két meccsen - márpedig ki fog -, akkor a szakma jogosan kezdi ki, mert nem tudott egyetlen pontot sem elvenni a nagyoktól (CRO, SWE).

Ami a tárgyi tévedéseket illeti:
1. Gerára rá akarta erõltetni a játékot, ugyanis szó szerint azt mondta: "Gerának el kell döntenie, hogy enged az angolok nyomásának vagy hazajön a válogatotthoz."
Én ezen csesztem fel az agyam. Gera ugyanis néhány hónapja sérülten, mûtét után, rossz kézzel jött haza válogatott meccset játszani, csak ezt hajlamos elfelejteni a kapitány...
Magyarul: ha Gera nem lenne sérült, hazajött volna.

2. A klubnak a FIFA-hoz el kell küldeni minden orvosi papírt a játékos sérülésérõl. A papírokat nyilván elküldték, a FIFA pedig a panasz után ezeket megvizsgálta. Úgyhogy szvsz a WBA most nem ferdít.

Ramore
a komcsivezérek, mezey és mészölyék meg pusztán a vereségek miatt akarják majd eltávolítani Matthaust, ez jobb szerinted?
Ramore
Szerintem igaza van, egyrész nem mindegy hányadik helyen végez a selejtezõkön a csapat, másrészt a WBA ferdít valószínûleg, ezért szerették volna itthon is kivizsgálni az ügyet, azaz Gerát. Szó sem volt arról, hogy ráerõltetnék a játékot, ha úgy itélik meg az állapotát, ahogyan azt tette a WBA. Maga az utazás gondolom nem okozott volna neki maradandó sérüléseket, de a WBA kókler edzõjének lett egy újabb alkalma arra, hogy borsot törjön Matthaus orra alá.
Laffite
Én se értem miért kell Gerát nyaggatni. Már eldõlt, hogy nem jutunk tovább, Zolit pihentetni kellene és tétmeccsen kellene kipróbálni azt az embert, aki adott esetben helyettesíteni tudja majd a késõbbiekben is, mert bármikor bármi elõfordulhat, szal én csípem Matthäust, de most úgy érzem nincs igaza.

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

szanics
Ez az egész egy rohadt nagy hiszti.
A szabály úgy szól, hogy a klubcsapat joga eldönteni, hogy a játékos sérült-e. Ha sérült, akkor nem jön és kész, ezt pedig a klubja dönti el négy nappal a hazautazás elõtt.
Ennyi, nincs min vitatkozni. Amúgy meg szvsz azért furcsa, hogy Matthäus emiatt megint kiverte a hisztit, mert nyilván erre kennénk a Bulgária és Horvátország elleni gyengébb szereplést.
De mi van akkor, ha - Isten ments - Gera hosszabb távra megsérül, és a kövektezõ selejtezõsorozatban nélküle kell kiállni? Akkor széttárjuk a karunkat? Meg kell találni az embert a helyére.
Ja, és most hogy kiesett Takács, nem tudom, ki lesz a szûrõ. Miért nem hívta be Dárdait???

Ramore
Mit szóltok az újfent megbukott sportdiplomáciánkhoz? Ez már nekem kellemetlen, hogy amikor bármilyen sportról legyen is szó, reklamálásra kerül a sor, akkor kivétel nélkül minden esetben elutasítják. Gerának nem kell még csak hazautaznia sem. 😞(
Láma!
a horvátokban bizom egy kicsit, föleg ha nyernek e svédek ellen. met akkor ha jol tudom biztos kijutok, és ha közösen akarunk eb-t rendezni, akkor lehetne egy svéd-lett szituácio....
mondjuk kiûllhatnának a c csapatukkal

Ramore
szerintem pont fordítva sanszosabb, bulgároknál döntetlen, horvát zakó
Gerával, vagy Gera nélkul is kikapunk bulgáriában , sajnos, horvatokkal meg talan elérunk egy 0-0-t

Ramore
bizony, van tétje még a hátralevõ meccseknek is, persze Matthaus sem azt mondta, hogy játszatni akarja Gerát, hanem a saját szemükkel is meg szeretnének gyõzõdni az állítólagos sérüléseirõl.

a WBA csapata fix kiesõ lesz idén, nem értem miért kekeckednek a válogatottunkal, örülniük kellene minden egyes hírmorzsának, amikor szóba kerülhetnek, hiszen tudvalevõ, hogy gyenge szerepelnek az idén, talán pont az edzõjük miatt?
Láma!
egyáltalán nem mindegy hogy a 3. vagy a 4. helyen végzünk e. mert ha a 3. on, akkor az eb sorsolásra talán nem 4 ugyanolyan, agy erösebb csapatot kapunk, hanem kevesebbet...
igy nö az esély........
szal nem mindegy hogy játszik e vagy sem

a mentalitással van a baj, illetve azzal, h bryan robson és matthaus nincs tul jó viszonyban. a meccseknek igenis van tétjük, de ezzel sztem te is tisztában vagy (sorsolás miatt).

football without ultras is nothing

Szerintem ma már teljessen mindegy hogy lesz Gera vagy sem.Mert ha még legalább valami minimális esélyünk lenne a 2. helyre,akkor azt mondom megéri ez a cirkusz,de igy nem tudom minek.Ha a Gerának bármilyen kis sérülése van,akkor is felesleges ezeken a már "tét nélküli" meccseken játszatni.Akkor inkább pihenjen 2 hetet,jöjjön rendbe teljessen.
Jó,nyilván nem mindegy hogy végül 3. vagy 4.-ek leszünk,de túl sok teteje már nincs.
Most ha majd nem nyerünk vagy kapunk egy ötöst,akkor a WBA éesz a hibás?Ugyan már...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Láma!
elvileg sérült, és a wba azt mondja, hogy megvizsgálhatja a válogatott orvosa, de csak angliában..

szabályzat szerint a nemzeti csapat az elsõdleges.. érdekes h wba mégis otthon tarthatja? fifa nem kötelezi? milyen alapon? nélküle a 3adik hely sem lesz meg, vmint ha nem jön haza, az az õ kritikája is...

football without ultras is nothing

Kaplan
Pff... Azért ez a WBA is piszok ****. Akkora egy fos csapat.MIért nem lehet Gera Nemzetének a meccsére elengedni , mikor a csapat épp feljövõbe van..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
mivel a fifa nem kötelezte a west bromot, hogy engedje el, igy sztem nem fogják elengedi!

Kaplan
Na neee... Biztos?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
gera nem játszik a maradék két meccsen!!!!!<#mf3>

Gregorius
Ez a faszi nagyon nagy arc, ha az van, amire gondolok.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Ramore
jól beszélsz 😊)
Láma!
az lesz a hangulatért felelös, mert rajta kivül más ugyse megy meccsre😄DDD

Rudee
Habzószájú Véber kimaradt a névsorból <#vigyor>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Láma!
jha, ez lemaradt
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Láma!
ezt a cikkhez tartozo forumon találtam

A szõke szikla lesz az mlsz elnöke, a kisMészöly a szöv.kap., a verebes a segítõje, Léderer a pályaedzõ, és Koko a manager.....

Láma!
igen, valobanm elgondolkodtato...

Kaplan
Ennyit mondok rá, EZ MAGYARORSZÁG! Itt aztán bármi megtörténhet.

Ramore
Nagyon jó cikk a NSO-n, ajánlom mindenkinek a figyelmébe. A címe: Orell Zsolt: Valaki a háttérbõl mozgatja a szálakat

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=95823

Kérdés pedig így hangzik, ki lehet az a személy?
Kaplan
A PAOK-kal hozták nagyon össze most a sajtó, remélem nagyon nem igaz. Mert akkor újabb 20-30 év míg jön egy normális edzõ akivel megint ilyen jók leszünk 😞

kispeki
<#wow1><#wow1> na nehogy már ,,sztem. maradni fog"

SoF II: C4z0rla

Gregorius
Na, Lothar lehet, hogy mégsem marad. <#gonosz3>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)