Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Ez Ps2!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ja, mi a fene, honnan van neked PC-s WE9-ed? 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Tanulhatnának tõled a fiúk és micsoda hidegvér (3. gól).

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

forza milan
már megjelent a pes5?

mohus

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Na, majd jön mindjárt Urbán is, hadd ugassa le Matthaust õ is, más öröme mostanság úgy sincs. Sosem felejtem el, amikor (pont a svédek ellen még két éve) utolsó emberként roppant hidegvérrel passzolta oda a labdát a skandinávok csatárának.

Apám nézte a sport 1-en, hogy mit nyilatkoznak a válogatott mérkõzésrõl a szakemberek. Állítólag Puhl még a mérkõzés után kijelentette, hogy Király megint betlizett mert a rövidre nem szabad gólt kapni. LOL Király még szemmel se tudta lekövetni a labdát, sõt én még a lassításnál is csak nehezen. Mészöly meg kezdte mondani a magáét, hogy Matthaus miket hibázott. Kérdem én õ kétszer volt kapitány és mindent tökéletesen csinált? Azt még hozzátenném, hogy Puhlt tisztelem mint játékvezetõt és a maga idejében a világ legjobbja volt.

Ramore
"Puhl egy barom"

Ez nem újdonság! 😊))) De talán a bunkó barom az találóbb! 😊
"Dr. Mezey György szerint a svédek elleni csapat nemzetközi szinten is ütõképesnek bizonyult. Többen fontosnak tartják, hogy megismerjék a német szakember jelenlegi szerzõdését. Orell Zsolt elnökségi tag volt az egyetlen, aki egyenesen kimondta: Matthäus maradjon. Puhl Sándor viszont elzárkózott, mondván, a sajtónak nem kellene léggömböket eregetnie ebben a kérdésben."

Puhl egy barom...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Breki33
A focilistás találkozóra most akarják elhívni.

Ha tényleg sikerül lehet elmegyek nemsemmi lenne ellene játszani.
Ramore
Szerintem meg maradna, hiszen a feleségének ruhaüzlete van a Kempinsky-ben, tehát kellõen idekötötte magát hosszabb távra. Sajna nem rajta fog múlni a folytatás..... 😞(
Ha kapitányváltás lesz akkor kezdõdik minden újra. Szétverik a lassan beérõ csapatot. Foggal körömmel itt kéne tartani Matthaust. Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem is nagyon akar maradni. Nem is csodálom mert csak fúrják piszkálják.
Amikor ide került nem gondoltam volna, hogy fejlõdés lesz, de a mentalitása átragadt a csapatra. Ez a dolga leginkább egy szövkapitánynak, hogy mentálisan összerakrja és megfelelõen motiváltá tegye õket. Mást nem sokat tehet. Sajnos az elõdeinek még ez sem ment valamiért.
Most kéne egy szerencsésebb csoport majd az EB re és akkor talán elindulhatna felfele újra a labdarúgásunk. Persze ehez az is kell, hogy maradjon a kapitány!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ó, biztos más dolga sincs, mint naphosszat az emailjeit nézegetni 😊

Lammer
<#hehe>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

forza milan
Meg kéne tudni zalatan e-mail cimét,és lesvédesitve elküldeni!!!😄

<#nevetes1><#eljen>

Ezt BADE most tette be a humoros és aranyos képek topikba:

Breki33
Azért Izland............

Vezettek ellenünk otthon (kétszer is), idegenben is.
Vezettek a horvátok ellen otthon.
Vezettek a bolgárok ellen kettõvel idegenben.
Mégis kikaptak.
mtv

dodgecharger
Összességében pozitívan csalódtam, mégha ki is kaptunk tegnap.
Jó úton vagyunk, és szerintem türelmesnek kell lennünk..

See Your Local Dodge Dealer

Laffite
a németnél hatékonyabb edzõt nem fogunk találni itthon, egyszerûen azért, mert mindenki más munkájába bele fognak kötni a szövetség nagyokosai, Matthaust pedig kénytelenek voltak hagyni dolgozni, és pont ezért fejlõdött sokat a válogatottunk az évekkel ezelõttihez képest...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Gregorius
Mindenkit el is undorít.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Persze, hogy nem érdekel, mert már rég alírtam. <#kacsint>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Amikor én bekapcsolódtam akkor már csak a késõi csere hangozz el negatívumkénk...

Ramore
fikáztak? /hülye kérdés/
nézem! <#nyes>
Ki az ott középen? Balázs Pali? <#vigyor1>
CéZé te nem szhelyi vagy?

Sport 1-et nézzétek most

Lammer
most olvastam vissza... <#worship> tokeletesen 1etertek...

Ramore
ez régen sem volt másként, itt nem ez a probléma. sokkal inkább, hogy Matthaust ki akarják paterolni, most amikor alakulóban van egy csapat.
Laffite
nem jutottunk ki a vb-re, de a végére csak összejött már egy kó kis csapat, akik legalább akarásban és küzdeni tudásban 100%-ot tudnak nyújtani... mindazonáltal nálunk nagyobb focinemzetek is bajban vannak a kvalifikáción, mint pl Görögország, Dánia, Spanyolország vagy Belgium, és egyik másik el is fog bukni, ami persze minket nem vígasztal, de ebbõl is látszik, hogy manapság már nem olyan egyértelmû, hogy kik jutnak ki és kik nem.

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Lammer
ez badarsag... mindenki "kihasznalna" ha az UEFA "tronjan" sajat hazajanak az embere ulne, most ugye Sved ul... ennyi ... GG ^^

Petyus_
Svédeknek vérükben van a csalás, svéd-dán eb meccs óta egyértelmû. 😛

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Lammer
Hmmm mostmar megertem Hriszto papanak a legutobbi botranyos megmozdulasat... valahogy most 1utterzek vele... hmmm erdekes... 😉

Lammer
😛PPPP Megyek B.netre, megnezem mit tehetek ezugyben... 😄 ugyis van uj BO(gyk: Build Order)m, 😄DDD

DJ Bee18
úgy szájbarúgtam volna a tetvet... de a tapló partjelzõk is mekkora amatõrök voltak, össze-vissza integettek a q*rva zászlójukkal... meg olyanokat fújt le, hogy az már kabaré, mellesleg milyen idegbeteg volt már a meccs elsõ felében, nem neki kellene a nyugodság szobrának lennie a pályán??? Jó nem azt mondom, hogy ezért nem nyertünk, de egy egész országot idegesített a mutatványaival, nem lenne szabad meccsre engedni ezt a barmot

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

[Jakuza]
Vedd elo a konzolod es verd agyon a svedeket, mert ha nem teszed en tangallak el.
En mar tegnap halalra alaztam a Q3-as szervereken a buzikat. 😛PP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lammer
de-de mar toltom is! 😉
ps: remelem a privacy policy nem hazudik 😉

Tudom senkit nem érdekel, de a lenti linket elszúrtam
ITT a helyes link a peticióhoz...

Lammer
baszki a nyertunk helyett tavoztunkat akartam irni, latszik mennyire felkavar meg erzelmileg ez a kurv* meccs... 😄DDDD

forza milan
nalátod...😊))

Lammer
obazdmeg NYERTUNKET irtam... 😄DDDDDDDDDD latszik hogymeg masnapos vaok <#pias>... 😄DDDDDDDDDDDDD szal veszttettunk... 😄DDDDDDDD

forza milan
nyertünk?te melyik meccset láttad?

forza milan
tetves q*a tudjátokmijét ennek a rohadéknak!az olasz biro is beveheti a végét!nagyon felidegesitett,ha a szél megfujta azt a b*zit,mingyá sárga lap!ömeg 1000-szer eljáccotta a nagyhalált,én premier league meccseken egy ilyené sárgát szoktam látni!bezzeg amikor fejbekaratézza a magyart,azon csak mosolygás van!

Lammer
HAt sracok majdnem elsirtam magam, csak az a "par" uveg sor tartotta bennem a lelket, meg edesanyam, tok aranyos volt bejott hozzam es tartotta a lelket bennem 😄DDDDDD de szerintem emelt fovel nyertunk... aki ismer engem szmelyesen az most csodalkozhatna, mert en midnig maximalista vagyok, de most beadom a derekamat... <#worship>
komolyan en latok fantaziat ebben a csapatban es igenis az a bizonyos "grundcsibeszseg" ami a regi nagyokban megvolt mint pl. Ocsibacsiekban, vagy akar Töröcsik, Nyilasiékban... :CCCCCCCCCC

HAJRA MAGYAROK!!!!!!!!

ps: Ibrabevandorlo meg letette a bizonyitvanyat... eddig sem csiptem, de ezekutan sem fogom a szivembe zarni... <#levele>

[Jakuza]
Nem bekajalta azt elhiheted, megvolt mar etetve a kezdes elott.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ramore
én egyébként nem a svédekre haragszom, sokkal inkább az olasz balf@sz bíróra, aki védte õket a széltõl is és jól bekajálta, amit már egy valamirevaló bírónak nem lenne szabad.
Ramore
nevezzük nevén a dolgokat, sajnos a komcsik (mezey mészöly stb) nem igen akanak véglegesen kivonulni a magyar labdarúgásból, sõt.....
meg lehet nézni, hogy pl furulyát egy emberként támogatják továbbra is, nade kicsodák? furulya mellesleg Kádár János puszipajtása volt, együtt vadászgattak meg miegymás. egyszóval ki akarják fúrni az idegent (Matthaus), mert viszi elõlük a pénzt és már így is túlságosan felkeverte az állóvizüket, amiben õk olyan jól eléldegéltek.

én is azt mondom, minden klubcsapatunknak külföldi edzõt kellene hozni és a mezeyék által "nevelt" edzõk helyzetét lehetetlenné kellene tenni, mert az utánpótláshoz engedni ilyeneket immáron 20 éve bizonyítottan felesleges, sõt inkább kártékony.
Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)