Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
b@zmeg ez tizenegyes volt. <#mf3>

a.carkey
Ez olyan, mint Kimi meg Alonso esete. Ha Norbert Haug nem születik meg, a Mekiben vsz megbízható, jó motor van, így Kimi és Alonso között két futammal a vége elõtt úgy +10 pont különbség lenne Kimi javára ...<#vigyor1>

A medve nem játék.

a.carkey
A "Gyepes gólnál". LOL!

Azért megnézném a banki átutalásait a srácnak, ha játszik, egyes meccsek után ... 😊

A medve nem játék.

Gregorius
Jólvan, azért még nincs vége a meccsnek, és a legrosszabb esetben is csak döntetlen lenne, ha megtanulnánk kapura lõni, szóval azért nem kell az egészet rajta elverni.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

McFrost
felesleges egy embert szapulni , mert az egész egy nagy kalap szar!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
de most frankón, ha Gyepes nem lenne a válogatottban, lehet, hogy most a 2. helyen lennénk <#csodalk>

a.carkey
Mindegy. Örüljetek. Az ázsiai zónában

Üzbegisztán - Bahrein 1-1 ...

A medve nem játék.

zaki
😄DD

Hát igen!!!
GYepes "jó" játéka ismét lejjebb repítette a csapatot a csoportban!!!
<#mf3>Köszönjük szépen!!!<#mf3> <#boxer><#rinya><#sir><#levele><#boxer>

REAL MADRID

a.carkey
Ez az ember nem képes magába nézni. Utoljára Aranyos volt ekkora pancser, de neki két dobása volt. Utána vette a hegedûjét és ...

Gyepesrõl utoljára talán a jégkorcsojázó barátnõje és az anyja mondott jót.

A medve nem játék.

Gregorius
Na, azt hiszem eddig néztem. Kinek szurkoljak? A fizika fog minket legyõzni.
Jééé, patttooog! <#vigyor><#rolleyes><#shakehead>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

zaki
hiehetetlen ez a pali (mármint a gyepes) <#shakehead>

a.carkey
Faszért kell ezt a manust eröltetni. Szerintem már nem lehet megszámolni egy kézen az ügyességeit ...<#sir>

A medve nem játék.

Petyus_
Gyepes hozta a "szokásost", ahogy Nagy Laci (a.k.a. Nagy Zoli =)) megjósolta. <#shakehead>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

a.carkey
Imádom a válogatott egy bizonyos tagját. Hiába no, aki "tud", az "tud" ...

A medve nem játék.

zaki

1:0

McFrost
vérszegény....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

djemba-djemba
Kisteleki osztja az észt, a nso.hu-n!
Érdemes elolvasni.

EOX
Ha a horvátok megverik a svédeket, akkor játszhatunk velük egy x-et, mivel az akkor nekik is elég lesz a biztos kijutáshoz. Egy x-et a holnapi meccsen is ki lehetne hozni, és akkor valószínüleg meglenne a 3. hely a jobb gólkülönbség miatt.

Retteketet

gabber_saviola
közbe meg 2x kikapnak a svédek 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ramore
én holnap x-et sejtek, a horvátok nyerek ellenünk
djemba-djemba
két x
sztem

zaki
parasztul hangzik, de 2 vereség lesz. nincs gera, + fél tucat hiányzó, tuti vereségek. sajnos. 4. helyen zárjuk majd a csoportban

Ramore
ne röhögtess már
szanics
Két meccs, 1 pont. Bulgária zakó, horvátok ellen - nekik akkor már mindegy lesz - döntetlen.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
kint a bulgároktol szerintem zakó, de itthon a horvátokat jó játékkal verjük

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kaplan
Nyugi! 😊
Én azt mondom:

Bulgária-Magyarország 1-2
Magyarország-Horvátország 1-1

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
forza

igazad van, fõleg mivel 6 gyõzelem 3 vereség mindkét csapatnak, az 9 meccs.. NSO-ról másoltam a tabellát, sry a félreértésért...

football without ultras is nothing

EOX
???
Kilenc meccset játszott már mindenki...

Retteketet

jah 😞

szanics
ja hogy ráadásul a svédeknek még két meccsük van... 😞

1. Horvátország 9 8 – 1 12-4 24
2. Svédország 8 6 – 3 15-8 18
3. Magyarország 9 6 – 3 10-5 18
4. Izland 9 3 1 5 11-10 10
5. Bulgária 8 2 – 6 7-14 6
6. Málta 9 1 1 7 2-15 4

Pedig Kovács Zoli jobb, mint Kerekes vagy Kenesei....

a horvátokkal itt mérkõzünk Kaposváron.. állítólag már ide is jönnek a horvát drukkerek, megpróbálunk szurkolni, reméljük sikerül alkotni valamit a pályán és a lelátón is (és a 3adik félidõben?<#eplus2>)

Kaplan
Hát ez a Magyar szerencse! 😄
Azért jó lenne ha már egyszer mellénk is állna Fortuna!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szanics
Azonos ponttal állunk a csoport második helyén álló svédekkel.
Matematikailag így még van sansz, ehhez persze nekik bukni kell az utolsó körben, ami nem egyszerû. Nekünk meg kell verni Horvátországot, ez sem az...

Kaplan
Kaphatnék egy csoport és pont állást az U21-s csapatáról?
Mert azt mondják elvileg kijuthatunk még.

<#eljen>

én is furcsán néztem... dehát nem várok ennél többet az NStõl

szanics
Gyönyörû eredmény! <#taps>

Ramore
Mit szóltok ahhoz, amit az NS a címlapon közölt? Kovács Zoltán lehet a titkos ásza a válogatottunknak. Engem rögtön kivert a víz a gondolattól, hogy egy ügyetlen törpe, aki csatárnak titulálja magát, megmentse a csapatunkat.
Nh Shevits
UEFA Under-21 Championship: Qualifying round
15:00 FT' Bulgaria 1 : 2 Hungary
Goals:
Adriyan Olegov (3.) ill ,Jozsef Magasfoldi (74.) , Krisztian Vadoc (78.)

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Ramore
Pardon, lehet, hogy a másik (sg-s) focis topikban írtam, de ezt csak megerõsíteni tudom, mert egy csaló, szélhámos, kókler tanítómester növendékeinek a sikeréért nem tudok szorítani. Én csak a becsületesen és tisztességesen elért eredmények után tudok tapsolni.

Kijelenthetem, hogy egy-két kivételtõl eltekintve minden edzõnek õ az oktatója, de valamilyen szinten mindenki így, vagy úgy függ mezeytõl.
jah, olyan korán
htx

Láma!
azé

szanics
Szombat, 17 óra, RTL Klub

Láma!
naneee

most tényleg nem adja egy TV-csatorna sem a bolgárok elleni meccset?