Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Azért megnézném a banki átutalásait a srácnak, ha játszik, egyes meccsek után ... 😊
A medve nem játék.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
GYepes "jó" játéka ismét lejjebb repítette a csapatot a csoportban!!!
<#mf3>#mf3>Köszönjük szépen!!!<#mf3>#mf3> <#boxer>#boxer><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#levele>#levele><#boxer>#boxer>
REAL MADRID
Gyepesrõl utoljára talán a jégkorcsojázó barátnõje és az anyja mondott jót.
A medve nem játék.
Jééé, patttooog! <#vigyor>#vigyor><#rolleyes>#rolleyes><#shakehead>#shakehead>
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
A medve nem játék.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Retteketet
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én azt mondom:
Bulgária-Magyarország 1-2
Magyarország-Horvátország 1-1
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
football without ultras is nothing
2. Svédország 8 6 – 3 15-8 18
3. Magyarország 9 6 – 3 10-5 18
4. Izland 9 3 1 5 11-10 10
5. Bulgária 8 2 – 6 7-14 6
6. Málta 9 1 1 7 2-15 4
Azért jó lenne ha már egyszer mellénk is állna Fortuna!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Matematikailag így még van sansz, ehhez persze nekik bukni kell az utolsó körben, ami nem egyszerû. Nekünk meg kell verni Horvátországot, ez sem az...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Mert azt mondják elvileg kijuthatunk még.
15:00 FT' Bulgaria 1 : 2 Hungary
Goals:
Adriyan Olegov (3.) ill ,Jozsef Magasfoldi (74.) , Krisztian Vadoc (78.)
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Kijelenthetem, hogy egy-két kivételtõl eltekintve minden edzõnek õ az oktatója, de valamilyen szinten mindenki így, vagy úgy függ mezeytõl.
htx