Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Matthaus idehozatala tökéletes volt megint arra hogy a sokkal nagyob és mélyebb problémákat elkendõzzék.
A mi labdarúgásunk jelenlegi helyzetében tökéletessen felesleges egy Matthaus kaliberû szö.kap.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
figyelj, egy kis csapat, mint a mienk is, ezekböl a mérközésekböl tud tanulni, fejlödni, nem pedig luxemburg ellen.szoval ezeken a meccseken, a rutinszerzés, tapasztalatgyûjtés, és a TANULÁS a lényeg, nem pedig az eredmény. és még mindig látszik hogy nem nézel meccset...
mert akkor láttad volna a hozzáállásbeli különbségeket az évekkel ezelötti, és a mostani csapat közt, és látad volna azt a játékbeli külnbséget, ami bárki számára megfigyelhetö.és ezt Lotharnak köszönhetjük.egyébként ezalatt az idö alatt igaz, hogy többet is ki lehetett volna hozni ebböl a válogatotbol, csaképp ijenkor a kritizálok elfelejtik, hogy egyedül lothar, a klubedzök nélkül sok mindent nem tehet,de amit igen, azt maximálisan meg is tette a csapatért!
és igenis rengeteget fejlödött a válogatot!!
akárki akármit mond.
A Németek és Skótok megverése ugyan nagyszerû barvúr volt,csak éppen semmit nem adnak érte,inkább a Svédeket kellett volna...
aki azt mondja hogy magyar edzövel is elértük volna mindezt, annak azt tudom mondani, hogy ne az eredményeket nézze csak, hanem néha üljön le a kibaszott tv elé (nem merem mondani hogy menjen ki a meccsre, mert vsz életében nem volt) és nézzen meg egy válogatott meccset, az utobbi 5böl!ajánlom figyelmébe a németek, brazilok, real, argentinok, franciák, vagy a skotok elleni derbit. hogy miért pont ezeket?
hát kedveseim azért, mert egy magyar edzövel nem folyathattátok volna talán pont TI, kritizálók a nyálatokat, ezekre a focinemzetekre, hanem also, vagy felsö-pomeránia nyugdijas válogatottja, meg macedonia ifije ellen rághattuk volna MI fociszeretök, és nézök a körmünket, mig ti néztétek volna meccs helyett a valo világot!
nos ennyi a véleményem rolatok.
Fene se tudja ...
A medve nem játék.
Mentalitásban rengeteget fejlõdtünk, emellett Matthäus egy jó szervezõ, õ itt rendet tudna tenni, jól átlátja a dolgokat
Õ sokkal több, mint szöv.kap. Én hagynám dolgozni...Óriási nemzetközi tapasztalattal renelkezik! A sok magyar csodaedzõvel még Izlandot sem tudtuk volna megverni!
Ebbõl a csoportból sok csapat nem jutott volna tovább egyébként!
Nem kell ilyen feneket keríteni egy vereségnek, mert ez a vereség indított be most mindenkit szerintem. Tipikus magyar dolog, hogy ha nyerünk, akkor most azt mondanánk, hogy márpedig, ha kujutottunk volna, most bárkit lealáznánk. Ha viszont veszítünk, akkor vége a világnak!
Egyszóval minket nem Matthaus fog elõre vinni,pontossan azért mert Õ is csak azt játszathatja aki van.
Az meg aztán végképp nem használ hogy minden vesztes meccs után, vagy kéthavonta felmerül melyik klubhoz szerzõdik minket itthagyva.
(mondom mindezt ugy hogy Bayern szurkolóként nagyon kedveltem Lothart amikor játszott)
Szerintem nem volt 4 értelmes helyzetünk!!!
REAL MADRID
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
REAL MADRID
Nem mintha jobb lenne!!!<#ejnye1>#ejnye1><#rinya>#rinya><#sir>#sir>
REAL MADRID
lehet felkéne vinni csatárnak
Nem mintha az segítene rajtunk!!!
REAL MADRID
football without ultras is nothing
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
ami a pénzt illeti: ne legyél már naiv. szerinted ha nem õ kapja meg, akkor az nem a fociba megy az a pénz? abból nem fog neked kórház épülni, de még scak nem is marad állambácsinál. szépen a mészölymaffia elnyeli..
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Két fordulóval a vége elõtt minden reményünk elszállt megint.
Ha 4.-ek leszünk a csoportban az teljessen papirforma,semmi extra nincs benne.
Szóval vele se csináltunk többet mint a magyar edzõkel eddig.
Nyilván az edzõ nem állhat be játszani,igy õ is csak azokat játszhatja aki van.
Csak akkor felmerül hogy megéri-e az õ edzõsége annyiért amit neki ki kell fizetni...
angol meccsen bekemet szo nélkül kiállították, nálunk meg csak az egyenjoguság 😊 meg az is tök egyértelmû h magyar válogatott meccsre szerb bírót kell küldeni 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
kikapunk ma, meg a horvátok ellen, Mateusz elmegy, foci 10 évre elsüllyed....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
a. elsõ
b. harmadik
szerintem a 4. <#mf3>#mf3><#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2><#shakehead>#shakehead><#levele>#levele>
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
zzz
négyszázgát