Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
tenni lehet, csak magasabb poziciókból kellene odacsapni szerintem ilyen, vagy olyan módszerekkel.
illetve amit miccoli mond, h nekik nem érdekük, minek akarnák..
de akkkor mit lehet tenni? semmit?!?
football without ultras is nothing
A fradinál Furulyásnak se érdeke hogy jöjjön valami új befektetõ mert az könnyen lehet hogy nem vele képzelné el a jövõt és neki nem ér annyit a fradi hogy kockáztasson.
Lenne egypár beszólásom Kistelekinek!!
REAL MADRID
ezeket onnan nem lehet kitúrni, de sztem még a haláluk után is bebiztosítják, hogy egy kedves rokon vegye át a stafétát. és ez nem csak országos szinten van igy, hanem pl a Ferencvárosnál is
(sajnos ugyan az a helyzet, mint a politikában.. "rendszerváltás" és társai)
a megoldás a szurkolóknak kézenfekvõ, de a hatalmon levõk, akik kilopják a pénzeket, azoknak a külföldi edzõk, sportvezetõk ellenségek, egytõl egyig.
Nah ez a helyzet a focival kapcsolatba is.
Ez a csapat leghamarabb ha marad Lothar 2010re lehet esélyes a kijutásra de addigra Matthaust már elüldözik.
Sajna a magyar ember még mindig abba él hogy volt egy aranycsapat és majd hirtelen eggyik napról a másikra újra összejön egy hasonló,análkül hogy tennénk valamit.
Szerintem elõrelépni csak külföldi edzõk,sportvezetõk bevonásával lehet,mert a magyarok alkalmatlanok arra hogy megtalálják a megfelelõ kiutat és azon végig is vezessék a magyar focit.
HAJRÁ LOTHAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nálam ez lenne a rémálomsorsolás...
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
nem szöv.kapitánynak való
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nemzetin 95% a szavazóknak mondta, hogy maradjon...
de mégis lehet hogy mennie kell...
Szerintem elkezdett valamit amit folytatni kéne, és amit tudna folytatni, de ilyen a magyar ember... mindig próbálgat és új dolgokkal próbálkozik...
Szerintem határozottan fejlõdött a csapat az irányítása alatt, tehát hiba lenne elengedni...
<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
mily szép is lenne...<#miaz>#miaz>
1. kalap: Görögország, Hollandia, Portugália, Anglia, Csehország, Franciaország, Svédország
2. kalap: Németország, Horvátország, Olaszország, Törökország, Lengyelország, Spanyolország, Románia
3. kalap: Szerbia-Montenegró, Oroszország, Dánia, Norvégia, Bulgária, Ukrajna, Szlovákia
4. kalap: Bosznia-Hercegovina, Írország, Belgium, Lettország, Izrael, Skócia, Szlovénia
5. kalap: MAGYARORSZÁG, Finnország, Észtország, Wales, Litvánia, Albánia, Izland
6. kalap: Grúzia, Macedónia, Fehéroroszország, Örményország, Észak-Írország, Ciprus, Moldávia
7. kalap: Liechtenstein, Azerbajdzsán, Andorra, Málta, Feröer-szigetek, Kazahsztán, Luxemburg, San Marino
Szar Bayern, szar Bayern :)
Sok minden változott Matthäus alatt pozitív irányba, ezt nem vitatom.
1. Olyan csapatokkal játszhatunk, akikkel korábban esélyünk sem lett volna.
2. Nem kezeli a játékosok nyûgként a válogatottat, fegyelem van a csapat környékén.
Ugyanakkor azt fenntartom, hogy edzõnek Matthäus egyáltalán nem jó, sõt, tegnap és a svédek ellen is bebizonyította, hogy egyáltalán nem tud meccselni.
Maradjon menedzsernek, és hozzanak ide egy tapasztalt, JÓ külföldi edzõt mellé (Hiddink-szintût pölö, ahogy tegnap is írtam)
\"Never say never!\" W Churchill
kár hogy nem volt pályán!
léderer te tudsz vmit😄
buktatja meg az MLSZ elnokseget.
A mai napra kiirt MLSZ elnoksegi ulest Bozoky a Liga
5-i hatarozatara hivatkozva elhalasztotta, es a FIFA-hoz
fordult. Szerinte a Liga serti az elnokseg szuverenitasat.
A mai napon az elnoksegbe delegalt 7 liga tag megis
osszeult. Mivel az elnoksegi a hatalyos torvenyek szerint
megtartható, most uleseznek.
Nem lennek meglepodeve, ha feloszlatnak magukat, es
osszehivnanak egy kozgyulest.
de szerintem egy Hiddink-szintû edzõt simán ide lehetne hozni
"A Csank Jani a szünetben nyilatkozott a rádionak, és azt mondta (többek közt), hogy a magyar edzõi kar biztosan meg tudná oldani a feladatot. Ugyhogy azt javaslom a Matth. helyett nevezzék ki a MAGYAR EDZÕI KART!. Majd csináltassanak jo hosszu kispadot hogy mindannyian elférjenek."
😄