Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
tök mind1 má nekem!a magyar foci sosem lesz jobb,maxha 2 évmulva berakják a mostani u21 keretét a felnött válogatottba😄

Kaplan
Mikor döntik már el végre Mattheus megy , vagy marad?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ramore
ettõl félek én is, de ne felejtsd el, hogy urbán flórián nevezetû edzõnek titulált egyént is éppen a kirúgás szélén lesz, amikor téma lesz a szövetségi kapitány kérdése
Szerintem Lothar menni fog, aztán jön majd egy pár igeret hogy neves szöv. kapitány lesz hozva aztan meg hazahozzák Bicskeit, ugyis lemondott a malajoknal...majd vele kijutunk a 20456-ik évi Vb-re.

Ramore
ezen nincs mit vitázni.

tenni lehet, csak magasabb poziciókból kellene odacsapni szerintem ilyen, vagy olyan módszerekkel.
nem pol fórum, nem akarok vitatkozni, de mondatod második részével teljesen egyetértek ugyebár...
illetve amit miccoli mond, h nekik nem érdekük, minek akarnák..

de akkkor mit lehet tenni? semmit?!?

football without ultras is nothing

miccoli002
A helyzet az hogy a megoldást õk is tudják-mármint a vezetõk de nem érdekük az hogy a dolgok jobbra forduljonak.
A fradinál Furulyásnak se érdeke hogy jöjjön valami új befektetõ mert az könnyen lehet hogy nem vele képzelné el a jövõt és neki nem ér annyit a fradi hogy kockáztasson.

Szerintem meg kellene mutatni az MLL-nek és az MLSz-nek ezt a topicot!!!

Lenne egypár beszólásom Kistelekinek!!

REAL MADRID

Ramore
politikában megtörtént a rendszerváltás, a fradiban egyáltalán nem, a magyar labdarúgásban sem igazán.
az a probléma, h tényleg számunkra kézenfekvõ, de mi mégsem tehetünk semmit...
ezeket onnan nem lehet kitúrni, de sztem még a haláluk után is bebiztosítják, hogy egy kedves rokon vegye át a stafétát. és ez nem csak országos szinten van igy, hanem pl a Ferencvárosnál is
(sajnos ugyan az a helyzet, mint a politikában.. "rendszerváltás" és társai)

Ramore
én is csatlakozok, pontosan ez a problémája a magyar labdarúgásnak.

a megoldás a szurkolóknak kézenfekvõ, de a hatalmon levõk, akik kilopják a pénzeket, azoknak a külföldi edzõk, sportvezetõk ellenségek, egytõl egyig.
teljesen egyetértek, ez a legnagyobb hibánk..

miccoli002
A baj az hogy a magyar ember azt hiszi hogy eggyiknapról a másikra meg lehet gazdagodni anélkül hogy tenne érte valamit.
Nah ez a helyzet a focival kapcsolatba is.
Ez a csapat leghamarabb ha marad Lothar 2010re lehet esélyes a kijutásra de addigra Matthaust már elüldözik.
Sajna a magyar ember még mindig abba él hogy volt egy aranycsapat és majd hirtelen eggyik napról a másikra újra összejön egy hasonló,análkül hogy tennénk valamit.
Szerintem elõrelépni csak külföldi edzõk,sportvezetõk bevonásával lehet,mert a magyarok alkalmatlanok arra hogy megtalálják a megfelelõ kiutat és azon végig is vezessék a magyar focit.
HAJRÁ LOTHAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

djemba-djemba
marad

Ramore
isten mentsen egy hozzá hasonló kókler edzõtõl!
Nh Shevits
Hollandia, Spanyolország, Dánia, Írország, Magyarország, Fehéroroszország, Azerbajdzsán
nálam ez lenne a rémálomsorsolás...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
Bobby Robson jöhet...<#shakehead>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

szanics
megy

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Franciaország, Olaszország, Szerbia-Montenegró, Szlovénia, Magyarország, Grúzia, Azerbajdzsán <#szomoru1>

Ramore
Én egyféleképpen tudnám elnézni, ha elküldenék Matthaust, ha egy mégjobb és nevesebb külföldi edzõt hoznának a helyére.

gabber_saviola
szerintem megy

nem szöv.kapitánynak való

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Arsenal18
A szövikapitány megy vagy marad szerintetek???
Nemzetin 95% a szavazóknak mondta, hogy maradjon...
de mégis lehet hogy mennie kell...
Szerintem elkezdett valamit amit folytatni kéne, és amit tudna folytatni, de ilyen a magyar ember... mindig próbálgat és új dolgokkal próbálkozik...
Szerintem határozottan fejlõdött a csapat az irányítása alatt, tehát hiba lenne elengedni...
<#shakehead><#shakehead><#shakehead>

hát szerintem is, és mégis kemény :|
Nh Shevits
pedig számomra ez a legoptimálisabb...

ez is keménynek tûnik :\
Nh Shevits
Görögország, Lengyelország, Szlovákia, Bosznia-Hercegovina, MAGYARORSZÁG, Ciprus, San Marino

mily szép is lenne...<#miaz>

Rudee
A 2008as EB selejtezõire se kapunk majd túl könnyû csoportot.

1. kalap: Görögország, Hollandia, Portugália, Anglia, Csehország, Franciaország, Svédország
2. kalap: Németország, Horvátország, Olaszország, Törökország, Lengyelország, Spanyolország, Románia
3. kalap: Szerbia-Montenegró, Oroszország, Dánia, Norvégia, Bulgária, Ukrajna, Szlovákia
4. kalap: Bosznia-Hercegovina, Írország, Belgium, Lettország, Izrael, Skócia, Szlovénia
5. kalap: MAGYARORSZÁG, Finnország, Észtország, Wales, Litvánia, Albánia, Izland
6. kalap: Grúzia, Macedónia, Fehéroroszország, Örményország, Észak-Írország, Ciprus, Moldávia
7. kalap: Liechtenstein, Azerbajdzsán, Andorra, Málta, Feröer-szigetek, Kazahsztán, Luxemburg, San Marino

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
??
Láma!
a picik az olaszokkal játszanak!

Ramore
ha uncsi, akkor menj vissza játszani, nem kötelezõ minden topikot szétoffolni
Breki33
nem arra irtam P
szanics
nyugi, ma úgyis eldõl - vagy nem...

Breki33
olyan uncsi ez már
Ramore
én is a Hiddink-szintût edzõ mellett voksolnék, ha lehetne, de erre jelenleg nem sok esély van, így tehát nem kérdés, hogy inkább Matthäus maradjon és dolgozzon tovább, mint egy mezey bandatag garázdálkodjon kedvére.
Ramore
azok se nem vakok, se nem értelmi fogyatékosok, csak egyszerûen egy idegen garázdálkodik a területükön és emiatt nem kevés pénztõl esnek el, ami miatt nagyon fáj a fejük. nevezzük nevén õket: a mezey-mészöly baráti kör.
szanics
Na le lettem fogyizva bakker 😞
Sok minden változott Matthäus alatt pozitív irányba, ezt nem vitatom.

1. Olyan csapatokkal játszhatunk, akikkel korábban esélyünk sem lett volna.
2. Nem kezeli a játékosok nyûgként a válogatottat, fegyelem van a csapat környékén.

Ugyanakkor azt fenntartom, hogy edzõnek Matthäus egyáltalán nem jó, sõt, tegnap és a svédek ellen is bebizonyította, hogy egyáltalán nem tud meccselni.
Maradjon menedzsernek, és hozzanak ide egy tapasztalt, JÓ külföldi edzõt mellé (Hiddink-szintût pölö, ahogy tegnap is írtam)

JackDaniels
Ezt sajna elbaxtuk. A Bulgárok ikszeltek Máltán, lehettünk vóna 3. helyezettek, bár túl sokat nem számít már. Remélem lesz majd jobb. Nagyon bízok abban hogy Mattheus marad és rácáfol a sok faszra, akik temetik és azt állítják, hogy semmi sem változott az irányítása alatt. Ezek vagy vakok, vagy értelmi fogyatékosok és nem fogják mi zajlik körülöttük.

\"Never say never!\" W Churchill

Láma!
jokis összefoglalo, még jo hogy 3:20körül a prso ugy megrugja a szabadrugást mint az állat!!!
kár hogy nem volt pályán!
léderer te tudsz vmit😄

Breki33
Breki33
Összefoglaló

klikk
Breki33
A hirek szerint a Labdarugo Liga eppen ebben az oraban
buktatja meg az MLSZ elnokseget.
A mai napra kiirt MLSZ elnoksegi ulest Bozoky a Liga
5-i hatarozatara hivatkozva elhalasztotta, es a FIFA-hoz
fordult. Szerinte a Liga serti az elnokseg szuverenitasat.
A mai napon az elnoksegbe delegalt 7 liga tag megis
osszeult. Mivel az elnoksegi a hatalyos torvenyek szerint
megtartható, most uleseznek.
Nem lennek meglepodeve, ha feloszlatnak magukat, es
osszehivnanak egy kozgyulest.
ugy szar z a csapat ahogy van...menjenek kapalni<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Ramore
itt egy személyes példa 😊)
Ramore
igazad van, sokan azt hiszik a Hiddink-szintû edzõk nem jönnének ide, egyrészt a motiváció, másrészt a pénz miatt. hát ez egy nagy tévedés, mert nekünk meg kell, hogy érjen bármennyi pénzt is a focink fellendülése, a motiváció pedig szerintem kellõen nagy, ezt Matthäus is átérezte.
Láma!
kérdés hogy idejönne e:o

szanics
na ez így rendben is van
de szerintem egy Hiddink-szintû edzõt simán ide lehetne hozni

Ramore
ebben egyet értünk, én nem feltétlenül Matthäushoz ragasztkodok, hanem egy független külföldi edzõhöz, aki valóban profi felkészülésû és mentalitású, valamint nem ártana, ha valahol már bizonyított volna. amíg azonban erre esély sincsen, így mindenképpen Matthäus pártján állok, de nem mással szemben, csak és kizárólag a magyar képesítésû kókler edzõk ellen.
Láma!
idézet az NS-forumrol:
"A Csank Jani a szünetben nyilatkozott a rádionak, és azt mondta (többek közt), hogy a magyar edzõi kar biztosan meg tudná oldani a feladatot. Ugyhogy azt javaslom a Matth. helyett nevezzék ki a MAGYAR EDZÕI KART!. Majd csináltassanak jo hosszu kispadot hogy mindannyian elférjenek."

😄

szanics
ezzel az erõvel el se induljunk a selejtezõkön, nem?

szanics
ezt meg én nem vitatom, de Lothar Matthäusnál van erre sokkal alkalmasabb edzõ is szerintem