Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
a 86-os részsiker, rémálommá és világblamává változott, megérte?
Ramore
azt nem vitatom, de azt már igen, hogy külföldivel is nehezen, de magyar edzõvel a büdös életbe nem jutunk ki semmilyen világversenyre sem (hacsak nem mi rendezzük - persze nem).
szanics
Te még 1986-ban élsz, én 2005-ben. A jelenlegi magyar futball számára egy világverseny nem részsiker lenne...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
visszatérve múltkori vitánkra Gera-ügyben, Gera sérülése ennyire volt komolytalan...

Ramore
mezey is azt hitte, amit te, nevezetesen, hogy a vár akkor készül el, ha kijutnak a vb-re! nagy tévedés, a kvalifikálás az részsiker, mezey (valahol kuvaiti bérlakásában) szerintem a vb után megbánta, hogy kijutottak, mert amekkora pofára esésben volt részük, az nem volt egy gyszerû eset.
Láma!
jajo, ugy emlékeztem, hogy 2ponttal mennek elöttünk, sry

szanics
rosszul tudod
a bolgárok így egy ponttal kerültek elénk, tehát ha mi nyertünk volna, most mi lennénk a harmadikak

Láma!
nemazért, de a bolgárok ezzel az x-el 3pontra kerültek nem?
ha nyerünk, akkor behozzuk öket! namost, nem az egymás elleni számit elsönek?:o

lehet hogy rosszul tudom.

jha, és mégvmi, kint voltam, de nagyon nem volt szép a magyaroktol sem, hogy fütyültek a horvát himnusz alatt, aztán ment a cigányozás, meg a vesszen trianon....nc

szanics
Figy! Szerintem a vár akkor készül el, ha kijutunk egy világversenyre.
Na most ezt fel kell építeni, ígéretes játékkal és eredményekkel. Gondolom, nem kardoskodnál Te sem Matthäus mellett, ha úgy gondolnád, hogy ez a vár nem épül.
Viszont... Ahhoz, hogy kijussunk pl. a következõ Eb-re, ahhoz eredmények is kellenek a selejtezõsorozatban, ehhez pedig jobb a 3. kalapba kerülni, mint a 4.-be. Ezért mondom, hogy saját magunktól vettük el az esélyt, és ahelyett, hogy tovább építkeztünk volna, inkább hagytuk az egészet a francba.

Ramore
azért mert ennek a csapatnak még nem voltak komoly eredményei, gondolok itt a tétmeccsekre, csak ígéretes fejlõdést lehetett észrevennie a publikumnak a selejtezõ mérkõzések és a barátságos meccsek alapján.
szanics
félig épült várat miért is nem lehet lerombolni? <#fejvakaras>

gabber_saviola
igazad van Csabi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ramore
igazad van, szarból kell várat építeni, csakhogy a várunk még félig sem épült fel, lerombolni ezért még nem igazán lehet.
szanics
Vanczák válogatott környékére se való, Kovács Zolit egyszerûen nem értem, Gyepes lábai fából vannak, Bodnár helyett sajna nincs jobb alternatíva...
De ha már szarból kell várat építeni, akkor ne romboljuk le a sajátunkat ilyen baromságokkal, hogy egyszerûen nem tudunk meccselni...
Megmondom, mi van! Matthäus beszart, hogy ha két meccs, 0 pont a sorozat vége, akkor õ tuti repül, ezért nem mert kinyílni. Szart bele a 3. helybe.
Nem kell ám nekem hinni, de így van 😛

szanics
mármint a harmadik hely... 😄

szanics
Csoki bazmeg legalább Te ne legyél hülye! 😄
De most komolyan. Eddig arról szólt minden, hogy ez az utolsó két meccs milyen hihetetlenül fontos, mert meg kell szerezni a harmadik helyet! Erre a horvátok ellen, akik szemmel láthatóan szarnak bele az egészbe, nem támadunk az utolsó 10 percben mint a barom, mikor tudjuk, hogy Málta ikszre áll a bolgárok ellen, és simán meg lehetne az utolsó hely?!?!?!?!
Tutista a Matthäus (arról már nem is beszélve, hogy #2765... 😛

Ramore
szerintem a legnagyobb hiba vanczák, kovács z, gyepes és bodnár szerepeltetése volt
gabber_saviola
csokikám ne okoskoggyá má 😄DDDDDDDDDD

jó ez az x mindekinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
csak egy kérdés: szerinted ez nem hiba?

Ramore
eddig sem kedvelted, legyen inkább mezey a szövetségi kapitány, igaz? vagy tornyi mondjuk 5+1 évre, vagy mészöly negyedszer is?
Ramore
ki fog gólt lõni? kovács zoltán, akinek érdemes felívelgetni, aki kíméletlenül belövi a ziccereket. megaLOL
szanics
Na most sokalltam be Matthäustól!
Ez az ember mi a szart csinál? Nem igaz, hogy nem figyelte a máltai meccs eredményét, baszki! Erre baszik csatárt cserélni az utolsó percekre, mi meg hátul passzolgatunk. Ugyanazt csinálta, mint a svédek ellen.
Nem igaz. Ezért mondom, hogy menedzsernek király az ember, de edzõnek egy kurva nagy nulla...

gercse
elbaszták...pedig itt volt a lehetõség

[Jakuza]
Na tovabb folytatodik a tobb mint 20 eve tarto sorozat.
Meg hazai palyan se tudunk egy nagyobb csapatot se legyozni.
Kerdes ki fog itt golt loni ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gabber_saviola
sajnálom Királyt, de már nem a régi és egy kicsik ketyós is lett

ha nyernénk 1-0-ra, 3.-ik helyen végeznénk, mert a bolgárok (is) x-eltek Máltán...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Nemtom de az a cselgancs muvelet ert volna egy pirosat

[Jakuza]
Egyszerre nyomtunk a mehet gombra es a forummotor ugy erzekelte, mintha en irtam volna a te hozzaszolasodat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kösz ez meg hogyan!!!
Na mindegy nem ide tartozik .

HAjrá MAGYAROK!!

REAL MADRID

Ez az én üzenetem!!!
Ez hogy lehet!!!
Én küldtem de más neve alatt jelenik meg!!!<#nemtudom><#nemtudom>

REAL MADRID

Bakker mi franc!!!

REAL MADRID

[Jakuza]
Kozben kiutottem valakinek az uzenetet. 😛

[Jakuza]
Mert a pesterszebeti grundon nem tanulta meg tolunk.
O volt koztunk fiatal koraban is a leggyengebb lancszem.
Bar tobbet tanult tolunk, mint a Honvedban az tuti. 😛

[Jakuza]
Nagyon nagy volt!!!
De örüljünk hogy a horvát kapufa sem gól!!!

Ramore
kár!
Sheva
Bárányos szép kapufát rúgott kár h nem ment be 😞((

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Elmult 20 percben mak segit bazz... Eszmeletlen hogy osszeesett a csapat.

EOX
Fú milyen kapufa volt...

Retteketet

zaki
most kapcsoltam a meccsre. mikor meghallottam Bárányos, Kovács Zoltán, Gyepes nevét inkább elkapcsoltam :ccc

Horvat "szurkolok" gratula...

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDD

Ramore
ez a bíró sem szereti a magyarokat! ki az aki szereti õket?
Sheva
életembe nem néztem még a hálózat TV-t

HAJRÁ MAGYAROK!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
hajrá Magyarország

LOL hálózat tévé 😄DDDDDDDDDDDD

[Jakuza]
Nekem makom van.
Illetve Halozat TV-m van. 😛PP

BADE
Állítólag jönnek ma a szerbek is,kíváncsi leszek a fejleményekre!Látott valaki Pesten szerb és horvát csoportokat?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kaplan
Hát eldöntöttem, hogy a következõ itthoni korosztályos meccsre elmegyek!
Csak jó lenne , ha Pesten lenne mert nem biztos , hogy pont akkor eltudok menni pestrõl

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Akkor a Hálózat TV adja a meccset?
Jó lenne tudni van-e nálunk 😊
Meg is nézem!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

csum666
Ha elbasszák a vb-t akkor nagy baj lesz már most alig várom és ha 1 buzi tv csatorna miatt nem látom vmelyik meccset élõbe bajok lesznek...

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

szanics
így igaz