Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
a bolgárok így egy ponttal kerültek elénk, tehát ha mi nyertünk volna, most mi lennénk a harmadikak
ha nyerünk, akkor behozzuk öket! namost, nem az egymás elleni számit elsönek?:o
lehet hogy rosszul tudom.
jha, és mégvmi, kint voltam, de nagyon nem volt szép a magyaroktol sem, hogy fütyültek a horvát himnusz alatt, aztán ment a cigányozás, meg a vesszen trianon....nc
Na most ezt fel kell építeni, ígéretes játékkal és eredményekkel. Gondolom, nem kardoskodnál Te sem Matthäus mellett, ha úgy gondolnád, hogy ez a vár nem épül.
Viszont... Ahhoz, hogy kijussunk pl. a következõ Eb-re, ahhoz eredmények is kellenek a selejtezõsorozatban, ehhez pedig jobb a 3. kalapba kerülni, mint a 4.-be. Ezért mondom, hogy saját magunktól vettük el az esélyt, és ahelyett, hogy tovább építkeztünk volna, inkább hagytuk az egészet a francba.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
De ha már szarból kell várat építeni, akkor ne romboljuk le a sajátunkat ilyen baromságokkal, hogy egyszerûen nem tudunk meccselni...
Megmondom, mi van! Matthäus beszart, hogy ha két meccs, 0 pont a sorozat vége, akkor õ tuti repül, ezért nem mert kinyílni. Szart bele a 3. helybe.
Nem kell ám nekem hinni, de így van 😛
De most komolyan. Eddig arról szólt minden, hogy ez az utolsó két meccs milyen hihetetlenül fontos, mert meg kell szerezni a harmadik helyet! Erre a horvátok ellen, akik szemmel láthatóan szarnak bele az egészbe, nem támadunk az utolsó 10 percben mint a barom, mikor tudjuk, hogy Málta ikszre áll a bolgárok ellen, és simán meg lehetne az utolsó hely?!?!?!?!
Tutista a Matthäus (arról már nem is beszélve, hogy #2765... 😛
jó ez az x mindekinek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ez az ember mi a szart csinál? Nem igaz, hogy nem figyelte a máltai meccs eredményét, baszki! Erre baszik csatárt cserélni az utolsó percekre, mi meg hátul passzolgatunk. Ugyanazt csinálta, mint a svédek ellen.
Nem igaz. Ezért mondom, hogy menedzsernek király az ember, de edzõnek egy kurva nagy nulla...
Meg hazai palyan se tudunk egy nagyobb csapatot se legyozni.
Kerdes ki fog itt golt loni ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Na mindegy nem ide tartozik .
HAjrá MAGYAROK!!
REAL MADRID
Ez hogy lehet!!!
Én küldtem de más neve alatt jelenik meg!!!<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
REAL MADRID
REAL MADRID
O volt koztunk fiatal koraban is a leggyengebb lancszem.
Bar tobbet tanult tolunk, mint a Honvedban az tuti. 😛
De örüljünk hogy a horvát kapufa sem gól!!!

LOL hálózat tévé 😄DDDDDDDDDDDD
Illetve Halozat TV-m van. 😛PP
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Csak jó lenne , ha Pesten lenne mert nem biztos , hogy pont akkor eltudok menni pestrõl
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Jó lenne tudni van-e nálunk 😊
Meg is nézem!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK