Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én komolyan kezdek aggódni azon, hogy vajon beférünk-e majd az üllõire. Akárkit megkérdeztem eddig, hogy jön-e, mint igent mondott...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Nh Shevits
pedig minden netes sportoldalon azt hirdették.
lehet nemcsak a helyszín változott meg hanem a közvetítõcsatorna is 😄

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

nem

football without ultras is nothing

Nh Shevits
miért nem teheted meg?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

forza milan
Ha megtehetném...😄

Nh Shevits
MIN-DEN-KI! BU-DA-PEST-RE!!!

Nh Shevits
nem sport 2?
egyébként ja.. Üllõi út, de nem is bánom oda könnyebb eljutnom.

u21 nem lesz fáy utcában sem
legujabb helyszín üllöi ut
kezdés 20.30kor a sport1 adja
belépés ingyenes

football without ultras is nothing

Nh Shevits
U21 pénteken.
nagyválogatott passz... <#pardon1>

Kaplan
Mikor játszunk? U-21 és a felnõtt válogatott?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nh Shevits
még mindig nem pörög a topic pedig holnap már csütörtök

Nh Shevits
off:
jaés focizom nagypályán, kispályán, és freestyle-mode-ban is nyomom. van 4 labdám és sokat nézem a sport csatornákat és imádom a magyar válogatottat.
ez remélem elég <#vigyor>
on: ahogy nézem az olasz kerethirdetést De Rossit meg sem hívták.<#wow2>

oksi^^
Nh Shevits
én (fi)fázom + managerkedtem régen.
ez nem elég a bandatagsághoz? <#alien>

proevolutionsoccer, mind1 :Ð
Nh Shevits
PES-es?

igen?S😄A😄SA oksi, PES-es vagy?D:SA😄
Nh Shevits
I know. És közösen is megyünk, csak azt te még nem tudod <#kacsint>

csum666
Hát én örülök legalább ennyit elértek!!!
szvsz attól még mire felnõnek már elszáll minden és az lesz mint most!

De azé 1 szoros meccsre jók lehetenk a címvédõ ellen!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

mi megyünk 3an innen sgrõl ^^
Nh Shevits
nemez a lényeg! nekünk is van Auxerre, vagy Tottenham-játékosunk.

forza milan
ja,a mieink meg kemenyen Debrecen,stb... játékosok!😄

Nh Shevits
végignéztem az olasz keretet és majdnem elkapott a sírógörcs... kurvajó játékosok, Romából, Fiorentinából, Chievo-ból... wááá szerintem elvernék a felnõttválogatottunkat.
De Rossi-tól félek! (Roma és kezdõember)

forza milan
Remélem bejutunk,és nem vernek le az olaszok,bár nagyobb az esély rá,hogy kiesünk(papirforma)deén ezerszer jobban hiszek bennük,mint a falábú felnöttekbe,mert legalább felmutattak,és elértek valamit a fiuk!

Nh Shevits
Jólenne a teltház az olaszok ellen szóval kérek mindenkit aki el tud jönni hogy jöjjön. Ne 200-as nézõszám legyen...

forza milan
Mikorlesz a görögök elleni vál.meccs?

Láma!
én eddig ugy tudtam hogy szerdán lesz, de most megnéztem hogy pénteken, szal vszinü hogy ottleszek<#eljen>

Nh Shevits
Remélem innen az sg-rõl is sokan jöttök az U21-es meccsre. Én vidékrõl utazom fel, szóval számítok rátok is! Ki kell szurkolni a gyõzelmet!

Kaplan
Hát az EB-n szerencsével jutottak el a 8 - 4 közé. Meg ahogy most szerepelnek....Ha úgy játszanánk mint a Svédek ellen akkor megnyerhetjük.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ööö asszem 16.án lesz

Na ja, az EB-n is sokan úgy gondolták (köztük én is), hogy simán verhetõek.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ugyan már simán kikapunk

Én úgy tom jövõ tavasszal lesz!!!

REAL MADRID

Kaplan
Görögök ... hmmm... Sztem azért verhetõek a Görögök simán. Mindenképp meg kell próbálni, Gerával kiegészülve még a gyõzelemre is lehet esély.

Rudee
Valamikor decemberbe elvileg, elõtte lesz még a görögök elleni meccs.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Mikor lesz az amerikai turnénk? Kíváncsi lennénk mit tudunk alkotni.

Ramore
mivel most a nagyválogatottnak nincsen tét mérkõzése, így természetes, hogy az U21-nél van, én a késöbbiekben látnám szívesen a nagyok között.
rushman
én is, csak ugye õ az U21-es kaput õrzi.
nem tudom emlékszel, hogy egy parázs vita csattant ki matyi és Róth Antal között, amikor egyik meccsre elcsalta a felnõtt válogatotthoz (és nem védette persze)

szal Fülöpre szükség van az utánpótlás válogatottnál, nekik még van esélyük kijutni

Ramore
Én simán beraknám a kezdõbe is a válogatottnál, Király már kezd kiöregedni és különben is, ha mondjuk Casillas Magyarországon született volna, akkor mostanság lenne kezdõ valamelyik klub csapatnál, szóval bátran játszatni kellene.
EOX
Jól sikerült a bemutatkozása, 1-0-ra nyertek.

Retteketet

EOX
Épp kedvenc championship-es csapatom, a Luton ellen játszanak holnap. Kezdõ lesz.

Retteketet

Rudee
Fülöp a Coventry játékosa lesz, miután megegyeztek a kölcsönadásról a Tottenhammel. A Championship 22. helyérõl remélem elõrébb jutnak vele.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Nh Shevits
én csak azt tudom hogy ottleszek a mérkõzésen és rekedtre ordítom magam!

szanics
éppen ezt mondom
mondjuk azt ne felejtsük el, hogy korosztályos válogatottnál a címvédõ szó semmit nem számít, mert ez egy teljesen másik garnitúra ugyebár. De nem gyenge, pl. Pazzini...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Nem sok, DE de van!!!

REAL MADRID

Láma!
az olaszok a cimvédõk!
szerintetek mennyi az esélyünk?😞

forza milan
az olasz u21 az szinte biztos!Ha bejututnk valahova,az elsö meccsen szia magyarok-ne legyen igy!

szanics
akkor sem. majd nézd meg, az olaszok nem nagy gólkülönbséggel, de simán elintéznek minket - ne legyen igazam

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Ramore
naív gondolat
November!!!

REAL MADRID