Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalábbis ami a "nagy" válogatottakat illeti.
Nekik ez valami mumus már 😄
Szerintem kint 2:0 mert a szerencse nem szokott mellénk állni. 😞
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
mert?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
szerencsére
a legjobb az volna ha egészséges verseny alakulna ki, mibõl mi profitálnánk
azért az IKO-ban nagyon nagyon nagy tõke van, szoval a sport tv-t biztosan felülmulja, de ez nem minden
football without ultras is nothing
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
wáááááááááá micsoda hangulat volt!
elsõ félidõben a Fülöp Marci kapuja mögött voltam a fanatikusok fölött. (ahonnan késõbb jöttek a petárdák).
Ma pedig megnézem a meccset is a Sport2-n.<#kacsint>#kacsint>
Hajrá Magyarok!
18.000 ember basszus! Nem hittem volna!
inkább maradnak
csak baszhatod, ha elviszik a jogokat
premiership is még egy évig az övüké, aztán annyi
akkormeg megbuknak :S
mondjuk azt is mondták h sport klub hazudik, blöfföl és valotlant állít
ami mondjuk nem tul fair, de hát ismerjük már ezeket eléggé
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
rtl klub mellett sport klub is lesz, volt cikk nemzetiben is, nap témájában
az (is) adja majd a vb-t, meg sport1-nek lejár a szerzõdése az olasz,spanyol,német,francia bajnokságokkal jövöre, és meg akarják benni elõlük a jogokat
viasat elõl meg a BL jogokat akarják megvenni
és állítilog 6 magyar meccs is lesz hétvégenként adva
emelett persze egyéb sportágak is
kurvasok pénzük van, szoval megvalósítható, csak félek a minõségtõl
egyébként nem lesz plusz sokezer ft sem, hanem azt mondják h adják abban a csomagban amiben az rtl is van
nemzetigánysport is végig sport1-et irt
ezért utolag is elnézést h végig sport1-rõl beszéltem
énis megdöbbentem mikor vmi hokimeccset kaptam a pofámba a fiatalok helyett
buzi sport tv
decemberben jön a sport klub, hála égnek még több léderer és verebes mágus kovács stb...
<#zavart1>#zavart1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
persze ^^
egyebként ezek is megkapták a lecigányozást karlendítéssel mint a svédek a múltkor😊
egyebként jó mecs volt!
Takezo kinnt voltál?
nagyon jó volt a hangulat!szidták a bírót mint állat😊.olyanokat beszóltak szét röhögtem magam!
ne tudjátok mi volt mikor nem adták meg a 2. 11 est sem
Pazzini egy állat..Pepe jó volt
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mert félek nem mostanában.
én kint voltam, geci szemét biro volt, és még gecibb olaszok, rugták a mieinket ahol érték, és szinészkedtek eleget.
ááá, már a spagettit se szeretem😄
S teljesen egyetértek veled , Real? SUX! MAGYARORSZÁG - IFIK - JÖVÕ! EZ KELL NEKÜNK! (Legalább is nekem 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szerdán pedig még fokozhatjuk is.
Hajrá MAGYAROK!!!!!!!!!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Olaszországban , meg kell lepni õket!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Jó lenne felálni. 2-1re nyerni.
Nem tud valaki egy steamet esetleg?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/