Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép eredmény, de az Olaszok még asszem soha nem nyertek Magyarországon ellenünk.
Legalábbis ami a "nagy" válogatottakat illeti.
Nekik ez valami mumus már 😄
Szerintem kint 2:0 mert a szerencse nem szokott mellénk állni. 😞

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

saviola83
Azért mert nem fogható az egész országban.

Láma!
mert nem tudják fogni, azért

mohus
"Sokan nem láttuk és nem is láthatjuk a köcsög Sport 2 miatt."

mert?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

nem is mondtam, persze h nincs
szerencsére
a legjobb az volna ha egészséges verseny alakulna ki, mibõl mi profitálnánk
azért az IKO-ban nagyon nagyon nagy tõke van, szoval a sport tv-t biztosan felülmulja, de ez nem minden

football without ultras is nothing

banok
A tegnapi meccs nagyon jó volt. A srácok hajtottak ezerrel. A SportKlub kontra Sport TV -rõl meg annyit, hogy ez még nincs lefutva és a Sport TV sem áll rosszul anyagilag.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

rushman
nem is biztos, hogy nem mûholdas lesz, továbbá semmi kedvem hallgatni azt a ketseg barom léderer "the baki" ákost

én nyomtatottba olvastam, egyik nap témájában ezen a héten.. talán csütörtökön

saviola83
Én nem találok semmi cikket a sport klubbról.Valki linkeljen már be.Köszi

Nh Shevits
videókazira max... onnantól meg nem tudok mit csinálni vele. 😞

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
pesten aludtam és 10.35ös vonattal jöttem haza vidékre.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

saviola83
Nem tudod felvenni a meccset és és feltenni valami honlapra.Sokan nem láttuk és nem is láthatjuk a köcsög Sport 2 miatt.

saviola83
Kíváncsi leszek erre a tv-re.A minõségére és elsõorban arra hogy valóban lehet-e majd fogni az egész országban.szerintem annyiban jobb lenne ha a foci átkerülne hozzájuk hogy akkor bizti láthatnánk a jó meccseket._Nem úgy mint a sport tv-n mint pl tavaly a barca real az S2-n volt.Idén a MU-Chelsea, Bayern-Werder,Real-Valencia és amilyen köcsögök a Real-Barcát is arra fogják tenni.szóval ha a foci a sport klubbon lenne akkor jó lenne és akkor több nfl nhl és nba mecset adhatna a sport tv.Akkor a foci helyett azokat a jogokat vennék meg.Jó lenne.

most értél haza?<#wilting>
Nh Shevits
na én is hazaértem.
wáááááááááá micsoda hangulat volt!
elsõ félidõben a Fülöp Marci kapuja mögött voltam a fanatikusok fölött. (ahonnan késõbb jöttek a petárdák).
Ma pedig megnézem a meccset is a Sport2-n.<#kacsint>
Hajrá Magyarok!
18.000 ember basszus! Nem hittem volna!

sport tv-nél nyilatkozták h sok kommentátorukat megkeresték már, de egyik sem mondott igen-t
inkább maradnak
csak baszhatod, ha elviszik a jogokat
premiership is még egy évig az övüké, aztán annyi
akkormeg megbuknak :S

mondjuk azt is mondták h sport klub hazudik, blöfföl és valotlant állít
ami mondjuk nem tul fair, de hát ismerjük már ezeket eléggé

Léderer, mint vezetõ kommentátor... Szánalmas, ha tönkreteszik a Sport1-et, megyek tüntetni.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

iko production
rtl klub mellett sport klub is lesz, volt cikk nemzetiben is, nap témájában
az (is) adja majd a vb-t, meg sport1-nek lejár a szerzõdése az olasz,spanyol,német,francia bajnokságokkal jövöre, és meg akarják benni elõlük a jogokat
viasat elõl meg a BL jogokat akarják megvenni
és állítilog 6 magyar meccs is lesz hétvégenként adva
emelett persze egyéb sportágak is
kurvasok pénzük van, szoval megvalósítható, csak félek a minõségtõl
egyébként nem lesz plusz sokezer ft sem, hanem azt mondják h adják abban a csomagban amiben az rtl is van

saviola83
Milyen sport klub?

engem is érdekelne
nemzetigánysport is végig sport1-et irt
ezért utolag is elnézést h végig sport1-rõl beszéltem
énis megdöbbentem mikor vmi hokimeccset kaptam a pofámba a fiatalok helyett
buzi sport tv
decemberben jön a sport klub, hála égnek még több léderer és verebes mágus kovács stb...
<#zavart1>

igen, engem is érdekelne <#smile>
saviola83
Hát én komolyan mondom berosálok."-szer is isétlik a magyar meccset hát persze hogy a Sport2-n.Ezt már tényleg nem hiszem el.Így se láthatta a fél ország de hogy még az ismétlést se.Na ost már méginkább kellene a felvétel.Amúgy ma lesz az ismétlése asszem 4 órától.Valaki nem tudja felvenni bedigizni és valahova feltenni hogy le tudjuk szedni?Mert szerintem nem csak én vagyok vele úgy hogy nem láttam és nagyon megnéznénk.Köszi elõre is.

saviola83
Valaki nem vette fel a meccset?Feltehetné valahova mert ahogy hallom jó meccs volt jó hangulattal és nagyon meg akarom nézni.

gabber_saviola
<#hehe>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bigfoot
nem,csak mondom!
egyebként a petárdák nem kellettek volna,utálom az ilyen barmokat

ööö, és az jó, ha megkapták? :\

persze ^^
bigfoot
<#mf1>
egyebként ezek is megkapták a lecigányozást karlendítéssel mint a svédek a múltkor😊
egyebként jó mecs volt!
Takezo kinnt voltál?

nemá, komoly?? <#hehe>
bigfoot
na Én is kinnt voltam!
nagyon jó volt a hangulat!szidták a bírót mint állat😊.olyanokat beszóltak szét röhögtem magam!
ne tudjátok mi volt mikor nem adták meg a 2. 11 est sem

gabber_saviola
nem adtak meg 2 tizit nekünk.....de jó meccs volt
Pazzini egy állat..Pepe jó volt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
mikor volt?? nem az a kérdés mikor volt, mikor lesz???
mert félek nem mostanában.
én kint voltam, geci szemét biro volt, és még gecibb olaszok, rugták a mieinket ahol érték, és szinészkedtek eleget.
ááá, már a spagettit se szeretem😄

forza milan
Igy van!Ifiké a jövö,gera középpályán,huszti,juhász,a többi meg fiatal keret!ezérnevalamit!

Kaplan
Petõfi azt mondta négy nap múlva. Akárhogy is számolgatom az Kedd 😊 Bár lehet én tudom rosszúl.

S teljesen egyetértek veled , Real? SUX! MAGYARORSZÁG - IFIK - JÖVÕ! EZ KELL NEKÜNK! (Legalább is nekem 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

miccoli002
Ez volt a magyar foci ünnepe nem a Reál meccs.
Szerdán pedig még fokozhatjuk is.
Hajrá MAGYAROK!!!!!!!!!!!

Kaplan
Én is úgy gondolom! Én se tudom mikor volt ennyi ember az Üllõi úton!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

asfa
ja jol játszottunk tovább kéne menni megérdemelnénk

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Kaplan
Gratulálok a fiúknak! Szép volt fiúk!!
Olaszországban , meg kell lepni õket!

Kaplan
Most nézem a steamen a meccset és ismételgetik a 'tizenegyest' és az VOLT!

Kaplan
Megkellett volna adni....

asfa
nem adta meg a 11-est ez köcsög

Kaplan
TIZENEGYES!!!!!!!?????!!!!

asfa
még meg lehet

Kaplan
1-1!!!! MEGLESZ A 2-1!!!!

Kaplan
Gólt kaptunk 😞
Jó lenne felálni. 2-1re nyerni.

Kaplan
Nah, steam , valaki? Nagyon sajnálom ,hogy nem tudtam kimenni. Bezzeg Sport ll-m direkt nincs

Sheva
jó meccs

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Kaplan
ÁÁÁÁÁáááá , csak nem tudtam kimenni. Sport2-m meg nincs! 😞
Nem tud valaki egy steamet esetleg?

Láma!
én is megyek

banok
Az jó ha majd az lesz a próbléma, hogy alig férünk be. 😊 Akkor majd ülünk a lépcsõn. 😉

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nh Shevits
Helyes!!