Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
ittál te szpemmer? ^^
mert ez nem beszólás volt ...<#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
hátez beszol.
hééé, ha látja ezt egy mod, akkor bant a keppernek, mer flémkeltö<#hehe><#hehe>
😛PPPP

gabber_saviola
nem Õk a címvédõk, hanem az ezelötti korosztály ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
hm. az olaszok nem ezen a pályán játszottak?
srácok, vegyük már észre. a talajra nem lehet fogni, az mindkét csapatot egyformán gátolja. egyszerüen nem volt szerencsénk. az itthoni potya elkerülése segitjetett volna egyedül, de azért mégiscsak ök az eb-cimvédök.

Ramore
Meglátásom szerint a második meccsen rossz pályaviszonyoknál is megfigyelhetõ volt, hogy néhány olasz játékos technikai szintje magasan verte a magyar átlagot.
én nem láttam a 2. meccset, de az elsõ alapján ezek az olaszok egyáltalán nem voltak technkásabbak, v ilyesmi nálunk, szala pálya nem nekünk kedvezett most
szanics
Meglehetõsen nagy hiányérzetem van.
Ezzel az eredménnyel a világon semmi gond nincs, az olaszoktól ki lehet kapni így és ki lehet esni 2-1-gyel.
Csak az a baj, hogy a sors megadta nekünk az esélyt ezzel a fos pályával, és nem tudtunk élni vele. Szerintem jobb pályán nem lett volna ekkora sanszunk.
Na mindegy, ez van, és az elsõ meccs alapján szerintem a nagyválogatottnál hosszútávú megoldás lehet a Máté - Juhász belsõ páros, mert eszméletlenül jók voltak.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

épp azon filóztam, h amiota "megvagyok" ez lenne az elsõ focisikernek nevezhetõ eredmény, amit úgy láthatnék is. mondjuk ott volt a fradi bl menetelése😄, de akkoriban még csak nagy szópárbajok után maradhattam fennt meccsig. na szal már csak ezért is drukkoltam az u21nek. kár...

amúgy meg senki ne nézze le az én hazám küldötteit seholse. jó q.. anyjukat a büdös olaszoknak! lehet, h nicket váltok...😊

utobbi idõkben 5-ször voltak bajnokok az olaszok.. 2-es összesítés nem is rossz
persze tudom, semmire nem megyünk vele
azért szép volt fiúk!

football without ultras is nothing

zaki
könnyebb a csodákat megszámolni 😄

Ramore
valaki összeszámolhatná már, hogy hányadszor nem jött el a csoda a magyar labdarúgásban. nem lenne könnyû feladat.
gabber_saviola
sajna

Láma!
hát nem

EOX
Nem történt csoda...

Retteketet

1-0 oda 😞

nekem is kõne.. :S

Azt nem, viszont eddig beszorítottuk az olaszokat.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Hát ez röhej, a labda fel sem pattan a földrõl, és két méter gurulás után megáll, bármilyen erõsen is lövik meg. Nem kéne ezt inkább lefújni, és máskor megrendezni...?

Kaplan
Tudnátok streamet mondani?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
9' Italy 0 - 0 Hungary

csum666
elég durva😄😄

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Bazzeg, ez a pálya ez mi? 😄

miccoli002
Ma talán feléledthet egy kicsit a magyar foci ha valami csoda folytán kinyomnánk az olaszokat.
Ha a védelem úgy fog összponzosítani mint pénteken és bekotrunk valahogy eggyet akkor csodatörténik mégpedig óriási.
Megtudjuk csinálni mert ez nem DVSC-MU.
Hajrá MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csum666
Hát én ugygondolmo 16 éve optimista vok de azt még most se tom mire fel....

szomszédaink klasszisokkal jobbak miért is???????

Kaplan
Én úgygondolom , hogy akár jól játszik akár nem a Magyar futball optimistának kell lenni. Ez a nagy probléma itt MO.-n bíztatni a csapatot akár rosszúl megy, akár nem. S ha netalántán fut a szekér nem nagyképüsködni. Bár a Magyarok pont az ellentétjét folytatják ennek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

csum666
az igaz de 1enlõre magyar csapattal szemben nem tok optimista lenni bocsi!

Amit láttam multhéten az csoda volt ha kapun k2 gólt de ugyanugy jáccunk elégedett leszek!!!!

Kaplan
Van esély. Csak nehogy kapjunk gólt, ha kapunk is ne süllyedjünk le a régebbi NAGY válogatott szintjére, hogy feladjuk lélekben! Nincs vesztett meccs ezt meg kell tanulni.

Azok alapján, amit az elsõ meccsen láttunk, nem álom. Szerintem van esélyünk.

csum666
szép kis álom maradjunk a talajon! de azé jók voltunk leszünk😊

de szép is lenne. 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

forza milan
Na mind1,félretéve az Offot hajrá Magyarok mára,remélem kiejtjük az olaszokat!

forza milan
Nekünk Upc Tv van,feluhelyen nemigen megy mindenhol...családi csomagban más szolgáltatónál,vagy nemtom...

csum666
nálunk is van nem értem mér nincs sok embernél?? nem megy az egész országba??

forza milan
Nekünk lassan egy évevan Sport2!Szal nekem nem nagy gond!

szanics
ott a pont ;-)

gabber_saviola
egyetértek, a királyi tvnek illene leadi az összes válogatott mérkõzést

Én vagyok olyan szerencsés, hogy van S2 is otthon.
Viszont azt gondolom, hogy Magyar vonatkozású mérkõzéseket
kizárolag az M1 nek kéne adnia. Persze nekik meg kötelezõen!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Én sem értem ezt a mániákus Sport2-zést, valamiért nagyon tolják az illetékesek a csatornát. Talán azért, hogy mindenki kezdjen el rinyálni a szolgáltatójánál érte... Nem is olyan rossz taktika 😊

Kaplan
Jaja, Sport 1 a háztartások 80 %-ba van. Ellenben a Sport 2vel ami olyan 20-25%ba van. (Nagyon kevés) S amikor megláttam Angol-Francia meccs felüvöltöttem : Ki a f*szt érdekel???
Sajnos a Görög-Magyar meccs is Sport 2-n lesz , azt se látom menjenek a picsbe.

Nh Shevits
ezt most tényleg elbaszták mert a sport1-en nem volt semmi olyan húdefontos mûsor vagy meccs, ami miatt a sport2-re kellett tolni. Ügye, hogy többen néztük volna a magyar meccset mint a francia-angol amihez semmi közünk. Szerintem meg kellett volna cserélni...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

saviola83
Gratulálok sport-tv.Ha így folytatják és bejön tényleg a sport klub akkor a sport 1 és 2 lehúzhatja a rolót.Régen milyen jó volt.Nem volt probléma a magyar vonatkozású meccsekkel.Adta a királyi tv vagyis az MTV és az egész ország láthatta.ezt kellene most is.Kíváncsi leszek például a VB meccsek közvetítésére mennyire fogja elcseszni az rtl klub.Én már olyat is hallottam hogy jó pár meccset csak felvételrõl fog adni a rtlklub.No comment.

Nh Shevits
nekem tudom fogni... <#pardon1>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Kaplan
Már megint SPORT ll A TÖKÖM TELE VAN! 😊 SRY! Kirohanás!

köszönjük sport tv

vki meg tudná mondani, honnan tölthetem le az olaszok elleni U21-es meccs góljait, összefoglalóját?

http://www.powerplaymanager.com/r57633

csum666
Bazzki adja??? hala Madrid😄DDD

ma néztem adja e de akkor még nem volt a mûsoron!

szanics
Olaszország-Magyarország U21-es Eb-selejtezõ visszavágója KEDDEN, 20:45-kor a SPORT2-n!!!

csum666
Hát én nagyon elégedett voltam a látottakkal lehet ez csak 1 meccsen volt de akkoris 1 meccsre azt éreztem hogy igen is ezt ne mtom leírni😊....

szanics
nem kell aggóni