Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
én sajnálom, komolyan 😊
torrente
Nem mindegy?

Ramore
kár, hogy a csatárposzton nem a Feczesin u21-es csatárpárjával kezd.
torrente
Már annyira hullák a játékosaink, hogy inkább nem fogadták el a beválogatásukat. Kezdõ 11 Mexikó ellen: Magyarország

Rabóczki
Vermes
Balog
Böjte
Koller
Vanczák
Rósa D.
Vadócz
Feczesin
Tõzsér
Rajczi

Dream Team!
Aztán jöhet Antigua (155.-ek a ranglistán), akiktõl szintén kikapunk.

Ramore
😊))
szanics
😄DD

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

torrente
Tudod kemény bajnokságokban játszanak a srácok és most egy kicsit szürkébbek voltak a szerda-szombati megterheléstõl és különben is, te tudnál ennyit sétálni olyen melegben, mint ami Athénban volt este 9 körül?

szanics
Erre nincs jobb szó: szánalmas volt a mai "teljesítmény".
Ha nem is volt jó ez a válogatott, de eddig legalább térden állva is ment, küzdött a csapat, most meg ennek nyoma sem volt.
Ez a hozzáállás tragikus...

szanics
én meg nem bánnám, ha a belsõ védõpáros a Juhász-Máté duó lenne a továbbiakban
U21-ben tökéletesen bevált

szanics
A rossz pályaviszonyok mindig a kevésbé technikás és a védekezõ csapatnak kedveznek. Nem hiszem, hogy e téren jobbak lennénk az olaszoknál, ezért szerintem nyilvánvaló, hogy ez nekünk kedvezett.

Én nem tudom kiben van a hiba, Matyiban, vagy a jatekosokban, vagy tõlem Kistetyóban is lehet, de ez igy szanalmas, még jó hogy nem láttuk a meccset, van azért a sport2-nek pozitiv oldala is.

valaki huzza már ki a magyar focit a szartömegbõl, mielõtt végleg megfullad...

Ha ez igy folytatódik 10 év mulva idegeskednunk kell majd hogy itthon tartsuk az egy pontot Vatikán ellen...<#falbav><#boxer><#violent>

zaki
hát, ha látták az illetékesek a mai meccset, akkor kétlem, hogy nekünk adják az eb-t... az a mákunk, hogy a horvátokkal pályázunk, nekik meg van válogatottjuk, de még milyen. arra gondoltam, hogy megpályázhatnánk a 2014-es vb-t közösen brazíliával, talán akkor megadnák nekünk 😄

franc0
fülöp?

érdekes...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

torrente
"Hajnalt egy rossz labdaátvétel után szerencsésen felrúgták a tizenhatoson belül"
Látom ez a Hajnal gyerek nem szürkült bele a sötét éjszakába.

Láma!
eszméletlen jo😄DD

"azután viszont Hajnal legalább nem sokkal a szögletzászló mellé suhintott."

<#idiota>

kurvanagy 😄

football without ultras is nothing

Láma!
ezt olvassátok el.
ijet az NS-ben még nem láttam. ultramegagiga brutál cikk a meccsröl😄DD

Ramore
gyalázatos mérkõzés, megérdemelten vesztettünk, bodnár és rósa torony magasan a legrosszabb "teljesítményt" nyújtotta. bodnár életveszélyes a saját kapunkra, rósának 50 gólhelyzet is kevés lenne egy vacak gólhoz. továbbá nem bánnám, ha a továbbiakban a kiöregedett király helyén fülöp lenne a kezdõ kapus. torghelle lehetett volna a nyerõ ember, ha a helyzeteit értékesítette volna, a piros lapja miatt viszont kikaptunk.
torrente
most nézem a neten a végeredményt: 2-1. A magyar válogatott mindig csak annyit ad ki magából, hogy pont kikapjon.
Egy jót játszottam psp-n meccs helyett (nincs is sportkettõnk). Én mindig felhívom a figyelmet, hogy felesleges másfél órát elbaszni a magyar válogatott újabb és újabb csodálatraméltó produkciója miatt, de senki sem hallgat rám. "Majd talán most" - mondjuk 20 éve.

MI VOLT EZ A MECCS????
Te jó ég, hát ez valami iszonyat! Rohadt dühös vagyok a "válogatottra", ilyen produkcióval akartunk mi VB-re menni? RÖHEJ!

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

zaki
szánalmasan szarok vagyunk <#sir>

Láma!
91' Kafesz góljával 2-1. Baszinasz adott be jobbról, Papadopulosz Limperopuloszhoz passzolt, aki a gólhelyzetben kilépõ Kafesz elé pörgetett, és az Olympiakosz játékosa jobbról, 10 méterrõl Király teste alatt a hálóba lõtt.

Láma!
91' Kafesz góljával 2-1.

EOX
1-1, Torghellét kiállították.

Retteketet

Gorvik
beszéltem... [<#idiota>]

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
Lehet hogy sokan szídni fogtok a lehúzó magatartásomért, de a csapatunk úgy szar ahogy van. Nincs mit ezen szépíteni. Uf, én szóltam

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Láma!
60' Meglehetõsen unalmasan telt az elsõ negyedóra a második félidõben.

Milyen a II. félidõ?
Jobbak vagyunk?

Láma!
el is felejtettem hogy meccsvan bazz:o

31. p Vezet Görögország! Bodnár vesztett labdát, a bal oldalon Szalpingidisz indult meg a kapunk felé, beadása után az érkezõ Jannakopulosz a léc alá lõtte a labdát, 1-0

41. p. : Hazai védelmi hiba után Halmosi labdája teljesen egyedül találta Torghellét, aki senkitõl sem zavartatva tört kapura, de addig pepecselt, míg Kirjakosz 8 méteres hátrányból utolérte és szerelte.

akkor jobb is hogy nincs Sport2-m,...
Remélem Gyepi ott van a védelemben, bár nem hiszem mert akkor tudnád, hogy ki lõtte a görög golt...sajna õ....<#nemtudom>

EOX
Jannakopulosz

Retteketet

Nh Shevits
nemtudom leírni a nevét. kicsi kopasz és emlékeim szerint a boltonban játszik.
szarul játszunk a védelem egy szarfos, nem tartunk labdát és szar nézni.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ki lõtte a gólt?
jol jatszunk?

1-0

forza sport2

Láma!
hát némi elvakultságot érzek a hangnemben

Nh Shevits
nézd meg a gólt és utánna mondjál ilyen hülyeségeket.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
mert én láttam a meccset veled ellentétben bazdmeg!

torrente
Külföldön voltam. Ha akartam volna se tudtam volna megnézni. Meg különben is, fradi játékos nem lõhet szép gólt...

Ramore
ha mi alkalmazkodtunk volna jobban a rossz minõségû pályához, ami ugye elvárható lett volna, akkor mi jutottunk volna tovább. így tehát nem értem, miért írtad, hogy "szerintem mi sokkal jobban alkalmazkodtunk a pálya talajához".
zaki
az olaszoknak is ugyanilyen fos volt a pálya 😄

Nh Shevits
Takács gólját bánhatod... még Málta ellen.

Láma!
ejjpaszmek, és ijen agy mot?😄

torrente
Valamelyik rádióadóban lesz élõ közvetítés? 1. jobb is, ha nem látom az aranylábúakat, mert csak felnyomják az agyamat, 2.május 30.-a óta tart a 10 éves fogadalmam, hogy nem nézem meg a tv-ben magyar válogatott meccseit. Eddig kibírtam és az eredményekbõl leszûrve nem is veszítettem sokat.

Nh Shevits
Tegnapi meccshez annyit hogy szerintem mi sokkal jobban alkalmazkodtunk a pálya talajához (szar magyar pályákat már megszoktuk) mint az olasz sztárocskák akik mindig biliárdasztal minõségû gyepen játszanak. Ez van, én már nem tudok csodálkozni hogy soha semmi nem jön össze.

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDD

ezer bocsi, de nem tudtam kihagyni <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
éne sose nem iszok.
tudom hogy nme volt beszolás, de azért na. miazhogy kijavitasz ENGEM, mi?
háde hádena!!😄DD