Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rabóczki
Vermes
Balog
Böjte
Koller
Vanczák
Rósa D.
Vadócz
Feczesin
Tõzsér
Rajczi
Dream Team!
Aztán jöhet Antigua (155.-ek a ranglistán), akiktõl szintén kikapunk.
Ha nem is volt jó ez a válogatott, de eddig legalább térden állva is ment, küzdött a csapat, most meg ennek nyoma sem volt.
Ez a hozzáállás tragikus...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
U21-ben tökéletesen bevált
valaki huzza már ki a magyar focit a szartömegbõl, mielõtt végleg megfullad...
Ha ez igy folytatódik 10 év mulva idegeskednunk kell majd hogy itthon tartsuk az egy pontot Vatikán ellen...<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Látom ez a Hajnal gyerek nem szürkült bele a sötét éjszakába.
<#idiota>#idiota>
kurvanagy 😄
football without ultras is nothing
ijet az NS-ben még nem láttam. ultramegagiga brutál cikk a meccsröl😄DD
Egy jót játszottam psp-n meccs helyett (nincs is sportkettõnk). Én mindig felhívom a figyelmet, hogy felesleges másfél órát elbaszni a magyar válogatott újabb és újabb csodálatraméltó produkciója miatt, de senki sem hallgat rám. "Majd talán most" - mondjuk 20 éve.
Te jó ég, hát ez valami iszonyat! Rohadt dühös vagyok a "válogatottra", ilyen produkcióval akartunk mi VB-re menni? RÖHEJ!
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Jobbak vagyunk?

Remélem Gyepi ott van a védelemben, bár nem hiszem mert akkor tudnád, hogy ki lõtte a görög golt...sajna õ....<#nemtudom>#nemtudom>
szarul játszunk a védelem egy szarfos, nem tartunk labdát és szar nézni.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
jol jatszunk?
forza sport2
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
ezer bocsi, de nem tudtam kihagyni <#smile>#smile>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.