Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sry
...nehogy a végén az egész egy olyan kocsma legyen ahol csak alkoholmentes sör lesz
illetve ha a legyeket elhessegeted akkor a szarra ki lesz kíváncsi?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.19. 13:02:35
Pár hét múlva Észak-Írország válogatottját fogadjuk az új ferencvárosi stadionban. Az év elején még nagyszabású tervekkel készültünk erre a meccsre. Az elmúlt hónapok történései miatt azonban az alábbi döntést hoztuk: Úgy érezzük, hogy nem lenne korrekt, ha a mi zászlóink, látványaink, dalaink avatnák fel az új stadiont, miközben a ferencvárosi csoportok kiszorultak arról a lelátótól, ami elviekben nekik készült, arról a lelátóról, amit normális esetben nekik kellett volna felavatniuk. Éppen ezért, szolidaritásunk jeléül csoportunk részéről szervezett szurkolás nem lesz a mérkőzés alatt. Csoportunk a C1-es szektorban foglal majd helyet. Akik szolidaritásukat velünk együtt szeretnék kimutatni és jelezni, hogy a szurkolók kriminalizálása rossz irány csatlakozzanak hozzánk, természetesen fehér pólókban.
Carpathian Brigade
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
„A játékosok mindent megtesznek a pályán. És te? Gyere ki a meccsekre!”
Ez a szolidabb változat, amitõl a hátamon felállt a szõr, majd erõs hányás környékezett. Van rosszabb is. Idézet egy körlevélbõl:
„Kérek minden körzetvezetõt, hogy amennyi gyereket csak tud, csábítson ki az U 19-s EB-re. Nagyon fontos! Kiadták ezt nekünk! Nem arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem lehet gyereket beszervezni, hanem arra, hogy hogyan! Minden ötletet szívesen veszek. Kérek gyors értesítést, visszajelzést. Aki a legtöbb gyereket kiviszi, ajándékot fog kapni. Kérek mindenkit nagyon komolyan vegye az üzenetet!”
Az aláíró: Kiss László, a Budapesti Labdarúgó Szövetség szakmai igazgatója. Megint egy ismerõs: a 70-es évek végének remek Vasas-centere, aki 1982-ben a Salvador elleni 10-1-en 10 perc alatt mesterhármast rúgott. (a körlevél részlet forrása: Népszava)"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Még stadionokban is világszínvonalon vagyunk mindketten, szuper zselézett 20 éves válogatottak rúgják a labdát itt és ott is, mi akkor a gond?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A medve nem játék.
Vicc kategória...az üzbégek nem sok mindent tudnak de legalább azt a keveset egész jól. De legalább a mieink nem okoznak csalódást hogy hirtelen megtanultak focizni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azóta építjuk az új csapatot számtalan edzõvel és elképzeléssel.
Ha egyszer kijutunk EB avgy VB re akkor azt mondom, hogy történt valami. Addig egyhelyben toporgás van és parasztvakítás.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Hiába jönne ide akárki ebbõl az anyagból nem lehet nagy csodát tenni. Csak akkor ne kommunikálják azt, hogy minden ami szar az az edzõ miatt van és majd igazolunk egy "nagy" nevet aki csodát tud tenni. Nem tud!
Meggyõzõdésem, hogy egy Magyar edzõ is tudna remek eredményeket hozni egy mai sztár csapat élén.
Közel sincs akkora merítési lehetõség a mai Magyar fociban, hogy 4 meccs alatt ennyi embert kelljen kipróbálni. Olyanokat akik a hazai bajnokikon edzõdnek csak nagyon ritkán lehet sajnos számításba venni. Elég csak megnézni egy bajnoki mérkõzés majd átkapcsolni akármilyen más bajnokságra és látni az iramot az elszántságot... kb. olyan különbség van kötzük mint köztem és a Magyar élvonal között.
Írták lejjebb hogy miért nem sokkal erõsebb válogatott ellen játszunk hogy kijöjjenek a hibák...hát pont ezért, még ezek ellen is kijött a hiba, de legalább lehetett próbálgatni az egyes játékszituációkat anélkül hogy mint a dánoknál 2. félidõtõl kezdve csak a védekezést "gyakoroltuk" 😄
Konkrétat szerintem csak a 2. vagy 3. selejtezõs ellenfél után lehet majd mondani õsszel.
PS3 Slim 250 PC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Matthaus kipróbált... szidta is a "szakma" rendesen miatta. Pintér bezzeg ugyanezért dicséretet kap...
4 meccsünk volt az új kapitánnyal, egyik sem volt tétmeccs. Nem fura hogy egyszer sem volt fent ugyan az a kezdõ 11 a pályán? A Pintér elõtti kapitányok 5x ennyi meccs alatt sem próbáltak ki ennyi játékost. Szerintem ez, hogy kipróbál minden olyan játékost aki szóba jöhetne, dicséretes dolog.
Az más kérdés hogy 4 meccs alatt nem csak kipróbálni kéne õket hanem a selejtezõig össze kéne rakni a lehetõ legjobb kezdõ 11-et. De hát 4 meccs ennyire elég...
Félreértés ne essék, nem védeni akarom a kapitányt, korántsem õ a legjobb, de ki mire számított? Pl. Mou ott hagyja a Chelsea-t vagy Pep a Münchent a magyar válogatott kedvéért. Õk se tudtak volna mit csinálni...
PS3 Slim 250 PC