Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itthon már nem volt alkoholmentes sör és a k...a névelők bezavartak, pedig még nemük sincs mint a németben😊))
sry

Az a két srác is vett jegyet csak nem a saját nevére, nem kell eltúlozni mint Kubatov, de értem, és azt is hogy rend kell, csak ezt nem olyan áron kéne ahogyan teszik. Az Újpest elleni berohanók(nem a pályára hanem a lilák felé) kiléte Kubatov számára sem érdekes, pedig kamera, felvétel, fotó van bőven. Mert ez nem megoldás a problémára, s erre jó példa Rijeka ahol egy csoport sem volt bent, még is náci módon viselkedtek bennlévő a Fradisták, egytől egyig. miközben horvát rendőrök listával, képekkel keresték az ultrákat, ami listát mégis honnan szereztek.... (megj. a Rijeka egy büntit sem kapott a görögtüzekért soha pedig tilos)

...nehogy a végén az egész egy olyan kocsma legyen ahol csak alkoholmentes sör lesz
illetve ha a legyeket elhessegeted akkor a szarra ki lesz kíváncsi?

dave9004
félre vagy informálva, ugyanis pont a szkenneresek mentek be a meccsre, a többit hazahurcolták a horvátok, miután kubi kiadta őket nekik.
ressy14
mondjuk ezt pont nem a szkenner ellen tüntetők miatt kapjátok

Dum spiro, spero.

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dave9004
legjobb, mikor belezúg a "vizesárokba" a szekus :d
<#eljen>
sz4bolcs
Jézus :/ Elkeserítő, hogy 2014-ben itt tartunk hungarisztánban. A videókból az jön le, hogy ezek a rendezvények egy dologra jók: kiváló tréning a rendfenntartóknak.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Zenszkij

Zenszkij
Grenz nem akarlak megbántani, mert jó fórumozó vagy, de ez egy ökörség. Hagyjuk már ezt a pár hülye huligánt, akik még fizetni se fizettek a Fradi meccseken a belépőkért, hanem fenyegetéssel, meg nagy pofával ingyen bejutottak, és csinálták a balhét. Ideje volt, hogy eltakarodjanak a fenébe! A jegy befizetésével sem járultak hozzá a Ferencváros jövőjéhez. Ezek nem drukkerek, hanem xarpöcsű bűnözők. A legnagyobb bajuk ezeknek a férgeknek, hogy már nem tudnak ingyen meccsre járni balhézni. ÉLJEN!
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.19. 13:02:35

Tisztelt Szurkolótársak!

Pár hét múlva Észak-Írország válogatottját fogadjuk az új ferencvárosi stadionban. Az év elején még nagyszabású tervekkel készültünk erre a meccsre. Az elmúlt hónapok történései miatt azonban az alábbi döntést hoztuk: Úgy érezzük, hogy nem lenne korrekt, ha a mi zászlóink, látványaink, dalaink avatnák fel az új stadiont, miközben a ferencvárosi csoportok kiszorultak arról a lelátótól, ami elviekben nekik készült, arról a lelátóról, amit normális esetben nekik kellett volna felavatniuk. Éppen ezért, szolidaritásunk jeléül csoportunk részéről szervezett szurkolás nem lesz a mérkőzés alatt. Csoportunk a C1-es szektorban foglal majd helyet. Akik szolidaritásukat velünk együtt szeretnék kimutatni és jelezni, hogy a szurkolók kriminalizálása rossz irány csatlakozzanak hozzánk, természetesen fehér pólókban.

Carpathian Brigade

sz4bolcs
"Gyertek cipőt javíttatni. Cipészeink mindent megtesznek. És Te?" :Đ

sz4bolcs
*.*

<#eljen> köszönöm

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DaemoonHunter
Azon megy itt a felháborodás ha nem értenéd hogy a sz*rt akarják eladni. Ügyes szervezéssel mindent meg lehet csinálni úgy hogy jónak tûnjön. Persze lehet vitatkozni hogy melyik a jobb, megérdemelt üres stadionok, vagy mesterségesen duzzasztott teltház, nyilván a hangulat miatt utóbbi, csak éppen a cél szentesíti az eszközt szöveget sokan erõsen félre értelmezik és a kialakuló mámor miatt hajlamosak elfeledkezni a valós problémákról.

Narxis
Az nem szomorú, azzal van baj ahogyan azt a célt el akarják érni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
mi szomorú abban, hogy szeretnének teltházas meccseket?

Narxis
Ez elég szomorú már ne haragudj...

Narxis
Hányinger.

passatgt
Én ebben nem látok semmi kivetnivalót, gondolom az a cél, hogy teltház legyen mindegyik meccsen. Ha megnézel bármilyen U válogatott tornát, ez egyáltalán nem jellemzõ.

"Sikerült a napokban találkoznom Mészöly Kálmán egyik plakátjával, amin az igen undorító arckifejezéssel és stílusban toboroz az U19 bajnokság meccseire nézõket:
„A játékosok mindent megtesznek a pályán. És te? Gyere ki a meccsekre!”
Ez a szolidabb változat, amitõl a hátamon felállt a szõr, majd erõs hányás környékezett. Van rosszabb is. Idézet egy körlevélbõl:
„Kérek minden körzetvezetõt, hogy amennyi gyereket csak tud, csábítson ki az U 19-s EB-re. Nagyon fontos! Kiadták ezt nekünk! Nem arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem lehet gyereket beszervezni, hanem arra, hogy hogyan! Minden ötletet szívesen veszek. Kérek gyors értesítést, visszajelzést. Aki a legtöbb gyereket kiviszi, ajándékot fog kapni. Kérek mindenkit nagyon komolyan vegye az üzenetet!”
Az aláíró: Kiss László, a Budapesti Labdarúgó Szövetség szakmai igazgatója. Megint egy ismerõs: a 70-es évek végének remek Vasas-centere, aki 1982-ben a Salvador elleni 10-1-en 10 perc alatt mesterhármast rúgott. (a körlevél részlet forrása: Népszava)"

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
dehogynem,simán lehet,u19-nél ezt is bele kell kalkulálni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Láma!
nem lehet hogy egyszerûen csak bunda volt?

bakkerman
ha a vezérkar nem tesz valamit a birókkal,és nem fognak nekünk fújni,akkor csoport utolsóként esik ki az u19 az EB-n,jelenleg ez a realitás,sehol sincsen ez a csapat. Végignéztem a meccset. Nagyon messze van nem csak az élmezõny,de még azok a középszintû csapatok is,akiknek megvan az esélyük kijutni mindig a korosztályos VB-re,vagy EB-re. Üzbég szinten van az utánpótlásunk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DaemoonHunter
De most õszintén 18-19 éves korukban még biztatók, aztán elkezdenek lefele süllyedni és eltûnni, onnantól amikor felnõtt edzõk kezébe kerülnek. Közben meg a Sport1 heti helyzetben megy az MLSZ seggnyalás, hogy itt bizony nem az edzõi SZAKMÁVAL van probléma hanem VALAMI mással(gondolom a gyíkemberek csinálnak agymosást szerencsétlen falábú fiataljainkon).

a.carkey
... tele tetkókkal a karokon, sok-sok buta frizurával a tökön. 😊

A medve nem játék.

Muki100
Magyarország beérte a brazilokat... csak röhögtetek volna ha Egerbá azt mondja hogy 1-2 év és egy szinten leszünk velük!
Még stadionokban is világszínvonalon vagyunk mindketten, szuper zselézett 20 éves válogatottak rúgják a labdát itt és ott is, mi akkor a gond?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

DaemoonHunter
"Vannak még csapatok amelyek tudnak velünk pariban játszani" Mondá Várhidi magneto mester az ÜZBÉGEK után kiszenvedett 2-2 után.

a.carkey
"Csank Jánosnak is van 7-1-es vereség utáni tapasztalata az 1997-es vb-pótselejtezõrõl. Azt mondta, minden egyes jugoszláv gól korbácsütéssel ért fel. Ráadásul mivel a születésnapját ünnepelte, ezért a hangszórókból szólt Halász Judit száma, kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod." 😄

A medve nem játék.

Narxis
😄DDD

DaemoonHunter
Igen gondolom SZAKMAI szempontból ez volt az elvárás amit leírtál, az eredményrõl nem is beszélve 😊)

passatgt
U19 elég jó csapat, nem kell õket leszólni. Ez csak ilyen tingli-tangli meccs, a lényeg csak annyi, hogy mozogjanak egy picit meg ne sérüljenek le...

DaemoonHunter
Ezek az u19 esek akarnak valamit a hazai eb-n elérni?? 😄
Vicc kategória...az üzbégek nem sok mindent tudnak de legalább azt a keveset egész jól. De legalább a mieink nem okoznak csalódást hogy hirtelen megtanultak focizni.

a.carkey

A medve nem játék.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DaemoonHunter
Ebben teljes mértékben egyetértek! Én csak annyit írtam hogy pinyõ némileg többet tud mint egervári, de tökéletesen igazad van abban hogy a magyar foci szempontjából ugyanúgy nem megyünk vele semmire 😊

Legyen neked igazad. Én nem várok csodát mert várom már 86 óta 😊
Azóta építjuk az új csapatot számtalan edzõvel és elképzeléssel.
Ha egyszer kijutunk EB avgy VB re akkor azt mondom, hogy történt valami. Addig egyhelyben toporgás van és parasztvakítás.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Természetesen nem az edzõben kell a hibát elsõsorban keresni nálunk.
Hiába jönne ide akárki ebbõl az anyagból nem lehet nagy csodát tenni. Csak akkor ne kommunikálják azt, hogy minden ami szar az az edzõ miatt van és majd igazolunk egy "nagy" nevet aki csodát tud tenni. Nem tud!
Meggyõzõdésem, hogy egy Magyar edzõ is tudna remek eredményeket hozni egy mai sztár csapat élén.

Én azt mondom, hogy Egervárihoz képest mint edzõ egy nulla elõre lépés. Nem mondom, hogy sokkal jobb volt ,de semmi értelmét nem látom. Amennyiben Egervári a bûnbak ami részben igaz is akkor Pintér meg csak egy majom akit be tudtak hirtelen fûzni, hogy hátha...
Közel sincs akkora merítési lehetõség a mai Magyar fociban, hogy 4 meccs alatt ennyi embert kelljen kipróbálni. Olyanokat akik a hazai bajnokikon edzõdnek csak nagyon ritkán lehet sajnos számításba venni. Elég csak megnézni egy bajnoki mérkõzés majd átkapcsolni akármilyen más bajnokságra és látni az iramot az elszántságot... kb. olyan különbség van kötzük mint köztem és a Magyar élvonal között.

DaemoonHunter
DaemoonHunter
Szerintem azért várjuk ki a végét. Van egy elképzelés, egy terv, vannak lépések, látszódik valami(ez a sok próbálgatás, sok poszton, területvédekezés látszódik, tudatos labdakihozatal látszódik, amire késõbb más kapitánynál is lehet építeni, mármint arra amit eddig magyarázott pinyõ az interjúkban, hiszen ezek nemzetközi szinten is bevált leckék, mégha nem is túl sok amit kapnak).
Írták lejjebb hogy miért nem sokkal erõsebb válogatott ellen játszunk hogy kijöjjenek a hibák...hát pont ezért, még ezek ellen is kijött a hiba, de legalább lehetett próbálgatni az egyes játékszituációkat anélkül hogy mint a dánoknál 2. félidõtõl kezdve csak a védekezést "gyakoroltuk" 😄
Konkrétat szerintem csak a 2. vagy 3. selejtezõs ellenfél után lehet majd mondani õsszel.

Igen. Sajnos ez sokkal hosszabb folyamat lenne, kezdve a fiatalok képzésétõl. Csakhát, ha sose kezdjük el...

PS3 Slim 250 PC

LasDen
irreális elvárások, a közvélemény nyomása elég hogy folyton cseréljék az edzõket. Válogatottat nem nagyon tudjuk lecserélni, csak szarról szarabbra 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

*Pedig nem az edzõben kell a hibát keresni elsõsorban.

PS3 Slim 250 PC

Õt anno nem is értem miért küldték el. Megvolt a nagy név, amiért most sírunk, csak nem jött egyik meccsrõl a másikra az eredmény és mindjárt cserélni kellett. Nehogy azt higgye bárki is hogy Pintér sokáig ül majd a "trónon"... Pedig nem az edzõben kell a hibát keresni elsõsorban? Vagy akkor az elmúlt években az összes edzõ rossz lett volna? Kötve hiszem.

PS3 Slim 250 PC

ReszegKoldus
meg nyombélfekélyt

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Láma!
" A Pintér elõtti kapitányok 5x ennyi meccs alatt sem próbáltak ki ennyi játékost."

Matthaus kipróbált... szidta is a "szakma" rendesen miatta. Pintér bezzeg ugyanezért dicséretet kap...

de te mirõl beszélsz?
4 meccsünk volt az új kapitánnyal, egyik sem volt tétmeccs. Nem fura hogy egyszer sem volt fent ugyan az a kezdõ 11 a pályán? A Pintér elõtti kapitányok 5x ennyi meccs alatt sem próbáltak ki ennyi játékost. Szerintem ez, hogy kipróbál minden olyan játékost aki szóba jöhetne, dicséretes dolog.
Az más kérdés hogy 4 meccs alatt nem csak kipróbálni kéne õket hanem a selejtezõig össze kéne rakni a lehetõ legjobb kezdõ 11-et. De hát 4 meccs ennyire elég...

Félreértés ne essék, nem védeni akarom a kapitányt, korántsem õ a legjobb, de ki mire számított? Pl. Mou ott hagyja a Chelsea-t vagy Pep a Münchent a magyar válogatott kedvéért. Õk se tudtak volna mit csinálni...

PS3 Slim 250 PC

Egervárinak a csapata jobban összerakott gárda volt (látva a hiányosságokat is persze). Ennyire szar válogatottat mint a mostani az elmúlt 30 évben nem láttam. Eleve ez a mindig verjük szét a régit elgondolás nem a legjobb. Vagy csak abban az esetben, ha mondjuk 10 évig semmi válogatott és a mostani 10-12 évesekre épitkezunk lentrõl.