Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

idáig szerencsés😊 moldova, málta..
onnan azét tökmind1 még, ki gyün😊

de azét nem szimpi KK hozzáállása, h jöjjön minél nagyobb csapat... én pl jobban örülnék megint a svédeknek
Rudee
Andorrát megkaphatnánk, kiváncsi lennék mennyit lõnénk nekik.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
A 2007es U21es EB selejtezõin nem lesz könnyû dolguk a fiataloknak:

F csoport:
Finnország, Magyarország, Oroszország

Szar Bayern, szar Bayern :)

a magyar foci eddig se volt túl bíztató egy-két kívételtõl eltekintve, de ezzel a Kistelekivel totál csõdbe mennek...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

olvastuk már nem egyszer

de te is olvass vissza

REAL MADRID

forza milan
Matthaus az Atletico Paraneiseshez szerzödött mint edzö!Olvassátok el,nagyon lol!(Forrás:nemzetisport)
"Kiváló játékos volt, de edzõként egy nulla. Egyáltalán nem vagyok elájulva tõle" - közölte az egyik legnézettebb brazil csatorna, a Sport TV mûsorában Paulo Clement, az ország elismert sportújságírója.

A tévévitában részt vevõ többi szakember úgy vélekedett, marketing-szempontból jó ötlet volt a német tréner szerzõdtetése. "Az Atletico Paranaense nemzetközi ismertségre vágyik, ehhez pedig jól jön Matthäus, mint húzónév" - hangzott el a csatornán.

Matthäus egy évre szerzõdött, és február 1-én áll munkába a brazil csapatnál, amely 1995-ben kapaszkodott vissza az elsõ osztályba, és 2001-ben brazil bajnok is lett. "Nagyon fontos tapasztalatokat szerezhetek és tovább fejlõdhetek edzõként" - mondta el a tréner a dpa német hírügynökségnek új állomáshelyérõl. "Nem sok európai edzõ mondhatja el magáról, hogy brazil csapatnál dolgozott. Büszke vagyok arra, hogy elismerték a magyar csapat élén végzett munkámat, ez önbizalommal tölt el."

A 44 esztendõs szakember, aki két évig irányította a magyar nemzeti csapatot, azt is elárulta, szívesen visszatérne Budapestre, ahol a lakását is megtartotta. "Szeretem a várost, az országot, az embereket, és ha a helyzet normalizálódik, mondjuk egy éven belül, akkor nagyon szívesen jönnék vissza Magyarországra."

TEKKPASZMEKTEKK:ððð
paszmek, na tobbet nem megyek valogatott meccser :C
Ugyan már. Te is tudod, hogy nem az szk váltja meg a világot.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ramore
fenét, kinevezik szk-nak a világhírû egervári mestert, aki az országért lemond a real, a barca és a liverpool ajánlatáról, majd a világranglista 70. helyérõl szép lassan lecsúszunk a 90. helyre.
Max7
Nem olvastam vissza teljesen és ha már volt ilyen témaváltás akkor bocs de mi a véleményetek a mostani helyzetrõl?

2 manusz lemondott lothar elhuzott a csába mi lesz a magyar focival? meg fog bukni? lemmenek a pályára és majd paszolgatnak ketõt egymásnak majd hazamanek? tiszta nyugdíjas veterántalálkozo vagy mi 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

http://gaborszantai.co.uk/

Ramore
a dolgoznak alatt én nem éppen a futásra, focizásra gondoltam, sokkal inkább a teljesítmény növelõkre.
[Jakuza]
Azok nem dolgoznak csak lebecolnak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ohh hát nyugodjék békében.
<#szomoru1>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ramore
akkor a magyar csapatok minõségi cumókkal "dolgoznak"?
[Jakuza]
Inkabb szerintem az lehet, hogy szarabb kokszokat adnak be.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ramore
lehet, hogy a ciprusiak mindent megtesznek a felzárkózásért.
forza milan
Na erröl már szerintem hallgatnak mint a sir!Nyugodjon békében!

[Jakuza]
Na igen valoszinuleg mint Feher Miklos is.
Meg olyan kulfoldi jatekosokkal is elofordult ilyen, akik igencsak hajtos bajnoksagokban szerepeltek es az edzeseken is megszoktak a kimerito munkat.
Mint tudjuk a magyar bajnoksagban nincs ilyen tehat konnyen elofordulhat, hogy rosszabbul reagal a szervezetuk a serkentokkel fokozott terhelesre.
Mondjuk azert az erthetetlen, hogy pont Cipruson fordult elo, hiszen az a bajnoksag se a szinvonalarol, sem pedig az erejerol hires.

mohus
vazz együtt fociztam vele általánosban...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ramore
inkább a teljesítmény növelõ szerek
forza milan
Nemlehet hogy a Ciprusiak eltették láb alól?Mert bennem él a gyannnnnu,egyik pillröl a másikra meghalni...

[Jakuza]
Ez azert kemeny. 😞

NS.

Meghalt Zavadszky Gábor
A korábban a Ferencvárosban és az MTK-ban is futballozó, négyszeres válogatott játékost Cipruson, a családjától távol érte a halál. Az Apollón Limasszol honlapján található szakvélemény szerint lehet, hogy tüdõembólia végzett vele!
Durva, 31 evesen egyik pillanatrol a masikra meghalhat valaki, raadasul ugy hogy sportolo.

forza milan
Nem teljesen!Arra gondolok hogy szándékosaaan teszik tönkre a Magyar futballtt!

torrente
Márhogy úgy gondolod, hogy genyó az összes, megrendezték ezt az ál-rendszerváltást, hogy legyen mire fogni, hogy miért nem rendezünk olimpiát? Mi meg be vagyunk hülyítve és nem látjuk mi megy a háttérben? Ez is egy reális megoldás.

forza milan
Halljátok,ezt átlátszóan direkt csinálják!

Kaplan
Thx! <#worship>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Hmm... Érdekes. Összefoglalná valaki , hogy akkor most mi a tököm van az MLSZ háza táján?
Lesz-e egyáltalán edzõje a Magyar válogatottnak?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
Megszûnt az MLSZ elnöksége és Bozóky Imre elnök mandátuma, miután két elnökségi tag lemondása miatt határozatképtelen lett a testület.

mér nem Ronaldinho-t honosították? 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ramore
kivétel erõsíti a szabályt, amúgy nem kevés focisztárt láttam már a szórakozóhelyeken, ki a piával, ki mással kapcsolódott ki.
djemba-djemba
Én 1x találkoztam vele egy partyban, de teljesen józan volt! Dumálgattam is vele! Képben volt! BÁr lehet, hogy ez 1 kivételes alkalom volt...

Ramore
õ viszont amit nagyon könnyen lenyel, az a pia! a budapesti éjszakai élet egyik rendszeres látogatója volt.
gabber_saviola
ez amit nem tudok lenyelni : MAGYAR

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kaplan
De szép gyerek!
Phhúú 😄

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ramore
bodnár újra csúcsformában van, megint kiállították!
azért a kaposvári edzõt emlitem, mert õt elég jól ismerem

football without ultras is nothing

miccoli002
A Pruknerrel nekem ugyan semmi,azon kivül hogy akármelyik megyei bajnokságból hozhatnunk egy õfajta edzõt.
Abba a Kaposvárba sem annyi van mint amennyit Prukner kihoz belölük.
Ennyi erõvel már Keszeit is emlithetted volna,pedig az a csávó az nem semmi.

a kaposvári Pruknerrel mi bajod?

football without ultras is nothing

Ramore
szerintem majdnem minden edzõt meg lehetne szerezni, kivétel akiket felsoroltál, ugyanis náluk már tényleg nem a pénz dominál.
Ramore
én a teljes kart lecserélném, ugyanis, ha csak egyet is engednél dolgozni, az már fúrná is a többieket, magyarosan.
djemba-djemba
Én nem engedném az ilyen núdlikat a fiatalok közelébe...

Legalább csírájában ne fojtsuk már el! Azért nem lettél te sem focista Micoli, mert Klátyik is inkább pókerezik, minthogy képezné magát, és szívná magába az okosságot, ahonnan csak lehet!

Pedig egy jó Mici segítene az országon<#nyes><#rinya>

szanics
BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN FOCIDRUKKERNEK! <#wave>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

miccoli002
Hát azé hogy nem sok semmi az kicsit tulzás szte.
Azé olyan emberekbe kell gondolkodni akik számunkra megfizethetõk és jönnének is dolgozni Magyarországra,mert való igaz hogy egy Hitzfeld meg egy Magath vagy mondjuk egy Trappatoni jól jönne de nem hinném hogy nekünk tellik ilyenekre.

miccoli002
Jah csak Mezey az egy kalap szar akinek csak a pofája meg papirja van a focihoz Sammer meg azé sztem nem.
Nah mindeggy én amugy se kizárolag rá gondoltam hanem egy olyan emberre aki már elért valamit de ugyanakkor fiatal,lendületes és jól eggyütt tudna dolgozni Lotharral és egy magyar szakemberrel.
Egy R.Koemann se lenne rossz választás de neki ugyebár jelenleg csapata van.
És az is igaz hogy nem csak a válogatott mellé kéne egy jó külföldi szakember hanem minél több klubhoz ilyeneket kellene hozni.(pl😄olcetti)
A jelenlegi magyar mezõnybõl én max:Mészölyt,Csertõit,Pintért,László Cs.-t,Supkát,Selymest hagynám dolgozni.
A többi meg foglakozzon a fiatalokkal vagy az alsobb osztályú csapatokkal.

Ramore
mezey györgy is x-szeres magyar bajnok, kijutott a vb-re, volt kukutyin ország szk-ja, a magyar edzõképzés feje, de ezeknek ellenére jó edzõ? szerintem egy hatalmas kókler