Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azét nem szimpi KK hozzáállása, h jöjjön minél nagyobb csapat... én pl jobban örülnék megint a svédeknek
F csoport:
Finnország, Magyarország, Oroszország
Szar Bayern, szar Bayern :)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
de te is olvass vissza
REAL MADRID
"Kiváló játékos volt, de edzõként egy nulla. Egyáltalán nem vagyok elájulva tõle" - közölte az egyik legnézettebb brazil csatorna, a Sport TV mûsorában Paulo Clement, az ország elismert sportújságírója.
A tévévitában részt vevõ többi szakember úgy vélekedett, marketing-szempontból jó ötlet volt a német tréner szerzõdtetése. "Az Atletico Paranaense nemzetközi ismertségre vágyik, ehhez pedig jól jön Matthäus, mint húzónév" - hangzott el a csatornán.
Matthäus egy évre szerzõdött, és február 1-én áll munkába a brazil csapatnál, amely 1995-ben kapaszkodott vissza az elsõ osztályba, és 2001-ben brazil bajnok is lett. "Nagyon fontos tapasztalatokat szerezhetek és tovább fejlõdhetek edzõként" - mondta el a tréner a dpa német hírügynökségnek új állomáshelyérõl. "Nem sok európai edzõ mondhatja el magáról, hogy brazil csapatnál dolgozott. Büszke vagyok arra, hogy elismerték a magyar csapat élén végzett munkámat, ez önbizalommal tölt el."
A 44 esztendõs szakember, aki két évig irányította a magyar nemzeti csapatot, azt is elárulta, szívesen visszatérne Budapestre, ahol a lakását is megtartotta. "Szeretem a várost, az országot, az embereket, és ha a helyzet normalizálódik, mondjuk egy éven belül, akkor nagyon szívesen jönnék vissza Magyarországra."
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
2 manusz lemondott lothar elhuzott a csába mi lesz a magyar focival? meg fog bukni? lemmenek a pályára és majd paszolgatnak ketõt egymásnak majd hazamanek? tiszta nyugdíjas veterántalálkozo vagy mi 😄
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
http://gaborszantai.co.uk/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
<#szomoru1>#szomoru1>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Meg olyan kulfoldi jatekosokkal is elofordult ilyen, akik igencsak hajtos bajnoksagokban szerepeltek es az edzeseken is megszoktak a kimerito munkat.
Mint tudjuk a magyar bajnoksagban nincs ilyen tehat konnyen elofordulhat, hogy rosszabbul reagal a szervezetuk a serkentokkel fokozott terhelesre.
Mondjuk azert az erthetetlen, hogy pont Cipruson fordult elo, hiszen az a bajnoksag se a szinvonalarol, sem pedig az erejerol hires.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
NS.
Meghalt Zavadszky Gábor
A korábban a Ferencvárosban és az MTK-ban is futballozó, négyszeres válogatott játékost Cipruson, a családjától távol érte a halál. Az Apollón Limasszol honlapján található szakvélemény szerint lehet, hogy tüdõembólia végzett vele!
Durva, 31 evesen egyik pillanatrol a masikra meghalhat valaki, raadasul ugy hogy sportolo.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Lesz-e egyáltalán edzõje a Magyar válogatottnak?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Phhúú 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
football without ultras is nothing
Abba a Kaposvárba sem annyi van mint amennyit Prukner kihoz belölük.
Ennyi erõvel már Keszeit is emlithetted volna,pedig az a csávó az nem semmi.
football without ultras is nothing
Legalább csírájában ne fojtsuk már el! Azért nem lettél te sem focista Micoli, mert Klátyik is inkább pókerezik, minthogy képezné magát, és szívná magába az okosságot, ahonnan csak lehet!
Pedig egy jó Mici segítene az országon<#nyes>#nyes><#rinya>#rinya>
Azé olyan emberekbe kell gondolkodni akik számunkra megfizethetõk és jönnének is dolgozni Magyarországra,mert való igaz hogy egy Hitzfeld meg egy Magath vagy mondjuk egy Trappatoni jól jönne de nem hinném hogy nekünk tellik ilyenekre.
Nah mindeggy én amugy se kizárolag rá gondoltam hanem egy olyan emberre aki már elért valamit de ugyanakkor fiatal,lendületes és jól eggyütt tudna dolgozni Lotharral és egy magyar szakemberrel.
Egy R.Koemann se lenne rossz választás de neki ugyebár jelenleg csapata van.
És az is igaz hogy nem csak a válogatott mellé kéne egy jó külföldi szakember hanem minél több klubhoz ilyeneket kellene hozni.(pl😄olcetti)
A jelenlegi magyar mezõnybõl én max:Mészölyt,Csertõit,Pintért,László Cs.-t,Supkát,Selymest hagynám dolgozni.
A többi meg foglakozzon a fiatalokkal vagy az alsobb osztályú csapatokkal.