Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl van szó, egyet értek! Nem is a válogatott edzõjének a személye a legnagyobb problémája a magyar labdarúgásnak, sokkal inkább az nb1-es klubok edzõinek a kiléte. Szerintem is a klubokat kellene valahogy rákényszeríteni a nyugati (valóban profi) edzõk leigazolására. Ja, és senki ne jöjjön azzal a marhasággal, hogy arra nincs pénz. A magyar labdarúgásban mindenre van pénz!
Hát az nem sok semmi!
A beépített magyar arc, mint villámhárító sztem nem jó ötlet! Itt radikálisabb változtatások kellenek! Mészölyék menjenek végre a faszomba! Ki kell füstölni ezeket a szarházi mihaszna balfaszokat, és meg kell oldani vhogy egy külföldi edzõi kar finanszírozását, akik klubcsapatok alkalmazásában állnának! Az innovatív, ambíciózus magyar edzõket viszont hagynám dolgozni! (Ilyen pl. Csertõi)
A beépített magyar arc, mint villámhárító sztem nem jó ötlet! Itt radikálisabb változtatások kellenek! Mészölyék menjenek végre a faszomba! Ki kell füstölni ezeket a szarházi mihaszna balfaszokat, és meg kell oldani vhogy egy külföldi edzõi kar finanszírozását, akik klubcsapatok alkalmazásában állnának! Az innovatív, ambíciózus magyar edzõket viszont hagynám dolgozni! (Ilyen pl. Csertõi)
Hogy nincs semmilyen komoly eredménye??
Jah akkor egy Bundesliga arany meg egy ezüst meg egy Uefa Kupa döntõ meg vagy 3 BL idény a csapataival az semmi.
AKKOR JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!
Jah akkor egy Bundesliga arany meg egy ezüst meg egy Uefa Kupa döntõ meg vagy 3 BL idény a csapataival az semmi.
AKKOR JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!
"szeretném"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Miért is vállalná el, ekkora butaságot! Õ edzõ, nem manager! Sammer Matthaus szintü edzõ, semmi komoly eredménye nincsen még, mészöly gézuka talán az apjával, vagy mezeyvel tudna közösen dolgozni, semmiképpen sem egy számára vadidegennel.
"Matthaus átvenná A Hrutka Jani szerepét,ugyanis ez tipikusan az õ poziciója lenne"
nah ezt szeretném én is, de Matthaus tuti hogy nem válalná el
nah ezt szeretném én is, de Matthaus tuti hogy nem válalná el
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nem tudom hogy áll most itt a kapitánykérdés,mármint a forumon,de én mostanság sokat gondolkoztam a dolgon és eszembe is jutott egy-két jó ötlet ami persze csak illuzió de azé megosztom az SG-vel.
Szerintem egy teljesen másfajta szakmai stábbal kellene felállnid,mégpedig úgy,hogy Matthaus átvenná A Hrutka Jani szerepét,ugyanis ez tipikusan az õ poziciója lenne,mármint a Válogatott menedzsere.
Szövetségi kapitánynak pedig egy másik külföldi,de szakmailag is elismert embert hoznék mint például SAMMERT.
Eznekivül egy vele teljesen egyenrangú magyar szakembert is kineveznék,aki jól megérti magát a másik két emberrel,mint például Mészöly Géza.
Jobb lehet hogy így se lenne,de azé elgondolkodni érdemes rajta!!!!!
Szerintem egy teljesen másfajta szakmai stábbal kellene felállnid,mégpedig úgy,hogy Matthaus átvenná A Hrutka Jani szerepét,ugyanis ez tipikusan az õ poziciója lenne,mármint a Válogatott menedzsere.
Szövetségi kapitánynak pedig egy másik külföldi,de szakmailag is elismert embert hoznék mint például SAMMERT.
Eznekivül egy vele teljesen egyenrangú magyar szakembert is kineveznék,aki jól megérti magát a másik két emberrel,mint például Mészöly Géza.
Jobb lehet hogy így se lenne,de azé elgondolkodni érdemes rajta!!!!!
Jó már eszembejutott ... 😛
Csúnya zakó lehet belõle.
Csúnya zakó lehet belõle.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
S ki ellen? ...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A magyar labdarúgó-válogatott játszhatja a Wembley Stadion nyitómeccsét 2006 május 30.-án.-jelentette be dr. Bozóky Imre az MLSZ elnöke.
Persze érthetõ a pálya kiválasztása, mert ha meccs közben vagy után befüveztek a mi aranylábújaink a barbuadiakkal, akkor könnyebb lehetett kitalálni a stadionból.
végülis igaz, jó pár magyar csapat örülne, ha ilyne pályája lenne :o
csak érdekes, hogy ilyen pályán is lehet válogatott meccset játszani
csak érdekes, hogy ilyen pályán is lehet válogatott meccset játszani
Ahhoz képest hogy csak egy egyetemi focipálya, milyen szép és jól funkcionáló elektromos kijelzõje van.
ja.. az utcson en is rajta vagyok.. es megjelent egy ujabb cikk.. es az elmenybeszamolomat is ott talaljatok!😄
Costa Rica
felesleges kelteni a hangulatot...
neztem eloben, mexikoi kommentator nem normalis, jokat rohogtem meccs kozben meg a csapat teljesitmenyen
BUDA > miskolc.
lehet, hogy tésztát zabáltak a játékosok a nagy melegben Phoenixben? mert, ha igen, akkor ezt a gasztronómiai tippet biztos mezey györgy adta.
miert te vagy mindenki?
a gyõzelmek málta és izland ellen születtek.
csak a teljesség kedvéért
csak a teljesség kedvéért
Lothar Matthäus válogatottjának ez volt a 12. hivatalos mérkõzése ebben az esztendõben, a mérleg pedig: két gyõzelem, három döntetlen, hét vereség
no comment
no comment