Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
Errõl van szó, egyet értek! Nem is a válogatott edzõjének a személye a legnagyobb problémája a magyar labdarúgásnak, sokkal inkább az nb1-es klubok edzõinek a kiléte. Szerintem is a klubokat kellene valahogy rákényszeríteni a nyugati (valóban profi) edzõk leigazolására. Ja, és senki ne jöjjön azzal a marhasággal, hogy arra nincs pénz. A magyar labdarúgásban mindenre van pénz!
djemba-djemba
Hát az nem sok semmi!

A beépített magyar arc, mint villámhárító sztem nem jó ötlet! Itt radikálisabb változtatások kellenek! Mészölyék menjenek végre a faszomba! Ki kell füstölni ezeket a szarházi mihaszna balfaszokat, és meg kell oldani vhogy egy külföldi edzõi kar finanszírozását, akik klubcsapatok alkalmazásában állnának! Az innovatív, ambíciózus magyar edzõket viszont hagynám dolgozni! (Ilyen pl. Csertõi)

miccoli002
Hogy nincs semmilyen komoly eredménye??
Jah akkor egy Bundesliga arany meg egy ezüst meg egy Uefa Kupa döntõ meg vagy 3 BL idény a csapataival az semmi.
AKKOR JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!

gabber_saviola
"szeretném"

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ramore
Miért is vállalná el, ekkora butaságot! Õ edzõ, nem manager! Sammer Matthaus szintü edzõ, semmi komoly eredménye nincsen még, mészöly gézuka talán az apjával, vagy mezeyvel tudna közösen dolgozni, semmiképpen sem egy számára vadidegennel.
gabber_saviola
"Matthaus átvenná A Hrutka Jani szerepét,ugyanis ez tipikusan az õ poziciója lenne"

nah ezt szeretném én is, de Matthaus tuti hogy nem válalná el

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

forza milan
Bölöni?😄

miccoli002
Nem tudom hogy áll most itt a kapitánykérdés,mármint a forumon,de én mostanság sokat gondolkoztam a dolgon és eszembe is jutott egy-két jó ötlet ami persze csak illuzió de azé megosztom az SG-vel.
Szerintem egy teljesen másfajta szakmai stábbal kellene felállnid,mégpedig úgy,hogy Matthaus átvenná A Hrutka Jani szerepét,ugyanis ez tipikusan az õ poziciója lenne,mármint a Válogatott menedzsere.
Szövetségi kapitánynak pedig egy másik külföldi,de szakmailag is elismert embert hoznék mint például SAMMERT.
Eznekivül egy vele teljesen egyenrangú magyar szakembert is kineveznék,aki jól megérti magát a másik két emberrel,mint például Mészöly Géza.
Jobb lehet hogy így se lenne,de azé elgondolkodni érdemes rajta!!!!!

Kaplan
Jó már eszembejutott ... 😛
Csúnya zakó lehet belõle.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
lol😄DDDD
németország ellen😄

Kaplan
S ki ellen? ...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
A magyar labdarúgó-válogatott játszhatja a Wembley Stadion nyitómeccsét 2006 május 30.-án.-jelentette be dr. Bozóky Imre az MLSZ elnöke.

torrente
Persze érthetõ a pálya kiválasztása, mert ha meccs közben vagy után befüveztek a mi aranylábújaink a barbuadiakkal, akkor könnyebb lehetett kitalálni a stadionból.

zaki
végülis igaz, jó pár magyar csapat örülne, ha ilyne pályája lenne :o

csak érdekes, hogy ilyen pályán is lehet válogatott meccset játszani

torrente
Egyébként, hogyhogy nem volt Borsodis vagy Arany Ászokos hirdetéssel szegélyezve a focipálya?

torrente
Egyházi vagy magániskolára tippelnék, de mivel ilyenekben még nem voltam, nem is láttam.

forza milan
Ilyen iskolai pályát mondjá Magyarországon!

torrente
Ahhoz képest hogy csak egy egyetemi focipálya, milyen szép és jól funkcionáló elektromos kijelzõje van.

zaki
lol 😄DDDDDDDDD

bivalybasznádnak szebb a pályája :😄DD

Láma!
😄DDDDDDDDDDDD
jol tolod😄

CSOCSO
CSOCSO
ja.. az utcson en is rajta vagyok.. es megjelent egy ujabb cikk.. es az elmenybeszamolomat is ott talaljatok!😄
Láma!
deh😄

torrente
Nem mondjátok komolyan, hogy ebben a "stadionban" válogatott meccset játszottunk?

Láma!
gecijo cucc!!😄D
és láttalak az egyik képen😄

CSOCSO
kepgaleriat lessetek meg!

ezek az eeen kepeiiiim😄
Costa Rica

zaki

zaki
mexikó ellen kellett volna nyerni, nem olyanok ellen, akik még életükben nem láttak ladbát 😄

torrente
Igazából nem is vagyok kíváncsi rá.

Láma!
nemvagy elég tájékozott. keresgélj még.

torrente
velünk?

Láma!
jah,erröl jut eszembe. franciák kivel is játszottak legutobb?

torrente
Egyszer már kéne játszanunk a Galapagos-szigetekkel is!

Láma!
szerintem szidjuk a válogatottat, mert nyerni mertek. hogy ti mekkora idioták vagytok...

forza milan
Összefoglaló van?<#idiota>

felesleges kelteni a hangulatot...
szanics
Juhhhúúúú!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

torrente
Lealáztuk a világ 155. legjobb csapatát 3-0-ra!!!

neztem eloben, mexikoi kommentator nem normalis, jokat rohogtem meccs kozben meg a csapat teljesitmenyen

BUDA > miskolc.

torrente
De legalább a vb-ig jókat kajáltak, mert kijutottak.

Ramore
gondolom sejted miért írtam a tésztát, mezeyt, a hõséget 😊) 86 rulez
torrente
Az biztos, hogy nem arizónai kaktuszba ültek, mert akkor mozogtak volna.

Ramore
lehet, hogy tésztát zabáltak a játékosok a nagy melegben Phoenixben? mert, ha igen, akkor ezt a gasztronómiai tippet biztos mezey györgy adta.
Láma!
tényleg, öket érdekli.

torrente
A mátaiakat érdeklik, mert ez az õ utolsó helyükbe került.

miert te vagy mindenki?

Láma!
senkit nem érdekel.
csak a teljesség kedvéért.

a gyõzelmek málta és izland ellen születtek.
csak a teljesség kedvéért

Lothar Matthäus válogatottjának ez volt a 12. hivatalos mérkõzése ebben az esztendõben, a mérleg pedig: két gyõzelem, három döntetlen, hét vereség

no comment