Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyarország - Svédország 4-0 (Gól: Németh K. 19., 37., 73., Tóth P. 76.)

miért nem ezeket a meccseket adja a TV?
meg az esti román uefa kupa se lenne rossz

football without ultras is nothing

Matthew Prosac
Magyarország - Svédország 4-0 (Gól: Németh K. 19., 37., 73., Tóth P. 76.)
és még nincs vége
nem tudok mit mondani. hihetetlen

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

csum666
A Német Krisztiánból hamar sztár lehet! nagyon ász a csávó!! sok sikert neki hajrá Magyarok! irány Luxemburg😄

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Láma!
már 2-0!

Láma!
ez mondjuk igaz

Láma!
vezetünk a svédek ellen!!

szanics
mert ebben a korban sem a megfelelõ szakemberek foglalkoznak velük
vagy inkább így: ebben a korosztályban sincs elég megfelelõ szakember
errõl a korosztályról tudni kell, hogy hihetetlenül alaposan lettek kiválasztva ezek a gyerekek, de az elõttük és utánuk következõk már kevésbé
csak azt nem értem, hogy miért nem lehet ugyanezt minden utánuk következõ korosztállyal megcsinálni...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Láma!
miért nem?

így legyen

szanics
ez egyáltalán nem igaz

Ezeket a magyar srácokat az Agárdi akadémiáról már tavaly vitték volna a premiershipbe, de akkor azt mondták kell még nekik idõ, rutin sok, meccs. Szóval max bemutatkoznak itthon az elsõ osztályban, lehuznak 10-15 meccsét és már csak levezetni fognak hazajönni 10 év múlva.. de legalább ászokká nevelõdnek tovább, már kinn a pályán, nem itthon...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

igen, mert ebben a korban még megfelelõ szakemberek foglalkoznak velük.. de mire felnõnek a mezey féle hiperpro licences szuperedzõknél fognak elzülleni

csum666
Van remény de mire felnõnek addigra elzüllenek a magyar mentalitás😄

szanics
A 17 éves korosztály azért már jelez valamit, nem kis lurkókról van szó.
A lényeg, hogy a másik meccsen a svédek kikaptak 2-1-re Portugáliától, így ha megcsapjuk a svédeket, akkor valószínûleg továbbmegyünk a luxemburgi Eb-re.

Szép eredmény, de ez nem biztosíték arra, hogy 4-5 év múlva is európa legjobbjai közt lesznek 😞 Amikor igazán kéne.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nem, portugáliában egyminitornán, minden meccs ott van.

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Szép teljesítmény.Itthon játszunk a svédekkel?

kemény lesz... de hajrá!

banok
grat a fiúknak... nem semmi...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#eljen><#worship>

REAL MADRID

szanics
Ezért mondom: igenis van remény!!!

U17-EB-sel.: Magyarország - Ukrajna 4-0, vége

Ezzel a mieink vezetik csoportjukat. Ha csütörtökön Svédország ellen is sikerül nyerni, akkor a magyar válogatott bejut az Eb nyolcas döntõjébe!!!

"A csoportkörbe egyedül a Fradi képes bejutni."
A f@szt csak a fradi képes szar csapattal a Dunaferr is majdnem bent volt....
Ez a topic a válogatottról szó nem?

banok
meg a Mezeyt 😄

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

csum666
Tornyit kéne eltakarítani a pi*ába!!!!

Õ is gond,hogy a legnagyobb-e,nem tudom,de nem egyedüli.Ha õt eltávolítanánk,még nem oldódna meg semmi,de azért nem lenne rossz<#nyes>

Mai MAGYAR labdarúgásban a legnagyobb gond KISTELEKI! 😛 😄

REAL MADRID

Láma!
sajna ez az igazság

A mai labdarógásunkban a legnagyobb gond a vezetõk tehetetlenségevagy talán szándékos kátevése is.Csupa hozzá nem értõ dolgozik a ligában,meg a szövetségben,meg midnenhol.A klubvezetéseket is emg lehet nézni.Egymás után csõdölnek be.Vagy teljesen alkalmatlanok a klub érdekeinek a képviseletére.

A csoportkörbe egyedül a Fradi képes bejutni.Ha egyszer rendezõdni fognak az anyagi gondok,és a portástól kezdve a játékosokig mindenki megkapja a fizetését,és nem a mostani szintû vezetése lesz,hanem aki a klub érdekeit képviselni tudja,és esetleg még talán szurkolókkal is úgy bánik,ahogy megérdemelnék,akkor nem az UEFA,hanem a BL-csoport lesz a téma.

De most a saját vezetõsége miatt ezer sebbõl vérzõ Fradi ellen van a média(ami még a futballunknál is mélyebb színvonalon van),a bírói testület,RTL,meg az egész liga.

A pro licensz,meg ezek,nem nagyon érnek vmit.Mezey doktor tartja a foglalkozást,õ maga pedig nem vmi nagy edzõ.Ilyen közegben akapitány személye nem sokat számít.

Láma!
jah, közben kideült pro licence sincs. szal az mlsz által kiadott 4 követelményböl 2nek nem felel meg...
NC

Részben igazad van, de ki az akivel biztosan ott lehetnénk egy világversenyen mondjuk a soron következõ EB-n?
Szerintem ha szerencsénk van akkor mind1 ki a kapitány. Szerencse nélkül meg nem lehet szarból várat...
Egyébként nem fikázni akarom a válogatottat és képességeiket na meg a hozzáálásukat. Mert egyenlõre ez van ezt kell szeretni én szurkolok és reménykedek mindig.
De nem egy ember fogja itt a dolgokat rendbetenni. (persze ha rende jön valaha egyáltalán)

Kaplan
FT Betis (Spain) 0 : 3 Steaua (Romania)

Ha már a Románoknál tartunk...
S magyar csapat egyáltalán már a csoport körben hol van??

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
hát ez egy jo kérdés

csum666
Ha csak körénk nézünk és kicsit tovább:
Csehek:világranglista 2.
Románok: sokkal jobbak mint mi de utálom õket....
Szerbek:ott vannak a vb-n
Ukránok😮tt vannak a vb-n
Horvátok: ott vannak a vb-n
Szlovákok: nincsenek ott de majdnem Fr-Sk 1-2 nagyon nagy volt
Ausztria és szlovánia és még futottak
magyarok: No comment

Ha csak körénk nézünk azonos országokat mint mi vagy még roszabb anyagi helyzetben lévõket õk ott vannak a vb-n és rend van nálunk mér nem lehet ezt a példát követni?

Láma!
:/

mesor
" nem süllyedek"
Ha õszinték akarunk lenni akkor mind klubszinten mind válogatott szinten sokkal magasabban van a román foci sajnos! Úgyhogy inkább így helyes a mondat "azért én odáig nem emelkednék" <#szomoru1>
Ne értsetek félre magyar drukker vagyok de sajna ami igaz az igaz.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

azért én odáig nem süllyedek++

REAL MADRID

csum666
Szégyen inkább nézem a román focit<#idiota>

Láma!
abszolut nem jártunk jol. bemásolom azt ide is amit az MLSZ topikba irtam, nem irom le mégegyszer
Az igazság az, hogy meg sem kellett volna lepõdnöm, a magyar foci vezetöségének ujabb szegénységi bizonyitványán. Legalább a követelményeket ne hozták volna nyilvánosságra, és akkor csak legyintettünk volna, hogy "fasza, semmi nem változott a nagy megtisztulásban". De nem, õk direktbe nagytotálba égetik magukat, és teszik nevetségessé. Ez a mai magyarország. Egy edzö(?) egyetlen(!) magyar bajnoki cimmel szövetségi kapitány lehet 2006-ban. Itt tartunk. Nem tudom miota nem volt munkája szegénynek, de biztos elfogyott a pénze, hogy öt választották. Na mindegy, megköszönhetjük Kistelekinek, és csürhéjének, hogy azt a minimális reményt is elvette a mi korosztályunktol, hogy lássuk a fiukat világversenyen. Mert gondolom senkinek nincsenek illuzioi affelöl, hogy majd petyával kijutunk. Mint emberrel semmi bajom vele, szimpatikus ember, de egyáltalán nem szöv kapnak valo. Nincs megfelelö tudása, eredményei, de legalább van pro licence. Ennek örülhetünk. Köszönjük vezetöség, NA, ezt jol megcsináltátok

forza milan
Bozsik lett a kapitány!Szerintem jól jártunk viszonylag!Détárival is!😉

Treviso: il giovane Florian alla Sanremese
Mar 31 Gen, 2:51 PM

Treviso: il giovane Florian alla Sanremese
vedi foto

Il Treviso ha ceduto a titolo temporaneo il giovane attaccante della Primavera Damien Florian alla Sanremese. Lo ha comunicato lo stesso club veneto sul proprio sito ufficiale con un breve comunicato.

Intanto il gruppo biancoceleste, agli ordini del tecnico Alberto Cavasin, ha cominciato la preparazione in vista del difficile impegno in trasferta con la Sampdoria del prossimo turno di campionato. I giocatori impiegati contro la Lazio domenica scorsa hanno svolto lavoro aerobico di recupero, mentre il resto della rosa si e` dedicato a una seduta basata sulla forza con parte di reattivita`, velocita` e rapidita` e una partitella tecnico/tattica finale.

A srác adatlapján nincs rajta hogy honosítot lenne?

Ramore
Érdekelne a véleményetek, milyen eredményeket kellett honorálnia az mlsz-nek? Lemaradtam valamirõl, kijutottunk vb-re, eb-re, vagy netán meg is nyertük valamelyik tornát? Mirõl maradtam le?

"A kimutatás szerint ugyanakkor a válogatott játékosoknak tavalyról és tavalyelõttrõl még összesen 42 millió forint prémium kifizetésével tartozik az MLSZ."
MAjd a Sanyi megmutatja! 😛

REAL MADRID

Ramore
én ezt nem így látom, a jobb játékosaikkal pontosan az eredményességüket fogják javítani ellenünk, és hidd el, akkor is, ha a válogatottunk összeszokott lenne.
Nem vagyok nagyon optimista.
A Norvégok egyszerüen nem tartoznak az elitbe.
Vannak jó játékosaik jobb erdeményeik mint nekünk. Ennyi.
Persze ez is elég, hogy jobbak nálunk, de nem tartom lehetetlennek a
legyõzésüket. Persze nem egy frissen alakult újonan épülõ csapattal.

Ramore
nagyon optimista ember vagy, a norvégok csapatában azért vannak igazi klasszisok, nálunk ilyen 15 éve nem volt, és akkor lehet, hogy keveset mondtam.
Nem volt ez mindig így és nem is lesz ez mindig így remélhetõleg.

Ramore
én szerintem a magyar válogatottnak oly mindegy, hogy össze vannak szokva, vagy nincsenek. a norvégok lehet, hogy nem világverõk, de egy lapon nem lehet említeni a magyarokkal.
Ha évek óta lenne egy csapat akik együtt játszanak és valamennyire összeért akkor nyilván több mint így, hogy majd akkor kezdünk csapatot építeni.

Nem egy világverõ társaság Norvégia sem.