Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Sziasztok!

Ha egy csomó klubcsapatunkba mernek fiatalitani: MTK,UTE,FRADI(mondjuk muszájból) stb. akkor a válogatottba miért nem???
Visszasírjuk még Matthaust!

Láma!
ezt nézzétek meg!!
gyárfás durván oltja bozsikot😄

djemba-djemba
Hááát, nemtom Torghelle vagy Szabics...sztem Szabics kapjon még lehetõséget, és nem volt rosszabb a meccsen, mint a többi!

Sebõk, Molnár, Petõ...ááááhhh

Ezt az ötletet én is támogatom, az U21-el is simán megszerezhetnénk a mostani utolsó vagy utolsó elõtti helyet, de irtózatosan sokat kamatozhata még az utolsó hely is a jövõ számára. A lépést lassan meg kéne lépni, mert ha nem teszik akkor a világ szép lassan elhúz mellettük is. Realisan nézve is egyre több játékosukat kellene a felnõtt keretben játszatni. Rosszabbak nem lennénk ezt én garantálom 😊 Tegnapi mérkõzés színvonaláról annyit, hogy ha kedvem van kinézek az udvarra és a 6-7 éves kissrácok meccsei bõven tartják. Ez most halál komolyan mondom.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

torrente
Az a baj a Sándor Tamással, hogy nemzetközi meccsen 3 méteren belül 5 méteres hátrányt kap, ha futásra kényszerítik. Különben tényleg ügyes és jól lát, ha van több mp-e átvenni a labdát és nézelõdni.

torrente
Nem ettem sok ginzenget mostanában, ezért gyengébben fog az agyam és pont erre nem gondoltam. <#wilting><#vigyor1>

torrente
Lehet, hogy nagyságrendekkel jobbak (bár én ebben is kételkedem), de nemzetközileg mindegyik kutyaütõ.

miccoli002
Torghelle még mindig ezerszer veszélyesebb mint az a szerncsétlen Szabics,aki már lassan 2éve nem játszott jól sem klub sem válogatott szinten,ha konkréz akarnék lenni akkor lassan ideje lenne hazajönnie mert itt még megrudoshatná a szezonbeli 10-15gólját és õ lenne az etalon.
Rósáról meg annyit,hogy ezerszer raknám be õt inkább mint Tóth Balázst vagy Molnár Balázst,mert Rósa ezért ezekhez az emberekhez képest képzett és tud küzdeni is,ezenkivül a tizit lehet nem igy rugja mint VILMOS barátunk.
Starkot meg lehet szidni,de Pretõtõl,meg Sebõktõl szintén nagyságrenekkel jobb,és ez hatványozottan igaz Vanczákra is.
Dárdainak meg egy tartalkészerepkört szánnék semmi többet,mert azért még arra jó lehet hog ha ugyadódik akkor beszálljon,és csak ismételni tom magam inkább õ mint a két BAZSI.

Láma!
se sándor tamást, se egyetlen debrecenit nem hivnék meg a válogatottba soha többet!!!!
amikor matthaus volt a kap, fáradtak voltak, most bousik a kap, megin fáradtak... elmahatnak a picsába

Ha valakinek könyörögni kell azért, hogy a nemzeti 11 ben játszon az nem érdemli meg.
Lehet az akár milyen xar válogatott. A válogatottságot büszkén kéne válalni.
Én még az álampolgárságát is elvenném legszívesebben az ilyen embernek 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

jaja, tudom, hogy már többen próbálták elcsábítani, konkrétan Matheusról hallottam, és nemet mondott. De én csak azt írtam , hogy õ kéne oda. Biztos, hogy sok gólt köszönhetnénk neki.

Torghelle!!! :-O mit akarsz te a Sanyival!

végülis hozta a formáját tegnap 😄D

ahogy bement szabálytalankodott! örülhetünk hogy nem kapott lapot 😄DDDDDD

REAL MADRID

szanics
Dumáld rá! Pár ember már próbálta, de nekik nem sikerült.......

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

R10
kinn voltunk a meccsen szakadó esõbe csak az a szektor áll és ordított ahol mi voltunk 😊
gyerekneknek aki a kerítésen lógott 90 percig nem tudom maradt-e hangja
de jó volt 2:0 és ez a lényeg
Sebõk meg ne rúgjon több tizit :o

!!!Hajrá Brazília!!!

Sándor Tamás kéne a válogatottba. Nagyon kreatív játékos és a helyzeteket is jól felismeri.

A legnagyobb esélyünk hogy kijussunk egy világversenyre ilyen válogatottal, ha 2012-ben EB-t rendezhetünk. Evvel a csapattal másképp nem megy.

Fognám az U21-t és feláldoznám a mostani selejtezõket, hadd szokják a fiúk a légkört és hátha lesz belõlül 5-6 éven belül európa szintû csapat.

csum666
Nem tom én itt olyan neveket olvasok akinek nem sok köze van a jó magyar válogatotthoz na mind1.... lecgo EB 2008😊

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Matthew Prosac
Hajnal?
Mert Bozsik úr szeme nem lát el a színvonaltalan belga pontvadászatig, sokkal inkább az színvonalas magyar bajnokságban eddzõdõ játékosokat favorizálja. Kiül az üres szektorok valamelyikébe, és néhány kurvázó örökzöld sláger mellett megcsillan a szeme olyan tehetségeken mint Polonkai, vagy Sebõk Vili.
Ügye erre nem gondoltál?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

torrente
A Stark nem tud helyezkedni, fejelni és lassan fordul. Tényleg szuper lenne berakni õt középsõ védõnek. Vanczák sem jó nk-i szinten. A Rósában sosem láttam fantáziát, ellenben a Hajnalban igen, aki a jó ég tudja miért nincs a keretben. Dárdainak, Torghellének, Szabicsnak nincs helye már a válogatottban, hisz meccshiánnyak küszködnek.
Ember legyen a talpán, aki 11 valamirevaló falábút össze tud szedni.
Mondjuk az nyilvánvaló, hogy újra a 4. helyért megy majd a harc a csoportunkban.

Matthew Prosac
1) Komlósi megér pár próbát
2) Mi a francot akartok azzal a szerencsétlen botlábú Torgellével?
Rajczi, Márkus, Kovács, Feczesin, Bajzát, Magasföldi, Kenesei szerintem mind jobban megállnák helyüket mint az az istenadta tehetségtelenség.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kaplan
Beültünk a haverokkal mi is egy helyre és megnéztük a meccset!
Megmondom õszíntén sokkalta rosszabbra számítottam. Ez a rövidpasszos játék, ha a fiúk rendesen megtanulják nagyon sok mindenre lehet még jó. A védelem sem volt annyira katasztrófális, persze nyílvánvaló, hogy az angolok ellen Égert és Mátét is be kell rakni! Ellen Sebõk... Úgy vágnám ki most a válogatottból ahogy van! Annyira átlátszó volt, hogy a jobb alsóba küldi a tizenegyest. A másik meg, hogy kapott egy teljesen jó kiugratást erre elbotlik a labdába. Ment is rendesen a SEBÕK TAKARODJ a helyen! 😊
Összegezve : Van még remény!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

djemba-djemba
Leandro egyértelmûen válogatott-formában van, de ez a vaksi-bozsik nem látja Molnár Balázstól+Vilmostól...

Én rosszabbra számítottam, mint amit nyújtott a csapat, persze az elsõ félidõt leszámítva, mert az értékelhetetlen volt!

miccoli002
És játszottam kicsit a gondolattal és összeírtam egy keretet,hogy nálam csak igy illúzió szinten hogy nézhetne ki egy csapat.
Kapusok:Király,Rabóczki
Balvédõk:Lõw,Leandro
Jobbvédõk:Bodnár,Fehér
Középsõvédõk:Vanczák,Juhász,Máté,Stark
Jobbközép:Cvitkovics,Bõõr
Balközép:Huszti,Halmosi
Középközép😄árdai,Gera,Buzsáky,Rósa D.
Támadók:Torghelle,Rajczi,Szabics,Sitku

miccoli002
Ez a mai meccs megint felért egy szembesítéssel.
Elindult egy "új csapat",ami Matthaus idõszakát figyelmen kivül hagyta,hiszen bekerülhettek olyanok mint😛etõ,Molnár B.,de talán még Tóth B. is idesorolható.
Ezek az emberek Matthusnál már leirták magukat,pedig kaptak lehetõséget bõven,most meg ujra itt voltak.
Nembeszélve errõl a szerencsétlen Sebõk vilirõl,hát ez a magyar foci szégyene,de nem neki kell magát szégyelni hanem aki berakja.
Szerintem Fehér Csaba jól megoldotta a feladatát,Lõw is elmnet,megérdemli a további bizonyítási lehetõséget,Huszti átlagos volt,de szintén kulcsember,Gera kihagyhatalan,Szabicsot meg el kéne má lassan felejteni,mert lélektelenül és veszélytelenül focizik.
Dárdai helyére is lehetne mást állítani aki jobb mint õ,de szintén azok közé sorolom õt,akinek érdemes még lehetõséget adni.
A cserékrõl annyit:Vanczáknak kezdõnek kéne lenni,Torghellének és vagy Rajczinak szintén,Polonkai nem válogatott szintû játékos.
Vágszóként talán annyit,hogy reménykedjünk hogy lesznek komoly változások különben nagyon meg fogunk szégyenülni a világ elött.

tehát akkor...

FT Hungary <2 - 0> New Zealand

48' <1 - 0> Huszti
80' <2 - 0> I. Szabics

torrente
Ettõl még a Sebeõk is jobb lenne! (Tudjátok, a szemüveges izomkolosszus).<#vigyor1>

torrente
Régi futballigazság, hogy a legfáradtabb játékossal kell lövetni a büntetõt...

csum666
Szégyen amit csinálunk az edzõ választása is az meg sebõk és a többi is...
de azé HAJRÁ😄

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

billywood
közbe sikerült egy büntetõt is kihagynia...

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

billywood
pff Vili elesik a saját lábában, majdnem róla kaptunk gólt az elején, nagyon gyengén játszik. Nemtudom mit keres a válogatottban...

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

torrente
Májusi FIFA-ranglista:
76.Magyarország
118.Új-Zéland
125.Málta
126.Liechtenstein

Csak, hogy tudjátok, milyen "erõsségû" csapattal játszunk ma. Óriási küzdelemben tartjuk az egy gólos elõnyt hazai pályán.

billywood
hát elég vérszegény ez a "játék"...

1-0

Huszti

Annyiból érdekes meccs lesz hogy nagyjából mindenki úgy van vele hogy hát idehozták ezeket az új-Zélandiakait,rugunk nekik 1-2-3 gólt,aztán jól van.Csak nehogy valami kényelmetlen döntetlen (rosszabra már gondolni se kéne) legyen belõle,mert akkor megint kezdõdhet a magyarázkodás...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

én utálom ezt az 1csatáros taktikát!

akkor már gera játsszon szabics mellett!!

REAL MADRID

Matthew Prosac
Az én álomkezdõm így nézne ki jelenleg (sérülteket és el nem engedetteket figyelmen kívül hagyva😊
GK Rabóczki
DL Éger, DC Máté, DC Juhász, DR Fehér
AML Halmosi, MC Dárdai, MC Buzsáky AMR Böõr
AMC Gera
FC Szabics
4-2-2-1-1, abszolút támadó felfogás, esetleg a támadók mögötti labdaszerzõk közül Buzsáky-t lehetne igazi labdaszerzõre kicserélni, de nekem most nem jutott eszembe a helyére minõségi csere.
Ötletek, vélemény? Kit hagytam ki?

helyesen szóltál 😄

REAL MADRID

dög unalmas meccsen 1:2 re az utolsó 10 percben szerzett találattal nyernek a vendégek. (tipp) 😞

tetvesbozsik,a zét megnézem a tvben, de amúgy dögöljön meg😄
djemba-djemba
Nem látom ki a kezdõbõl a taktikát...

Ez a kezdõ szar...<#nemtudom>

Láma!
bocsi, kezdöt

Láma!
Matthew Prosac
elírtam elnézést : U21-esen, Üllõi úton

Matthew Prosac
az ellenfél is, szóval...
kicsit nevesebb ellenfelekkel kellene játszani és én is felmennék vidékrõl. (legutóbb az U19-es olaszok elleni meccsen voltam)

R10
a szöv. kap. még elmegy de a keret kicsit nevetséges

!!!Hajrá Brazília!!!

Láma!
mert amig ennyire dilettáns a szöv kap, és amig sebök vilik, meg milnár balázsok vannak a válogatottban, addig örüljenek hogy tv-ben megnézem öket...

diákkal asszem ingyenes..

football without ultras is nothing

1000 pénzes egységár
Hát az attól is függ, hogy milyen belépõ árakat akarnak szedni.
Leginkább ingyen lenne rá esély, hogy egy ilyen gyakorlatilag várhatóan
szinvonaltalan meccsre kimenjek.

Mert?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk