Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy csomó klubcsapatunkba mernek fiatalitani: MTK,UTE,FRADI(mondjuk muszájból) stb. akkor a válogatottba miért nem???
Visszasírjuk még Matthaust!
gyárfás durván oltja bozsikot😄
Sebõk, Molnár, Petõ...ááááhhh
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Rósáról meg annyit,hogy ezerszer raknám be õt inkább mint Tóth Balázst vagy Molnár Balázst,mert Rósa ezért ezekhez az emberekhez képest képzett és tud küzdeni is,ezenkivül a tizit lehet nem igy rugja mint VILMOS barátunk.
Starkot meg lehet szidni,de Pretõtõl,meg Sebõktõl szintén nagyságrenekkel jobb,és ez hatványozottan igaz Vanczákra is.
Dárdainak meg egy tartalkészerepkört szánnék semmi többet,mert azért még arra jó lehet hog ha ugyadódik akkor beszálljon,és csak ismételni tom magam inkább õ mint a két BAZSI.
amikor matthaus volt a kap, fáradtak voltak, most bousik a kap, megin fáradtak... elmahatnak a picsába
Lehet az akár milyen xar válogatott. A válogatottságot büszkén kéne válalni.
Én még az álampolgárságát is elvenném legszívesebben az ilyen embernek 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
végülis hozta a formáját tegnap 😄D
ahogy bement szabálytalankodott! örülhetünk hogy nem kapott lapot 😄DDDDDD
REAL MADRID
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
gyerekneknek aki a kerítésen lógott 90 percig nem tudom maradt-e hangja
de jó volt 2:0 és ez a lényeg
Sebõk meg ne rúgjon több tizit :o
!!!Hajrá Brazília!!!
Fognám az U21-t és feláldoznám a mostani selejtezõket, hadd szokják a fiúk a légkört és hátha lesz belõlül 5-6 éven belül európa szintû csapat.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Mert Bozsik úr szeme nem lát el a színvonaltalan belga pontvadászatig, sokkal inkább az színvonalas magyar bajnokságban eddzõdõ játékosokat favorizálja. Kiül az üres szektorok valamelyikébe, és néhány kurvázó örökzöld sláger mellett megcsillan a szeme olyan tehetségeken mint Polonkai, vagy Sebõk Vili.
Ügye erre nem gondoltál?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ember legyen a talpán, aki 11 valamirevaló falábút össze tud szedni.
Mondjuk az nyilvánvaló, hogy újra a 4. helyért megy majd a harc a csoportunkban.
2) Mi a francot akartok azzal a szerencsétlen botlábú Torgellével?
Rajczi, Márkus, Kovács, Feczesin, Bajzát, Magasföldi, Kenesei szerintem mind jobban megállnák helyüket mint az az istenadta tehetségtelenség.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Megmondom õszíntén sokkalta rosszabbra számítottam. Ez a rövidpasszos játék, ha a fiúk rendesen megtanulják nagyon sok mindenre lehet még jó. A védelem sem volt annyira katasztrófális, persze nyílvánvaló, hogy az angolok ellen Égert és Mátét is be kell rakni! Ellen Sebõk... Úgy vágnám ki most a válogatottból ahogy van! Annyira átlátszó volt, hogy a jobb alsóba küldi a tizenegyest. A másik meg, hogy kapott egy teljesen jó kiugratást erre elbotlik a labdába. Ment is rendesen a SEBÕK TAKARODJ a helyen! 😊
Összegezve : Van még remény!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én rosszabbra számítottam, mint amit nyújtott a csapat, persze az elsõ félidõt leszámítva, mert az értékelhetetlen volt!
Kapusok:Király,Rabóczki
Balvédõk:Lõw,Leandro
Jobbvédõk:Bodnár,Fehér
Középsõvédõk:Vanczák,Juhász,Máté,Stark
Jobbközép:Cvitkovics,Bõõr
Balközép:Huszti,Halmosi
Középközép😄árdai,Gera,Buzsáky,Rósa D.
Támadók:Torghelle,Rajczi,Szabics,Sitku
Elindult egy "új csapat",ami Matthaus idõszakát figyelmen kivül hagyta,hiszen bekerülhettek olyanok mint😛etõ,Molnár B.,de talán még Tóth B. is idesorolható.
Ezek az emberek Matthusnál már leirták magukat,pedig kaptak lehetõséget bõven,most meg ujra itt voltak.
Nembeszélve errõl a szerencsétlen Sebõk vilirõl,hát ez a magyar foci szégyene,de nem neki kell magát szégyelni hanem aki berakja.
Szerintem Fehér Csaba jól megoldotta a feladatát,Lõw is elmnet,megérdemli a további bizonyítási lehetõséget,Huszti átlagos volt,de szintén kulcsember,Gera kihagyhatalan,Szabicsot meg el kéne má lassan felejteni,mert lélektelenül és veszélytelenül focizik.
Dárdai helyére is lehetne mást állítani aki jobb mint õ,de szintén azok közé sorolom õt,akinek érdemes még lehetõséget adni.
A cserékrõl annyit:Vanczáknak kezdõnek kéne lenni,Torghellének és vagy Rajczinak szintén,Polonkai nem válogatott szintû játékos.
Vágszóként talán annyit,hogy reménykedjünk hogy lesznek komoly változások különben nagyon meg fogunk szégyenülni a világ elött.
FT Hungary <2 - 0>2 - 0> New Zealand
48' <1 - 0>1 - 0> Huszti
80' <2 - 0>2 - 0> I. Szabics
de azé HAJRÁ😄
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
76.Magyarország
118.Új-Zéland
125.Málta
126.Liechtenstein
Csak, hogy tudjátok, milyen "erõsségû" csapattal játszunk ma. Óriási küzdelemben tartjuk az egy gólos elõnyt hazai pályán.
Huszti
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
akkor már gera játsszon szabics mellett!!
REAL MADRID
GK Rabóczki
DL Éger, DC Máté, DC Juhász, DR Fehér
AML Halmosi, MC Dárdai, MC Buzsáky AMR Böõr
AMC Gera
FC Szabics
4-2-2-1-1, abszolút támadó felfogás, esetleg a támadók mögötti labdaszerzõk közül Buzsáky-t lehetne igazi labdaszerzõre kicserélni, de nekem most nem jutott eszembe a helyére minõségi csere.
Ötletek, vélemény? Kit hagytam ki?
REAL MADRID
kicsit nevesebb ellenfelekkel kellene játszani és én is felmennék vidékrõl. (legutóbb az U19-es olaszok elleni meccsen voltam)
football without ultras is nothing
Leginkább ingyen lenne rá esély, hogy egy ilyen gyakorlatilag várhatóan
szinvonaltalan meccsre kimenjek.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk