Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
akkor 6-3 ra nyerünk 😛PPPPPPPPPPPP
REAL MADRID
REAL MADRID
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
szerintem közünk nem lesz ehhez a meccshez és egy jó nagy zakót kapunk
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jól fogunk játszani de megin nem lesz szerencsénk 😞
és nekem mondjuk az se tetszik hogy Gera és Huszti mögött 3 védekezõ középpályás van...
meghát Komlósi is katasztrófa!
5:0 vagy 0:2 😊
vagy nagyon kikapunk szerintem vagy meglepetés. Nem számítok szoros vereségre vagy esetleg döntetlenre.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Király - Fehér, Éger, Komlósi, Halmosi - Molnár, Dárdai, Tóth – Gera, Huszti – Szabics
"Kisebb" változtatásokkal - Komlósi, Dárdai, Molnár off - ez már nem rossz csapat...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Hagyjuk, a lényeg, hogy semmi értelme nem lenne most betenni õt a válogatottba, 20 NB1-es meccs után. Más kérdés, hogy mondjuk az U21-es válogatottnál számításba kéne venni...
Mert hasonló korúakkal lehet, hogy felveszik a versenyt, de 26-28 éves angol robotokkal nem feltétlenül.
Capisci? ;-)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Továbbra se keverjük szerintem az angol és a magyar edzésmunkát.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
sdasdasdasdD:ASD:AS
ezkész😄
akkor kirugnák, igyis kifogják, de npnp😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bodnárnak a válogatottban én max. 1 jó meccsére emlékszem, Hajnalnak szintén, õt a végén már Matyi is csak korlátozottan vette számításba.
Én az abban a válogatottban "bizonyított" focistákra nem vágyom, az U21-es csapat legjobbjaira és az õ beépítésükre (Máté, Vadócz, Fülöp, Vanczák, stb.) viszont annál inkább.
Sebök, Dárdai,Molnár,Polonkai,Szabics,Petõ nos ezen nevek...
a nagy részére joggal mondhato az alibi focista jelzö, a maradéknál meg én többet jásztottam csapatban az elmult szezonban...
hol van bodnár, hajnal, és a többiek, akik bizonyitottak már?
Az elsõ félidõ kiábrándító volt, a másodikban viszont igenis jól játszottunk.
A keret szerintem nem tragikus, Sebõk Vilmos és Molnár Balázs nevének hallatán azért én is becsaptam az ajtót. 😄
De azt hiszem, valakit nem lehet megtalálni azért, mert eleinte a "saját" embereiben bízik. Matthäusnak Torghelle volt a szerelme, Gelleinek Lipcsei, stb...
Meglátjuk, hogy a debreceniekkel kiegészülve hogy fog kinézni a csapat. Elképzelhetõ az is, hogy Sebõköt 3 meccs után kirakja, mert az Éger-Máté párosban fog bízni (teszem hozzá, adná az ég!)
Ugyanakkor Molnár Balázs tegnap legalább rakkolt, nem úgy, mint Dárdai, aki viszont egyszerûen kiábrándító volt.
Ne viccelj már...
Nekem mindegy, de nem tartom etikusnak, hogy egy 2-0-ra megnyert elsõ mérkõzés után már nekimennek Bozsiknak.
Meg azt sem tartom etikusnak, hogy Gyárfás egyszer szemét, máskor viszont marha jó fej.
Owen, Ronaldo, Ronaldinho, stb. hány évesen játszott elõször a válogatottban?
Nyugi a Gyárfás tud mindenrõl, csak tetteti a butaságot.
Ha iszonyat jól játszana a magyar csapat, õ is teljesen máshogy állna a válogatotthoz. Idõsebb, mint mi és fiatalkorában jó focin nõtt fel és ez a mostani szar valami iszonyat lehet neki.
elég nagy arca van ennek a Gyárfásnak
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a kedves iroja a cikknek is okos ember, csak az ujságiráshoz nem ért...
gyárfás nem azt mondta hogy Németh kezdö legyen, csak hogy játszhatott volna... és szerintem is, 10 percet lezán játszhatott volna, legalább szivböl tapsolt volna a nép... másfelöl bozsik látta a mecset, mégse tudott egyetlen szép akciot se mondani... a riportban pedig a szurkolokat képviselte, és ha megnézted, ujságcimeket idézett, és a különbözö forumokon feltett leggyakoribb kérdéseket tette fel. (Németh, Sebök) és igen, vszinü le akarta járatni bozsikot, azért nem azt mondta, hogy petyám 32éves a sebök, hanem megkérdezte, hogy bozsik ur, fiatalitás? mennyi idös a vilike?? na ennyi.pedig te is igazán tudhatnád hogy mijenek az ujságirok/riporterek
Azt ugyan nem tudja, hogy Új-Zéland hányadik a világranglistán, mint ahogy azt sem, hogy Sebõk Vilmos és Németh Krisztián hány éves. Utóbbit viszont mindenképpen szeretné betenni a csapatba.
Ebbõl máris kiderül, hogy Gyárfás nem csak okos, de ért is a labdarúgáshoz. Egy Magyarországon nevelkedett 17 éves gyereket szeretne betenni a magyar nagyválogatottba, két okból is. Egyrészt nehogy a jelenlegi legnagyobb magyar ígéret véletlenül végigjárja a szamárlétrát, másrészt hátha a - sajnos - törékeny magyar gyereket valaki úgy elintézi, hogy életében többet nem rúghat labdába.
Gyárfás talán még a mérkõzést sem látta, szép akciót legalábbis nem tudott feljegyezni.
Gyárfás Tamásról egyébként tudjuk, hogy nem csupán okos és mindenhez értõ szakember, hanem jó ember is. Ahhoz képest, hogy illemtanból és emberségbõl ezúttal is hozta a megszokott formáját, az új kapitány ezt a próbát is kiállta.
Csak Sebõk Vilmost felejtené el egy életre, mindenben melléállnék."
/foci.hu-ról vélemény, nehéz vele vitatkozni/
mi az a fogacka, ebbõl él egy válogatott edzõ 😄
football without ultras is nothing
iszonyat lealázza, döme meg csak vigyorog
football without ultras is nothing