Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R10
HAJRÁ MAGYAROK!!!

!!!Hajrá Brazília!!!

Matthew Prosac
4-1 az angoloknak. csak optimistán. a gólt Mracskó lövi! <#zavart2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

😄DDDDDDDDDDDDDDDD

akkor 6-3 ra nyerünk 😛PPPPPPPPPPPP

REAL MADRID

szanics
Az a tipp már foglalt... 😄DD

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

sztem se! én tippem 3-0!

REAL MADRID

Láma!
nem rugunk mi itt golt....

Kaplan
Nem érdemes találgatni, szurkoljon mindenki majd! Amúgy 'szerintem' egyet bepaszirozunk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
Laczkó Zsolt ?

szerintem közünk nem lesz ehhez a meccshez és egy jó nagy zakót kapunk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Szerintem 3-0

sztem 3-2 lesz és az angolok a 3. gólt a 93.percben fogják rúgni...

jól fogunk játszani de megin nem lesz szerencsénk 😞

sztem Halmosi nem fogja tudni megoldani a védõ feladatát...

és nekem mondjuk az se tetszik hogy Gera és Huszti mögött 3 védekezõ középpályás van...

meghát Komlósi is katasztrófa!

Két tippem a mai meccsre.
5:0 vagy 0:2 😊
vagy nagyon kikapunk szerintem vagy meglepetés. Nem számítok szoros vereségre vagy esetleg döntetlenre.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Én is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Láma!
türhetö. én hiáéynolom továbbra is hajnalt és bodnárt.

szanics
Anglia ellen:
Király - Fehér, Éger, Komlósi, Halmosi - Molnár, Dárdai, Tóth – Gera, Huszti – Szabics

"Kisebb" változtatásokkal - Komlósi, Dárdai, Molnár off - ez már nem rossz csapat...

Oziris666
Ha a fiatolok is pályára lépnének, legalább lenne esély hogy felfigyeljen 1-2re külföld!Ebbe lenne a jövõ!Kinti bajnokságokban megerõsödnének és utána lehetne eredményeket várni ha már vannak játékosaink a kinti nagycsapatokban(és játszanának is)!Amig ez nem következik be addig itt bárki is az edzõ a büdös életben nem lesz FOCI!!!!!(Matthaus legalább ezt tudta,ha mást nem is)

szanics
Az angol válogatottban nem 11 Walcott szerepel.
Hagyjuk, a lényeg, hogy semmi értelme nem lenne most betenni õt a válogatottba, 20 NB1-es meccs után. Más kérdés, hogy mondjuk az U21-es válogatottnál számításba kéne venni...

Láma!
igen, de Theo Walcottrol volt szo
Capisci? ;-)

szanics
Na ezért nem szabad betenni õket a nagyválogatottba.
Mert hasonló korúakkal lehet, hogy felveszik a versenyt, de 26-28 éves angol robotokkal nem feltétlenül.
Capisci? ;-)

Láma!
igaz, viszont a sándor károly akadémián felnött skacok felveszik a verseny a hasonlo koru angolokkal

szanics
Ez igaz 😊

szanics
Nem keverhetjük, mert a Sándor Károly Akadémián felnövõ labdarúgók sem az angol másodosztályban játszanak, majd az Arsenalnál edzenek... (mint pl. Theo Walcott)

Igaz. Nekik tellik B csapatra is 😉

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Láma!
simán keverhetjük, mivel a sándor károly akadémiárol van szo..

szanics
Egyébiránt ez ugye England "B".....

Nem tudom igazán, én is csak fél füllel hallottam. Kérdem én kirõl vegyünk példát ha nem a nálunk jobbaktól? Egyáltalán nem keverem, tegnap lecsekkoltam a magyart.

szanics
Igen, biztos Theo Walcott jött, bár nem nézem a meccset.
Továbbra se keverjük szerintem az angol és a magyar edzésmunkát.

Az angolokhoz most állt be egy 17 éves srác 1-1-nél.

Láma!
dehogyis😄DDDD

Matthew Prosac
rosszat mondtam?<#hehe>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Láma!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sdasdasdasdD:ASD:AS
ezkész😄
akkor kirugnák, igyis kifogják, de npnp😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Matthew Prosac
nem fogja feláldozni magát Bozsik azzal hogy beépíti az u21-eseket és ezzel eredménytelen lesz. karrier-gyilkos lépés lenne, mert akkor fix kirúgják (így is ki fogják, csak õ még reménykedik hogy eredményes lesz)

Láma!
ebben egyetértünk, hogy az U21re kéne épiteni. na többek közt ezért sem szeretem bozsikot. eredmény nélküli edzö. egy magyar bajnoki cim, nevetséges. és szöv kap lehet...

szanics
Igen, Sebõk és Molnár az õ embere. Tudod, velük lett bajnok a Zetével, és mindez azért kiemelendõ, mert õk ketten a csapat tengelyében, a két legfontosabb pozícióban játszanak.
Bodnárnak a válogatottban én max. 1 jó meccsére emlékszem, Hajnalnak szintén, õt a végén már Matyi is csak korlátozottan vette számításba.
Én az abban a válogatottban "bizonyított" focistákra nem vágyom, az U21-es csapat legjobbjaira és az õ beépítésükre (Máté, Vadócz, Fülöp, Vanczák, stb.) viszont annál inkább.

Láma!
eleinte a saját embereiben bizik???
Sebök, Dárdai,Molnár,Polonkai,Szabics,Petõ nos ezen nevek...
a nagy részére joggal mondhato az alibi focista jelzö, a maradéknál meg én többet jásztottam csapatban az elmult szezonban...
hol van bodnár, hajnal, és a többiek, akik bizonyitottak már?

Matthew Prosac
megváltoztatták = megválasztották

Persze egyetértek veled, hogy várjuk ki a végét és én nem is akarok személyi kérdésekbe belemenni. Én is végigszenvedtem a meccset és az dühített fel a legjobban, hogy akármelyikünk felhúzhatott volna egy piros mezt és nem lógott volna ki a csapatból. A második félidõben az volt a szerencsénk, hogy az ellenfél kikészült az erejével. Ez a csapat felidézte a régi Lichtenstein elleni döntetlenünket, amikor én bújtam a föld alá szégyenemben pedig semmi közöm nem volt hozzá. Amennyiben az Angolok ellen nyerünk ilyen játékkal egy szót sem fogok szólni 😊 Én tökéletesen egyetértettem azzal amit Puhl Sándor nyilatkozott a meccs szünetében és a végén. Így játszó válogatottnak én egyszerûen nem tudok drukkolni.

Matthew Prosac
már akkor visszasírtam Matthaus-t amikor Bozsikékat megváltoztatták, mostmeg hát...

szanics
Igen.
Az elsõ félidõ kiábrándító volt, a másodikban viszont igenis jól játszottunk.
A keret szerintem nem tragikus, Sebõk Vilmos és Molnár Balázs nevének hallatán azért én is becsaptam az ajtót. 😄
De azt hiszem, valakit nem lehet megtalálni azért, mert eleinte a "saját" embereiben bízik. Matthäusnak Torghelle volt a szerelme, Gelleinek Lipcsei, stb...
Meglátjuk, hogy a debreceniekkel kiegészülve hogy fog kinézni a csapat. Elképzelhetõ az is, hogy Sebõköt 3 meccs után kirakja, mert az Éger-Máté párosban fog bízni (teszem hozzá, adná az ég!)
Ugyanakkor Molnár Balázs tegnap legalább rakkolt, nem úgy, mint Dárdai, aki viszont egyszerûen kiábrándító volt.

Te végignézted a meccset?

Láma!
bozsik most mindent megérdemel csak elismerést nem. ha nyertünk, hanem. énis igy voltam vele mindog mint, te, hogy nyert meccs után örüljünk legalább. de amiota megláttam a keretet, nem vallom ezt a tézist

szanics
Rooney, Owen szerinted olyan fizikális felépítéssel rendelkezett 16 évesen, mint egy magyar labdarúgó, aki eddig a magyar bajnokságban játszott hétrõl hétre?
Ne viccelj már...
Nekem mindegy, de nem tartom etikusnak, hogy egy 2-0-ra megnyert elsõ mérkõzés után már nekimennek Bozsiknak.
Meg azt sem tartom etikusnak, hogy Gyárfás egyszer szemét, máskor viszont marha jó fej.

torrente
Milyen szamárlétráról meg sérülésrõl beszélsz? Puskás 16 évesen került be a válogatottba és vált kihagyhatatlanná.
Owen, Ronaldo, Ronaldinho, stb. hány évesen játszott elõször a válogatottban?
Nyugi a Gyárfás tud mindenrõl, csak tetteti a butaságot.
Ha iszonyat jól játszana a magyar csapat, õ is teljesen máshogy állna a válogatotthoz. Idõsebb, mint mi és fiatalkorában jó focin nõtt fel és ez a mostani szar valami iszonyat lehet neki.

Matthew Prosac
kegyetlen bunkó ahogy nem várja meg Bozsik szövegének végét és belepofázik.
elég nagy arca van ennek a Gyárfásnak

gabber_saviola
nem semmi 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
pffff

a kedves iroja a cikknek is okos ember, csak az ujságiráshoz nem ért...
gyárfás nem azt mondta hogy Németh kezdö legyen, csak hogy játszhatott volna... és szerintem is, 10 percet lezán játszhatott volna, legalább szivböl tapsolt volna a nép... másfelöl bozsik látta a mecset, mégse tudott egyetlen szép akciot se mondani... a riportban pedig a szurkolokat képviselte, és ha megnézted, ujságcimeket idézett, és a különbözö forumokon feltett leggyakoribb kérdéseket tette fel. (Németh, Sebök) és igen, vszinü le akarta járatni bozsikot, azért nem azt mondta, hogy petyám 32éves a sebök, hanem megkérdezte, hogy bozsik ur, fiatalitás? mennyi idös a vilike?? na ennyi.pedig te is igazán tudhatnád hogy mijenek az ujságirok/riporterek

szanics
"Gyárfás Tamás okos ember.
Azt ugyan nem tudja, hogy Új-Zéland hányadik a világranglistán, mint ahogy azt sem, hogy Sebõk Vilmos és Németh Krisztián hány éves. Utóbbit viszont mindenképpen szeretné betenni a csapatba.
Ebbõl máris kiderül, hogy Gyárfás nem csak okos, de ért is a labdarúgáshoz. Egy Magyarországon nevelkedett 17 éves gyereket szeretne betenni a magyar nagyválogatottba, két okból is. Egyrészt nehogy a jelenlegi legnagyobb magyar ígéret véletlenül végigjárja a szamárlétrát, másrészt hátha a - sajnos - törékeny magyar gyereket valaki úgy elintézi, hogy életében többet nem rúghat labdába.
Gyárfás talán még a mérkõzést sem látta, szép akciót legalábbis nem tudott feljegyezni.
Gyárfás Tamásról egyébként tudjuk, hogy nem csupán okos és mindenhez értõ szakember, hanem jó ember is. Ahhoz képest, hogy illemtanból és emberségbõl ezúttal is hozta a megszokott formáját, az új kapitány ezt a próbát is kiállta.
Csak Sebõk Vilmost felejtené el egy életre, mindenben melléállnék."

/foci.hu-ról vélemény, nehéz vele vitatkozni/

Szerintem még vissza is fogta magát 😄DD

ááá, a végén kap a détári is jóóólvan 😄
mi az a fogacka, ebbõl él egy válogatott edzõ 😄

football without ultras is nothing

kuuurvanaaaagy 😄

iszonyat lealázza, döme meg csak vigyorog

football without ultras is nothing