Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Léderer Ákos nem normális. szar kommentátor. felkészületlen, hülyeségeket beszél, nem lát a pályán, nem ismeri a játékosokat.

a mai legjobbak közé tartozott: "a nézõk olléznak. ezt akkor szokás, ha unatkoznak"
és ez az ember egyébként oszlopos tagja a reac "ultra"csoportjának...

football without ultras is nothing

Barni
nekem a közvetítésben az tetszett, hogy le angolozta a magyar bemondónõt a riporter 😊

Avanti Italia!

Serpa
ja?!
és most ezért kell mutogatni.

lol

na ja õ is. csak szalad a labda után mint egy 2 éves 90 kilós gyerek.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Paros labbal valo becsuszasnal tok mind1 hogy hozza ert-e vagy sem, a szandekot is buntetni kell.

Serpa
Kráucs tiszta Sebeõk volt, ezzel a mozgással. 😊)

Nalam Torghelle szerepelt le, nem Szabics. Nem tudom miert eroltetik Sanyit ennyire, az egesz meccsen 1 nagy helyzete volt, azt es fel meterrel melle lotte, egyebkent meg csak hisztizett meg lesre futott. Lehet hogy az eb elotti nemetek elleni meccsen jol ment neki a jatek, de azota nem sokat mutatott. Inkabb Szabics jatszon mint Torghelle szvsz.

mondom én 😄

Joey_The_Man
Léderer Ákos normális. Sztem jó kommentátor.. De az a másik, mintha gyászmenetet kéne kommentálnia..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Szerintem a kis újonc csaja 😛 és a család többi tagja esetleg.

a csaj Melanie Slade volt, Theo Wlcott 17 éves bnõje.. mellesleg a csaj apucije Southampton polgármestere ^^

jogos volt a 11es? Akkor én melyik meccset néztem?. Hozzás se ért szerintem...

234 új hozzászólás 😊
Jó meccs volt. A reálisnál talán kicsivel jobb eredmény született ,de a lényeg szerintem az az, hogy nem áltunk le a kapott gólok után sem.
Szabics újra leszerepelt 😞 sajnálom ennél sokkal többre vihette volna.
Tetszett a rövidpasszos játék. Sok jól kihozott labda.

Kár, hogy abból a nemtudomhogyhívják,de focistának nagyon hûlyén néz ki 2 méteres gyerek. Góllövõt csináltunk. Egy vásárban látványosságnak elmenne, de a pályán...na mind1 😊)

Serpa
Verebes mester elemzését szerettem a legjobban.

<#idiota>

Jo meccs volt, jol jatszottunk, csak igy tovabb. Tovabba szeretnek gratulalni a kommentatoroknak, a biro szidasa mar nagyon megy, aki egyebkent nem vezette rosszul a meccset. A 11-es is teljesen jogos volt.

szanics
Igaz, bár részemrõl merda Újpest, de Rajczi jó játékos.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Joey_The_Man
Hú ez kemény volt.. szép volt..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Serpa
összességében véve szépen játszottak.
megérdemlik a dicséretet.

ki volt az a csaj akit mutogatak?

Szép volt fiúk! Sztem nem volt ez rossz!
Csak így tovább, bár Gera kicsit gyengén játszott,de sebaj.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Matthew Prosac
Rajczi mindenképp megérett a válogatottságra, fõleg ilyen impotens csatárok mellett.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nemaz, csak tõle behívták a Polonkájt, akik megérdemli....

így van. no comment...
még azt se várták meg, h a meccs végén mutassák a táblázatot, h lövések meg lesek száma, labdabirtoklás, stb...

szanics
Kimerítõ, hosszú elemzés a meccsrõl az RTL-en. A vb-n is kb. erre számítsunk...

Matthew Prosac
Lédererrel nemcsak az a gond hogy szimplán hülye, hanem hogy abszolút felkészületlen is. Elején is mutatták az angol kispadot,meg amikor Walcott melegített és arcról nagyonnem vágta hogy ki ki. Meg még sorolhatnánk...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Flóri:"Bozsik alatt nagyon jó válogatott alakul,azok játszanak,akik megérdemlik."Lehet,hogy õ is pályára akar lépni majd?<#rolleyes>

szanics
Ejj bakker, nem volt ez rossz.
Pozitívumok: ÜTKÖZTÜNK és egy kényszerû csere után sem esett össze a védekezés. Mondjuk ezek mellett a jól fejelõ csákók mellett nem ártott volna, ha Komlósi nem sérül meg. Gera nem játszott jól, (sõt...), ennek ellenére jók voltunk elõrejátékban is. Végre megértették a fiúk, hogy nekünk a nálunk jobb csapatok ellen nincs értelme ziccerig játszani, hanem 20-25 méterrõl LÕNI KELL!!! Bõvebb felvilágosítást Dárdai Palitól lehet kapni ez ügyben. Nem estünk össze a két, villámgyorsan bekapott gól után.
Negatívumok: csatárunk továbbra sincs, hosszú távon sem Torghelle, sem Szabics nem jelenthet megoldást. Sorsdöntõ helyzetben megint megremegett a lábunk, pedig két sanszunk is volt az egyenlítésre.

Ennyi, 3-1, nem volt ez rossz.

Fyrex
gratulálok a csapatoknak, de mostmár bedobom a szunyát mert fáj már a fejem léderer bácsitól

csoki jo8 all

és mégegyszer grat, HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Avanti Crociati!

az egy GIGAlol ember

REAL MADRID

gabber_saviola

-

ANGLIA - MAGYARORSZÁG
3 - 1

1-0

2-0

2-1

3-1

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
"torghelle rafináltan odament.."
gyerekek. hogy lehet valahova rafináltan odamenni?
Lééééééééédereeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Kandurex
<#idiota><#beka2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fyrex
igen Ákoska nagyon nagyot villantott azzal hogy lõtt egy labdát kereszttbe...

Avanti Crociati!

desigo
17 éves<#wow1><#wow1>
szanics
3 hónapos, mindenki által ismert sztorit mesél Ákos 3 perccel a vége elõtt az angol-magyaron 3-1-nél.
Ezt már nem hiszem el...

Matthew Prosac
amúgy azon gondolkodom hogy hiába játszunk jól, szerintem ezzel a játékkal pl a törököket sem vertük volna meg. helyzetkihasználásban még mindig gyengék vagyunk.

és kb. miatta kellett morientesnek mennie 😞

REAL MADRID

desigo
nagyon gizda sarokkal passzolni..
Fyrex
tényleg nagyon irritáló hogy fikarcnyi teknikai tudása sincs és ott virít a pofája a válogattottban ill a Liverpool kezdõjében

és ráadásul ... khm... mondjuk ugy hogy nem fotogén

Avanti Crociati!

3-1 Crouch

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

R10
de látom más se szereti

!!!Hajrá Brazília!!!

Kandurex
😊)

Fyrex
uh és milyen büszke a gólörömére 😊)

Avanti Crociati!

desigo
nagyon csúnya ember...
ezt a gólörömöt, kráucs bazmeg 😄D

szanics
Bocs, gabber....
Kib...ott létra, gyûlöllek, a földön minden focistánál jobban!!! Irritálsz, baszki!

Fyrex
KRÁÁÁUCS!!! FÉLÓRÁIG FORGOLÓDOTT A FALÁBU ÉS BEPOTYÁZTA!!! ÉLJEN AZ ANGOLOK SZTÁRJA KRÁUCS!!!! 😊)))

Avanti Crociati!

R10
ááááááááááááá Kraucs hihetetlen mennyire utálom

!!!Hajrá Brazília!!!

Matthew Prosac
remek, pazar. 3-1

Kandurex
3-1 😞

Fyrex
"ez egy olyan Gerás csel lett volna de Lampard érezte!"

😄DDDDDDD és 1 hónapig ezt kell majd hallgatnom minden nap

Avanti Crociati!