Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mai legjobbak közé tartozott: "a nézõk olléznak. ezt akkor szokás, ha unatkoznak"
és ez az ember egyébként oszlopos tagja a reac "ultra"csoportjának...
football without ultras is nothing
Avanti Italia!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Jó meccs volt. A reálisnál talán kicsivel jobb eredmény született ,de a lényeg szerintem az az, hogy nem áltunk le a kapott gólok után sem.
Szabics újra leszerepelt 😞 sajnálom ennél sokkal többre vihette volna.
Tetszett a rövidpasszos játék. Sok jól kihozott labda.
Kár, hogy abból a nemtudomhogyhívják,de focistának nagyon hûlyén néz ki 2 méteres gyerek. Góllövõt csináltunk. Egy vásárban látványosságnak elmenne, de a pályán...na mind1 😊)
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
megérdemlik a dicséretet.
ki volt az a csaj akit mutogatak?
Csak így tovább, bár Gera kicsit gyengén játszott,de sebaj.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
még azt se várták meg, h a meccs végén mutassák a táblázatot, h lövések meg lesek száma, labdabirtoklás, stb...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Pozitívumok: ÜTKÖZTÜNK és egy kényszerû csere után sem esett össze a védekezés. Mondjuk ezek mellett a jól fejelõ csákók mellett nem ártott volna, ha Komlósi nem sérül meg. Gera nem játszott jól, (sõt...), ennek ellenére jók voltunk elõrejátékban is. Végre megértették a fiúk, hogy nekünk a nálunk jobb csapatok ellen nincs értelme ziccerig játszani, hanem 20-25 méterrõl LÕNI KELL!!! Bõvebb felvilágosítást Dárdai Palitól lehet kapni ez ügyben. Nem estünk össze a két, villámgyorsan bekapott gól után.
Negatívumok: csatárunk továbbra sincs, hosszú távon sem Torghelle, sem Szabics nem jelenthet megoldást. Sorsdöntõ helyzetben megint megremegett a lábunk, pedig két sanszunk is volt az egyenlítésre.
Ennyi, 3-1, nem volt ez rossz.
csoki jo8 all
és mégegyszer grat, HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
Avanti Crociati!
REAL MADRID
ANGLIA - MAGYARORSZÁG
3 - 1
1-0
2-0
2-1
3-1
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
gyerekek. hogy lehet valahova rafináltan odamenni?
Lééééééééédereeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Ezt már nem hiszem el...
REAL MADRID
és ráadásul ... khm... mondjuk ugy hogy nem fotogén
Avanti Crociati!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Kib...ott létra, gyûlöllek, a földön minden focistánál jobban!!! Irritálsz, baszki!
Avanti Crociati!