Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, mit mondjak, borzalmas ez a Léderer. Elõre félek a VB-n, de nem akarok a kommentárról spemmelni, úgyhogy hagyom ezt a témát.
A Meccsrõl:
Élveztem!
Nem féltünk odalépni. Letámadtuk õket, labdát szereztünk, szépen hoztuk ki a labdákat, egy (/két) passzból, pontosak voltak a felévíléseink, és próbáltuk szélen vinni a labdákat.
Király jól védfett, praádésen fogta a 11-est, éppen, hogy elérte.
Persze jobban is lõhette volna, a játékos. Én mindig azt mondtam, csatár létemre, hogy büntetõt védeni, nem lehet, csak rosszul lõni.
Tegnap mind2 érvényesült, mert nem találta el teljesen jól, amit Király ki is használt, megfogta.
Dárdai, eszméletlen gólt lõtt😊) Nagyon tetsztett, és az, hogy az angol szurkolók, is megtapsolták!
Még az elején a himnuszok voltak azok, amelyek említésre méltóak (#eljen]
Ha így folytatja a magyar csapat, újra elérhetünk valamit, persze sokat kell még nagyon fejlõdni!
Tetszett a csapat, csak így tovább MAGYARORSZÉG
Dárdainak jót tett a karszalag, valszeg Bozsik ezért is adta neki. Tudja, hogy Palikát motiválni kell és az nem egyszerû de azt is tudja, hogy jelenleg õ a legjobb magyar labdaszerzõ középpályás. Ja és úgy néz ki, hogy Sebõk Vilinek "annyi" a válogatottnál. Komlósi sérülésénél nem õt hozta be hanem Vanczákot. Ez szimpatikus volt, már csak Molnártól kéne megszabadúlni.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Szerintem ennél azért jobban fognak koncentrálni majd tétmeccsen.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
1. ponttal egyetértek 😄
2. Sajnos pech, hogy Komlósi kivált, így nem maradt magas emberünk hátul az õ kiválása után. Ettõl eltekintve a földön egyszer tudtak megverni minket, ami szerintem mindenképpen pozitívum.
3. Ehhez nem tennék hozzá semmit, Bozóky is utazgatott, természetes, hogy egy szövetség elnöke elutazik a válogatott idegenbeli meccseire.
4. Összezuhantunk volna... Igen. És ha Dárdai gólja után pár perccel Éger berúgta volna... ha Robinson nem védett volna... ...ha Torghelle berúgta volna... akkor 2-2, és nem biztos, hogy az angolok rúgtak volna egy harmadikat. Igenis volt egy olyan idõszak 2-1-nél, amikor nagyon ment nekünk a játék.
5. Ez tényleg erõs, ezek ilyen játékkal a csoportmeccsek után kiesnek.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
1. Katasztrófális ez a Léderer gyerek. Ha ez fog közvetíteni a VB-n, egyedül, vagy jó sokat Kovács Kálmánnal, szerintem a többség más csatornán fogja nézni a meccseket, nem a magyar RTLen.
2. Olyanokat mondanak 3-1 után egyes nagyokosok a válogatott közelébõl, hogy röhögnöm kell.
"Beszorítottuk Angliát", "Az angolok nem tudtak mit kezdeni velünk", stb.
Könyörgöm: egy nyolc emberrel védekezõ csapatnak is egy kis fejtágítás után a 2. félidõ elsõ perceiben bevágtak két gólt! Minimális megeröltetéssel, nem csúcsformában is jobbak két góllal nálunk. És kaphattunk volna legalább még három gólt a meccsen. És a Léderer gyerek 2-0 után megjegyzi, hogy jó a védelmünk ...
3. Kisteleki eddig úgy imádta a ligát. Ahogy MLSZ elnök lett, most már nem kell neki más kontroll. Eddig, míg fúrni kellett lazán jók voltak neki. Az egész banda ki is utazott MLSZ pénzen Manchesterbe nézelõdni. Mert miért? Mégha a Wembley avatója lett volna a meccs, de nem az volt!
4. Jó volt viszont látni a magyarokon, hogy 2-0 után nem zuhantak össze. Pontosabban összezuhantak volna, de Dárdai lõtt egy gólt. Ekkor az angolok is leálltak. Ha nem lövi be ott, most egy laza 5-0 állna ott végeredményként az angolok javára ...
5. Kicsit erõsnek érzem, hogy ez az angol válogatott esélyese a vébének (by Léderer). Bár jó játékosaik vannak, de semmi elképzelést nem tudtam felfedezni a játékukban. Roppant unalmas focit játszanak, ráadásul elég tirpák a közönségük is (Himnusz alatt fütyülni???). Egy játszó csapat ellen esélyük sem lesz, mégha Rooney fel is épül ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
De szépen játszottunk, letámadtunk, nem féltünk tõlük. Lehet ez még jobb is.
A gólokat félretéve pedig, ez nem egy bíztató szereplése volt az angoloknak a VB elõtt...
nagyon jó volt a letámadás,a rövidpasszos játék de gondolom már elmondták 1000-n elöttem
Molnár Balázsnak és Szabicsnak nem kellett volna a pályán lennie,nem értem miért nem próbálják ki Rajczit
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
mikor játszuk a következõ meccsünket?
ja, és az NS Beckham-et 5ösre osztályozta... vicc 😊
football without ultras is nothing
Az összkép azonban jó volt. Itt az egész nyár, hogy kijavítsuk a hibákat és keressünk olyan csatár(oka)t, aki(k) gólt is tud(nak) lõni. Talán sikerül. Aztán a selejtezõkön jó játékkal odaérhetünk akár a 3. helyre. Annál jobbat sztem felesleges várni.
HAJRÁ MAGYAROK!!!!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Amugy meg jol kentünk, Dárdai golja mekkora volt 😮
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
U.I : Megmondtam, hogy lövünk egyet 😉
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Hanem, hogy nem egy focista alkat.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Scholes sem egy leányálom és még lehetne sorolni. A lényeg az eredményesség és a játéktudás nem? Hülyeség összekeverni a focit a szépségiparral. A lányoknak ott van Beckham hogy nyáladdzanak..
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Nem mintha számítana, de az ilyen akkorse üljön már ott a kommentátori székben.
ez ultramega lol.
Avanti Italia!
amúgy vicc h megkérik õket h üljenek le.. amikor a debreceniek voltak kinnt _szurkolni_ akkor is ez volt.. hiába, ott már üzlet a foci, nincsenek hozzászokva a szurkolókhoz, csak a nézõkhöz
Mind1 nem ment be 😊 És nem is ezen múlt.