Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, van idõm, kifejtem bõvebben a gondolataimat a meccsrõl!

Hát, mit mondjak, borzalmas ez a Léderer. Elõre félek a VB-n, de nem akarok a kommentárról spemmelni, úgyhogy hagyom ezt a témát.

A Meccsrõl:
Élveztem!
Nem féltünk odalépni. Letámadtuk õket, labdát szereztünk, szépen hoztuk ki a labdákat, egy (/két) passzból, pontosak voltak a felévíléseink, és próbáltuk szélen vinni a labdákat.

Király jól védfett, praádésen fogta a 11-est, éppen, hogy elérte.
Persze jobban is lõhette volna, a játékos. Én mindig azt mondtam, csatár létemre, hogy büntetõt védeni, nem lehet, csak rosszul lõni.
Tegnap mind2 érvényesült, mert nem találta el teljesen jól, amit Király ki is használt, megfogta.
Dárdai, eszméletlen gólt lõtt😊) Nagyon tetsztett, és az, hogy az angol szurkolók, is megtapsolták!
Még az elején a himnuszok voltak azok, amelyek említésre méltóak (#eljen]
Ha így folytatja a magyar csapat, újra elérhetünk valamit, persze sokat kell még nagyon fejlõdni!
Tetszett a csapat, csak így tovább MAGYARORSZÉG

banok
Nekem is tetszett a csapat játéka. Küzdöttek, akartak és hittek abban, hogy itt lehet keresnivalójuk. De tegyükl hozzá azt is, hogy több játékos fölmérte azt, hogy a tegnapi meccsen egy kicsit "eladhatta" magát (Huszti, Halmosi, Szabics)
Dárdainak jót tett a karszalag, valszeg Bozsik ezért is adta neki. Tudja, hogy Palikát motiválni kell és az nem egyszerû de azt is tudja, hogy jelenleg õ a legjobb magyar labdaszerzõ középpályás. Ja és úgy néz ki, hogy Sebõk Vilinek "annyi" a válogatottnál. Komlósi sérülésénél nem õt hozta be hanem Vanczákot. Ez szimpatikus volt, már csak Molnártól kéne megszabadúlni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Igen ilyen játékkal sajnos nem jutnának messzire az angolok.
Szerintem ennél azért jobban fognak koncentrálni majd tétmeccsen.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

szanics
Azért azt nem hiszem, hogy ezután a mérkõzés után szidni kéne a magyar válogatottat, vagy a válogatott "közelében lévõket".

1. ponttal egyetértek 😄

2. Sajnos pech, hogy Komlósi kivált, így nem maradt magas emberünk hátul az õ kiválása után. Ettõl eltekintve a földön egyszer tudtak megverni minket, ami szerintem mindenképpen pozitívum.

3. Ehhez nem tennék hozzá semmit, Bozóky is utazgatott, természetes, hogy egy szövetség elnöke elutazik a válogatott idegenbeli meccseire.

4. Összezuhantunk volna... Igen. És ha Dárdai gólja után pár perccel Éger berúgta volna... ha Robinson nem védett volna... ...ha Torghelle berúgta volna... akkor 2-2, és nem biztos, hogy az angolok rúgtak volna egy harmadikat. Igenis volt egy olyan idõszak 2-1-nél, amikor nagyon ment nekünk a játék.

5. Ez tényleg erõs, ezek ilyen játékkal a csoportmeccsek után kiesnek.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

AnuluWork
Pár szó a meccsrõl:

1. Katasztrófális ez a Léderer gyerek. Ha ez fog közvetíteni a VB-n, egyedül, vagy jó sokat Kovács Kálmánnal, szerintem a többség más csatornán fogja nézni a meccseket, nem a magyar RTLen.

2. Olyanokat mondanak 3-1 után egyes nagyokosok a válogatott közelébõl, hogy röhögnöm kell.
"Beszorítottuk Angliát", "Az angolok nem tudtak mit kezdeni velünk", stb.

Könyörgöm: egy nyolc emberrel védekezõ csapatnak is egy kis fejtágítás után a 2. félidõ elsõ perceiben bevágtak két gólt! Minimális megeröltetéssel, nem csúcsformában is jobbak két góllal nálunk. És kaphattunk volna legalább még három gólt a meccsen. És a Léderer gyerek 2-0 után megjegyzi, hogy jó a védelmünk ...

3. Kisteleki eddig úgy imádta a ligát. Ahogy MLSZ elnök lett, most már nem kell neki más kontroll. Eddig, míg fúrni kellett lazán jók voltak neki. Az egész banda ki is utazott MLSZ pénzen Manchesterbe nézelõdni. Mert miért? Mégha a Wembley avatója lett volna a meccs, de nem az volt!

4. Jó volt viszont látni a magyarokon, hogy 2-0 után nem zuhantak össze. Pontosabban összezuhantak volna, de Dárdai lõtt egy gólt. Ekkor az angolok is leálltak. Ha nem lövi be ott, most egy laza 5-0 állna ott végeredményként az angolok javára ...

5. Kicsit erõsnek érzem, hogy ez az angol válogatott esélyese a vébének (by Léderer). Bár jó játékosaik vannak, de semmi elképzelést nem tudtam felfedezni a játékukban. Roppant unalmas focit játszanak, ráadásul elég tirpák a közönségük is (Himnusz alatt fütyülni???). Egy játszó csapat ellen esélyük sem lesz, mégha Rooney fel is épül ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

eszméletlen gól volt😊
De szépen játszottunk, letámadtunk, nem féltünk tõlük. Lehet ez még jobb is.
A gólokat félretéve pedig, ez nem egy bíztató szereplése volt az angoloknak a VB elõtt...

9csöves9
minden elismerésem a csapatnak

nagyon jó volt a letámadás,a rövidpasszos játék de gondolom már elmondták 1000-n elöttem

Molnár Balázsnak és Szabicsnak nem kellett volna a pályán lennie,nem értem miért nem próbálják ki Rajczit

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

mondjuk ha Polonkait ki lehetett próbálni, akkor sztem csatárposzton is megérne egy-két próbát Márkus. nem nagy név, nem sztár 😊 de ha kiszolgálják akkor õ legalább berúgja a helyzeteit. és ha a Gera Dárdai duó kifog egy jó napot, akkor ki tudnák szolgálni. Huszti egész jó volt most, Halmosi meg nagyon. A védelmünk is egész jó volt, az angolok fejjel egyszerûen zseniálisak. Remélem Juhász Roli hamar felépül, és számít majd rá Bozsik. Vanczák sem teljesített rosszul, bár a második gól az övé is volt. Királyra nem lehet egy rossz szavunk se, a második gólnál árnyékra ment, de kifogott egy tizenegyest, és voltak bravúrjai. Csatárnak egyértelmûen Rajczit kéne beválogatni, õ már megérett rá. A cserepadra pedig pár fiatal odaférhetne, mint most Vadócz de pl Takács Ákos vagy Kanta.

mikor játszuk a következõ meccsünket?

ja, és az NS Beckham-et 5ösre osztályozta... vicc 😊

football without ultras is nothing

billywood
Hát az Új-zéland elleni meccsnél mindenképpen sokkal jobban, erõszakosabban, ötletesebben és bátrabban játszottunk. Király Gabi összességében jól védett, bár a 2. gólnál nemtom hova jött, de mind1 nem bántom, tényleg voltak bravúrjai, meg ugye tizit is fogott. A védelem is egész jól muzsikált, igaz az 1. gólnál sikerült lemaradni az emberrõl, meg Crouch (vagy hogy kell írni 😊) is teljesen tisztán vehette át a labdát... azé van még mit javítani. A középpályán Gerának ma nem nagyon ment, 1-2 jó csel, de semmi extra. Pali viszont olyan gólt akasztott az angol kapuba, hogy csak néztem... Le a kalappal. Sztem Huszti is egész jól játszott. Csatárunk viszont nincs. Én se értem, hogy míért kell Sanyit meg Szabicsot erõltetni. A klubjaikba se játszanak, nemtom válogatottba mé kell. Rajczi simán beférne valamelyikük helyett.
Az összkép azonban jó volt. Itt az egész nyár, hogy kijavítsuk a hibákat és keressünk olyan csatár(oka)t, aki(k) gólt is tud(nak) lõni. Talán sikerül. Aztán a selejtezõkön jó játékkal odaérhetünk akár a 3. helyre. Annál jobbat sztem felesleges várni.
HAJRÁ MAGYAROK!!!!

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Koller annyiban jobb Crouchnál,hogy õ erõs,és egy kemény védõ mellett is lazán tud fejelni,mig az angol összetörik... Defoe,Bent,Andy Johnson, rengeteg jo csatár van,erre meg van egy hotfiatalsemmi Walcott, egy sérült Rooney,és egy ujtaktikába semmiképpen bele nem illõ Owen,mert amig egy angol csapat ugy megy ki a pályára,hogy egy köbö 170centis játékosra ivelgetnek,az vicces...Crouch meg néha jo,néha nem,rapszodikus nagyon.
Amugy meg jol kentünk, Dárdai golja mekkora volt 😮

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Kaplan
Crouch jó játékos ezt most is bebizonyította. BTW a meccs nagyon jó volt, mi is megérdemeltük volna az xt. Voltak ötletes támadásaink, megmozdulásaink. Dárdai gólja hatalmas volt, Király nagyokat védett (mehet az Arsenalba), a védelem nem volt rossz csak azok a fránya fejesek... Torghelle meg legalább harcolt, de kár volt azért a bedobás után...

U.I : Megmondtam, hogy lövünk egyet 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

azon csodálkozom, hogy nem törik össze.. pedig nem egy robosztus alkat

Matthew Prosac
Koller-szindróma. Magas, jól fejel és ez a Beckham féle beíveléseknél aranyat ér! Tény hogy kicsit esetlen mozgású, de azért így is lövöldözgeti a gólokat és ez a lényeg... én is Defoe-t favorizálom amúgy

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Akkor biztos rosszúl fogalmaztam. Nem a szépségével van bajom. (gyönyörû srác) 😛
Hanem, hogy nem egy focista alkat.

Shep
Aj a régi szép idõk mikor még csak MTV volt és azon mentek a foci közvetítések.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
majd'kifelejtettelek <#wow3>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Azert Crouchrol eleg sokan azt tartjak hogy nem angol valogatott szintu focista, es ez azert nem veletlen. En sokkal szivesebben latnam mondjuk Defoe-t helyette, szerintem tobbre is lenne kepes mint Crouch, annak ellenere hogy iden nem volt jo szezonja.

Joey_The_Man
vagy én 😛

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Matthew Prosac
"Kár, hogy abból a nemtudomhogyhívják,de focistának nagyon hûlyén néz ki 2 méteres gyerek. Góllövõt csináltunk. Egy vásárban látványosságnak elmenne, de a pályán...na mind1 😊)"

Scholes sem egy leányálom és még lehetne sorolni. A lényeg az eredményesség és a játéktudás nem? Hülyeség összekeverni a focit a szépségiparral. A lányoknak ott van Beckham hogy nyáladdzanak..

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD😄😄😄:😄😄😄😄

Barni
😊
RTL KLUB
😊

Avanti Italia!

Serpa
"elfogyott alóla az autó"

pfff .....

Nagyjabol egyetertek, a vedelem es a kozeppalya jol szerepelt, mar csak egy normalis befejezo csatart kene szerezni valahonnan 😄

Serpa
a következõ meccs (tét) mikor, ki ellen, hol lesz?

Joey_The_Man
mindenki dícséri nyugi 😄

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Matthew Prosac
rádió? <#vigyor2>

iko
nekem ehhez semmi közöm 😄D

spam. sry

Joey_The_Man
ja a kemény mag 😄

Vazze, ha valaki kritizálni meri a magyar csapatot (vagy Bozsikot) a ma esti produkciója miatt, akkor neki velem gyûlik meg a baja! Szerintem kurvára jól játszottunk, csak kár volt azért az elsõ öt percért, de azt irjuk az összeszokatlanságra. Még egy valami... nem tudom miért kellett Tóth Balázst lecserélni? Szerintem õ meg Halmosi, meg Éger, na meg persze Király voltak a meccs legjobbjai, de a többiek is erõn felül teljesitettek, csak Gera maradt el kicsit a várakozástól. Szóval, nekünk nem az angolokat kell megverni idegenben, hanem elég lesz csak a görög, török, norvég triót megverni otthon meg nem kikapni idegenben!!! Hajrá fiuk. Csak igy tovább!!

Barni
akkor lehet beküldik Palikot 😊

Avanti Italia!

a többi meccset meg nézzük valami külföldi adón 😄 vagy lenémítjuk a tv-t 😊

Serpa
ez mennyire biztos?
mi van ha megbetegszik?

ne'adj Isten!

azok hool-ok 😊

Joey_The_Man
Koko-t én is rühellem... a végén is hülyeségeket kérdezett..

Barni
lehet rájött a hányinger mikor meglátta Kistelekit.. 😊

Avanti Italia!

Nyugi van sracok, a vb dontot (szerencsere) Hajdu B. kozvetiti 😄

Serpa
és gondolj bele, h még pénzt is kap.

Joey_The_Man
Azért vették el több száz angol vandálnak az útlevelét a vb-ig.. 😄DDD Szvsz léteznek angol szurkolók.. és ez nemkifejezés 😄

megállapodhatunk abban h hiába van sok pénze az iko médiának, és viszik el a közvetítéseket a sport tv elõl, ha normális kommentátorokat nem tudnak "igazolni"... kovács kokonak is annyi köze van a focihoz, mint a nõvéremnek

jaja pont ezt akartam mondani én is...ez egy vicc. illusztris személyeknek nevezte õket majd jó pár másodperc után megnevezte Grosicsot. Kisetelekit egyáltalán nem.
Nem mintha számítana, de az ilyen akkorse üljön már ott a kommentátori székben.

a Himnuszunkat is egy kinnt élõ magyar énekelte sztem.. mondjuk ezesetben igazad van, lehet h a csaj magyar, csak kinnt él! 😊 sry

Serpa
a mai legjobbak közé tartozott: "a nézõk olléznak. ezt akkor szokás, ha unatkoznak"

ez ultramega lol.

Joey_The_Man
Lehet, hogy nem a legjobb, de jobb, mint akit beosztottak mellé-- az mégnagyobb baromságokról kezdett beszélni.. az olléznak gondolom a hullámzásra értette.. vagy nem tom :SS

Nem az a lenyeg hogy eltalata-e vagy sem, hanem hogy paros labbal csuszott be. Sztem 10 birobol 8 befujja.

Barni
ahhoz képest elég folyékonyan beszél magyarul, meg jó a kiejtése, még ha gyakorolta is 😊

Avanti Italia!

fincsi <#finom>

jajaja... 😊 mondjuk léderer ezt sem tudta.. igaz, elõször Grosics úrat és Kisteleki mestert sem ismerte fel..

Joey_The_Man
Az a csaj 89 -ben született!!!!! 😄DD

mert az a csaj angol is 😊
amúgy vicc h megkérik õket h üljenek le.. amikor a debreceniek voltak kinnt _szurkolni_ akkor is ez volt.. hiába, ott már üzlet a foci, nincsenek hozzászokva a szurkolókhoz, csak a nézõkhöz

nem talált el senkit. a bíró megette. Nem volt büntetõ.
Mind1 nem ment be 😊 És nem is ezen múlt.