Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szted olvassa az nb1.hu-t? 😊

Szalai fontos gólja

Stuttgart, augusztus 10., 12.45 A magyar csatár egyenlített az SSV Reutlingen ellen

Szalai Ádám egyre jobban játékba lendül a VfB Stuttgart második csapatában a Regionalligában. A svábok legutóbb a SSV Reutlingen otthonában játszottak 1-1-es döntetlent, és az egyenlítõ gólt a volt újpesti csatár szerezte.
A 18 éves Szalai a 78. percben állt be José-Alex Ikeng helyére, s a 86. percben betalált Marco Langner kapujába. Az elõkészületi találkozókon is jól ment neki a játék, 7 meccsen 16 gólt rúgott, és egyre jobban bíznak benne a szakvezetõk.
- Az elsõ fordulóban a Siegen ellen már majdnem sikerült betalálnom - mondta Szalai -, akkor azonban csak kapufáig jutottam: a lövésemet óriási bravúrral a lécre tolta a kapus, és sajnos nem befelé pattant a labda. A Reutlingen ellen azonban már összejött a gólszerzés. Nagyon kellett ez a gól, mármint, hogy tétmeccsen is betaláljak. Remélem, erre odafigyelnek az elsõ csapatnál is, és elõbb vagy utóbb összejön, hogy a nagycsapatban is bemutatkozzak. Elõször persze a tarcsiban kellene biztos helyet szereznem, de nem türelmetlenkedem, tudom, sok gól vezet a csúcsig. Egyébként nagyon várom már a szeptember 15-ei meccset, amikor a Hoffenheim ellen játszunk, melyben volt klubtársam, Lõw Zsolt is szerepel. Zsoltival ugyan nem játszottam együtt Újpesten, mivel akkor még nagyon fiatal voltam, de sokszor szurkoltam neki, most biztos, hogy nem így lesz.

ez volt a lényege a 2.mondatomnak 😊

Láma!
nem, azért akarják mert ott, németországban értenek hozzá.
szoval ne csodálkozz, hogy az okos bozsik szinte azt sem tudja kicsoda...

Jah, ha már lenne legalább 1 válogatottsága akkor már nem nagyon tunának vele mit kezdeni 😊

de nemnagyon tudom eddig miért nem került be, hisz nem szaré-hugyé akarják hogy német válogatott legyen

szanics
Igen, ez a téma nagyon gyakran elõkerül, lassan ideje lenne egy barátságos meccsen betenni 10 percre a magyar válogatottba, hogy leszálljanak szegény gyerekrõl.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

ez nemtom volt e már?!

Stuttgart, július 5., 13.20 Német válogatottat akartak csinálni a VfB magyar középpályásából.

A német Bundesliga elsõ osztályában szereplõ VfB Stuttgart magyar támadóját a múlt héten meghívták a baden-würtenbergi tartományi válogatottba. Szalai Ádám a piros-fehérek B-csapatánál játszott edzõmeccset a japán Urawa Red Diamonds ellen, majd ezután ment az edzõtáborba, ahol csak két napot töltött.
- A németek felajánlották, legyek német állampolgár, s játsszak az U20-as válogatottjukba - mondta Szalai. - Mindezt megköszöntem, de nemet mondtam, egyrészt mert már voltam magyar ifjúsági válogatott, másrészt mert nem akarok német lenni. Ezek után nem lepõdtem meg, amikor azt mondták, jó, de akkor ne maradjak velük a továbbiakban. A legfõbb célom most úgyis az, hogy a Stuttgartban minél közelebb kerüljek a nagy csapathoz.

wlan van a stadionotokba?
régebbrõl szarabb pályára emlékeztem 😄

football without ultras is nothing

nem
mert én már ittvagyok 😄DDD

Siófokra jön le valaki?

football without ultras is nothing

Tudom, de még mindig nem Léderer... Mondjuk igazad van õk sem lesznek sokkal jobbak.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Matthew Prosac
ehhez nincs mit hozzáfûznöm... (elég annyi h Waltner és társai)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

AnuluWork
Figyu! Sajnos ez sem lesz jobb mint az ertéel. Amióta nincs Knézy, eltûnt az összes riporter, maradt az elállófülü és pár faarcú ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

A Siófokon készülõ keret névsora:
Kapusok: Végh Zoltán, Fülöp Márton, Kemenes Szabolcs,
Védõk: Fehér Csaba, Nikolov Balázs, Sebõk Vilmos, Koller Ákos, Tóth András, Vaskó Tamás, Lõw Zsolt
Középpályások: Polonkai Attila, Bárányos Zsolt, Farkas Balázs, Molnár Balázs, Zováth János, Dárdai Pál, Simek Péter, Leandro
Támadók: Sowumni Thomas, Szabics Imre, Torghelle Sándor, Gera Zoltán, Czvitkovics Péter, Priskin Tamás,Waltner Róbert

M1? Király!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

AnuluWork
Mondjuk mindegy, mert ha jól emlékszem a VB után Oroszország "mestere" lesz. De ha ott végez, remélem itthon leszerzõdtetik õt.

AnuluWork
Azért van különbség a kijutás és az eredményes szereplés között ...

9csöves9
ilyen erõvel hozhatnánk Bora Milutinovicsot is

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

AnuluWork
Most már nyugodtam ki lehet jelenteni:

Ha ki akarunk jutni egy vébére, le kell szerzõdtetni Guus Hiddinket. Azt hiszem ez a faszi mégis tud valamit. Négy éve, illetve amikor Japánt lenyomtán az idei vébén már kialakult bennem ez a gondolat, de gondoltam megvárom a horvát meccset, mert ki tudja, hátha csak mákista az ipse. De azt hiszem nem. Ez a faszi érti is amit csinál: szarból épít várat. Nem Bozsik meg Détári kell ide, hanem tényleg egy szakértõ. Amint felszabadul az ipse, le kell szerzõdtetni.

forza milan
Tökmind1,gálameccs,elsö félidöbe lefizetett megadott tizivel vezetünk,(magyar partjelzök...),aztán elbizzuk magunkat,2. félidöbe meg megkapjuk ami jároszt szia!

Kaplan
Gála meccs lesz, sokat ne vonjunk le belõle.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Golyo69
A Villareal lesz a következõ ellenfele a magyar válogatottnak!

Augusztus 12-én igazi sztárcsapat lesz Budapest vendége. Ezen a napon a magyar válogatott a spanyol Villareal együttesével mérkõzik meg. A Bajnokok Ligája legjobb négy csapat közé jutott együttessel 20.30-kor mérkõzik meg a Bozsik Péter vezette magyar labdarúgó válogatott. Az is eldõlt már, hogy Puskás Ferens-sdationban megrendezdenõ találkozót az MTV 1 élõben fogja közvetíteni.

GGMU

Nekem is azt írta, de most megnéztem már csak 55%

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Láma!
csak nekem irja azt hogy 69%unk van?:o

AnuluWork
3. ponthoz: Na oké, Bozóky is ment, de szinte mindegyik MLSZ vezetõ ott mászkált a gyepen! 😊

A mostani állás kijelzése sztem semmit nem jelent. A második fordulóban is hülyeségeket írt ki. Nameg sztem nem véletlenül nem írták ki az állást a szavazóoldalon se(Non Numérique%), akkor amatõr dolog lenne tõlük, ha egy oldallal késõbb meg látszódna.

Gracie Barra

Ez veszett fejsze nyele 😞
Sztem valami rafkos lengyel hackerpalánta fogja eldönteni az eredményt <#boxer>

Matthew Prosac
jóllevagyunk maradva!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

http://eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml
szavazzatok az aryncsapatra!<#awink>
Mr Spock
Egy kis off: http://www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml#
Winner2 vote (Hungary 1954) Jó lenne nyerni!

-muszáj-

nem volt erõm viszaolvasni tegnap 9óra után írt kommenteket sry, lehet hogy ilyesmit írt már valaki!

Tetszett a magyarok játéka, jó volt Toth Balázs,Huszti,Éger,KIRÁLY,Dárdai
Szabics se volt rossz bár nagyon elnyomták szegényt

viszont Molnár-t sztem elkéne tíltani örökre a profi futtbaltól, szánalmas amit ez az ember mûvelt...

úgylegyen.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Matthew Prosac
én is megvédeném Szabicsot:
õneki nem az angolok ellen kell a gólokat rúgni (mert az még egy brazil vagy spanyol vagy olasz csatársornak sem egyszerû Terry/Ferdinand védelemmel szemben). Én még bízom benne, és épp elég ha gyengébb válogatottak kapujába betalál. Angliánál mindenképp gyengébb Törökország, Görögország, Norvégia... <#vigyor>

DJ Bee18
ha k*rva Beckham nincs, megúsztuk volna 2:1-re sztem

amúgy hajrá a Realban 😄DDDDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

sferrari
sry ha már volt de szerintem ez mindem magyar focit szeretõ embernek megér egy kattintást 😄 Végre valamit nyerjünk meg még ha az egy szavazás is 😊

Döntõbe jutottunk!!!!!!!!!!!

A http://www.eurosport.com kiírt egy szavazást a 20. sz.
legjobb vb-csapatáról. Szavazzatok az 1954-es magyar válogatottra, mint a
múlt század legjobb csapatára!!! Tehát ne késlekedj, küldd tovább minél több embernek!!!
Nyerjük meg Öcsi bácsiéknak, amit megérdemeltek volna!

A szavazás az alábbi linken::

http://www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml

http://f1ferrari.hu

Abban viszont igaza volt, hogy tizenhatoson belül, nem lehet páros lábbal becsúszni.
De szabálytalanság az nem volt:-)

djemba-djemba
Szerintem Szabiccsal semmi gond nem volt...

Szerintem az elsõdleges feladatát szinte hiba nélkül ellátta, ami az volt, hogy egyedüli csatárként tartsa meg a labdát, és csinálja meg a visszapasszokat. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy kapura viszont nem volt veszélyes.

Dárdai nagyon jól játszott, szerintem a csapat legjobbja volt, és ezt nem a gólja miatt mondom! Minden passza pontos volt, a labdákat nem szórta, kp-án ütközött, csúszott-mászott! Azt csinálta, amit neki kell!

Molnár Balázs viszont vékony a válogatottba...

Gera halványabb volt a megszokottnál, de 1-2szer megvillant...

"Spieler in der Einzelkritik" rovatot olvashattuk 😄

Saddalim
tyû ezt milyen progivan csináltad (mármint avi-ból vagy mpg-bõl gifbe)?

Most nézem csak, hogy a legnépszerûbb topic elsõ helyén tanyázik ez 😊

Shep
Ez nagyon durva, csak nekem tünt úgy, vagy tányleg vissza is húzta a kezét, mit hitt, hogy fölé megy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezt nem értik meg sajnos a mieink, hogy a Magyar szurkolóknak már egy vereség is öröm 😊 ha jól játszik a csapat.
Remélem azért ez mostmár tényleg párosúl majd eredményekkel is.

<#worship><#worship>
jó meccs volt! a legnagyobb grat a Magyar válogatottnak

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

B0B0
Ezt le lehet valahogy tölteni?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

szanics
jaja, Szotyi csapattársa a West Bromban

szanics
azt hittem, hogy "az" akart lenni 😄

Láma!
Tegnap volt egy Lengyelország - Kolumbia barátságos meccs. A
Kolumbiai kapus szerezte a videón látható gólt KIRÚGÁSBÓL!!!
(Mellesleg ez a lengyel kapus szorította ki a keretbõl Dudek-et)

lál😄

Láma!
a=õ

Láma!
csak a hüség kedvéért, a alapbol nem kell oda😄

szanics
Csak a történelmi hûség kedvéért: ha jól láttam, az elsõ gólnál Molnár Balázs maradt le Gerrardról.

Láma!
nos. dárdai gyönyörü golt lött, kétségtelen.épp elötte egy perccel jegyeztem meg a hevernak akivel néztem, hogy dárdai nevét még egyszer nem halottam a második félidöben, szart se csinál. erre rugott egy golt. utána már mindenki nevét mondtam de nem jött be😄 ettöl függetlenül nem hiszem hogy az övé kellene hoyg legyen a karszalag. gera jobban lát a pályán. egyébként dárdait még mindig nem szeretem, a golja ellenére sem. király király volt, a védelem... mindhárom golnál a mi kis 16-osunk volt a gollövö mellett. szal a komplett védelemmel nem volt gond. hát igen, csatink az nincs. legalábbis a válogatottban nincs. amennyit szabics csinált, annyit tényleg tudott volna, rajczi, kovács, márkus, kanta, vagy bárki a magak élvonalból, és ahogy walcott beállt fél orára, ugy beállhatott volna Németh is mondjuk 15 percre. de ö még tul fiatal állitolag...

B0B0
Az 1. pont apropójából nézzetek be ide is!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!