Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szalai fontos gólja
Stuttgart, augusztus 10., 12.45 A magyar csatár egyenlített az SSV Reutlingen ellen
Szalai Ádám egyre jobban játékba lendül a VfB Stuttgart második csapatában a Regionalligában. A svábok legutóbb a SSV Reutlingen otthonában játszottak 1-1-es döntetlent, és az egyenlítõ gólt a volt újpesti csatár szerezte.
A 18 éves Szalai a 78. percben állt be José-Alex Ikeng helyére, s a 86. percben betalált Marco Langner kapujába. Az elõkészületi találkozókon is jól ment neki a játék, 7 meccsen 16 gólt rúgott, és egyre jobban bíznak benne a szakvezetõk.
- Az elsõ fordulóban a Siegen ellen már majdnem sikerült betalálnom - mondta Szalai -, akkor azonban csak kapufáig jutottam: a lövésemet óriási bravúrral a lécre tolta a kapus, és sajnos nem befelé pattant a labda. A Reutlingen ellen azonban már összejött a gólszerzés. Nagyon kellett ez a gól, mármint, hogy tétmeccsen is betaláljak. Remélem, erre odafigyelnek az elsõ csapatnál is, és elõbb vagy utóbb összejön, hogy a nagycsapatban is bemutatkozzak. Elõször persze a tarcsiban kellene biztos helyet szereznem, de nem türelmetlenkedem, tudom, sok gól vezet a csúcsig. Egyébként nagyon várom már a szeptember 15-ei meccset, amikor a Hoffenheim ellen játszunk, melyben volt klubtársam, Lõw Zsolt is szerepel. Zsoltival ugyan nem játszottam együtt Újpesten, mivel akkor még nagyon fiatal voltam, de sokszor szurkoltam neki, most biztos, hogy nem így lesz.
szoval ne csodálkozz, hogy az okos bozsik szinte azt sem tudja kicsoda...
de nemnagyon tudom eddig miért nem került be, hisz nem szaré-hugyé akarják hogy német válogatott legyen
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Stuttgart, július 5., 13.20 Német válogatottat akartak csinálni a VfB magyar középpályásából.
A német Bundesliga elsõ osztályában szereplõ VfB Stuttgart magyar támadóját a múlt héten meghívták a baden-würtenbergi tartományi válogatottba. Szalai Ádám a piros-fehérek B-csapatánál játszott edzõmeccset a japán Urawa Red Diamonds ellen, majd ezután ment az edzõtáborba, ahol csak két napot töltött.
- A németek felajánlották, legyek német állampolgár, s játsszak az U20-as válogatottjukba - mondta Szalai. - Mindezt megköszöntem, de nemet mondtam, egyrészt mert már voltam magyar ifjúsági válogatott, másrészt mert nem akarok német lenni. Ezek után nem lepõdtem meg, amikor azt mondták, jó, de akkor ne maradjak velük a továbbiakban. A legfõbb célom most úgyis az, hogy a Stuttgartban minél közelebb kerüljek a nagy csapathoz.
régebbrõl szarabb pályára emlékeztem 😄
football without ultras is nothing
mert én már ittvagyok 😄DDD
football without ultras is nothing
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Kapusok: Végh Zoltán, Fülöp Márton, Kemenes Szabolcs,
Védõk: Fehér Csaba, Nikolov Balázs, Sebõk Vilmos, Koller Ákos, Tóth András, Vaskó Tamás, Lõw Zsolt
Középpályások: Polonkai Attila, Bárányos Zsolt, Farkas Balázs, Molnár Balázs, Zováth János, Dárdai Pál, Simek Péter, Leandro
Támadók: Sowumni Thomas, Szabics Imre, Torghelle Sándor, Gera Zoltán, Czvitkovics Péter, Priskin Tamás,Waltner Róbert
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ha ki akarunk jutni egy vébére, le kell szerzõdtetni Guus Hiddinket. Azt hiszem ez a faszi mégis tud valamit. Négy éve, illetve amikor Japánt lenyomtán az idei vébén már kialakult bennem ez a gondolat, de gondoltam megvárom a horvát meccset, mert ki tudja, hátha csak mákista az ipse. De azt hiszem nem. Ez a faszi érti is amit csinál: szarból épít várat. Nem Bozsik meg Détári kell ide, hanem tényleg egy szakértõ. Amint felszabadul az ipse, le kell szerzõdtetni.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Augusztus 12-én igazi sztárcsapat lesz Budapest vendége. Ezen a napon a magyar válogatott a spanyol Villareal együttesével mérkõzik meg. A Bajnokok Ligája legjobb négy csapat közé jutott együttessel 20.30-kor mérkõzik meg a Bozsik Péter vezette magyar labdarúgó válogatott. Az is eldõlt már, hogy Puskás Ferens-sdationban megrendezdenõ találkozót az MTV 1 élõben fogja közvetíteni.
GGMU
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Gracie Barra
Sztem valami rafkos lengyel hackerpalánta fogja eldönteni az eredményt <#boxer>#boxer>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
szavazzatok az aryncsapatra!<#awink>#awink>
Winner2 vote (Hungary 1954) Jó lenne nyerni!
-muszáj-
Tetszett a magyarok játéka, jó volt Toth Balázs,Huszti,Éger,KIRÁLY,Dárdai
Szabics se volt rossz bár nagyon elnyomták szegényt
viszont Molnár-t sztem elkéne tíltani örökre a profi futtbaltól, szánalmas amit ez az ember mûvelt...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
õneki nem az angolok ellen kell a gólokat rúgni (mert az még egy brazil vagy spanyol vagy olasz csatársornak sem egyszerû Terry/Ferdinand védelemmel szemben). Én még bízom benne, és épp elég ha gyengébb válogatottak kapujába betalál. Angliánál mindenképp gyengébb Törökország, Görögország, Norvégia... <#vigyor>#vigyor>
amúgy hajrá a Realban 😄DDDDDD
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Döntõbe jutottunk!!!!!!!!!!!
A http://www.eurosport.com kiírt egy szavazást a 20. sz.
legjobb vb-csapatáról. Szavazzatok az 1954-es magyar válogatottra, mint a
múlt század legjobb csapatára!!! Tehát ne késlekedj, küldd tovább minél több embernek!!!
Nyerjük meg Öcsi bácsiéknak, amit megérdemeltek volna!
A szavazás az alábbi linken::
http://www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml
http://f1ferrari.hu
De szabálytalanság az nem volt:-)
Szerintem az elsõdleges feladatát szinte hiba nélkül ellátta, ami az volt, hogy egyedüli csatárként tartsa meg a labdát, és csinálja meg a visszapasszokat. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy kapura viszont nem volt veszélyes.
Dárdai nagyon jól játszott, szerintem a csapat legjobbja volt, és ezt nem a gólja miatt mondom! Minden passza pontos volt, a labdákat nem szórta, kp-án ütközött, csúszott-mászott! Azt csinálta, amit neki kell!
Molnár Balázs viszont vékony a válogatottba...
Gera halványabb volt a megszokottnál, de 1-2szer megvillant...
"Spieler in der Einzelkritik" rovatot olvashattuk 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Remélem azért ez mostmár tényleg párosúl majd eredményekkel is.
jó meccs volt! a legnagyobb grat a Magyar válogatottnak
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Kolumbiai kapus szerezte a videón látható gólt KIRÚGÁSBÓL!!!
(Mellesleg ez a lengyel kapus szorította ki a keretbõl Dudek-et)
lál😄
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!