Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
5:0 Fece 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

5-0 !!!!!!!!!! 😄DD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Nuno88
hoho 4:0 nem találok szavakat 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

4-0 ! hajjjjjjjjrá

4:0 Alázás van 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Nuno88
3:0 ez az fiúk <#eljen>

Na majd meglátjuk, bár én sem vagyok bizakodó.

GÓÓÓÓL 😊)

😄DD

Fyrex
ki kéne cserélni a két válogatottat szvsz jobban járnánk 😄D

Avanti Crociati!

horpeti
a nagyválogatott ezután lesz...
Ott majd nem is lehet látni 😛P

Bár remélem igen! 😄

Két gyönyörû gól, amit rég nem láttam már nagyválogatott meccsen. Gratula, csak így tovább <#taps>

széép biza 😊

Remek! Ezt már nem szabad elveszteni!

Fyrex
errõl van szó, miszép

Avanti Crociati!

McFrost
sakk-matt
Feczesin 2-0

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

juuuuuuuuj 😄DDDDDdd
Priskin széjjelcopatta a finn védelmet LOL
1-0 !

McFrost
Priskin mi szép gólt lõtt!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Matthew Prosac
van sport1-em és sport2-õm is, eddig nagyon ritkán volt velük baj, de most mind2nél:

"Nincs adás vagy kódolt".

Aztán csókolom!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

akkor jó szórakozást estére mindenkinek! 😊

Matthew Prosac
optimistán: legalább adja valami, gondolj bele ha az RTL-en múlna...
keress egy havert akinél van Sport2, nekem pl van <#beka3>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

tudom, azokra gondoltam amit a sportcsatorna közvetít (nb1, nb2, u21)

Már megijedtem, hogy senki nem közvetíti.
Hajrá Magyarok!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

nemegészen, a felnõtt meccset a DunaTv nyomja

ezt úgy bírom, hogy minden magyar meccset a sport2-re tesznek...
<#violent>

Nuno88
hajrá MAGYAROK!!!

Köszi 😄DDDD
Azt megígérhetem hogy elkerülöm 😛P

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Fyrex
nah nyerni falábúak ^^

Avanti Crociati!

szintúgy 😊

aztán a Detox-ot elkerûlni 😄

Akkor elõre is nagyon jó szórakozást, és természetesen Magyar gyõzelmeket! 😄

színtén 😄

meccs, ivás, dínom-dánom 😛

Így-így HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

<#eljen>

Hajrá-Hajrá

Ma 18.00 tól a Sport2 élõben közvetíti a Magyaro. - Finno. U21 -es mérkõzést, majd
20.30 tól a Duna TV az Ausztria - Magyaro. válogatott meccset adja Grazból. Forza Hungary 😊

naja énis épp néztem az eredményt...

Matthew Prosac
– Akkor hát az õsszel jöhet a Bayern München II?
– Jöhet! Két év múlva meg az „egy”…

14:30 FT' Bayern Am 1 : 0 Hoffenheim

torrente
Biztonsági tartalék: Bárányos (nincs csapata)

anyjukat, ennyiért:o
A jövõ héttõl országszerte megvásárolhatók lesznek a belépõk válogatottunk elsõ idei Európa-bajnoki selejtezõjére, a Magyarország-Norvégia mérkõzésre. A találkozó szeptember 2-án lesz, a Puskás Ferenc Stadionban.
Alig több mint három hét múlva, szeptember 2-án a magyar válogatott Eb-selejtezõn fogadja Norvégia együttesét. Ez a találkozó lesz a Bozsik Péter szövetségi kapitány által vezetett együttes elsõ tétmérkõzése, s egyben a 2008-as, osztrák-svájci rendezésû Európa-bajnokság selejtezõ-sorozatának nyitótalálkozója is. Az elsõ játéknapon a magyar válogatott hazai pályán fogadja a csoport egyik favoritjának számító norvég nemzeti együttest.
A mérkõzésre augusztus 14-tõl vásárolhatók belépõjegyek országszerte, az IBUSZ irodáiban. A tikettek 3000, 4000 és 6000 forintba kerülnek.
így kicsit más a dolog de mégis...

Láma!
hát az...
amiota kismocsoki ittvan, a szégyen a leggyengébb kifejezés

Szégyen hogy bárki válogatott lehet náluk...

Láma!
Polonkai? Komlósi? Sowunmi? Sebök? Molnár? Kabát? Simek?(talán fel se épült még) Bozsik? Détári?

na brávó!
Akkor õ is sokra viszi...

harmad

nem is tudtam, hogy Lõw Hoffenheimbe igazolt... :o
az német hanyadosztály?

Polonkai? Komlósi? Sowunmi?

jééézus...

Láma!
nc...

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: KIRÁLY Gábor (Crystal Palace), FÜLÖP Márton (FC Tottenham Hotspur), VÉGH Zoltán (MTK Budapest)

Védõk: FEHÉR Csaba (PSV Eindhoven), ÉGER László (Polideportivo Ejido), KISS Zoltán (DVSC-TEVA), VANCZÁK Vilmos (Újpest FC), LÕW Zsolt (TSG Hoffenheim), JUHÁSZ Roland (RSC Anderlecht), SEBÕK Vilmos (Zalegerszegi TE), KOMLÓSI Ádám (DVSC-TEVA)

Középpályások: DÁRDAI Pál (Hertha BSC), MOLNÁR Balázs (Zalegerszegi TE), HORVÁTH András (FC Sopron), TÓTH Balázs (Malatyaspor), POLONKAI Attila (REAC), HALMOSI Péter (DVSC-TEVA), HUSZTI Szabolcs (SV Hannover 96), CZVITKOVICS Péter (MTK Budapest)

Csatárok: KABÁT Péter (SV Pasching), GERA Zoltán (West Bromwich Albion), SZABICS Imre (1. FSV Mainz 05), TORGHELLE Sándor (Crystal Palace), SOWUNMI Thomas (FC Slovacko), SIMEK Péter (SC Poli Temesvár)

Biztonsági tartalékok: PETÕ Zoltán (FC Brussels), BÁRÁNYOS Zsolt (klub nélkül), VIRÁG Béla (DVSC-TEVA), WALTNER Róbert (Zalegerszegi TE), RAJCZI Péter (Újpest FC)