Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megin a geci retek klub nyomja majd a magyar-norvég meccset <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
A Bayern München 29 éves játékosa errõl a Dnevni Avaz címû napilapnak nyilatkozott hozzátéve, hogy sorozatos sérülései miatt, orvosai tanácsára döntött így. Salihamidzic 41-szer játszott a válogatottban és hat gólt szerzett. Az õ nevéhez fûzõdik a nemzeti csapat elsõ, történelmi találata 1996-ban.
A magyar válogatott második Eb-selejtezõjét játssza Bosznia-Hercegovinával, szeptember 6-án, idegenben.
ügye nem bánjuk? <#vigyor1>#vigyor1>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
A bundabotrány lehet ki lesz egyenlitve,és akkor már a VB cím miatt õk vezetnek!!!
Inkább próbálna ki fiatal, magyar tehetségeket, mert igenis vannak olyan játékosaink, akik eddig nem jutottak szóhoz válogatott szinten (sem)...
Pedig lehet hogy jobban kiérdemelték mint egyesek az "A" Csapatban...
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
õbelõlük lehet válogatni, Németh Krisz meg öregedjen már pár évet hogy felnõttválogatott lehessen..
SZVSZ <#crazya>#crazya>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
hanem mondjuk lenne huszti mögött lenne egy normális bal szélsõ védõ
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
de nekem akkor is ez a véleményem
de sztem most csak azért lett behívva mert ez egy barátságos meccs 😊
Összességében:
SZÉP VOLT FIÚK! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
csak azt nem értettem hogy mit akarnak Thomas barátunktõl?
Szerintem a védelemnek az összetétele nem rossz a két szél az nagyon jó,belûl pedig Dárdai is nagyon jól teljesit,a másik két ember meg mindig hoz egy átlagosat,az itt most pont elég volt!!!!
Viszont csatárposzton nagyon gyengénk vagyunk,Szabics elég ügyesen visszalép néha és játszik meg egy-két labdát,de a kapura veszélytelen,a meccs 80%ban mintha a pályán sem lenne,arról nem is beszélbe hogy ennyit Sowumni is megcsinált,õ is megatartotta ugy a labdát mint Szabics!!!!!
Nem tudom kit kéne bevetni csatárposzton,talán Priskinnel vagy egy jó formába lévõ Rajczival jobb lenne,de ez a poszt jelenleg nagyon foghilyas nálunk!!!!!
Ha nem ismerném a magyar válogatott szokásit már kivülrõl,akkor azt mondanám,hogy nagyon komoly esélyünk van a ebben a csoportban,mivel nincsennek sztárgárdák,abszolult verthetõ mindenki,de mivel volt már egy párszor hasonló felvezetés ezért inkább azt mondom várjuk meg a telet és akkor nyilatkozzunk a válogatottról felelõsen,mert Matthaussal is volt anno egy NÉMET meg egy SKÓT meccs,de aztán volt egy HORVÁT meg egy SVÉD is,a többirõl már ne is beszéljünk!!!!!
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
Mindenesetre a mai teljesítményük eddig szép 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Avanti Crociati!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Horváth "szokásos" gólja 😊
0-2 juhéé
http://www.powerplaymanager.com/r57633
megint kivédte a tizit<#nyes>#nyes>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
remélem Geráék is alkotnak vmi hasonlót 😊