Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt nemhiszem el...

megin a geci retek klub nyomja majd a magyar-norvég meccset <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

vele vagy nélküle is kötelezõen meg kell verni a bosnyákokak

Matthew Prosac
Lemondta a válogatottbeli szereplést Hasan Salihamidzic, a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezõcsoportban szereplõ bosnyák együttes labdarúgója.
A Bayern München 29 éves játékosa errõl a Dnevni Avaz címû napilapnak nyilatkozott hozzátéve, hogy sorozatos sérülései miatt, orvosai tanácsára döntött így. Salihamidzic 41-szer játszott a válogatottban és hat gólt szerzett. Az õ nevéhez fûzõdik a nemzeti csapat elsõ, történelmi találata 1996-ban.
A magyar válogatott második Eb-selejtezõjét játssza Bosznia-Hercegovinával, szeptember 6-án, idegenben.

ügye nem bánjuk? <#vigyor1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Zolcsi01
Ja a horogkereszt poén volt😄, de mi is megszívhatjuk miatta

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

miccoli002
Az EB-pályátaunknak jó kis pofon lehet ez a horvát játék a szurkolók részérõl!!!!
A bundabotrány lehet ki lesz egyenlitve,és akkor már a VB cím miatt õk vezetnek!!!

Hát látod ezt én sem értem...
Inkább próbálna ki fiatal, magyar tehetségeket, mert igenis vannak olyan játékosaink, akik eddig nem jutottak szóhoz válogatott szinten (sem)...
Pedig lehet hogy jobban kiérdemelték mint egyesek az "A" Csapatban...

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Matthew Prosac
HREPKA PRISKIN SZABICS RAJCZI
õbelõlük lehet válogatni, Németh Krisz meg öregedjen már pár évet hogy felnõttválogatott lehessen..
SZVSZ <#crazya>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nem értem, miért bizonyíthat valaki a válogatottban, akinek nincs is csapata -.-
pl Kovács Petya? 😄D

van benne vmi, és hozzátenném h valami normális center legyen elõl ne pedig Szabics v Torghelle mer eltûnnek úgyis a védõk között

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

sztem még ugy lenne jobb a bal oldal ha mondjuk nem egyszerre játszana huszti és halmosi

hanem mondjuk lenne huszti mögött lenne egy normális bal szélsõ védõ

DJ Bee18
szép meccs volt, és érdekesen, végre pörgõsen játszottunk, cselek is voltak (fõleg Huszti). Visszaestünk, de barátságos miatt sztem. Továbbra is tartom, hogy nem jutunk EB-re, de 3.-ok lehetünk csoportba

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Nem akartalak meggyõzni 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

én is nagyon remélem, hogy most sikerülni fog végre jól produkálni...

de nekem akkor is ez a véleményem

Figyelj nekem az a bajom, hogy a magyar válogatott egy maximum két meccsen tudott eddig igazán jól játszani (például az olaszok elleni döntetlen a tétmeccsen). A többi meccsen még én sem lógnék ki a csatársorból és ezt most komolyan mondom. Kívánom, hogy ezen a selejtezõn ne így legyen.

igaz a magyar válogatott közel sem világszintû, de Thomas még ezt a szintet sem üti meg, ellentétben más játékosokkal akiket be lehetett volna hívni

de sztem most csak azért lett behívva mert ez egy barátságos meccs 😊

Azt ne mondjátok nekem, hogy negatív értelemben annyira kilóg a válogatottból.

tényleg jó volt 😄, és én sem tom mit akarnak tõle 😛

Egyetértek, az elsõ félidõben nagyon harcosan, és nem mellékesen eredményesen játszottunk... A második játékrészben valamiért visszaestünk, nagyobb teret engedtünk "sógorainknak", és szinte törvényszerûen szépítettek... Thomas nem tudott sokat hozzá tenni a támadó játékunkhoz, véleményem szerint afféle próba játéklehetõséget kapott.
Összességében:
SZÉP VOLT FIÚK! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

jó meccs volt! <#eljen>

csak azt nem értettem hogy mit akarnak Thomas barátunktõl?

Matthew Prosac
Hrepka, Priskin. jobbat én sem tudok csatárposztra. Csak hát õk még fiatalok és elnyomják, ledarálják õket egy komolyabb védelem tengelyében. Szabics már tapasztaltabb, de lehetne olyan jó formában mint anno amikor még friss" válogatott volt és lõtte a gólokat.

miccoli002
Nevetséges hogy õ meg Sowumni is itt van,de Kiss Zoltán se tudom mit keres itt,amikor a lokiba be se fér csak ha sérült a fél csapat!!!!

miccoli002
Az elsõfélidõ egész jó volt,egy-két momentumtól eltekintve,a másodikat meg jobb minnél elöbb elfelejteni,egy komolyabb,golratörõ gárda a második félidõbe bevert volna vagy 2t még!!!!
Szerintem a védelemnek az összetétele nem rossz a két szél az nagyon jó,belûl pedig Dárdai is nagyon jól teljesit,a másik két ember meg mindig hoz egy átlagosat,az itt most pont elég volt!!!!
Viszont csatárposzton nagyon gyengénk vagyunk,Szabics elég ügyesen visszalép néha és játszik meg egy-két labdát,de a kapura veszélytelen,a meccs 80%ban mintha a pályán sem lenne,arról nem is beszélbe hogy ennyit Sowumni is megcsinált,õ is megatartotta ugy a labdát mint Szabics!!!!!
Nem tudom kit kéne bevetni csatárposzton,talán Priskinnel vagy egy jó formába lévõ Rajczival jobb lenne,de ez a poszt jelenleg nagyon foghilyas nálunk!!!!!
Ha nem ismerném a magyar válogatott szokásit már kivülrõl,akkor azt mondanám,hogy nagyon komoly esélyünk van a ebben a csoportban,mivel nincsennek sztárgárdák,abszolult verthetõ mindenki,de mivel volt már egy párszor hasonló felvezetés ezért inkább azt mondom várjuk meg a telet és akkor nyilatkozzunk a válogatottról felelõsen,mert Matthaussal is volt anno egy NÉMET meg egy SKÓT meccs,de aztán volt egy HORVÁT meg egy SVÉD is,a többirõl már ne is beszéljünk!!!!!

Snecie Smicie
meg Kabát mit keres a keretben...ezek már 5 évvel ezelõtt leszerepeltek egyszer.....

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

ja igen, bocsánat...

Matthewpamer
szia Matthew<#wave>

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthew Prosac
nem walesben hanem skóciában

Szabicsnál mindenképpen jobb.

banok
beindúltak a sógorok....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nuno88
kellene a góóól

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

nem hiszem el... ez a szánalmas Sowunmi mit keres itt?
McFrost
sokáig tartson a lendület

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nézi vki ORF-en? Kicsit nevetséges ahogy a fazon megmagyarázta hogy miért is volt jogos a 11-es...

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Meglesz az 5 gyerekek? Reméljük <#taps> Szerintem is jól játszanak bár annyira nem dicsérném túl õket, mint az ifjabbik Knézy.

csak az a baj hogy tétmeccsen meg majd görcsölnek. Máteusszal is nyertünk németországban meg walesben, mégis hova jutottunk...
Mindenesetre a mai teljesítményük eddig szép 😊

5w0rdf15h
dicsak h játszik a válogatott <#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2> aszittem rosszul látok mikor 0-2 <#zavart1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

banok
Jól játsszanak ma a fiúk... <#taps>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fyrex
ezek a magyarok? 😮OOOOO

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Avanti Crociati!

Nuno88
na majdnem itt volt a 3.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
ez az fiúk gyerünk gyerünk!!!

és majdnem 3 😄DD

deszép gól volt!! 0-2!!

váó pajtik<#wow2>
Horváth "szokásos" gólja 😊
0-2 juhéé

http://www.powerplaymanager.com/r57633

"hülye" ez a Király<#zavart1>
megint kivédte a tizit<#nyes>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

0-1 Szép volt Gera!!

McFrost
szééép gyõzelem

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#fogmosas><#fogmosas>
remélem Geráék is alkotnak vmi hasonlót 😊

LOOOOL majdnem ott volt a 6odik

<#taps><#taps><#taps> Szép volt fiúk!

55555555555555555555555555555555555 :0