Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bár véleményem szerint akkor csak egy csatink van Thomas...
mert Gera inkább visszahúzódik csatihoz képest...

Count Adyn
és még ahogy mosolygott beszéd közbe , u öregedtem 20 évet😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

"Ki nem ugrál büdös X hej-hej!!!!".. csak ott figyel, (hiába nem lehetett elkobozni a hangot...)

amúgy:

Magyarország: Király - Lõw, Juhász, Éger, Halmosi - Horváth A., Molnár, Dárdai, Huszti - Gera, Sowunmi

Norvégia: Myhre - Johnsen, Hengeland, Hagen, Rambekk - Pedersen, Haestad, Andersen, Strömstad - Carew, Solskjaer

HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!<#ravasz1>

😄DDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Nuno88
HAJRÁ MAGYAROK!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola

inkább nem mondok semmit 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Adom amit mondasz 😊
Sajna holnap nem leszek ott (lásd Fradi totyik)
De kövi hazai, vagy azutánira mindenképp megpróbálok "ellógni" ;-)

ui: még nyáron beszéltük az összefutást (Grenzjager), ha gondolod megejthetjük majd valamelyik közeljövõbeni hazai meccsen...

HAJRÁ MAGYAROK!
HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

13.500-as a Szusza, vagyis max 12.500 nézõ lesz, mert ugye egy jó darabot elkülönítenek a norvég szurkolóktól.(amúgy gáz kleintelekire nézve, hogy holnap többen lesznek kint egy NBIIes bajnokin a Puskásban(!!), mint a válogatott meccsen, ez az azért röhejes, fõleg azért mert tudom hatalmas érdeklõdés elõzte meg a norvég meccset).

Ma is egy csatárral fogunk hazai pályán támadni, vagy esetleg kipróbáljuk milyen lehet kettõvel (és erre nem mentség Szabics sérülése, meg Kiprich visszavonulása...stb)

Amikor legutóbb Ausztria ellen játszottunk barátságos mérkõzést, felemelõ érzés volt játszani (!) látni a fiúkat (kár hogy csak az elsõ félidõben mûködött a dolog...) Örültem minden gólnak, minden szép megmozdulásnak. Bízom a mai sikerben, úgyhogy HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK! 😛

ui: a válogatott összeállításához még annyit, hogy ezekelõtt és ezekután sem fogom megérteni miért kerülnek be csapatnélküli játékosok... Ráadásul vannak olyan fiatal tehetségeink, akiket "ezek" szorítanak ki.

mondjuk az a gáz hoty õ se vmi fantasztikus fõleg a mostani formáját tekintve 😞(
amúgy:
Minden jegy elkelt a szombati, Norvégia elleni Európa-bajnoki selejtezõre. A több mint 13 000 férõhelyes arénában telt ház várja majd a csapatokat.
A szervezõk arra kérik a jeggyel rendelkezõ szurkolókat, hogy idõben, lehetõleg már 19 óra elõtt foglalják el helyeiket a stadionban, mivel a beléptetés a szokásosnál szigorúbb körülmények között zajlik majd.

ugyis sanyi fog kezdeni és majd kap 10percet thomas

az lehet de nem center, nem is értem miér teszi oda Bozsik 😞((

10-el lejjebb 😊

football without ultras is nothing

ReTekLub

DJ Bee18
ne vigyük túlzásba, nagyobb eséllyel csalódhatunk, de ne így legyen !

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Láma!
ugye adja vmejik tv?

banok
azok... meg a norvégok.... egymás ellen.... 20.15- tõl...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
Magyarok!...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

a fradiban általába csatár volt 😊

bmffm856

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!

Isten, áldd-meg a' Magyart
Jó kedvvel, bõséggel,
Nyújts feléje védõ kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors a' kit régen tép,
Hozz rá víg esztendõt,
Megbünhödte már e' nép
A' multat 's jövendõt!

----

Ki tudja merre, merre visz a végzet,
göröngyös úton sötét éjjelen.
Segítsd még egyszer gyõzelemre néped,
Csaba király a csillagösvényen.

Maroknyi székely porlik, mint a szikla
népek harcától zajló tengeren.
Fejünk az ár ezerszer elborítja,
ne hagyd el Erdélyt, Erdélyt Istenem!

MA NAGYOT KAPNAK A VIKINGEK ÉS EZ ELLEN MÉG VÖRÖS ERIK SEM TUD SEMMIT TENNI! 😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

valójában szélsõ😄D(legalábbis a fradiban azt jácott sokat)
ha még esetleg vki nemtudja a RTL Klub fogja közvetíteni Léderer Ákoskánk segíccségével😊)

van 2 eladó jegyem ha érdekel valakit
Nuno88
na ma HAJRÁ MAGYAROK!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

9csöves9
még jó hogy nem azt a nyomorék rókafejû Kovács Pétert hívta be

pedig a norvégok ellen õ lett volna a logikus

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthew Prosac
mind2nek balhere, szóval számûzhetnék már.

amúgy: Torghellét szerintem azért kezdeti a kapitány, mert erõszakos típus, csakúgy mint a norvégok. jó felépítésû (erõ)csatár kell a norvégok ellen, Hrepkát, Rajczit elnyomták volna mint a bélyeget... nincs jobb alternatíva :S

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nem, csatár

dehát Thomaska nem Tkp eredetileg?

REAL MADRID

nemtudom Rajczit miért nem preferálja a petyka, jó volt körülötte ez az átigzolási mizéria, meg külön edzett stb, de ettõl még elég gólveszélyes.
no mind1, lõjjön 3at a sowunmi aztán megbocsájtunk neki😊

Szabics sérült 😞 - up.: meg Szabics ezt az egy csatáros játékost nem is tudja játszani...

Torghellét várható volt hogy behívják, de Thomas-t nem értem...

jó pár csatár közül lehetne választani aki érdemesebb lenne válogatottnak mint õk, de mind1 velük is meg KELL verni a Norvégokat

DJ Bee18
nem igaz, nincs csatárunk Sanyin meg Tomin kívül? Nem igaz, hogy mást nem lehet megpróbálni. Pl. Szabics (benne nem bíznék mondjuk 😛), vagy egy itthon játszó másvalaki. Ha nincs jobb megoldás Torghellénél, akkor tökön szúrom magam

mély a sanyit 😞

5 perc és kiállítják

REAL MADRID

Sziasztok! Valakinek nincs véletlenül két eladó 3.000. ft-os jegye a holnapi meccsre, a válaszokat elõre is köszönöm! / eredményességtõl függetlenül/
VLKS
nemtudom hogy a magyar válogatott honlapján vagy máshol van e valami telefonszám, ha igen akkot hívd fel õket biztos tudnak infot adni 😊

vagy hívd fel a dózsa elnökségét 😛

banok
A bosnyák meccset a Duna Tv adja!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

vmvr
😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

a puskásban leszel 😊

vmvr
Nem tudjátok, hogy a szuszába hogyan lesz megoldva az, h én még a puskásba vettem a jegyemet, az u szektorba, akkor ott én, honnan tudom, h hol leszek?

Thomas , bmeg 😄

már nincs jegy 😞((

A várható kezdõcsapatok

Magyarország: Király - Fehér Cs., Éger, Juhász, Halmosi (Lõw) - Horváth A., Dárdai, Molnár B., Huszti - Gera, Torghelle (Sowunmi)

Norvégia: Myhre - Rambekk, Hagen, Hangeland, Johnsen - Stromstad, Andresen, Hastad, Pedersen - Carew, Solskjaer

Csatlakozok: HAJRÁ MAGYAROK! MINDENT BELE! <#wink>

Matthew Prosac
Duna bizony! ifj. Knézyvel

Kaplan
Szerintem az RTL semmiképp, nem elég 'rangos' csapat ahhoz a Bosnyák. Holnap meg HAJRÁ MAGYARORSZÁG! Mident bele srácok!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ki közvetiti a bosnyák-magyart?
Duna?

vmvr
a bosnyákok ellen

DJ Bee18
jövõ héten is játszunk selejtezõt?

A válogatott új meze:

A Magyar Válogatott holnap este 20.00-kor Norvégiával játszik selejtezõt, a mérkõzést a Szusza Ferenc-stadionban rendezik!
Hajrá-Hajrá magyarok!44

nem lesz az egyszerû

viszont kopizok egyet iwiw fórumról:

"Van részletesebb infóm a bosnyák túráról:

Program:
- Indulás: 2006.09.06. 06:00 Budapest, Hõsök tere
- Érkezés Zsenica: 16:00
- Szabadprogram, városnézés, mérkõzés megtekintése
- Visszaindulás a mérkõzés után 23:00
- Érkezés Budapestre: 09:00

Felszállási lehetõségek: Dunaújváros, Szekszárd, Mohács

A túra ára 11.500Ft, de ez még mozdulhat lefelé a létszám függvényében.

Aki jönne, az írjon mailt a [email protected] címre.
Graz jó móka volt, ez is az lesz..."

szóval akit érdekel az írjon a fenti mil címre. én sajnos nem tudok menni, egyetemi elfoglaltsáok miatt :c