Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az biztos. ezek szerint mégsem lehet szarbol várat épiteni

NeoMaN
Matte után ez egyértelmû.

petee
ennyire nevetségesek? kár...,azt hiszem összefoglalóba megnézem öket

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

iszonyat szánalmas 😄

BUDA > miskolc.

Gyerekek ne aggodjatok hozni fogjuk ezt a meccset 10 kapot gool alatt.

JonDavis
Vissza régi focimezeket!!Ezek az ujak balszerencsét hoznak

DjDano
én csak Bozsikot sajnálom mert rajta fog csattanni az ostor elõbb utóbb... ki merem jelenteni ezt a válogatottat a világ legjobb edzõje se tudná kijutattni az EB-re

NeoMaN
Ez iszonyat vazzeg!
😄DDDDDDDDDD

Lehetne aláírágyûjtéssel betiltani a magyar "profi" focit /NB1-2-3-astúl/?

Így minden pénzt az utánpótlásba nyomhatnánk.

torrente
Miért? 20 perccel korábban le fogja fújni a bíró a meccset? <#eplus2>

JonDavis
Eurosport már dörzsöli a tenyerét,hogy leadhatja a csodálatos gólokat a watsba...

miért nem ürül már a stadion?

miért nem cseréltünk a szünetben? zsírozottan mûködött a gépezet?

http://www.powerplaymanager.com/r57633

szvsz egy ötöst fogunk kapni<#wow2>

lehet hogy 2 évig megin most lesz az utolsó teltház, bár meg is értem

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Izé repült...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

torrente
Hofi is a miénk volt és rajta is lehetett röhögni. Korunk focija a szórakoztatóipar része. Ha így folytatjuk, mi fogunk turnézni a Harlem Globetrotters helyett.
Úgy jönnek ide az ellenfelek, mintha Andorrába vagy Liechtensteinbe mennének. Csak õk idõközben legalább védekezni megtanultak, mi meg még azt sem tudjuk.

Onnan már epült...

mekkora kötény lol:s

Király is keni a mai napon... mind1 K.O.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

DjDano
Király gabi egy beképzelt könnyelmû barom, ki kell venni a válogatottból, ha Németországba csinálná ezt repülne azonnal... de az edész csapat mutatványa is több mint szánalmas...

amugy 4:0 <#levele><#levele><#levele><#levele> SZÉGYEN

itt a 4. GOOOOOOL

petee
<#banplz>

torrente
Majd szilveszterkor megismétlik a legpoénosabb pillanatokat.

Megnézem, de ha 5 méterre a feje felett ment el, akkor nemhiszem, hogy elérte volna. Egyébként is ott volt a védõ a játékoson és ilyenkor egyik kapus sem fut le nullszögbe. Most nem nézem a félidõt mert KOKO feje irritál, ha ismételték volna 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

LasDen
azért ez a mi csapatunk és nem kéne lazán kiröhögni õket akármennyire is szarul játszanak....<#szomoru1>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én azt nem vágom,hogy mit keres egy Molnár Balázs a válogatottban ? azota nem értem,amiota megen behivta Bozsik. tudom hogy a játékosa volt,de oan halálgyenge,,technika nuku, lassu, kreativitás semmi, teljesen kész,és elvileg õ a tengely a védelem és a kp. közt :|

Beleérni bele kellett volna,ha esetleg róla bepattan,azért már nem lett volna hibáztatható.

Ezeknek a focistákat le kellene amatörizálni és akkor nem lenne egy árva rossz szavunk se

petee
nem látom a meccset,az asszony nem enged oda, de lehet nem is baj, nem sokmirõl maradtam le,igaz?😄

psg5
akkor majd nézd meg a meccs végi gólösszefoglalót, mit csinál a Gábor mikor a labda repül át. Nehogy már majdnem 0 szögból kapjon gólt egy válogatott kapus.

F.K.T.

jok vagyunk, forditunk nyugi <#idiota>

Énis ezért szeretem a magyar focit! Mi vagyunk az egyetlenek akik kapot gol után is meg tudják mosolyogtatni a közönséget.
Florit kérdezik: Van esélyünk? - Persze!!!

Szerintem nem a Florit kellet volna megkérdezni hanem a Norvégokat.

3, gólt ne varjuk a kapus nyakába. Nem sok kapus fogta volna meg. Elérni se volt esélye.

psg5
Na ilyen alapon, ne ülj kocsiba mert úgyis szarok a magyar utak...
<#lama><#lama><#lama>

F.K.T.

torrente
Hányan vannak a csoportunkban és melyik az az egy csapat, amelyikkel felvesszük a harcot az utolsó elõtti helyért?

petee

hadd lássak pár lifegõ csöcsöt

ezen fekszem<#nyes>

torrente
Az meg a te hibád, hogy ilyen szarral töltöd el a drága idõdet! <#lama><#kuss>

srácok én imádom a magyar focit, mert olyan jókat nevetek
a mai gólok kifejezetten tetszenek
hajrá magyarország így tovább
(csak azt nem értem miért vannak még focisták itthon? hogy nem haltak még ki?)hozzáteszem jobb lenne

violence can be used for good - JUSTICE

torrente
Pardon. 2015-ig.

torrente
Most látom a neten, hogy 0-3 az eredmény. <#vigyor1>
Ezért fogadtam meg tavaly, hogy 2005-ig nem nézek magyar válogatott meccset. Esetleg csak nõit; hadd lássak pár lifegõ csöcsöt! <#pias>

fernando torres
Éger the best

psg5
1.gól:
Hogy lehetett egy olyan játékost a válogatottba hívni (Egér) aki kb 2 hete próbál beilleszkedni egy teljesen új közegbe (spanyol 2.liga), azt sem tudja milyen helyen van és mi a feladata az új csapatában.Nos kizárt, hogy ez a játékos fejben ott legyen egy ilyen fontos meccsen. Ez edzõ hiba.
2.gól:
Mészöly igazsága: nem lehet olyan játékosnak kigurítani a labdát akit azonnal támadhatnak, ha ezt a kapus nem látja akkor még NBIII-ba sem való. Ez kapushiba.
3.gól:
Egy kapus aki még akkor is a védõkkel foglalkozik mikor már rég átrepült felettük a labda nos azt cserélni kell, már nem elõszõr játsza el a Gábor ezt. Ez kapus hiba.

F.K.T.

Az meg a másik röhej, hogy Bozsik képes berakni egy szál csatárnak azt a sowunmit, akinek még csapata sincs (biztos jó edzésben van). Ennyi erõvel akár a Rajczi is ottlehetne. Bár nem a csatárok miatt ennyi az eredmény...no mind1
Majd talán Sebõk Vilivel jobbak leszünk <#hehe>

Én meg sajnáltam az andorraiakat, hogy megszórták õket az angolok <#idiota>

fernando torres
Éger passza felér azzal

neevous
Ha Gyepes játszana az is lenne...

JonDavis
Csináljuk azt amit a franciák!!Küldjünk ki Afrikába menedzsereket,aztán igazoljunk a válogatottba szenegálit,ghánait,nigériait.kamerunit és magyarabábot<#boxer><#idiota>

bazza
na már csak egy öngól hiányzik!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Valahogy olyan érzésem van mint az újpest-vaduzon volt. Egyszerûen röhej, hogy barátságos meccsen bárkit meg tudnak verni idegenben is akár, tétmeccsen meg úgy mozognak mint valami mozgáskorlátozottak.
Annyi haszna volt a meccsnek, hogy lett egy kis meccsbevétel (gondolom), mivel ezek után sok nemnagyon lesz.
Mostantól már csak az u21-nek érdemes szúrkolni...

Mint a szünetben megtudhattuk semmi gond nincs,jól felkészültünk,nem leptek meg semmivel (mennyi lenne ha megleptek volna?),a támadójátékunkal sincs gond (2 helyzet 0 gól hazai pályán).
Egyszóval minden remek!

LasDen
én hittem hogy nyerhetünk....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár