Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
hát ekkorát már régen csalódtam
6 ezer volt a jegy, de legalább a stadion gyönyörű...
de kikapni otthon egy észak-írektől, hallatlan........

a.carkey
Ja ha így számolunk, persze.

A medve nem játék.

Kaplan
Én a kanyarban ültem, oda 3200 (vagy 3600?) volt a jegy, a családosak pedig javarészt az oldallelátón foglaltak helyet. Ott alsóhangon 4.500 volt a tikett, ami mondjuk négy főnél már 18.000. Plusz mondjuk félidőnként egy kaja+ital kombó a családra 3.200, összesen 6.400. Mindennel együtt mondjuk 25.000 forint. Aztán felébredünk és 1-2 oda. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A színháznak - ahol csak ülve lehet nézni - ára van!!

a.carkey
15 ezer volt a jegy? Vagy mi?

A medve nem játék.

Kaplan
A helyszínről: A stadion csodálatos, tényleg európai szint. Ami pedig benne történt, az katasztrófa. Ez a csapat már nem szerethető és még nem harapós. Tulajdonképpen egy színtelen-szagtalan valami. Nincs játék, elképzelés és mellé az oly' hangzatosan beharangozott erőszakosság sem volt felfedezhető. Na mindegy, teltház volt, apukák, anyukák és gyerekek, jó volt látni. Kár, hogy többet erre ők nem fognak kijönni körülbelül 15-20 ezer forintért (csak a jegy ára). Az Észak-Ír szurkolók végig nyomták, mi pedig... Na mindegy.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

a.carkey
Nem nézek válogatottat Pintér óta, de nem hiszem el, hogy ITTHON ezt tudták CSAK produkálni. Van már spanyol fogatlan videó?

A medve nem játék.

DaemoonHunter
Látva a görög románt a görögök nem túl jók, de annyira jók hogy a mieinket még verjék valahogy, a románok meg úgy tűnik lazán fogják verni az összes többit, kialakulóban a sorrend 😄

dave9004
viszont egy válogatott se játszik otthon azt is le kell írni.
Legalább Gerának volt esze és nem adta a nevét ehhez <#eljen>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

"A liga játékosai túlnyomórészt fél-professzionális státuszúak, azaz a labdarúgás mellett egyéb munkát is vállalnak."

Már nagyon régen itt kéne tartanunk nekünk is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

De nekik nincsen ilyen csodás Pinyőjük!!!44 Ez nem forintosítható vagyon!!! A 2 Pinyő saját súlyát éri aranyban. Ja és sérójuk se volt olyan jól belőve mint a zsuzsinak.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Muki100
Észak-írország
Népesség: 1,810,863 fő
Terület: 13,843 km2 (kb. 2 magyar megye)

Északír labdarúgó-bajnokság (első osztály): A liga játékosai túlnyomórészt fél-professzionális státuszúak, azaz a labdarúgás mellett egyéb munkát is vállalnak.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

és Feröer?
neked smafu?
😊))

Shep
Sokkal rosszabb már nem lehet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BooMiller
Szerintem pákonak vagy győzikének kellene adni a kapitányi címet😊)))

Az a baj hogy itt se a játékosok, se az edzők de még az a szerencsétlen szurkolók se lehetnek realisták, különben rájönnének milyen értelmetlen dolog a stadion közelében őgyelegni.

Muki100
"Közben kikristályosodott az új Pintér-stílus is. A kapitány edzőcipőben, farmerben és zakóban állt pár centivel az edzői zónán kívüli tiltott helyen, a félidő hajrájában köpött is egyet" <#banplz>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

"Úgy gondolom, hogy meg tudtuk szerezni a vezetést."
(Pintér)

"Sajnos a vége nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de ebből lehet építkezni."
(Priskin)

no problem 😊))
kéne még 20, új stadion s no para. Meg vizeletminta a meccsre járóktól.

dave9004
helyében lemondanék, hagyni csányiékat szarban
Aki a magyar válogatott ellen fogad sose búsul.....

LasDen
a kommentátor nem lehet negatív vagy realista. Láthattuk mi lett szegény Knézyvel mikor minden szarnak elmondta a csapatot 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez az! A magyar válogatott ellen fogadni egy fix pont a tipszmikszben 😄 Pinyő meglepően nyugodt volt, tudta már ő is hogy szarból nem épül vár 😄 Szaranycsapat. Menczert kicsit sajnálom hogy még mindig képes felizgulni amikor tudhatná hogy esélytelenek vagyunk a világ összes csapata ellen.

A bűnöző szurkolók a felelősek!!!! Szigorítani a beléptetést!

dave9004
mindenkit megnyugtattak, hogy több meccsre nem kell jegyet venni, mer tfölösleges pénzkidobás lesz.
Shep
Amúgy legalább arra jó volt ez az egész, hogy most legalább az első meccsnél eldőlt, hogy ténylegesen is csak a 4. helyért lehetünk harcban, vagyis tök felesleges ezek után nézni a válogatott mérkőzéseit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jim Morrison
bekapcsolom a tv-t, hú mondom 1-1 nem is olyan rossz. Két perc múlva öngól...
Pintér nyilatkozata meg nagyon király volt, mindig a kérdésre válaszolt és nem ugyanazt mondta minden kérdésre...<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shep
Olyat kell akiét nem lehet, bár olyan meg nem vállalja el 😄

Mor3llo
persze, csak a szokásos 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DaemoonHunter
Felesleges, úgy is megkötik a kezét.

Shep
Még van idő októberig hozni egy valamire való kapitányt de ezt sem fogják meghúzni, jól van ez így elvegetálnak még pár évig a posványban.

dave9004
Dzsudzsi végig a vállát rázza. micsoda nyilatkozat.
Nekem is kell egy stadion orbán úr!
ReszegKoldus
hülyepintér, ne arról a 10 percről magyarázz, hanem az előtte lévő 80-ról...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Mor3llo
tényleg félelmetes, hogy ez a pali nem tud összerakni egy értelmes, folyamatos mondatot

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Muki100
Azt mondja nagyon kevés mérkőzés van bennünk LOL
Azért hívta be ezeket a jobbak helyett mert azt mondta ezeknek a lábukban van a sok meccs

Ott a pont 😄

nem látvány! pusztán a haverok zsebeinek a tömése! a lényeg hogy most 4-5 évig + pénzt kap kubatov!
Shep
Na de nézzük a jó oldalát az overem bejött 😊

Jaja egy szögletnél mindenki ugrott, azt magyar fejébe szállt labda, semmi tudatosság nem volt benne 😄😄

DaemoonHunter
Valóban ő maga a stílus 😄

Pintér úgy gondolja meg tudtuk szerezni a vezetést.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
Hát amíg nem cserélik le az egész vezetőséget és az edzői kart addig nem is.

Akkor kórházakra nekem mind1 mire, csak értelmes dologra. Focira nem érdemes ennyi.

Sippie
há má hogy a pí-be ne lenne stílusunk? láttad te a Dzsudzsák haját? 😄
Narxis
Ezt én már rég megmondtam. A stadion látványberuházás.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Esélytelen megreformálni.....

DaemoonHunter
Megint csak az nyert aki a saját stílusát, elképzelését rá tudta erőltetni a másik csapatra. Nekünk olyan nincs, így kizárásos alapon az északírek nyertek.

Sippie
most azé mert 20 méterre se tudunk passzolni? Ugyanmár, akkor miből élne meg az építőipar!!!44 ? különben is, inkább a kórházakra kéne költeni.