Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6 ezer volt a jegy, de legalább a stadion gyönyörű...
de kikapni otthon egy észak-írektől, hallatlan........
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A medve nem játék.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Már nagyon régen itt kéne tartanunk nekünk is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Népesség: 1,810,863 fő
Terület: 13,843 km2 (kb. 2 magyar megye)
Északír labdarúgó-bajnokság (első osztály): A liga játékosai túlnyomórészt fél-professzionális státuszúak, azaz a labdarúgás mellett egyéb munkát is vállalnak.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
neked smafu?
😊))
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
(Pintér)
"Sajnos a vége nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de ebből lehet építkezni."
(Priskin)
no problem 😊))
kéne még 20, új stadion s no para. Meg vizeletminta a meccsre járóktól.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pintér nyilatkozata meg nagyon király volt, mindig a kérdésre válaszolt és nem ugyanazt mondta minden kérdésre...<#idiota>#idiota>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Azért hívta be ezeket a jobbak helyett mert azt mondta ezeknek a lábukban van a sok meccs
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.