Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
2004. fradi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Jobb ez így. Legalább van min röhögnünk. <#nyes>#nyes>
Basszus ez az ember tiszta csöves 😛
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Úgy csináltok, mintha a stadionépítések óta lenne szar a magyar foci és a bohócliga ...
Nem nem csak azóta szar, előtte is szar volt, és az a baj, hogy ezzel azt hiszi(k) (tudjukki), hogy majd a stadionoktól lesz jó foci... de nem, és ezt nem érti. Nem elég, hogy nem érdemli meg a magyar foci a stadionokat (max 1 új Puskás stadiont, ahol fogadjuk a külföldi csapatokat), de elég súlyos pénzt emészt fel, és ha ebbe ölik a pénzt, azt ugye máshonnan elveszik... de ebbe most nem megyek bele.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A medve nem játék.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Senki ismétlem senki! Idehozhatnák magát Jupp Heynckes-t is ő sem tudna rajtunk segíteni, mivel nincsenek értékelhető játékosaink. Akik nemzetközi szinten jó csapatban játszanak nagyon kevés. 2 ember nem tud csodát tenni amikor ez egy társasjáték! Ráadásul Pinyőt élből ki kellett volna rúgni amikor azt határozta el, hogy berak egy rakás NB1-es játékost. Az NB1 a béka segge alatt van mindenre jó csak arra nem, hogy olyan színvonalú labdarúgók legyenek benne akik mind technikailag, fizikailag. mind mentálisan felkészültek lennének. Az edzés képzésünk egy nulla, az utánpótlás képzésünk kritikán aluli. A labdarúgásunk pont olyan mint a kormányunk. Nagy hazugságokkal és patyomkin eredményekkel teli (bocsánat a részbeni politikai megjegyzésemért).
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Talán az volna a legjobb ha igazolnánk egy külföldi utánpótlást képző csapatot, és egy komolyabb nevet a szövetségi edzői székre. Eggyel kevesebb (egyelőre) felesleges stadion és az edző zsebben lehetne.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kíváncsi leszek ki lesz az aki folytatja a cirkuszt 😊 SZÁNALMAS 😄
Továbbra is fenntartom, hogyha lett volna szervezett szurkolás a kapu mögött és egységesen felállnak az emberek, akkor egyetlen szekus sem megy oda vegzálni (Egyébként ritka illedelmesen, kulturált módon - meg is lepődtem -.) a nézőket.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amilyen a foci olyan az ország.
Most ez nagyon igaz sajnos.
Nullák vagyunk , és már szurkolni sincs miért ezeknek a gyökereknek.<#sir>#sir>
1996 volt az utolsó igazán nagy világesemény, amikor nem azt éreztem, hogy a magyar foci iszonyat szar és reménytelen, hanem csak egyszerűen nem voltunk szerencsések, de azért van remény.
Olyan vereségeken vagyunk túl tömegével, aminél sokkal nagyobb volt a blama.
Az meg, hogy nem szurkolnak úgy, ahogy? Most mit vártatok? Ezeknek? Aki kiment azok nagy része szerintem a stadion miatt ment ki, hogy végre egy válogatott meccs egy klassz, európai szintű pályán.
Minden változik. A szurkolás is. Akinek nem jön be, nem jön ki. Ennyi.
Előbb-utóbb ismét lesz szurkolás, max. másokkal.
Ha meg nem lesz, akkor nem lesz.
De kár itt fetrengeni. Jön a román meccs. Nem mondok nagyot, ha azt mondom, hogy bunkó urat a romániai 1-9 miatt úgyis fel fogják állítani, ráadásul másnap önkormányzati választások.
Most már ezt az egy meccset kibírjuk, és jöhet valami igazán "nagy kaliber". 😊
A medve nem játék.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.08. 10:14:23
Magyar tiki-taka.
Szurkolótársak!
Biztos sokan láttátok, hogy a második félidő elején kivonultunk a stadionból. Fifa és Uefa meccseken nem lehet állni. 5-6 évig nem volt ezzel gond, csak most, az új stadionban. Akkor inkább kijöttünk a meccsről. Eddig is állva szurkoltunk vagy ha úgy adódott néztük a meccset ezután is így akarjuk. Ha ez nem lehetséges akkor a válogatott hazai meccseit ezentúl nélkülünk rendezik majd meg. Ha színházba akarunk menni, akkor meg elmegyünk a Nemzetibe.
Hol vannak már Csányi Sándor szavai? "Az ultrákra is szükség van a stadionokban!"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
egy kis humor a TF-ről
sajnos igaz
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.09.08. 07:05:21
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: Smithie, 2014.09.07. 22:34:08
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"Egyből bejöttem az öltözőbe a találkozó után, de amint találkoztam az északír kapitánnyal, gratuláltam neki.” pintér
"Pintér Attilával nem volt lehetőségem találkozni a mérkőzés után, de megértem a csalódottságát. Biztos vagyok benne, hogy lesz még lehetőségünk beszélni.” észk ír kapitány
A Carpathian Brigade számára ez volt az utolsó magyarországi fellépés. Pedig még Csányi mondta hogy kellenek az ultrák is.
A medve nem játék.