Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
kár
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"Az edzések is jó hangulatban telnek, amióta Gábor gyermeteg hibáival nevetteti meg a többieket" >>>ez ütött
(tehát Molnár B.-> Tóth B. és Sowunmi-> Torghelle csere volt a norvégok elleni kezõdhöz képest)
BetAndWin:
Bosznia és Hercegovina 1.65
X 3.50
Magyarország 4.75
Tippmix:
Bosznia-Hercegovina 1.60
X 2.95
Magyarország 3.50
Nem akarok messzemenõ következtetést levonni a Norvégok elleni megdöbbentõ méretû vereségbõl.
Ha valóban profik akkor ezt most feledtetik. Ha nem sikerül akkor 1 évre megint elpártol tõlük az is aki eddig kitartott. Nem az EB a tét számukra hanem a megbecsülés.
violence can be used for good - JUSTICE
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
attól függetlenül tartom, ez már csak hab lett volna a tortán 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Természetesen túltettük magunkat rajta, hiszen profi játékosokról van szó, akik mentálisan is erõsek.
Aha... Én amikor kinevezték, bíztam ebben a f*szban, már látom, súlyos hibs volt
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ez nem az a topic, ahol a helyesirassal kell foglalkozni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nos mindenesetre mások szövegeiben én is találok hibákat néha olyan ordító hibákat, mint amit én is vétettem, de azért én nem fogom kijavítani õket, mert nem vagyok olyan bunkó (mint te). Inkább a témához szoltál volna.
Vagy te vagy a moderátor???
Remélem ebben is találsz hibát te …… Tanár úr
Érzõdik még a játékosokon a Norvégia elleni blama?
Természetesen túltettük magunkat rajta, hiszen profi játékosokról van szó, akik mentálisan is erõsek. Õk is hibáztak, én is hibáztam a csapatösszeállításban.
Pontosan mire céloz?
Nem akarok túlságosan belemenni ebbe, hiszen próbálunk az ellenfelek számára továbbra is kiismerhetetlenek maradni. Röviden annyit, hogy a jó formában lévõ Sebõk Vilmos, csatárposzton a robbanékony és agilis Tököli - Sowunmi duó lehetett volna hatékonyabb, illetve a Forma1-es csapatban Baumgartner Zsolt is meggyõzõ teljesítményt nyújt évrõl évre, így felkeltette érdeklõdésünk.
Sokan kritizálják Thomas Sowunmi szerepeltetése miatt…
Én bízom a játékosaimban és olyan alapokra építem a csapatot, amely rutinos, és kellõ nemzetközi tapasztalatlansággal rendelkezik. Thomas rengeteg gólt rúg az edzéseken, fõleg Éger Laci hazaadásait használja ki nagy hatékonysággal. A bosnyákok ellen is kezdeni fog.
Kapusposzton sem várható változás?
Király Gabi évek óta a válogatott elsõ számú kapusa, ezen egy gyengébb meccs sem változtat. Az edzések is jó hangulatban telnek, amióta Gábor gyermeteg hibáival nevetteti meg a többieket. Ez még jobban összekovácsolja a csapatot.
Mikor jöhetnek a fiatalok?
Mindennek megvan a maga ideje. Az U21-es válogatott remek eredményeket produkál, velük 10-12 év múlva számolok a felnõttválogatottban.
Halmosi sérülése mellett vannak-e további maradiak?
Sajnos a mai edzésen hárman is sérülést szenvedtek; Huszti Szabi Torghelle belépõje nyomán keresztszalag szakadást szenvedett, Juhász Roli ugyancsak Torghellével fejelt össze balszerencsésen, ennek következtében felrepedt a fejbõre, Horváth Andris pedig az edzés végén Torghelle pároslábú becsúszása után maradt a földön. Az elõzetes orvosi vizsgálatok szerint 3 hetet kell kihagynia.
Végül pedig: mi lehet a nyerõ taktika?
Az edzéseken rengeteget gyakoroltuk a futballt, így minden esélyünk megvan a gyõzelemre. Technikás focit játszunk, ugyanakkor az egyik leghatékonyabb fegyverünk a taktika és elképzelés nélküli játékunk, hiszen ezzel minden ellenfelünket meglepjük.
Nincs más hátra: sok sikert kívánok!
Köszönöm!
-interjú: Komlósy Csaba-
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
tudnák = tudnék (2x is)
Mért = Miért
válaszuk = válasszuk
bellül = belül
kocogot = kocogott
belebonbázott = belebombázott (bár ez a kifejezés elég furcsa)
együtmüködni = együttmûködni
Töbször meg néztem a meccset = Többször megnéztem a meccset
JOBRA pofáz = jobbra pofázik
A számomra a legszarabban teljesitõ = Számomra a legszarabban teljesítõ
tartalom : közepes
helyesírás: elégséges
trágár szövegek használata : jeles
Te se irodalmi pályán helyezkedj el, inkább jelentkezz be Thomas helyett, ahogy tervezted! Üdv <#kacsint>#kacsint>
MAGYAROK
MAGYAROK=GREEN
Azért mert mikor Gera beadta a labdát, a 16-oson bellül nem volt játékos!!! Miért nem voltak játékosok??? Mert a többi játékos csak akkor kocogot át a térfélen!
Kérem szépen!!! Ha csapatként nem tudnak együtmüködni, és focizni se tudnak, akkor LEGALÁBB kérem LEGALÁBB egy félidöt fussank végig!!! Mondjuk magyar szinten ez se sokszor sikerül. A Kapusról is beszéljünk. Szerintetek Király mind a 4 golba bennevolt??? Mert szerintem SAJNOS igen. Töbször meg néztem a meccset és amikor azt a kurva nagy golt kaptuk szinte 0 szögböl, bizony nagyon is benne volt!!! Ahogy a tévéböl láttuk bal oldalrol kaptuk azt a golt, de mikor megkapta a Norvég játékos a labdát, addig Király Gáborunk JOBRA pofáz és integet valakinek, ahelyett hogy a labdára figyelt volna, amikor a norvég belebonbázott a labdába, bizony még csak akkor forditotta el a fejét!!! Naná hogy igy nem lehet kivédeni egy ilyen kurva nagy lövést!!!
A számomra a legszarabban teljesitõ focista Bizony Király Gábor volt! Lehet hogy a kabala mackonadrágját jolene lerepiteni rola!!! Na azért az egész meccsröl inkább nem beszélek mert bizony tudnák mit irni!!! Hirtelen csak ezek vannak a szemem elött!!!
Ez a meccs KIRÁLY volt!!!
Elnézést ha egy kicsit durva voltam!!!
sose várd a csodát...
violence can be used for good - JUSTICE
Hajrá-Hajrá!