Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdeklödõtt, múlt idõ!!!
nem igazolják le, csak figyelik, ha a klub mással tárgyal azt is megértik -> szal nem fogják leigazolni....

banok
több hónapos hír....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dudás ádam(17) iránt erõsen érdekõdik az arsenal

banok
én is! Hadd én is! XD

most nézem amúgy a válogatott egyik biztonsági tartalékja a roppant becsületes, klubjait soha el nem áruló Bárányos, természetesen "klub nélküli".

BOZSIK BÁ'!! ÉN IS KLUB NÉLKÜLI VAGYOK AKÁRCSAK THOMAS meg BÁRÁNYOS,,,
lehetek még válogatott is ??
😊

DJ Bee18

ennyit errõl, tavaly még mi voltunk elõrrébb 😄DDD Sokat ér ez a stat
Norvégok meg szarabbul állnak mint a bosnyákok 😄

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
42.... De a VB-re a legjobb 32 jut ki, ez meg csak EB. Hozzátenném sokáig 50.-kek voltunk

Most hogy már kiesett az U21 remélem behívja a Bozsik Priskint. Meg egy csomó fiatalt, Sowunmi helyére bárkit!!! akár engem is!!

Speciel en jobb szeretem a focit fotelbol sörrel a kezben nezni esetleg barati/csaladi tarasaggal mint sok barom idiotaval aki ordibal mint egy nemnormalis meg balhezik...

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Láma!
nem negativ, realista

már megint negatív

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Mindegy mennyi annyit nem ér. 😄DD

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

hunbasser
következõ meccsre nem tudjátok a jegyárakat?

ReaL MaDRid x siempre

Oziris666
Pl olaszok Usa ellen a vb-n😊
Emberelönybe védekeztek!

Pesszeimista vagy....A tegnapi gyõzelem semmi más csak kötelezõ volt,mert ha nem nyertünk volna mindegy is mit játszunk a többi meccsen.
Ha ilyen hozzá állással tudunk játszani a többi meccsen is,az eredmény nem számit...majd jön!

Bírom ezt a "felfogást". A magyar foci úgy szr ahogy van. Megverjük San Marinot, Máltát stb és akkor mi vagyunk a faxa gyerekek, nagyon tudunk ám focizni.
Aztán jön egy Norvég válogatott, leiskoláz/lealáz/leigáz minket. Aztán mondhatjuk h "húúú a Norvég válogatott überfaxa erõs, jó h nem nyertünk" túrót.
Mi vagyunk a gyengék.

Aztán "becsúszik" egy ilyen gyõzelem, és megint mindenki ünnepli õket. De megint nem jutunk ki sehova, maradunk a seggünkön, ez így marad jópár évig.

&?

grebber
Azért ne szopjuk agyon a vállogatotat.Sikerült nyernünk de az ellenfél sok helyzetet hagyot ki.Egyszer végre nekünk is szerencsénk volt,mondjuk az akarat most látszot a srácokon.

Next PC upgrade: 2022

Matthew Prosac
felhívnám a figyelmeteket hogy olyan csapatot vertünk meg SZAR játékkal idegenben (kiállítás ide vagy oda) amelyik 42. a fifa ranglistáján, mi a 80. helyen tanyázunk jelenleg.
innentõl kezdve az sem érdekel ha egy galambról lepattanó lövéssel nyertük volna a meccset 1-0ára, a lényeg hogy õket megverni nagy fegyvertény volt.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

mint igazi magyar hazafi beszúrtam a válogatott és az mlsz elnökségének a képét a humoros és vicces topikba...
találjátok ki<#vigyor2>
kitörölték
pedig tényleg viccesek<#vigyor3>

violence can be used for good - JUSTICE

4kos
Hát nemis tudom de kiaz aki emberelõnybe kontrajátékra játszik?!most nemazé de egy normális edzõ ilyenkor felküldi az embereit és letámad keményen ezér van emberelõny és labdát kéne tartanunk amíg megnemnyugszik ellenfél vagy elfárad és aztán jöhetnének távoli bombák beadások stb...

"MIert ez jobb teljesitmeny volt ?"

Egy fokkal. -.-

lehet h igazad van, de én mégis örültem neki, és nem 'legközelebb kiszoptok ugyis' -s szöveggel álltam fel a székbõl ^^

[Jakuza]
MIert ez jobb teljesitmeny volt ?
A jo jatek es az eredmenyesseg kozott van egy kis kulonbseg.
A jatekunk semmivel nem volt jobb, csak kozremukodtunk egy "Isteni szinjatekban".
Ez most eleg volt egy makos gyozelemhez, de ne remenykedj, ez egy erosebb csapat ellen nagy blama lesz ismet, ilyen langyos jatekkal.

Amugy egyetlen jatekos teljesitmenyen latszodott, hogy o megakarja most mutatni es az nem volt mas mint a Huszti Szabi. Elotte megemelem a kalapom, de a tobbieken abszolut nem latszott, hogy csusznanak-masznanak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

banok

öö vágom mire gondolsz, de félreértesz 😄
ahhoz képest h a norvég meccsen mennyire otromba kulák voltak, örülni lehet ennek a meccsnek... bõven

hát ezaz azon tultették magukat akkor a norvég meccs elõtt mi nem volt rendben a fejekben?

hülyén fogalmazom meg 😊 tudom de máshogy nem tudom 😊

REAL MADRID

a norvég meccsen nyujtott teljesitmény után 😉

miaz hogy norvég meccs után !

jajj kérem az a meccs után mindenki azt mondta hogy sok volt a nyomás ezért kaptunk ki!

a tegnapi meccsnek semmi köze a norvég hatáshoz

érdekes hogy tegnap nem volt nagy a nyomás

REAL MADRID

lehet h szarok voltak, de egy norvég meccs után, kész 'csoda'

Matthew Prosac
keresd ki, hol írtam olyat hogy jól játszottunk. nem mondtam hogy a véleményünk teljesmértékben különbözik. csak kértem hogy legalább gyõzelem után ne sírja már te a topikot.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jha, a jakuza tudja a frankót <#eljen>

pedig igaza van 😊

REAL MADRID

Matthew Prosac
"A hulyeseget kepviseled az tisztan latszik."
Nem öreg, te vagy túl okos! <#wilting> Bohóckodj továbbra is jószívvel, én a vitát lezártam.

[Jakuza]
Aki pocs az te vagy oreg.
A hulyeseget kepviseled az tisztan latszik.
Ereszkedj le a foldre.
Mindenki azt szeretne, ha vegre egy nemzetkozi szinten jegyzet valogatottunk lenne.
De a tegnap latottak is egy mero szanalom volt.
Lehet hogy nyertunk 3:1-re, csakhogy a teljesitmeny megint nulla volt.
Ez a realitas, jon egy komolyabb csapat, mint pl egy Torok, aztan megint megalaznak majd minket, mert ez a jatek arra nem elegendo, hogy golt rugjunk majd nekik.
Neked eleg egy ilyen szar jatek, nekem viszont nem.
Nekem nem eleg, hogy egy kozel 70 percen keresztul emberhatranyban jatszo halal gyenge ellenfel ellen nem tudunk egy valamire valo akcio golt loni.
Aztan karatyolhatsz, hogy mai fociban nagy szerepet jatszik a szerencse, csakhogy majd az erosebb csapatok ellen tenni is kell am valamit a szerencseert.
Raadsul ne is almodj arrol, hogy pl Isztambulban ilyen 11-est fognak megitelni nekunk, maximum majd pont forditva lesz.
S meg valami, ha tegnap a Norvegok ellen jatszunk, megint elpicsaztak volna, mert ezzel a szanalmas jatekkal arra lettunk volna csak elegendok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

GanXstaZoleeWrk
<#eljen><#eplus2>

GanXstaZolee#2709

Bátran kijelentem hogy majd itt az SG-én összedobjuk a válogatott utazási és szállási költségét, sõt még a prémiumot is.... ha kijutnak... egyszer már valahova...
de ezek még a Puskás Ferenc stadionba se tudnak kijutni...

inkább akkor lesz baj,ha kijut!mert nincs pénz az utaztatásra...

Ramadamammy rapidrandi

Bozsik épp a 80-as évek zenéit hallgatta,mikor megszólalt a se-rí se-rí lédi...és hogy is hivták az énekesét?THomas Anders...akkor Sowunmi a középpályára,Király ez a csapat!

Ramadamammy rapidrandi

Politika OFF _FFFFF

REAL MADRID

nézd meg

DJ Bee18
és jön helyére a másik banda..., inkább az egész Parlamentet kéne elzavarni, addig nem lesz rend 😊

Fenrir
Youtube-on vagy valahol nincsenek fent a gólok? Lemaradtam a meccsrõl :\

A halál csupán a kezdet...

😄DDD én sem értem hogy fordulhatott meg a fejében Thomas-nak a neve?!

Bozsikra is ráfér a lemondás, Sowunmi behívása és játszatása már minimum ezt kéne maga után vonnia.

Taranov
Talán Bozsik igen 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bmffm856

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

ha nem jutunk ki EBre , lemond gyurcsány ? 😄

😄:FSD:F😄SF:SDF:SAD:FSDA:F😄FH:FDG:FDGX:SADf

akkor a kormánynak annyi

Ramadamammy rapidrandi