Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
"A következő kapitány kiválasztásánál 20-40, Magyarországon dolgozó, komoly szakember véleményét is ki fogják kérni" idézet index.hu ról.

Most őszintén, itthon tényleg ennyi sok KOMOLY szakember van? Kik lehetnek ezek a szakemberek?
Egyébként remélem Dárdai azért tisztában van a régi magyar focikultúrával, és nem kezd el bevezetni valami németes droidfocit.

Tyler1
Neki akkor már csak a pro volt hátra 😊
Közben ezt találtam "Magyarországon végzi a pro-tanfolyamot, bár jelenleg nincs megfelelő edzői végzettsége", bár erre a pár meccsre valószínű nem lesz mérvadó, viszont az MLSZ-nél megint látszatmegoldásokkal próbálkoznak úgy nézem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

van
rooney8
Giggs-nek sem volt<#vigyor2>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Dárdainak van egyáltalán edzői papírja?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Shep
Na most olvasom, hogy mi a tényállás. Hát szerintem adtak a szarnak egy pofont.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezzel egyetértek, de Pintér nem csak az edzői kvalitásai miatt volt vállalhatatlan.
LasDen
ITT: nem jó az edző--->>rúgjuk ki--->>de az nem megoldás--->>szar a képzés--->>új edző--->>megint vereség--->>nem jó az edző

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gyakorlati jelentősége nincs. Ennek inkább hivatalos vagy szimbólikus jelentése van, van a csapatnak edzóje.

3 hétre vállalta el, igazából csak kitölti ezt az időszakot. Ennyi idő alatt semmi érdemi dolgot nem lehet tenni, de szerintem most nem is ez a cél.

Pluskast
Nem. De nem mindegy? Ide senki nem jó. Folyékony fosból nem hogy várat, egy szarkupacot sem lehet építeni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jobb lesz mint Pintér, bár elég hálátlan feladat most odaállni. Gyakorlatilag 0 felkészüléssel. Majd elválik mit sikerül neki építeni a szarból.
Aztán, hogy ki lesz majd ezekután a kapitány... már előre félek.
Ha adná isten és szereznénk most 9 pontot akkor is edző csere lenne ami nem egészséges, ha minden jól ment.
Vagy teljesen elveszítjük a reményt és akkor ki lesz az a balek aki elválalná?
Sehogy nem jó ez most, de Pintér alkalmatlánságát, ha nem is gyorsan, de legalább belátták.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

rooney8
megint jönnek majd a nagy ígéretek, hogy ilyen neves, meg olyan neves külföldi edzőt hoznak, aztán jön majd megint egy pintér féle 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Krisztiam
és ez a Dárdai jó lesz-e nekünk?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

zaki
Na ja, ujabb 1 evet kidobtunk az ablakon. Sot, talan 3-at...

Ja már olvasom én is, hogy azért csak 3 meccsre vállalta el, mert eddig engedte el a Hertha.
Akkor viszont addig is van idő rendes kapitányt keresni hosszú távra, aztán az MLSZ-ből kinézem, hogy kinevezik majd a Véber Nagyurat, vagy Csertőit.
LasDen
nem hiszem, hogy ott hagyta a Herthát...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
Dehogynem, legalább elment az eto tól 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Na jött Dárdai ideiglenesen. Jobb mint Pintér, de én nem biztos, hogy elhagytam volna a Herthát ezekért.
LasDen

Pluskast
Egy barommal kevesebb. Ki se kellett volna nevezni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Láma!
pápá Pintér <#wave>

Nem arról van szó, hogy miben nyomja végig a mérkőzést, mert Klopp is meg a segítője is a szponzor parancsára volt abban a melegítőben, hanem arról, hogy illik gratulálni az ellenfél edzőjének amit Pintér elmulasztott, vagy hogy nem támadunk rá egy újságíróra ha érdemi kérdést mer feltenni és akkor a válogatásról, a taktika hiányáról még nem beszéltünk.
Kaplan
Amilyen az ország, olyan a futballközeg is. A magyar emberek átlagmentalitását nem lehet megváltoztatni, egyszerűen determinálva vagyunk erre a hozzáállásra. Még akkor is ha itt többnyire értelmes, építőjellegű, megfontolt meglátásokkal találkozom. De lehet, hogy ez globális probléma. Egyszerűen egy hozzáértő vezetőség kéne, kompetens intézkedésekkel és onnantól 'le van szarva' az emberek véleménye. Én alapvetően mindenkihez pozitívan állok és mindenkit tisztelek. Rutten, Egervári, Pintér, Koeman, Várhidi, viszont az embereket a munkájuk, és annak eredménye minősíti, onnantól pedig nekem is van jogom véleményt formálni. Pintért sajnálom, de egy ősbunkó, a normális öltözködés, az összetett mondatokkal való szoros barátság és kulturáltság nálam alapkövetelmény. De már ez sem jött össze neki, szégyenteljes. Más kérdés, hogy a minap Klopp is melegítőben nyomta végig a Dortmund-Arsenalt, de talán egy nemzeti válogatott mérkőzésénél ez a kérdés sokkal kardinálisabb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Akkor már inkább Szabó Gyurka nem? Ő is ért mindenhez élt sokáig és sikeres volt külföldön na meg tapasztaltabb, mint Bajnai.
a.carkey
Bajnai pl. jó válságmenedzser. Külföldön is van. Mindenhez ért. Állítólag ...

A medve nem játék.

Zenszkij
ki más jönne ide égetni magát? 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tök mind1 mikor arról volt szó, hogy Rutten jön akkor meg azzal jöttek sokan, hogy ő senki, Bölönire meg azt mondják sokan, hogy mocskos Román stb stb senki se jó.

Sztáredző meg úgyse jön ide de nem arra van szükségünk, olyan külföldi edző kell aki fiatal sikeréhes és tudja, hogy kell szarból várat építeni szerintem is.

Egy heyneckes mondjuk lehet a Bayerből megcsinálta a világ legjobb csapatát amihez adottak voltak a klasszisai, de ha meglátná az edzésen Liptákot sprintelni idő előtt távozna.
passatgt
ki mondta, hogy magyar edző kell?😊

Melyik másik magyar edzőnek volt "csak" 1-2 jó szezonja a magyarnál magasabban jegyzett bajnokságban? Naugye-naugye
passatgt
"A Rangadó.hu megkereste a nemzeti együttes korábbi kiválóságát, a német Hertha BSC egykori alapemberét, Dárdai Pált, aki elmondta: szerinte jó döntés volt Pintér kinevezése, és úgy gondolja, hogy ezekből a kétnapos összetartásokból profitálhat a válogatott."

szóval ő sem kéne ide... László Csabának meg a skótoknál volt 1-2 jó szezonja, azon kívül csak tucateredményei vannak, semmi kiemelkedő

Hát volt a 90-es években egy Nagy Csapat című Basebbal film Charle Sheen-el na kb olyan sztori volna kb olyan népszerű a csapat, mint a Clevelandi Indiánok ott a szezon közepén.
Orbán lehetne ebben a gonosz tulajdonosnő megfelelője vagy Csányi.
Szerintem marad, és 6 pontot kell hoznia a Buki és Feröer meccsekről, ami ugye necces, de ezt a két meccset kitölti, télen sokkal jobb külföldi edzőt szerződtetni, mint a múltkor is ugye <#taps>, ez így annyira idevaló lenne hogy csak na.

Nyerünk Bukifalun, és Feröeren, aztán kivágjuk a görögöket, meg a finneket és kint vagyunk az EB-n. Hollywoodiak pedig megveszik a sztorit az MLSZ-től, és Teliben forgatják a Menekülés a győzelemben 2. című filmet. Csúcs lesz <#eljen>

Igazad van az élmélet itthon tanulja Dárdai, de a gyakorlatot ami igazán számít Németországban és csodát nem várok tőle, de futtbalhoz való hozzállása a megnyilvánulásai mindenképen jobb volna ő is, mint Pintér.

Egyébként én is remélem, hogy Pintér marad a Román meccsre az tuti bukó hetek alatt minden idők leggyengébb játékosanyagával senki sem csinál csodát és nem lenne jó ha sokak szemében egy Román verességgel rögtön elvágná magát az új edző.
LasDen
Dárdai, mintha azt mondta volna, hogy itthon tanul. De amúgy meg nemtudom miért tőle várnak megváltást. Utánpótlással foglalkozott eddig, több tapasztalatot kéne szereznie, de nem egy válogatott élén.

ressy14
Én a román meccsre még megtartanám Pintért, de kötelezném, hogy bunkerfocival hozzon el legalább egy pontot, aztán keresni valakit a helyére.
A szurkolói probléma lassan megoldódik és tömegesen jönnek a családok, azzal nem lesz gond 😄

Dum spiro, spero.

Narxis
Mondjuk a felkészülési idő jól el lett baszva így, főleg ha új edző jön. Én a román meccsig semmiképp se cserélnék.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Na ma eldől Pintér sorsa esélyesnek mondják helyette László Csabát és Dárdait.

Szerencsére az nso-n már most mondják a szurkolók, hogy mind a kettő alkalmatlan mert Mezey éra termékei. (arról fogalmam sincs, hogy László Csaba aki Németországban kezdte majd csak Matheus hívására, mint a segítője jött Magyarországra majd azok után is az egyetlen edző volt a magyarok közül aki külföldön normális munkát kapott, vagy Dárdai aki szintén Németországban végezte az edző képzést majd most is ott dolgozik a Herthánál mitől lenne a Mezei iskola terméke de mind1.)

Egyébként is erkölcsileg sem alkalmasok, mert László Csaba egyszer azt mondta ha nem tudod leszerelni legalább törd el a lábát, Dárdai meg ott volt Máltán.

Szar az egész magyar foci közege benne a szurkolók is.......
sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

a.carkey
EB pályázat

Olyanok az indokok több esetben, hogy beleolvasva a többi, még csak most épülő stadion pályázati értékelésébe, mintha direkt csinálnák és alkalmaznának kettős mércét ...

A medve nem játék.

rooney8
😄DDD

zaki
vazze, ez qrva jo 😄

bakkerman
kibaszott jó lett 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
nem kell kiállni, -90 perc szenvedés -23 szaros gatya és a 0-3 ugyanúgy megvan 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
csehek megverték a hollandokat,a vb-t megjárt bosnyákok kikaptak Ciprustól,Izland lesöpörte a törököket,az albánok idegenben verték a Portugálokat...mi meg kikapunk az észak írektől,és remegve várjuk (vagy épp nem várjuk) a románok elleni meccset,hogy mennyivel ússzuk meg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jim Morrison
nem véletlen örültek az ETO drukkerek mikor elment onnan :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen

Shep
De az megvan amúgy valahol, hogy valójában mit is beszélnek ezek ketten?

Narxis
Én csak ezért várom már a válogatott meccseket. 😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.