Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JonDavis
Bozsik a meccs után:
"Sajnos csak tudásunk 99%-át nyújtottuk.Az a plussz 1% százalék nagyon hiányzott a csapatból,hogy ne kapjunk ki hatalmas fölénnyel"<#idiota><#idiota>

Zolcsi01
Málta aláz minket ez valami fantasztikus! Én már félidõben lemondanék ezek után.

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Bölöni-t edzõnek !!!!!!
SD:AADDDSAADDDSA

kikapunk mist a sz*r

veled tartok a tüntetésben !!!!!!!4

REAL MADRID

Kaplan
Torghelle indította Szabicsot (jé a pályán van!), aki remekül tálalt a középen érkezõ Gera elé, aki senkitõl sem zavartatva a kapusba lõtt.

Aláznak a máltaiak! Miifsud húzott el a jobb oldalon, középrre gurítását azonban az érkezõ máltai a kapufára bombázott.

NSO most nagyon aláz xDDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mor3llo
Mert a magyar edzõknek b@szta a csõrét, h az Õ 'hozzáértésük' nem elég a válogatotthoz...nem csodálom h Mattheusnak hányingere lett az ilyen hozzáállás miatt!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kaplan
Atyaég Petõfi rádióban a háttérben mindenki szakad a röhögéstõl xDDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mor3llo
5méterrõl belelövi a kapusba Gera...gratula...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

tököm ki van Bozsiktól meg az egész MLSZ-tõl mért nem maradhatott Matheus !
Most ziccer volt nekünk is,de védett a kapus.Mondhatni,óriási csatában vagyunk Máltával...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tököm ki van Bozsiktól meg az egész MLSZ-tõl mért nem maradhatott Matheus !
Mor3llo
Nézzétek meg...támadásnál SÉTÁLNAK A MAGYAROK!!!!!!!

Kaplan
Szerintem a srácok már a következõ meccsre koncentrálnak. Tudjátok a profi mentalitás 😊)

Kapufa, jól van. SZOPUNK!

lefociznak minket...
csak azért nem vezetnek 4-5 egyre mert õk málta

Mor3llo
ILYET KIHAGYNI ....... NEM IGAZ!!

Máltai kapufa...

Mor3llo
Ennyi a külföldi mentalitás, meg a hozzá nem értõ magyar edzõk majmolása :@ UNDORÍTÓ!!!

Kaplan
Na jó amit hallok Petõfin. Könyörgöm kapjunk ki a faszba! S akkor remélem elgondolkoznak Bozsikék mi is van. Szívesen még tûntetni is kimennék. Ezért mindenképp.

100%-os ziccert hagynak ki a Máltaiak.
Ha ezeknek lenne egy normális kapusa,esélyünk nem lenne.Igy még bizhatunk hogy az összeszerencsétlenkedik valamit...

Kaplan
Ezt a csapatot vertük 4-0ra és 2-0ra Matthaussal. Csak ennyi. Ötletelen, lassú, unalmas, defenzív játékot játszunk. Már ha ezt játéknak hívják.

fúú mit hagyott ki a máltai srác 😮

Kaplan
Vanczákot kiállították. Siralmas. Tényleg lekéne mondania Bozsiknak. Eddig kitartottam mellettük, de ez... Ááá teljes elkeseredés nálam.

D:SAAAADDDDDDDDDDD

kikapunk mist a szar ?DDDDD

REAL MADRID

Mor3llo
nem hiszem el..........magyar válogatott ?!?!?!? EZEK ?! isteneeeM!!!!!!!

Golyo69
lol mekkora lámák 😄😄 pff szánalom...

GGMU

Vanczák piros
brááávó

Matthew Prosac
srác, neked inkább még bácsi
de kösz az infót <#alien>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kaplan
Srác, Petõfi elméletileg közvetít.

Matthew Prosac
valami rádió? megnéztem a petõfit és kossuthot de a programjukban nincs benne.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kaplan
Engem is érdekelne, no Sportklub. Nevetséges, hogy nem olyan adóra adják amit mindenki fog (M1,M2,RTL,Duna)

Golyo69
köcsög rtl minek veszi meg a közvetítési jogot ha nem adja le csak a sport klub!!!
Szerintem a Sport1-2 a Duna vagy a az m1 is megvenné csak õk nem tudnak nagyobbat ajánlani mint a köcsög RTL KLUB!!!
és szívesebben nézném bármelyik TV-én mint a az RTL-en 😄
láma kommentátoraival 😄
tényleg a gólokat rakja már be vki ha tudja pls ...

GGMU

akyyy
ha les után erálövi sárga jár? én fifábam midnig belövöm pedig XDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Matthew Prosac
gólokat nemtudná valaki videóban vagy gifben feltenni ide? érdekelne, no tv!

vmvr
hoppá, szép gól volt, de itt kötelezõ a gyõzelem, tehát kéne még gól.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Golyo69
lol 😄 nah mondom én 😄
van remény 😄

GGMU

Golyo69
bazz pedig bizok a magyarokban--Tippmixen megtettem õket 😄 (én naiv )
de még remény 😄 pff 😄

jah és még köcsög rtl hogy nem bírja közveteni.....
B*zi RTL--sálálá 😄

GGMU

gabber_saviola
1-1

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

torghelle miszar D????????

REAL MADRID

akyyy
torgelle 1 év után lõ gólt ujra :CCCCCCCCCcc

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kiakirááááááááááááááály??? 😄DDD

vmvr
ez vicc...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

akyyy
bekapcsoloma tvát h jaj vban a meccs mit hallok" málta átvette a vezetést", közbe meg szépen üres kapura mellé

Azért az 1 pontra még van remény...

egypszichonauta
ilyen nincs,ez már szánalmas

kuci06
1-0 <#gonosz3>
Sejtettem, hogy ez lesz<#rinya>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL D????:S?D

szégyen

uristen szégyen

REAL MADRID

lál
vezet málta 😄DDDDDD

érdekes, hogy most bezzeg fel tudunk állni 2 csatárral...
itthon miért nem lehetett így 4-4-2-ben játszani? Persze majd még kiderül, hogy sül el ez a felállás.

Serpa
sportklubon már megy.

Punker
nem lesz ma meccs? 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"