Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Azt meg gondolhatjuk mi, hogy rosszul választott, de az igazi opcióit mi nem tudjuk a PSV viszont mindenképpen pénzé akarta tenni az tény.
Az értékét nem tudom mennyi, de 11 millióért vitte az Anji azóta onnan 18 millióért a Dinamo 10 millió körül plátykák szerint (megint azok a fránya pletykák) vinnék most is csak ennyiért a Dinamo nem adja ergo nem csökkent az értéke.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.09.26. 10:19:05
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Persze jobb lett volna ha valami spanyol vagy német középcsapathoz megy Dzsudzsák, de az ajánlatait mi nem ismerjük az egy dolog, hogy az NSO meg a managere azt hazudja, hogy kereste az Inter, Juve, Pool de ugye-ugye kezeljük fenttartással a dolgokat.
Husztit valahol adom, de ő már 30 elmúlt. A Zenites kalandját lehet kritizálni de az egy friss EL győztes azóta is stabil BL résztvevő csapat azért már van az a szint ami miatt megéri váltani. stabilan a BL-ben küzdeni szerintem többet ér, mint a Hanoverrel a BULI 10. helyéért. Az más kérdés, hogy Spaletti nem csípte Husztit pedig mikor beállt bizonyított.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Plusz náluk nem az az elvárás hogy jussanak ki valahova, bárhova... hanem hogy ott egyenes kiesésben menjenek 1-2 kört (most már azért valszeg a döntő). Plusz ha jól tudom EB selejtezőn még mindig veretlenek otthon időtlen idők óta... (lehet vb selejtező, de erre emlékszem)
Nem hiszem hogy össze lehet hasonlítani. Ha nálunk is olyan utánpótlás, merítési lehetőség lenne, itt sem váltanák egymást a kapitányok kétévente.
Utoljára szerkesztette: Láma!, 2014.09.24. 13:23:07
Mindegy, nemetek nem ertenek a focihoz 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Meg nem mondják azt egy Lőwre, hogy ő egy senki mert csak a Stuttgartba volt pár évet így alkalmatlan edzőnek és már az előtt hogy lejátszaná az első meccsét nem követelik emiatt a leváltását.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.09.23. 10:56:06
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
/Ákos/
trollfociról 😄D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De egyébként ok részemről is. Ezek szerint nem látsz semmi rációt a gondolkodásában, ami legalább neki van, és kifejtve, alátámasztva ellenben a sok megmondóemberrel. Bognárnak biztos sok játékelemzős szakmai cikke és könyve van csak én egyről sem tudok, sőt még felsőbb szintekről sem(hacsak nem a both meg mezey féle "arany" világmegváltó irodalmat nézzük, amivel már az mlsz is leszámolt). Márpedig mindennek az alapja egy racionális elv, gondolat ami fenntartható, ilyenből pedig nem sok van...
Azt meg hagyjuk már, hogy el van nyomva akkor nem hívná a Fradi, hogy vendégként eladásokat meg edzéseket tartson........
Ez a baj a magyar labdarúgással, hogy még nem kell eredményt elérni mindenki nagyon okos, megmondóember mint Ferenczi, persze az hogy utólag kiderül hogy hülyeséget mond, mint akkor mikor védte Pintért, hogy jó lesz meg sorolhatnám a követőinek nem számít, ugyanolyan ikonikus eleme az ilyen a magyar focinak közegnek, mint Bognár a Sport TV stúdiójában.
Majd persze ha mutat valamit a gyakorlatban én meg fogom követni, na jó éjt.
Ez volt a kérdésed, ott van a válasz rá a videóban, vagy ahol akarod RÉSZLETESEN. Az, hogy kikkel lehet megvalósítani pillanatnyilag teljesen idióta kérdés, hiszen mindenki tudja, hogy komoly nemzetközileg jegyzett, egész csapatra való játékosunk nincs, de még 2 sem. Viszont az elvet, a gondolatot fel lehet kelteni, be lehet ültetni a csányiék agyába, azáltal, hogy valami "új" irányt, stílust ad a válogatottnak, ehhez pedig nem kellenek világmegváltó játékosok, szvsz egy két kivétellel a MOSTANI keret is tökéletesen megfelel. Rövidpasszos, sokmozgásos játék, alakzatépítő bontó szisztéma, betanulható, nem úgy mint pinyő meccsről meccsre váltogatott játékrendszerei. Tudom tudom, ez csak mese, úgy sem fog változni semmi, Dárdai is csak egy ideig lesz itt, hiszen attól intelligensebbnek gondolom hogy bábként legyen itt "hosszútávon", mint az elődjei.
Az már tőled függ hogy mennyit fogsz fel belőle, és mennyit tudsz ebből a hasznodra fordítani a tisztánlátás végett. Gondolom nem újdonság ez a téma neked, hisz volt már róla szó(csak nem emlékszel). Persze az egy másik dolog, hogy nem igazán inspirált a dolog azért, hogy ebből építő jellegű véleményt alkothass, s ezzel valamennyi rögzüljön a témáról a fejedben. Én abban nem leszek társ, hogy egy olyan témáról kezdjek papolni oldalakat ezen a fórumon sem neked sem senkinek, amiről órákat lehet olvasni, ha már szóba hoztad az olvasás témát. Fröccsmester.
Erről sem a nagy tudású Ferenczi "játékrendszer" Attila sem ő soha nem beszélt.
Még egyszer mi szerinted régi magyar focikultúra és kik azok a játékosok akikkel ezt a következő 3 meccsen még Dárdai a kapitány (mert rajta kéred számon a betartását ő pedig eddig marad) ezt meg lehet valósítani?
Tőlem ha már leírtad nem kell újra leírnod van olyan, hogy másolás.
Az alapelemeket bárkivel meg lehet valósítani aki csak egy kicsit is konyít a focihoz technikailag és nincs iq 0 szinten. Megfelelően kell kiválogatni hozzá a játékosokat, és ehhez kell igazítani a képzést is, az alapoktól kezdve, de legelőször megismertetni velük a gondolatrendszert, a felfogást, ami mozgatja az egészet a pályán. Nem részletekből az egész felé hanem fordítva. A holland meg a brazil se úgy kezdi az oktatást már dedó szinten se hogy figyeljetek megtanulunk védekezni, semmi több, aztán majd támadni is, ha lesz rá idő, de amíg nem megy a tolódás addig ákom bákom, egy szélsőséges kiragadott példával élve.