Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Most viszont tuti nem követem már az EB selejtezõket. Majd új reményekkel megáldva bekapcsolodom a következõ nagyobb világverseny selejtezõsorozatába.
Gyalázatos volt ami tegnap történt!
Halkan megjegyzem: jobb helyeken ilyen esetben rögtön lemond a szövetségi kapitány!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Rendben van bénának születtek, és bénán is fognak meghalni, errõl nem õk tehetnek,a baj az hogy mig a felnõtt lakosság fele minimál bérért dolgozik ezek felmarkolják a milliókat. NEM ÉRDEMLIK MEG!!
Ha lenne igazság a fizetésük 90%-át adják oda a kéziseknek,vizilabdásoknak,meg még sorolhatnám hány igazi sportoló érdemelné meg.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
sose nyomd fullba a kretént
Legalább ezt elérték...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
sose nyomd fullba a kretént
Hidd el pajtás, ez nagyon sokat számít
pl. Matthaus, õnála volt hajtás, meg látszott a MUNKA. És tudtak jó meccset játszani
Ki lehet menni tûntetni de sajnos ugyanolyan söpredék közeg ez mint az említett csodálatos országunk képviselõi (minden téren - no politika).
De reménykedek benne, hogy egyszer megmozdul az ország és kitudja követelni magának a dolgokat. Mert valljuk meg, egyszer elbeszélgetnék Bozsiktól, elolvastatnám vele ezeket a kommenteket, amiben én 10* több taktikát, hozzáértést és jó ötlet tartok mint amit az õ eddigi ciklusában érzékeltem is. Tudom, neki van meg hozzá a képesítése meg õ verte meg a nagy MUt de akkor is. Mibõl ered ez? Inteligencia? Vagy hozzáértés?
Hát épp errõl beszélünk mi is, hogy a jó fiatalokat elb*sszák a hozzá nem értõ edzõk.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Bodnár Laci minden meccsén kihajtja magát 100%ig.
Csak nézd meg. Nem értem Bozsik 'mester' miért nem teszi be...
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Tudod, azok a srácok, akikkel a magyar korosztályosok játszanak, pár évre rá a BL meccseken villognak, mert egyszer õk is felnõnek. Így hasonlítom õket össze.
Ordítasz, hogy én nem értek a focihaoz. Az lehet, de akkor te kb. egy csecsemõ szintjén állsz hozzá, mert olyan gyenge és gyerekes érveid vannak, amik egy óvodában hangzanak el.
Én egyszer sem írtam, hogy van olyan magyar focista aki világszínvonalú játékos, csak nem játszhat. Ezt csak te mondod itt. Csupán annyi a lényeg, hogy hajtani kéne a meccsen. Dehát látom, mondhat neked az ember bármit, átmegy a fejeden. Nem is pocsékolom rád a szavakat
😄
A masik pedig hogy a felnottek kozott nincs hajtos focista.
Innen latszik hogy mennyire nem ertesz a focihoz. Korosztalyos csapatot hogyan hasonlithatszossze egy felnott valogaottal? Eg es fold a kulonbseg a 2 szinvonal kozott Europaban.
Legyel szives meg egyszer ne emlitsd hogy hogyan irok, mert amint mondtam nem rad tartozik. Nekem ez igy megfelel. Ha neked nem, az a te bajod.
Viszont a teny az teny marad attol meg, hogy foggalmad nincs neked arrol mi is az hogy foci. Maximum szubjektiv otleted van.
Innentõl viszont segítsetek, mert kifogytam a pozitív dolgokból😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Azt kéne játszani aki hajt, nem azt aki két csel után eladja a labdát!
Így már világos focitudó zsenikém??????
Az meg, hogy nem vagy képes intelligensen írni, nos az egy 10 éves gyerek sajátja. Halvány lila gõzöd nincs arról mi folyik a nagyvilágban.
Ja! És nálam az nem egy szinttel jobb, ha valaki nem tud kijutni világversenyre és valaki meg érmet szerez ott.
Vedd ki a nyalókát a szádból, még beszélni sem tudsz!
Brazília utoljára 1994-ben nyert. Elõtte 1970-ben nyertek. 1970 és 1994
összeadva 3964.
Németország utoljára 1990-ben nyert. Elõtte 1974-ben nyertek. 1974
és
1990 összeadva 3964.
Argentína utoljára 1986-ben nyert. Elõtte 1978-ben nyertek. 1978 és 1986
összeadva 3964.
Ezek után egy egyszerû a megoldás - a 2002-es Világbajnok: 3964 - 2002 =
1962. 1962-ben Brazília nyert.
A legjobb még hátra van!
A magyar szurkolók is örülhetnek! Mivel Magyarország még soha nem
nyert
labdarúgó világbajnokságot, így aztán Magyarország
3964-ben lesz
világbajnok.
A Reuters kiemeli, hogy Málta hosszú gyõzelemínségnek vetett véget Ta'Qaliban, miután utolsó Eb-kvalifikációs diadalát 1982-ben aratta Izland ellen, az olaszországi Messinában. Andre Schembri a jelentés szerint történelmi gólt szerzett az 52. percben a korábbi világbajnoki döntõs Magyarország ellen.
A brit hírügynökség megfogalmazása szerint az "este legnagyobb szenzációját" szolgáltató meccsen - szerdán még 21 Eb-selejtezõt rendeztek - a világ egykor legjobb együttese újabb mélypontra süllyedt.
Nem sult meg le a pofankrol a bor elegge, meg ez is. 😄
Az hogy te ugy latod hogy minden edzo a "puszipajtasait" teszi be a keretbe, nem erdemes kommentalni, mivel aki ert a focihoz
Allits ossze egy szerinted jo magyar valogaottat es majd kommentalom. Nehez dolgod lesz, mivel itt jo focistat nem lehet talalni, de persze de biztosan fogsz, hiszen mint tudjuk roppant tehetseges labdarugoink is vannak.
És, hogy kit állítanék be? Már párszor leírtam:
"minden hol az a módi, hogy az épp aktuális edzõ épp aktuális puszipajtásai játszanak a pályán attól függetlenül, hogy milyen formában van, hogy épp olyan szar, hogy a lelátón minden meccsen mindenki szidja és emiatt azok az emberek akik felszántanák a pályát csak a "fakóban" futkároznak"
Hogy lefordítsam neked:
aki egy kis nevet szerzett magának egyszer a magyar fociban, az bebetonozza magát a kezdõbe, mertjó haverja az edzõnek, közben meg egy olyan játékos nem jut emiatt lehetõséghez, mert vagy fiatal, vagy nem olyan technikás de emellett sokkal hasznosabb lenne, mert mindent megtenne azért, hogy játszhasson ezért hajtana ezerrel.
Próbáld magad kicsit moderálni, itt nem mindenki 15 éves és mielõtt kijelentesz valamit, gondolkozz. Azonkívül a hsz-eidbõl kiderül, hogy fogalmad sincs, mi és hogy megy egy magyar klubcsapat berkein belül.
Ha ertenel a focihoz tudnad hogy nalunk az alapoktol kezdve minden el van bassza sacc/kb 20 eve folyamatosan.
Csak ismételni tudom magam:
Pont az edzõkkel van a gond! Ha bele fogsz látni egyszer egy magyar csapat életébe akkor látni fogod, hogy minden hol az a módi, hogy az épp aktuális edzõ épp aktuális puszipajtásai játszanak a pályán attól függetlenül, hogy milyen formában van, hogy épp olyan szar, hogy a lelátón minden meccsen mindenki szidja és emiatt azok az emberek akik felszántanák a pályát csak a "fakóban" futkároznak. Pont az edzõi kar a baj! Az összes "nagytekintélyû" magyar trénert el kéne zavarni a p..ba és olyanokat hozni nyugatról (akár még a belgáktól is) akik totálisan nem ismerik a magyar játékos-garnitúrát. Alapfeltétel lenne, hogy csak az játszhat, aki széthajtja magát minden meccsen, legyen tisztelettel a klub mezére és fusson amíg csak tud, ne pedig a pályája elején volt pár jó meccsébõl éljen meg! Rögtön lenne kondíciója a magyar focistáknak. Amíg ez nincs meg, szügségtelen a taktikával foglalkozni. Élõ példa rá Waltner. Amikor berobbant a Videotonba az elején tényleg volt pár jó meccse. Aztán szépen lassan beleszürkült a magyar valóságba, mert látta, hogy miután megszerezte a hírnevet a köztudatba, semmi szükség rá, hogy minden meccsen hajtson, úgyis beállítják, mert õ a "nagy" Waltner, és megkapja pénzét. Aztán amikor már teli volt a faszuk a csapatnál továbbállt és ezt már megtette vagy 4-szer pedig még messze van a 30-tól. És ez a másik fele. Ha egy ember a harcosságával és küzdeni tudásával tartósan kezdõ egy csapatban akkor nem megy el egy másikhoz, hogy elõrõl kezdje és nem vándorolgat évente más-máûs csapathoz és még össze is szokik pár játékostársával a pályán. Ma minden játékos oda megy ahol több pénz van.
Ez lenne a lényeg: mindenki bizonyítsa be, hogy a pályán a helye és legyen hû egy bizonyos szinten a klubjához....
Nézd meg! Matthäus válogatottjában is játszott jópár olyan ember akik tegnap is pályán voltak és egy svéd (nem Málta!!!!) csapat ellen úgy játszottak, hogy vért izzadtak, azért a 90. percben szerzett gólért és amellett mindenki dícsérte a magyar csapatot, mert Matthäusnál csak így lehetett játszani! Nem vagyok én Matthäus-buzi, csak Magyarországon õ az egyetlen (sajnos) követendõ példa. És nem azért, mert õ a nagy Matthäus. Azért mert õneki ez a természetes, ilyen focikultúrában nõtt föl. Amíg "Mezei mester" által kiképzett magyar edzõk irányítják a magyar labdarúgást addig itt nem lesz változás. Mit gondolsz miért támadták annyira Matthäust? Mert látták, hogyha az az ember nyer itt, akkor nekik annyi.
Emlékszem Bozsikra amikor elõször a Vasasnál edzõ lett. A játékosok ellébecoltak a pályán és az 1. helyrõl visszacsúsztak a 3.-ra és év végén mind elmentek. Miután ezt Bozsik látta õ is elment a csapat pedig kiesett jövõre. Na ennyit a nagy Bozsikról aki mindössze az apja nevébõl él! No taktika, no elképzelés és ami legfontosabb, no hajtás.
kajakkenusok pl világ legjobbjait is szénné verik, több aranyat szereznek mint a többi ország összesen (😄), és nem hiszem hogy keresnének annyit mint a focisták...