Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
sose nyomd fullba a kretént
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Nagyjából egyezik a véleményem az elõttem szólóékkal: KISTELEKI-MÉSZÖLY-BOZSIK TAKARODJ!
Hajrá Fradi, Hajrá Magyarok!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Láma: Jogos, tiszta sor. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
REAL MADRID
homeless: Ez eleg szuklatokoru hozzaallas. A foci egy sport es egy uzlet is egyben a szponzorok rengeteg lovet fektetnek bele.
Szerintem a profi sportolok az elismerettsegert hajtanak dolgoznak, mert akarmennyire is szeretik azt a sportot ha 10-20 even keresztul csak azt csinalljak hamar beleunnak.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Nemertem itt egyesek miert hozzak fel a focistak nagy fizeteset negativumkent. Ez egy ilyen sport amibe ennyi penz van es pont. Nem az a baj hogy nagy a fizujuk, hanem az hogy nincsennek "megfogva".
A jatekosaink pedig nem ennyire szarok, csak a hulye nem latja hogy egyszeruen nemtudjak mit kellene csinalniuk, ures fejjel jatszanak ha megkaptak a labdat rogton megszabadulnak tole mintha felnenek vezetni. Meggondolatlanok es kapkodnak. Ezek mind az eddzo hibai. Nincs osszefogva a csapat.
Matthausnal azert voltunk "jobbak", mert Mattibacsi megfogta oket es a jatekosok is kezdtek elhinni hogy tudnak ok jatszani.
Nem is emlexem mar melyik Mattibacsi meccs volt amikor en csodallkoztam mien szepen adogatnak es vezetik a labdat, nem remegtek.
megsem érdemlik <#idiota>#idiota>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
nehogy túltermelés legyen répából😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mivaaaaaaaa O_o ?
REAL MADRID
matthausról annyit hogy nála élvezet volt nézni a meccseket mégha kikaptunk is
amugy visszahívnám matthaus t de nem edzõnak hanem mlsz elnöknek
REAL MADRID
Aze' A maltai dolog se volt semmi. 😄DDDD
A Magyar valogatot max akkor nyerhetne eu kupat... ha megvenne a Fifa 07- ey 😄DDDDDDDDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK !!
Az újraszervezõdõ Magyar Labdarúgó válogatottba játékosok kerestetnek.
Feltételek !!
Különösen nagy tehetség nem szükséges.
1 fõ Kapus:
-- Kinyúlott, régi szürke NDK-s mackóalsó
-- Képesség bravúrokra, de nem fontos.
-- Szögletek, beívelések gólvonalról való végignézése, néha kijövetel de
csak kizárólag a csatár enyhe megzavarása miatt
-- mindíg a következõ meccsre koncentrálás.
4 fõ védõ
--- Csiga kezdõsebbessége
--- 100 méter / 20 MP
--- Labdaelpattanás 2-3 méter.
--- Zselézett ( S. Vilmos) féle haj.
--- Megfordulás mint a csuklósbusz.
--- Kb 150000 féle csúnya szó ismerete, használata.
--- Pittbull tekintet, darabos mozgás.
--- Fejelés csak 2 kannás bor után a kocsmában.
4 Fõ Középpályás
--- Passzolj úgy hogy a labdával1 kb 10 méteres körbe betalálj.
--- több fölé, mellé mint ahányszor a kaput eltalálod.
--- Magas labdák nem ismerete.
--- kevés futás, de ha kocorászol az is jó
--- Erös csipõre tett kar.
--- 15 köpés / perc
2 Fõ csatár
--- Támadó menyét tekintet.
--- -150 es IQ
--- sörhas
--- Több piros mint gól
--- Lesszabály nem ismerete
--- Klubszintem kispad erõs koptatása, de nem szükséges hogy legyen
klubbod.
KÉRLEK HA MINDEZEK KÉPESSÉGEKNEK NEM VAGY A BIRTOKÁBAN JELENTKEZZ !!!!
[email protected]
Cserébe:
Napi 1,5 óra edzés ( kivéve vasárnap )
Kocsi, lakás.
Mocskos nagy fizetés
Te lehetsz a discoban a legmenõbb arc
amúgy meg nehogy már visszasírjátok azt a rabló,nagypofájú mattit,hány játékost próbált ki,40-50-et?semmi gerince nem volt a csapatnak,akik nem fogadták el a válogatottságot nem véletlenül tették,játékosnak jó volt,edzõnek egy nagy 0,ha nem így lenne hazájában is lenne munálya+nem küldenék el mindenhonnan pillanatok alatt(kivéve persze tõlünk,mi fizettünk neki mint a katonatiszt...)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szóval érdemes lenne minden tehetségnek külföldre menni,akár másodosztályba vagy harmadosztályba is, többet érnének vele mint itt az nb1-ben
Mathausnál csak azok játszottak akik akartak is, nem emlékszel mekkora felháborodás volt,hogy kihagyta a "nagy alapembereket" és újakat hozott be.nagyon jól tette pedig...
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Azt viszont régebben megfigyeltem, hogy kitûnõ amatõr focisták, vidéki nevenincs csapatokban brillíroztak meccseken, aztán leigazolták õket nevesebb csapatokhoz és néhány hét alatt megváltozott a hozzáállásuk.
Mikor kérdeztem, hogy mi az oka, érdekes dolgokat mondtak..
Az esetleges sérüléstõl való félelem volt a leg érthetõbb. De hivatkoztak a csapattársakra, akik kiutálták õket, ha nagyon nyüzsögtek, de volt eset, hogy egyszerûen lehetetlenné tették a pályán, mert túlbuzgó volt.
Némelyik csapat, mint egy maffia épült fel, a helyi "sztárok" voltak a menõk, a többiek csak statisztálhattak nekik.
Mindezt persze a klubvezetés is támogatta, így évekig kellett egy egy tehetséges fiatalnak inaskodni a "nagyok" mellett. Szép lassan beleuntak, belefásultak, a pénzüket meg egyébként is megkapták.
http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!
sose nyomd fullba a kretént
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Bozsik Petit meg Kékfrankos Lalit elzavarni így megszûnne a Hungarian Bozsik Boys
MLSZt kizavarni Szibériába kényszermunkára
normális edzõt(csak külföldi)