Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ BP nem neked szántam, de akkor egyetértünk ARS3nal ???

Szoval Akkor Capeiio menjen el a Realtol, mert nem tudja motiválni a játékosokat???

Ez csak egy pl. volt!!!

Kaplan
És baltákkal ostromolünk, aztán mi irányítjuk az MLSZ és világbajnokok leszünk ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mennyetekmá tuntetni az mlsz elé!! Beszarnak rogton lemondanak még azis lehet feloszlatjak az mlszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ars3nal
sajnos az MLSZben is így gondolkodnak, Bozsik nem tudja motiválni a játékosokat mert egy hozzánemértõ haddnemondjammi

Matthas-szal mégis jobbak voltak a meccsek, ennyi...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Én nem vagyok Bozsik elen. A játékosok fejével van a baj! Hiába ütöm, vágo, rugom, csipem a szamarat ha az mozdulni se akar! Én inkább ugy látom a dolgot, hogy a játékosok nem akartak focizni.

Illene lemondani Bozsiknak, de nem muszáj! Könnyebb lecserélni egy edzõt mint 11 játékost!!! Ez a magyar foci bukta!!! Különben mi értelme van annak, hogy 4 havonta edzõváltás??? Valaki ha esetleg tud erre megfelelõ választ az kérem irja le!

ez már vicc, amit mûvelnek, ott mindenki vidám, de nem érdekli õket az összes szurkoló érzése...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Matthew Prosac
nso-cikk
Gittegylet összeült, rájöttek hogy minden rendben van így, és elõhúzták a szokásos "Elindultunk egy úton, és már most bíztató jeleket látok..." szöveget. BozsiPetike marad, Sowunmiéknál pezsgõt bontottak, Gera muzulmán lett, TorghelleSanyika pedig továbbra is nemzet bombázója - Béres Alexandra mellett...<#wilting>

u.i.: nézzétek el,kicsit ideges vagyok

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zico87
Magyarországon ha valaki már munkát követel rugják ki a francba mert a fos játékosok se akarnak dolgozni ez volt anno Varga Zolinál,most meg Lotharnál

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

GanXstaZoleeWrk
Hát igen. Hol vannak azok akik elküldték? Most kene ugatniuk, de elõ se mernek jönni.

GanXstaZolee#2709

Ars3nal
masok is felneznek ra, bozsikot a bányába se emrném elküldeni ahhoz is paraszt

Bassza meg Lothar szavaiban tobb a magyarsag, magyar szeretet mint Bozsikeba.. Ez no comment...
Lothar: A magyar foci szurkolok felneznek rad! 😄 (en legalabbis igen)

GanXstaZoleeWrk
illene lemondania... nmilyen finom megfogalmazás 😊 MONNYON LE 😄 de kistelekivel együtt.

GanXstaZolee#2709

mooo
Ars3nal
talán ha az amatõrválogatott állna ki akkor lenne:c

9csöves9
ilyen meccsek után mindenkinek megjönne a kedve -.-

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

toysoldier
6-0 oda

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

0

Besz
Esélyek?

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Kanadával novemberben.
Besz
Mikor és kivel játszunk legközelebb? Eddig nem igazán néztem, de most kedvem támadt válogatott meccset nézni. <#vigyor1>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Ars3nal
hat ezaz, Kisteleki egy patkány, Bozsik-Détári kettõs pedig hozzánemértõ stb...:c

Takinak anyagi gondok miatt kellett elhagynia a Fradit, de remélem amint rendezõdnek a gondok, visszajön és bebizonyítja, nem csak 1-2 meccsre szóló játékos õ.

Jóéjt mindenkinek!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

85 minutes
Goal!! Peter Rajczi scores for Hungary.

69 minutes
Hungary are replacing Krisztian Kenesei with Peter Rajczi.

így kell cserélni

Matthew Prosac
amúgy:
link
tavaly meccs, még Lothar volt a kapitány és aki emléxik Takács Ákos góljára az sose felejti. azóta Lothar a Salzburgban sikert sikerre, magyar válogatott a mocsárban, Takács pedig egy külföldi kiesõ csapatban (Celje).. azon töprengtem hogy fordulhat ekkorát a világ. akkor még Takács is jól futballozott, egyszerûen Lotharnál nem lehetett szarul játszani!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

toysoldier
Ma kint voltam az apámmal az MTK-Debrecen meccsen (láttam már jobbat...nem is egyett) és sztem az a magyar focisták fõ baja h elesnek a labdába. Amikor elvesztette vki a labdát akkor fõleg azért volt mert nem tudta vezetni a labdát...szal szerintem a mostani "sztároknak" ezt meg kéne tanítani meg kapura lõni...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

banok
már én se... 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ki kell jelenteni, hogy a válogatottság felsõ korhatára 21. betöltött életév, a többiek meg mehetnek a levesbe (hopsz akkor már én sem leszek válogatott, de kezdek beletörödni, bár Sowunmi karrierjét figyelve, még lehetnek esélyeim <#wow2>)

egyszer már végre valahára JÖJJENEK A FIATALOK!! AZ IGAZÁN FIATALOK!!!
(->spec mr.Bozsik-> nem Sebõkre gondolok!!!)

Ars3nal
így igaz:c

Hat tobbet. 😄

Láma!
másik topikba is beirtam de a tegnap nso-ban volt, mint szurkoloi megjegyzés, nemtom jol idézem e: "Kisteleki István többet árt a magyar labdarúgásnak mint az '54-es vb döntö elvesztése. Vigyázzanak vele!"
2005. december. Lothar Matthaus

A jatekosok persze hogy lenyuljak. A vezetoseget meg meneszteni kell. 😊

ugot2know: Uj vezetoseget! 😄

nem láttam a meccset,de pár embernek el kellene gondolkoznia mi történt és miért történt...
nincs:-tûz
-mentalitás
-taktika
-megfelelõ erõnléti állapot
-tudásszint
Ennek tudatában mit is akarunk?

Ramadamammy rapidrandi

de az a gondunk, hogy lenyúlják

Hagyjatok mar ezt a kib***ott penz mizeriat. Nem az allam fizeti oket hanem a szponzorok mint minden sportagnal!
A futsal pedig egy teljesen mas sportag.

Ezt nagyon adom. A kézilabda, vízilabda és a többi világversenyeken is elõkelõ helyen szereplõ sportág a futballra szánt pénz töredékeibõl éldegél. Az a nagy helyzet kis teleki barátunk, hogy TI és elõdeitek (tisztelet a kivételnek) azt a pénzt/támogatást szépen elsikkasztottátok.

Nektek jó, ez a lényeg, éldegéljetek, bocsánat, ÉLÕSKÖDJETEK csak Országunkon... De NE feledjétek, egyszer még fordulni fog a kocka!

MAGYAROK!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

hunbasser
innentõl kezdve már csak zuhant a focink,a mélypont vmikor bicskei irányítása alatt volt,azóta egy fokkal jobb,matthausal most sokkal több esélyünk lenne

ReaL MaDRid x siempre

zico87
A Kisteleki az egy Tudatlan G..I 😄 A foci-ba ölik MO-n a legtöbb pénzt azt abban vagyunk a legszarabbak,már a távolbanézésbe is bennevagyunk a 10-be 😄 Érdekes hogy Futsalba a Top10-be vagyunk akkor mégis vannak jó játékosaink csak eltûnek a sülyesztõbe ?

"A mai napig elönti a könny a szurkolók szemét (már aki még emlékszik) az 1991. március 27-i, santanderi meccsre, ahol a Zubizarretával, Vizcaínóval, Bakeróval, Míchellel, Amorral, Beguiristáinnal felálló spanyolok hazai pályán kaptak 4-2-es leckét a Petry Zsolt - Mónos Tamás, Disztl László, Lõrincz Emil, Garaba Imre, Limperger Zsolt, Szalma József (Palaczky János, 65.), Nagy Tibor (Marozsán János, 82.), Bognár György (Horváth Csaba, 89.), Kiprich József, Kovács Kálmán összeállítású válogatottól."

Ez a meccs még tényleg mélyen él az emlékeimben.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

patkány f*szfej...

"Kisteleki István arra is rámutatott, hogy a magyar labdarúgás már évtizedek óta nem kap elegendõ támogatást ahhoz, hogy a fejlõdéshez szükséges háttér kellõ mértékben rendelkezésre álljon"

Hát meg a jó k*rva anyád! Más sportágak a labdarúgásba tolt pénzek töredékébõl is erdményeket produkálnak.

Landren

sose nyomd fullba a kretént

mooo
B0B0
Így van

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

zico87
Ja edzõként egy Nulla a Mészõly játékosként tény hogy jó volt,az a baj mint a Magyar focínak csak multjuk van jelenük nincs .

Landren
Hát ne!

sose nyomd fullba a kretént

de azért ne hagyjuk már szó nélkül a rombolásukat...

De tiszteljük a játékos multjukat. Ez elvitathatatlan.

B0B0
Mészöly sokkal nagyon játékos volt, mégis egy gennyláda lett. Détári és Mészöly is ahova csak ment, rombolt

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!