Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott 5-0-ra legyõzte Azerbajdzsán együttesét a ciprusi Larnacán zajló Európa-bajnoki elõselejtezõ-torna második fordulójában. A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint Németh Krisztián, az MTK futballistája mesterhármast ért el a találkozón, mellette még a Dimamo Kijevben játszó Farkas Balázs és az Inter légiósa, Filkor Attila volt eredményes.
A magyarok legközelebb szerdán Örményország alakulatával találkoznak. Az elsõ két helyezett jövõre újabb selejtezõket játszhat majd a júliusi Eb-részvételért.

Az állás két forduló után:
1. Magyarország 6 pont (8-1)
2. Örményország 3 pont (2-2)
3. Azerbajdzsán 3 pont (2-6)
4. Ciprus 0 pont (1-4)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ez így van!!

mert az csak kókler senkiházi aki klubnélküliket beválogat!!!

A "szuper" magyar válogatottról olvasható néhány jó kis cikk a www.provokator1.hu -n.
Én nem általánosságról beszélek, én a magyar válogatotról! A magyar válogatott nem edzõkérdés! Lehet hogy más csapatnál igy van, de nem a magyar válogatottnál.

Shep
Eddig is profik voltak, Máttyus már évekkel ezelõtt megmondta, hogy "Mi profik vagyunk" szóval .... 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

GanXstaZoleeWrk
Bicskei for prezident <#banplz><#wilting>

GanXstaZolee#2709

Minden csapatjatek edzo kerdes... aki azt hiszi hogy nem az.... 😛

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Szerintem kapunk egy Bicskeit....

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Na most mi lesz nagyokosok??? 😊 Nincs Bozsik!!! Ki lessz a következö aki a 16 közé jutatja a magyar válogatottat??? Szerintem jöhet ide akár ki! A magyar válogatott nem edzõ kérdés! Aki azt hiszi az ...

BAKKER, iszonyat jóóóó^^ most értem haza, el se hiszem ^^
mindenesetre mmost nincs kire fogni, h nincs 11 épkézláb focistánk

football without ultras is nothing

Menesztették Bozsikot,akkor most már profik leszünk?

Ramadamammy rapidrandi

Végre! 😄DDD
Már "csak" az MLSZben kellene hasonló "merényleteket" elkövetnie egy két idiótának.
#5497: ez is lassan (de biztosan) eljön...

HAJRÁ MAGYAROK!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

vmvr
Bölöni valszeg nem jönne, nemrég olvastam tõle egy interjút, ahol nem nagyon akart jönni

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

lippi .D_D:SA_D:_AS

kijelentette hogy januártól spanyolországban szeretne dolgozni

REAL MADRID

Matthew Prosac
szerintem kézenfekvõ: Bölönit is most rúgták ki Monaco-ból!
hívjuk már ide, hogy ugyan tegyen már rendet.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

vmvr
nincs

hunbasser
igen.lippinek jelenleg van munkahelye?

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
ki mondta, h õ jó edzõ lenne?😊, próbálkozzunk meg Hiddink-el, bár õ most a ruszkiknál van, ugye?

Zizou5
vagy délrõl egy kis pelé akár 😄

Lotharnak van munkahelye szal el lehet felejteni. De johetne valamien szakember nyugatrol. 😛

áááááááá végre 😄DDDDDDD

de remélem nem détári lesz 😄DDDDDDD az új ,:p

REAL MADRID

Jó lenne,de valószínüleg õ is a külföldi "sztárokat" hívná be...

GanXstaZoleeWrk
inkább õt mint Lotharon kivul barkit 😊

GanXstaZolee#2709

Bölönit !
nono84
Ha az Mlsz gondolkozik akkor a Csertõi lesz az edzõ! Esteleg a Lothar<#nemtudom>!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zizou5
VÉGRE!!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mor3llo
Végre lemondott Bozsik, ideje vót.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

vmvr
Felnõttek elsõk😄

Serpa
és hogy álltok? 😛

áttyákátásztrófá

vmvr
Verebes nálunk a felnõtt csapat edzõje😊 ( Lágymányosi TC)

GanXstaZoleeWrk
ess esõ ess buzi verebes 😄D az kéne még csak ide 😊

GanXstaZolee#2709

kíváncsi vagyok ki veszi át a helyét?!

csak nem a Verebes(mágus)? <#idiota><#idiota>

akyyy
<#taps><#taps><#taps>remélem kerülnek be új, nagoyn jól focizó fiatal játékosok!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

a.carkey
Érdemes volt elküldeni Lothart ...

A medve nem játék.

Ars3nal
übercsászárság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már csak gyurcsánynak kéne példát vennie róla 😄

<#wow1><#wow1>

Ez meglepett.

Na végre! Már épp itt volt az ideje, hogy elmenjen.

Na csak lemondott Bozsik!
Kiváncsian várom, hogy lesz e bármi féle fejlõdés ezek után.

GanXstaZoleeWrk
elõtted 24456345-an beirtuk ugyanezt deettõl még igazad van 😊

GanXstaZolee#2709

Annyiba becsülöm Mattheust, hogy itthonrol válogatott játékosokat,(Takács, Tóth) több hirtelen nem jut eszembe. Na azt akarom ezzel mondani, hogy az itthoni futbalozo játékosok kellenek a válogatotba, nem kinti kispadozk. Szabics, Thorgelle, SoummiTomi, ezek mi a faszt keresnek a válogatottba??? Szabics Thorgelle csak a válogatottba játszanak, SoummiTominak meg még csapata sincs!!!
No comment!

Jó.. lehet hogy kicsit tuloztam, de a Mattiba fele csapat legalabb jatszott volt elkepzeles es a lenyeg izgalmas jo merkozeseket lehetett latni. Még ha vesztettunk akkor is.

Eszembejutott az hogy most mivel Málta megvert bennünket, mi minden csapattal szemben teljes esélytelenséggel mehetünk ki a pályára, ez azt jelenti, hogy felszabadultan játszhatunk.

Még egy +um meccset ugy ülhetek le nézni, hogy nem leszek ideges ha kikapunk 😊
Tiszta profi leszek, mint Király Gabi, (hamar tul teszem magam, és már a következö meccsre fogok készülni)

"Haver nezted egyaltalan a meccseket amikor még Mattibacsi volt???
Ha nem segitek, ott FOCI volt."

Hát öszintén mondom, én is bánom hogy Mattibácsi elment.

Had tegyem hozzá. Én magyarországon focit már nagyon régota nem láttam, vagy egyáltalán nem láttam!!!

A hajtás az meg legyen a minimum...

Haver nezted egyaltalan a meccseket amikor még Mattibacsi volt???
Ha nem segitek, ott FOCI volt. Ennyi egy szurkolonak mar eleg hogy tamogassa a nemzeti valogatottjat...

#5487: Nem offolok, de hulyesegert felesleges tuntetni.... 😊 Az mlszhez viszont ha berontana egy parezres tomeg beszarnanak az tutti. 😄

Tüntetnek az egész országba, diákok, politizálok, futbalszeretök, elmondanád mire mentek???

Amugy Matthas-szal sem tudtunk semmit sem felmutatni. Ha legalább a világranglistán 5el elörébb léptünk volna, akkor aláirom.

Ugyvélem tök mindegy, hogy ki van, hogy ki lesz, vagy ki volt! Változás nem sok