Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

H0ri
nekem tetszik 😊

gabi nincs ott 😞 jajde sajnálom 😊😊

Kaplan
Nem kellenek a negatív emberek, köszönjük, hogy szántál a Magyar egyelõre nem létezõ futballra két sort, de meg ne nézd a meccset. Tudod, a fogalmad 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

torrente
...így is majd...

torrente
Most nem rossz a válogatott keret, azokat a neveket látom bent, akiket szeretnék, persze így majd is kikapunk. <#vigyor1>
Igazából addig, míg nincsen 4-5 minõségi, nk-i szintû védõnk, felesleges ide Filkor, Priskin meg a többiek.

<#eljen><#taps><#worship>

mooo
Érdekes cikk. Jó, hogy van egy ilyen hely legalább az országban.
Nem ingyen engedték el, de igaz, hogy csak a nevelési költséget kellett a Dinamonak fizetnie, mivel Farkas nem írt alá addig profi szerzõdést.
na gyerekek itt a jövõ magyar csapata

filkor - farkas - priskin - vadócz - hrepka - németh k. - tisza

van jövõ 😊 egyébként farkast Nyíregyházáról ingyen engedték el :S

Matthew Prosac
Külföldön dolgozó magyar managerek, ukránok, a Dinamo Kiev alelnöke (Szabó József) is hasonló véleményen van. Ennyien azért csak nem tévednek.
Idézet Oleg Luzsnij (Dinamo másodedzõje/volt ukrán szövetségi kapitány):
"Nagyon jól tettük, hogy megvettük, nálunk fejlõdhet, s olyan játékos lesz belõle, amilyen Lionel Messi. Gyors, okos, és nagyon szereti a futballt. Szerintem 1 éven belül magyar válogatott lesz, és két-három év múlva tényleg igazán nagy futballistává válhat. Én pedig mindent megteszek, hogy erre meglegyen a lehetõsége."

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
2napos cikk:

Az olasz sajtóban ismét felfigyeltek egy magyar klasszisra, Filkor Attila után ezúttal a Dinamo Kijev magyar fiatalja, Farkas Balázs került a reflektorfénybe. Farkas Balázs játéka a taljánokat nem másra emlékezteti, mint a Barcelona szupersztárjának Lio Messinek a kiszámíthatatlan és gyors elõretöréseire. Rég hallottunk ilyen dicséretet magyar játékosra, ám utánpótlás játékosaink újra halvány reményt csempésznek futballunk kilátástalanságába.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

irreális...

Tök mindegy kik játszanak, azzal nem fog elörelépni a válogatot. Nagy álmaim közé tartozik az hogy megverjük Máltát, de különösen nagyobb vágyam nincs.

én meg valami falusi kiscsapatot játszatnák a válogatottban O_o

még õkis jobbak

REAL MADRID

Õ azt csak hiszi <#gun><#violent><#boxer>

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Matthew Prosac
Babos már rég lemondta a válogatottságot. Tudtommal.

Szabics-nál vaciláltam én is 😊

Bodnár-nak viszont szeretem a játékát 😊 (fõleg ha még a védekezésben is ugyanolyan faxa lenne mint a támadásban)

nem rossz, de én már Bodnárt és Szabicsot is elhagynám, na jó Bodival még lehet vitatkozni, ellene csak az szól, hogy nálam már "túlkoros"

Ars3nal
Bodor tenyleg jo, es rendszeresen jatszik is

#5564:hat ha egesz szezont ki kell hagynia akkor egy "kis" idõre nem való a válogatottba

Bodor-t nem tom mér irja le mindenki, talán mer még nem látták jáccani, pedig bekknek jó, abból pedig nekünk kevés van..

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Landren
elismételheted párszor még, de itt most nem arról volt szó, hogy ki fog játszani pl. Kanada ellen, hanem hogy ki kiket látna szívesen a válogatottban, még ha jelenleg sérült is.

sose nyomd fullba a kretént

az bizti nem patana el tõllük a laszti

Ars3nal
ismetlem Mate egesz evre leserult szalagproblemakkal vagy mivel, aki nemhiszi nezze meg a reading honlapjat

Landren
ezeket szívesen megnézném, kíváncsi lennék rá, hogy mit tudnának mutatni

sose nyomd fullba a kretént

Ars3nal
Fülöp nem jatszik,Mate serult,Dragoner leszerepelt már,Gera szar jobboldalon, Szabics meg nem rúgott gólt már nemtom mióta:c

Fülöp - Bodnár, Juhász, Máté, Halmosi - Vadócz, Zsidai, Huszti - Kanta, Gera - Hrepka/Németh K.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ars3nal
Babos szar,Máté sérült,Fehér szar,Vadóczról nemtudok semmit most,Bajzát meg kell a ráknak

Babos-Bodor,Máté,Juhász,Bodnár(Fehér)-Huszti,Vadócz,Bori-Gera,Kanta-Bajzát

értettem 😊

Kaplan
Én is Fülöp vagyok 😛 Csak azért 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sõt én még Dzsudzsák-ot is behívnám 😊

nah, majd beajállak...😊

Kaplan
Szerintem is próbáljatok csak ki engem. xD

sztem is jó Király de én kipróbálnám hosszabb távon Fülöp-öt is 😊

megmondjuk még Szélesi-t is kilehetne próbálni(természtesen nem kapusként hanem jobb oldali védõként😛)

vmvr
Nem rossz, de én a kapuban, Királyban még mindig sokkal jobban bízok, mint Fülöpben.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Én mondjuk egy ilyen válogatottat elbírnék viselni, hogy:

--------------Fülöp

Bodnár--Juhász--Dragóner/Máté--Bodor

-------------Dárdai----------------

Gera ----------------------- Huszti

-------------Hajnal----------------

---------Priskin-Szabics-----------

Az meg megint igaz, hogy csapatépitéshez sok idõ kell.

Ez rombolás volt...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

világos, egyik se, soha többet!!!

Inkább Waltner, mint tomisumi. Ezen már nem kell gondolkozni, jöjenek a fiatalok

meg a Waltnernek sincs semmi köze a válogatotthoz, jó ha néha kap 10 percet egy ZTE meccsen...

"Csak" a Kanada elleni meccsre lett megbízott edzõ.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Zizou5
ugye csak rosszul láttam, hallottam a tvben, h várhidi váltja bozsikot???

Ja azt meg majd meglátjuk, hogy a kõvetkezõ edzõ megyi sót eszik meg. Szerintem nem sokat. Mert az MLSZ-ben ugye nem hozzáértök dolgoznak.

Én zala megyei vagyok, és ZTE drukker. Lehet hogy csak ez beszél belölem. Bozsiknak mi sokat köszönhetünk, igaz itt nem volt olyan lehetösége, hogy ilyen senkiket hivjon mint Summitomi.

Akár mit mondtok Bozsikrol, én meg vagyok gyözödve arrol hogy egy jó tréner.

Az meg megint igaz, hogy csapatépitéshez sok idõ kell. Ami itt a válogatottnál még nehezzebb mert keveset vannak együtt a fiuk! Mégse egy olyan válogatott vagyunk, aki inteligenciával rendelkezik, mert egy angol játékos a válogatottba kerül, elmondják neki mit csináljon és akkor azt teszi. Magyarnak sokat kell gyakorolnia. Ja és a fejének is sokat kell mondania, hogy megértse a feladatát.

nem csak azon múlik, tudjuk. De Bozsik csak egy hátráltató tényezõ, a sok közül. Matthaus nem volt az, sõt...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Lammer
en is mindig remenykedek, aztan egyszer csak "felnonek"... :|

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

farkas balázs 😊 Istenem , de gynege itt a vezeteõség Nyíregyházán , ingyen elengedték :| Grat az ifiknek !

Láma!
na asszem megint bizonyitották a fiatalok, föleg Németh, és Filkor, hogy van reményünk egy jo magyar válogatottra!

Matthew Prosac
És mielõtt nagyon fikáznánk a csoportot, az örményeknek van egy 19éves Edgar Manucharyan-uk, aki az Ajax utánpótlását erõsíti, a Ciprusi felnõttválogatott 5-2-re verte múltkor Írországot, Azerbajdzsánt pedig egyre kevesebb góllal verik a selejtezõk során az évek elõrehaladtával. Ma már egyik válogatottat sem lehet leírni San Marino, Andorra és a Feröer-szigetek kivételével.