Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Igazából addig, míg nincsen 4-5 minõségi, nk-i szintû védõnk, felesleges ide Filkor, Priskin meg a többiek.
filkor - farkas - priskin - vadócz - hrepka - németh k. - tisza
van jövõ 😊 egyébként farkast Nyíregyházáról ingyen engedték el :S
Idézet Oleg Luzsnij (Dinamo másodedzõje/volt ukrán szövetségi kapitány):
"Nagyon jól tettük, hogy megvettük, nálunk fejlõdhet, s olyan játékos lesz belõle, amilyen Lionel Messi. Gyors, okos, és nagyon szereti a futballt. Szerintem 1 éven belül magyar válogatott lesz, és két-három év múlva tényleg igazán nagy futballistává válhat. Én pedig mindent megteszek, hogy erre meglegyen a lehetõsége."
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az olasz sajtóban ismét felfigyeltek egy magyar klasszisra, Filkor Attila után ezúttal a Dinamo Kijev magyar fiatalja, Farkas Balázs került a reflektorfénybe. Farkas Balázs játéka a taljánokat nem másra emlékezteti, mint a Barcelona szupersztárjának Lio Messinek a kiszámíthatatlan és gyors elõretöréseire. Rég hallottunk ilyen dicséretet magyar játékosra, ám utánpótlás játékosaink újra halvány reményt csempésznek futballunk kilátástalanságába.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
még õkis jobbak
REAL MADRID
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Bodnár-nak viszont szeretem a játékát 😊 (fõleg ha még a védekezésben is ugyanolyan faxa lenne mint a támadásban)
#5564:hat ha egesz szezont ki kell hagynia akkor egy "kis" idõre nem való a válogatottba
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
sose nyomd fullba a kretént
sose nyomd fullba a kretént
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
megmondjuk még Szélesi-t is kilehetne próbálni(természtesen nem kapusként hanem jobb oldali védõként😛)
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
--------------Fülöp
Bodnár--Juhász--Dragóner/Máté--Bodor
-------------Dárdai----------------
Gera ----------------------- Huszti
-------------Hajnal----------------
---------Priskin-Szabics-----------
Ez rombolás volt...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Akár mit mondtok Bozsikrol, én meg vagyok gyözödve arrol hogy egy jó tréner.
Az meg megint igaz, hogy csapatépitéshez sok idõ kell. Ami itt a válogatottnál még nehezzebb mert keveset vannak együtt a fiuk! Mégse egy olyan válogatott vagyunk, aki inteligenciával rendelkezik, mert egy angol játékos a válogatottba kerül, elmondják neki mit csináljon és akkor azt teszi. Magyarnak sokat kell gyakorolnia. Ja és a fejének is sokat kell mondania, hogy megértse a feladatát.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan