Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi, de szerintem értetted.

Matthew Prosac
mármint hogy az MLSZ-rõl beszélünk és nem az amerikai profi futballbajnokságról (MLS - Major League Soccer)
csak a pontosítás kedvéért.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Hát az MLS-nek azt a kis pénzt is az utánpotlásba kellene ölnie, nem valami pénzéhes edzõbe.

Bölöni szerintem nem akar jönni, és nem tudom ki vagy mi tudná meggyõzni, hogy itt a helye. Talán a pénz. Én is amondo vagyok, hogy nem edzõ kell a magyar csapatnak, fõleg nem külföldi. Mi változna ha esetleg jönne egy külföldi edzõ? Attol még az MLSben ugyan azok ülnek. Talán más lesz az edzés, de hát a válogatottak ugyse olyan sokat szoktak együtt edzeni. Utánpotlás kell, és talán már az eredmény látszik. MÉG sok év kell a magyar válogatotnak, amig ezek a fiatalok stabil kezdök lesznek egy nagyobb kluba. Remélem jo irányba megyünk, de Kistelekinek ne azon gondolkozzon, hogy ki legyen az uj edzõ, hanam a lemondásán!!! Elmehet az egész MLS bagás a jo bûdös picsába.

Elnézést azért, ha valaki nem ért velem egyet.

Iceman89
nagyon érdekes cikk...
de igazából új dolog nem nagyon van 😊
a magyar foci pedig sajna nem csak a pénzhiány miatt van ilyen mélyponton, sajna ez egy csúnya körforgás...
nincs pénz mert gyenge a szinvonal (nem jönnek a támogatók, és nem jönnek a nézõk a meccsekre) => szval nincsenek támogatók nézõk mert nincsenek jó meccsek...
szval ez egy körforgás, amit csak az utánpótlásképzéssel lehetne kimozdítani...
mondjuk 6-8 új utánpótlásképzõ központal...
mondjuk a nagyobb csapatoknak lehetne ilyen utánpótlásképzõ központjuk...
de még az sem oldana meg minden gondot...
az edzõket kellenne kényszeríteni arra hogy ne elégedjenek meg ezzel, és várjanak el többet a focistáktól...
ha valamelyik edzõnek ez így jó, az nem normális 😄
ez elég messze van a jótól 😊
szval ha fokozatosan épülhetnének jobb és jobb focisták a nagyobb klubokba, és az edzõk részben képzettebbek részben szigorúbbak lennének, nah talán akkor kimozdulna a focink ebbõl a mélypontból...
nah és akkor lenne pénz is meg közönség is...
nah de ehhez is pénz kell...
vagy egy jótékony emberke, mint pl. az MTK-nál...
de sajna egy fecske nem csinál nyarat...
viszont nem rossz az elképzelés...

Iceman

Bölöni szerint nem kapitány kell
A magyar sajtóban elõször nyilatkozik az MLSZ elnökének egyedüli kiszemeltje
2006. november 11. 10:13

Magyar Nemzet - Ballai Attila
Bozsik Péter lemondása után megkezdõdött a kapitánykeresõ, de nem tartott sokáig, mert Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó- szövetség elnöke kijelentette: elsõ számú, sõt egyetlen jelöltje Bölöni László. A marosvásárhelyi ASA, a Steaua Bucuresti és a román válogatott egykori klasszis játékosa, a francia Rennes és a portugál Sporting Lisboa sikeredzõje, a román nemzeti csapat közelmúltbeli szakvezetõje kétszer tárgyalt telefonon Kistelekivel, de az elhangzottakat eddig csak utóbbitól, azaz egyetlen forrásból ismerhettük. Tegnap azonban Bölöni Lászlóval is sikerült kapcsolatba lépnünk, így a magyar sajtóban elsõként nyilatkozik – egyelõre igen visszafogottan.

–Roppant nehezen értük utol telefonon, és amikor végre sikerül, akkor is azzal kezdi a beszélgetésünket, hogy jelenleg nemigen van mit mondania. Miért nincs? Mindig ennyire zárkózott, vagy ez csak a jelen helyzetnek szól?

– Egyrészt két lábbal állok a földön, ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más, ezért sem hiszem, hogy olyan fontos személy lennék, akit egy újságíró akár hússzor is keressen…

– Azon vitatkozhatunk, hogy ön mennyire fontos személyiség, azon ellenben aligha, hogy a magyar labdarúgó-szövetségi kapitányi poszt egyedüli várományosa – mert Kisteleki István, az MLSZ elnöke szerint még mindig az – igenis megér néhány telefont. Egyébként ön is továbbra is kapitányjelöltnek tartja magát?
– Nem szeretnék nagy mesébe kezdeni arról, hogy rendkívül megtisztelõ a felkérés, konkrétumokkal viszont egyelõre nem szolgálhatok. Hadd menjenek a dolgok most még a maguk útján, és ha úgy alakul, bõven lesz idõnk és okunk beszélgetni.

– Kitõl, mitõl függ, hogy így történik-e? Valóban felállított egy feltételrendszert, és ennek megvalósulása esetén hajlandó Magyarországra szerzõdni?

– Ha most elmondanám, minek kellene teljesülnie ahhoz, hogy magyar szövetségi kapitány legyek, a saját érdekeim ellen tennék. Arra kérem, ezt ne várja el tõlem. Emellett tényleg nem értem, mi az oka ennek a rendkívüli érdeklõdésnek.

– Az, hogy szükség van egy szövetségi kapitányra, de még inkább Messiásra, mert a magyar futball hosszú évek óta annak az eljövetelét várja. És önt e szerepre alkalmassá teszi játékos-, majd edzõi pályafutása, emellett erdélyi magyarsága, hiszen bár a honfitársunk, még nem élt köztünk, nem volt alkalmunk csalódni önben, nem hálózta be a hazai labdarúgás szövevénye.

– Hát Messiás végképp nem vagyok, ha azért akarnának szerzõdtetni, mert én azonnal kijuttatom a csapatot a világbajnokságra, mondjanak is le rólam. Persze tudom, szövetségi kapitányt mindig találnak, aki aztán futkározik a vonal mellett, ordibál, leül a padra, vagy esetleg szívinfarktust kap. Ezzel szemben nekem az a véleményem, hogy a magyar futballnak legalább huszonöt éve nem szövetségi kapitányra van szüksége, hanem valami másra.

– Mire?

– Ebbe most még ne menjünk bele.

– Nálunk az aktuális jelszó és kapaszkodó a fiatalítás. Egyetért ezzel?

– Attól függ, milyen szinten. Általánosságban természetesen fiatalítani kell, ugyanakkor a magyar futball nem egy és azonos a magyar válogatottal.

– Legutóbbi, önnel kapcsolatos személyes élményünk, hogy a román válogatottat szövetségi kapitányként 2-0-s gyõzelemre vezeti a magyar ellen, a mi tudósítóink pedig könnyeket vélnek felfedezni a szemében, hozzátéve, hogy azok nem az öröm könnyei. Volt ennek a sejtetésnek valami valóságalapja?

– Érzelmek futkostak bennem, de nem könnyeztem. A marosvásárhelyi barátok azt üzenték, haza nem merjek menni, ha kikap a magyar csapat, a túloldalról ugyanakkor azzal fenyegettek, hogy felgyújtják a házamat. Lehetett választani. A mérkõzés után viszont roppant büszke voltam, mert rendkívüli nehéz helyzetet teremtett, hogy kiket vezetek kik ellen, de sikerült bebizonyítanom, hogy jó magyar ember és becsületes román állampolgár vagyok.

– Most már csak jó magyar kapitánynak kellene lennie. Lát legalább elméleti esélyt arra, hogy a márciusi, Moldova elleni Eb-selejtezõn már valamilyen minõségben a válogatottunkat szolgálja?

– Ezt kicsit késõbb kérdezze.

– Rendben. Mikor?

– Remélem, hamarosan, bár nem hiszem, hogy két-három héten belül érdemes lenne. Addig viszont arra kérem, a mostani cikke ne olyan legyen, amilyeneket a román sportlapban látni: óriási cím, hatalmas kép, négy sor szöveg.

Tõzsér és Hajnal nem játszhat

Gera szereplése kérdéses de valószínü hogy ö sem játszhat...

Köszönjük építõ jellegû hozzászólásod. <#lama>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Bocy
Szánalom ennyi
az egész 😊

😄DDDD

vmvr
Ja, de szerintem ez így normális is😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

csak 500?
tuti az mlsz szervezi?

szetm Bodnár nem tudná megoldani azt a jobb-középsõ védõ posztot

õ csak szélsõ védõ

hamár 3 védõ akkor oda egy középsõvédõ kéne

de sztem tuti hogy 4 védõs játékrendszer lesz

(fel)utazni 😊

Iceman89
hmm Pécsrõl is izgi lenne leutazni 😊
báár vannak rokonok 😊

Iceman

vmvr
Hát igen, akkor én is mentem volna, de így én sem tudok lemenni.

Matthew Prosac
jatényleg basszus Fehérváron lesz 😞
akkor esélytelen lejutnom, másnap meló van és Pesten vagyok.
Pesten lett volna akkor simán

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

vmvr
Székesfehérváron lesz a meccs, és a belépõ 500ft lesz

Iceman89
mennyi lehet egy belépõ??😊
lehet hogy engem is érdekel 😊
úgysem voltam még egy meccsen sem...
de majdnem minden meccset megnézek amit lead a TV 😊
szval ha valaki tudja hogy mennyiért lesznek jegyek az jó lenne...

Iceman

Matthew Prosac
A Priskin - Hrepka - Németh csatártrió nálam nagyobb bizalmat élvezne. Szerintem a jelenlegi 3 legjobb csatárról beszélünk, annak ellére hogy Kanta is formában van.
Asszem ki is megyek a meccsre, baromira várom már.

Iceman89
hmm azért kíváncsi leszek hogy mit alkotnak a srácok...
mondjuk én 2-5-3 -as felállást vagy 3-4-3 -ast választanék valahogy így:
Fülöp Márton

Bodnár László - Juhász Roland - Vanczák Vilmos

Gera Zoltán - Filkor Attila - Hajnal Tamás - Huszti Szabolcs

Kanta József - Priskin Tamás - Németh Krisztián

nálam tuti ez lenne a kezdõ, aztán kíváncsi lennék mit hoznak össze...
(esetleg a Tõzsért játszatnám még ill. nem tudom hogy a Vass Ádám hogy teljesít... õt nem ismerem)
azt azért figyeltétek hogy végre van csatársor 😊)
szval ha Priskin ill a Német Krisztián sokat fejlõdik a jövõben, lehet hogy jópár évre meg lesz oldva a csatárkérdés 😊
és hát a Fülöp Marci sem ügyetlen ill. szerintem a Bodnár - Juhász - Éger v Vanczák hátvédsor sem lenne rossz
a KP pedig szerintem szintén nem rossz 😊
hmm milyen csapat lenne itt, ha a Lothar-t nem kergetik el ://
nála volt a jó csapat mellé önbizalom is...
Magyar - Horvát 0 - 0 Magyar - Svéd 0 - 1 (Ibrahimovic 90. perc)
szval ahogy elment a Bozsik csapat már tutyimutyi lett...
nem rossz edzõ talán, de ezeknek a játékosoknak önbizalmuk nincs és a Lothar pont azt tudott adni nekik, szval én nem küldtem volna el az biztos, nah de mind1 remélem jó meccsünk lesz Szerda este 😊
aztán várom a véleményeket az üzimrõl 😊

Iceman

Hajnalt nem engedi el a Lautern...

Matthew Prosac
Hajnal fordulóról fordulóra jól tejesít a Lauternben, és mostanában elég gólerõs is. NAVÉGRE BASSZAMEG!
Németh Krisztiánra kíváncsi leszek. Szvsz Torgelle fix nem kezd. Hrepka viszont igen. Megérzés-

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#eljen><#eplus2>

legalább a Waltner meg a Sowunmi eltûnt... HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁ

vmvr
Azért nem kell nagy következtetéseket levonni ebbõl a keretbõl, hiszen csak egy meccsig lesz szöv. kap. "Peti bá" .

GanXstaZoleeWrk
szerintem ez a csapat málták szétütötte volna, ez nem jelenti azt hogy kijutnának EBre de annal a produkcional biztos jobbak lettek volna 😊

GanXstaZolee#2709

Ars3nal
nem volt nagy kedvem vegigszenvedni szanalmas 90 percet inkabb vegigrohogtem osszefoglalot:c

ensem az miatt, de mar 3. kapott golnal kesztetest ereztem kikapcsra, de mikor detari aztmondta hogy jo a tamadojatekunk akkor betelt a pohar:c

összefoglalóval sokra mész de hajrá

nem a nyilatkozatok miatt nézem a meccseket 😊

nem, küldöldre te kis humor herold

Ars3nal
azt elismerem hogy nem neztem vegig selejtezõket, de azert osszefoglalot legalabb lattam annyira tudatlan nem vagyok, norveg meccs felidejeben mikor Detari nyilatkozta hulyeseget akkor kikapcsoltam TV-t, osztrak meccset neztem teljesen vegig utoljara:c

Ars3nal
Fradiba?😄

máshova hívták...

pejsze-pejsze

Ars3nal
hat Guimaresbe megse kelett...

ja nemfigyeltem, de összes selejtezõn szar volt az egesz csapat...Geratol kezdve Fehéren át mindenki:s

ha nem nézed a meccseket akkor ne alkoss róla véleményt
tök mind1 milyen liga amikor lehet látni rajta hogy nagyon tud 😊

Tóth az utolsõ meccsen nem játszott 😊

én Tóth utolsó meccsére gondoltam nem a válogatott utolsõ meccsére
(evvel is tisztában vagy ugylátom) 😊

Ars3nal
hat nemigazan nezek, de NB2 mas szinvonal azert😊 utolso meccsen meg mindenki szar volt nem csak Tóth😄

tök mind1 hány éves mivel az eggyik legjobb védõ Magyarországon

nem lassab mint a többi védõnk 😊
nagyon jol szerel

de te vszeg nem nézel fradi meccseket

Tóth lehet hogy jól játszik törökbe de amikor utoljára játszott akkor nagyon szar volt
Végh-nél vannak jobb kapusok
Vanczák meg balfasz de ez van 😊

Ars3nal
Dragóner már 32 eves,lassu es parszor leszerepelt:c sajnos vedoink elegge szarok, ezert kene 2-3-5öt tolni<#vigyor1>

Ars3nal
Tóth Balázs jól keni törökbe,Végh sztem nem véd szarul azér...Vanczákkal nemtom mivan de sztem jatszhat ha behivta😄

még Máté lehetne ha nem lenne sérûlt

talán még Dragóner

hát én eggyiket se hoznám fel ezek közûl 😊

max. Tisza-t Torghelle helyére de...

Rajczi szar
Vadócz nem játszik

A védõsor sajnos nem a legjobb, de a többi résszel nagyrészt elégedett vagyok! Sajnos jobb védõink mondjuk nem is nagyon vannak.

tiszat meg rajczit meg vadoczot simán felhoznám , sanyit le meg ezta balog belat

majd kiderûl, de tény, hogy nagyon jol teljesít az Interben és most is a kupameccs elleni felnõtt keretben benn van...

vszeg nem viccbõl 😊

H0ri
hát én meg filkort furcsálom hiszen nemrég azt nyilatkozta várhidi hogy meccshiánya van meg minden... fura 😊

aki nem kéne sztem pl.: Végh,Vanczák,Tóth Balázs meg talán Sanyi

akit furcsállok még pl.: Rodenbücher,Vass...

H0ri
neveket 😊

tetszik, van benne 1-2 név akit még kiraknék és van 1-2 akit furcsállok de mind1

Hátha valaki nem olvast volna;

A magyar válogatott keret
Kapusok: Végh Zoltán (MTK), Fülöp Márton (Tottenham)
Védõk: Bodnár László (Salzburg), Juhász Roland (Anderlecht), Vanczák Vilmos (Sint-Truiden), Balogh Béla (MTK), Rodenbücher István (MTK), Bodor Boldizsár (Roda)
Középpályások: Sándor György (Újpest), Tóth Balázs (Erciyesspor), Vass Ádám (Stoke City), Tõzsér Dániel (AEK), Huszti Szabolcs (Hannover), Bori Gábor (MTK), Horváth András (Sopron), Filkor Attila (Internazionale), Hajnal Tamás (Kaiserslautern)
Csatárok: Hrepka Ádám (MTK), Kanta József (MTK), Gera Zoltán (WBA), Torghelle Sándor (PAOK), Priskin Tamás (Watford), Németh Krisztián (MTK), Farkas Balázs (Dinamo Kijev)

Biztonsági tartalékok:
Kemenes Szabolcs (Ferencváros), Rabóczki Balázs (Sopron), Vaskó Tamás (Újpest), Laczkó Zsolt (Ferencváros), Vadócz Krisztián (Auxerre), Tisza Tibor (Újpest), Rajczi Péter (Újpest).

Ars3nal
vegre budos alibis szarhaziak ki lettek rakva😊 egy ZTEs jatekos sincs, és csapat nelkuli balfaszok se😄