Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben az évben meg tarcsi bajnokság igen, de az is van olyan erõs mint az nb1 ha nem erõsebb :S
és Végh ugye nb1es
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Szakmailag pedig megkérdõjelezhetetlen,hogy az eggyik legjobb Magyarországon,és ne felestsük el hogy õ évi 5-8milliért is elvállalja,ellenben Bölöni 30 alatt biztos nem jönne ide.....és vele kapcsolatban nekem személyszerint nincs túl jó érzésem......már eleve ahogy utaítgatja vissza az ajálatokat........SZETM CSAK AZ LEGYEN KAPITÁNY AKI EZT ÉLETE KIHÍVÁSÁNAK TARTJA ÉS HISZ BENNE,HOGY EREDMÉNYES LEHET!!!!!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
GanXstaZolee#2709
ivott valaki abból a forralt borból?:o
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Régi csapatból ezeket az embereket tartanám meg: Gera, Dardai, Huszti, Juhász, Bodnár, Talán ezek az igazi huzo emberek, akik megilletik még a cimeres mezt.
Várhidinak maradnia kellene. Õ az aki ezt elkezdte, és folytatni kell. Nem bizok én senkiben, csak benne, mert õ ismeri igazán a fiatalokat. szvsz
a meccsrõl csak annyit: kezdésnek nem rossz, még össze kell szokniuk a srácoknak, most játszottakm együtt elõször. mindenesetre a jövõkép pozitív. hajrá srácok! a Tietek a jövõ!
(durva belegondolni, hogy Vass Ádám (asszem õ lett a meccs embere) egy évvel fiatalabb nálam :|...Németh meg 2-vel :|)
Hajrá Magyarország!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
jegyet már megvettem elõre,de aki akkor és ott akart venni az igen megszívta!alig volt jegyárus és kurva sokan voltak akik venni akartak!!!
7:45kor akartunk bejutni,akkora tömeg volt hogy nem tudtunk se elõre se hátra menni,miközben a kaput b***ták kinyitni csak egy résnyire nyitották ki ami kurva nagy tömörülést eredményezett és az emberek szétnyomták egymást,felkenõdtek a kapura majd jöttek a kisgyereket,egy barom meg biciglivel nyomult a tömegben,nah miután átjutottál a kapun volt 10méter séta ahol jegy ellenõrzés után átnéztek,SÁLAT nem lehetett bevinni ha nem Magyaro volt!!!minden sálat elvettek!!volt hogy gyereknek kidobták az INTER es sálját a kerítésen kivül,szal elég dúrva volt!!
volt 3 szektor amit basztak kinyitni pedig nagyjából megtelt volna!!!
a mecs egyebként nem volt rossz,nyertünk!!!
Kistelekikapta rendesen az ívet a szurkolóktól😊,meg sanyi is😄
Én a kapuba még mindig király gabit raknám. Bodnár játszatása mindenképpen jó ötlet volt, marha jól játszott. És a fiatalokon is látszott, hogy nagyon akarnak teljesíteni és ez szerintem sikerült is. Persze, volt sok hiba, de ezt még elnézhetjük.
Jó lesz ez a csapat majd Gerával, Királlyal, Dárdaival stb. Szóval, azért kellenek még azok a kulcsemberek, mert már elõbb is említettem, hogy sok mezõnyhiba volt.
A kulcsszó: FIATALÍTÁS!
Hajrá Magyarok!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
PRISKIN
egyebként elég sok fogyott
Egyelõre ne szeretnék semmit mondani kapitányügyben,de én azok közé tartozok,akik azt mondják,hogy nem biztos hogy Bölöni kell nekünk!!!!
Ha magyar kapitány választunk akkor pedig szerintem egyértelmû,hogy azt a vonalat kell követni,hogy olyan embert válasszunk,aki ért a fiatalok nyelvén,és végig meri csinálni ezt a folymatot!!!!!
Azaz nem Bozsi,Détári,Egervári,Mezey fajta ember kell,hanem mondjuk egy:VÁRHIDI,Róth,Garami,Bóth
Én személyszerint nagyon szurkolok ma ennek a fiatal csapatnek,hogy nyerni tudjon,mert az tuti,hogy egy esetleges mai siker felérne nekik egy annyival mint mondjuk Ronaldónak az aranylabda!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!
nagyon bízok a fiúkban, remélem egy jó eredményt érünk el, és azt is remélem h Hrepka megszerzi elsõ meccsén elsõ gólját 😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
GanXstaZolee#2709
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás kapusa:
Maximálisan egyetértek a fiatalítással, még ilyen mértékben is. A magyar focinak nem jelene, hanem a jövõje lehet ez az ifjú csapat. A legszebb álmaink már a semmivé váltak, kudarc kudarc hátán jött, a magyar fociban nincs más út, csak ez! Korábban elõfordult, hogy 40 fõs keretbõl válogattak a kapitányok, én azt mondom, keressünk most 25 játékost, de olyanokat, akik tehetségesek.
Jáksó László, mûsorvezetõ
Én 38 éves vagyok, a barátnõim átlagéletkora körülbelül 20 év. Mit mondjak, hiszek ebben a korosztályban, hiszek a tehetségükben, már csak a saját példámból kiindulva is. Bár még soha nem kértem a lányokat, arra hogy focizzanak, talán abban is jók lennének.
Mezey György, a magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya
Gyerekes dolognak tartom a fiatalítást, mégpedig azért mert tudatos koncepció nélkül zajlik. Azért, mert valaki 20 éves, még nem feltétlenül nyer világbajnokságot nekünk. Nem a fiatalok ellen vagyok, de egy válogatottnak mindig mindenkor a legjobb összeállításban kell szerepelnie. Ez most Kanada ellen szerintem nem így lesz!
Kovács Ágnes, olimpiai bajnok úszó
Igazából nehéz megítélni a mostani helyzetet, hiszen valami változás úgy tûnik, kell a fociban, de mivel nem vagyok szakember, nem tudom, hogy ez a lépés kell-e. Nem hiszem egyébként, hogy a kor számítana, inkább a tehetség a döntõ. Persze a szülõkre és az edzõkre hatalmas feladat hárul majd, hogy a sikert és esetleg a kudarcot is a helyén kezeljék a játékosok.
Sárfalvi Péter, világbajnok öttusázó
Én féltem ezt a csapatot és a játékosokat, nem tudok attól elvonatkoztatni, hogy ha beleszaladnak egy nagy vereségbe, az akár egész pályafutásukat befolyásolhatja. Azt látom, hogy talán már õk is lemaradásban vannak, talán kondícióban már õk is elmaradnak a világelittõl. Új alapokra kell helyezni ezt a sportot, fizikailag kell tökéletes sportolókat alkotni, és csak ezután jöhet minden technikai, taktikai felkészítés.
Mezey Györgynek üzenném, hogy azért van ott a magyar foci ahol van, mert vannak olyan gondolkodásu emberek mint maga! Nem világváltásra készülünk!!! Nem VB-t akarunk nyerni. Máshol nem hülyeség fiatalitani, csak a magyar fociba??? Nézzen külföldre!!! Nem tudatos konceoció??? Mért eddig volt valamilyen koncepció??? A magyar válogatottnak mindig a legjobb összálitásban kell kifutnia??? Miért eddig a legjobb összálitásban futottak ki??? Vén f*sz.
Ilyet sem pipált még a magyar sajtó - és itt most nem Végh Zoltán becenevére (Pipa) gondolunk -, azt történt ugyanis, hogy Várhidi Péter szövetségi kapitány a Kanada elleni kezdõcsapat kihirdetése után (már ez is merõben szokatlan volt, a korábbi kapitányok ugyanis a meccskezdésig hétpecsétes titokként õrizték terveiket) egyenként, posztonként megindokolta, hogy az egyes játékosok esetében mi indokolta a beválogatásukat.
A kapitány elöljáróban elárulta, hogy azért a 4-3-1-2-es játékrendszerben gondolkodott, mert szerinte a magyar futball feltámadásának elengedhetetlen feltétele az agresszív középpálya.
Nos, akkor nézzük, aki indokol: Várhidi Péter.
Végh Zoltán: klubjában is meghatározó játékos, nem véletlen, hogy másfél évtizede ott van a válogatott körül. Emellett nem titok, hogy õ lesz a csapatkapitány, az MTK-ban is remekül irányítja a fiatalokat, miért lenne másképpen ez a válogatottban.
Bodnár László: korábban is elmondtam, hogy az "idõsebbek" közül csak olyanok kapnak lehetõséget, akiknek a mentalitásuk erre alkalmas, és mindent megtesznek a csapatért. Nos, Laci nagyon nagy munkabírású, gyakran felfut a támadásokkal, és az ebben vállalt szerepe döntõ fontosságú lehet.
Balogh Béla: nagy tehetségû játékos, a bajnokságban már bizonyított, érzésem szerint nemzetközi szinten is képes megoldani a rábízott feladatot.
Juhász Roland: éppen eleget játszott ahhoz a válogatottban, hogy mindenki tudja róla: egyike azon kevés belsõ védõinknek, akik nemzetközi szinten is megállják a helyüket.
Vanczák Vilmos: külföldi klubjában is meghatározó játékos, a válogatottban már rutinosnak számít, mindig odateszi magát, és a maximumot hozza ki magából.
Tóth Balázs: számomra megkérdõjelezhetetlen a helye, ismerem még a Videotonból, a szívét-lelkét kitevõ, kiváló labdaszerzõ középpályás.
Vass Ádám: talán õ a legnagyobb meglepetés, de Ádám mindig följebb játszott adott korosztályánál. A Stoke-ban is rendre lehetõséghez jut, mindenképpen a jövõ embere.
Huszti Szabolcs: a csapat szempontjából nagyon fontos a játéka, mert õ az, aki balra nyitni tud. Alapember lehet a jövõ csapatában, a tudása, játékintelligenciája és a cselezõ-készsége megvan hozzá.
Sándor György: ezen a poszton õ és Kanta az, aki a magyar bajnokságban hétrõl-hétre bizonyít. Gyuri egyre megbízhatóbb az Újpestben, szinte kész futballistának mondható. Ugyanakkor bizonyos vagyok abban, hogy Kanta is szerephez jut majd a találkozón.
Hrepka Ádám: amolyan "építkezõ ék" lesz a szerepköre, neki kell belépnie a játékba, a szervezésbõl és a befejezésbõl is ki kell vennie a részét. Az MTK-ban alapember, és ott jól oldja meg a feladatát.
Priskin Tamás: igazi centerjátékos, a fiataloknál már többször bizonyított, sõt, a nagyválogatottban is megkapta a lehetõséget.
(nb1.hu)
Nagyon várom amúgy a meccset. Ha Bp-n lenne, megnézném(itt tanulok, de pont ezen okból máshova nem is nagyon tudnék elmenni meccsre). Remélem a fiatalok élnek azzal a lehetõséggel, amit kapnak, s úgy fognak játszani, mint egy ideje teszik azt U17, majd U19 szinten.
Az alpok-adria kupán ma mi lett?