Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
elõzõleg Kaplannal is megbeszéltük, de végül elkerültük egymást.
a hangulat nagyon jó volt, az eredményhez pedig annyi hozzáfûzni valóm van, hogy ezt a Moldáv válogatottat minimum két góllal kellett verni, ez meg is volt.
A játékban én sem láttam sok kifejezett taktikát, a fiúk közül Csizmadián kivûl tulajdonképpen mindenkivel meg vagyok elégedve.
Jogosan zengett a "szép volt fiúk"!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
A legjobb a meccsen az volt, amikor a "közönség" elkezdte énekelni, hogy: "Ki nem ugrál, büdös román, hej, hej!" Hát igen, ha nincs foci, valamivel szórakozni kell.
Az "elkúrtad" meg már olyan, mintha lenne egy mûsor a tv-ben, de már 8 hónapja minden nap azt ismételnék. Fárasztó.
Az ilyenekkel lehet a gyermekes családokat kint tartani a stadionokon kívül és ezért nem lesz sohasem 6000-nél több ember.
nagyon jo volt a hangulat bár mögöttem t:oltak jo poénokat néha de néha befárasztottak mikor nem ment az éneklés 😊
de király volt
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Hajrá Magyarok, szép volt fiúk!
bár tv-n keresztül nem néztem volna meg lehet de kint nagyon király volt 😊
HAJRÁ MAGYAROK!!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Pozitív : Nyertünk, és nem láttunk rossz meccset, akarás terén is fejlõdést látok.
Negatív : Taktikát nem sikerült kigoboznom a dologból, és kevesen voltunk... Szépen megkérek mindenkit a következõ hazai meccsen TELTHÁZ legyen a Szusza Ferenc stadionban, még ha nem is mindenkinek a szive csücske!
Az igazi erõpróba a görögök ellen lesz. Meglátjuk.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Bodnár-Tímár(Szélesi)-Juhász-Bodor
----Tõzsér-Hajnal-----
Buzsáky---------Huszti
---Gera(FarkasII)-Priskin
Gera helyén még Ferenczi is jó lenne de akkor csak ha a kéozéppályás négyesõl valaki sérült akkor hátrégg nyomni Gerát és kép jól fejelõ elõl
(galmat : Én ott leszek!)
Viszont elmondanám akkor az én elképzeléseim is :
------------Fülöp------------
Bodnár--Tímár--Juhász--Bodor
-----------Dárdai P.-----------
Hajnal-------------------Huszti
-------------Gera------------
------Priskin-------Ferenczi----
Ferenczi alternatívjaként lehetne használni Szabicsot, vagy majd késõbb Hrepkát.
akkor már hívjuk be Dárdait
Bodnár--Tímár--Juhász--Bodor
-------Tóth B.-Vass Á.-------
Gera-------Hajnal------Huszti
-----------Priskin------------
mind1, számomra folyamatosan lejáratta megát a válogatott meccseken...
gondolom az összes tartalék és u18-as jobb szélsõ védõ lesérûlt -.-
az utolsó meccsein egyszerûen katasztrófálisan játszott, lassú, nem fut vissza védekezni ha elõrement, nem tud védekezni...
annyi pozitív tulajdonsága van, hogy jól tud beadni, meg szabadrúgástlõni, de arra van más
up.: jah és nem játszik a psv-ben -.-
ha már valaki kell oda akkor az Bodnár
-végig futja szívvel az egész meccset és õt visszatud jönni védekezni is
Viszont, én Dárdait játszatnám még, mivel mégiscsak a herthában játszik, és ott jó teljesítményt nyújt mikor a pályán van.
Fehért is behívnám, mivel szerintem jó védõ, és õ is a Psvben játszik, ami nem véletlenül van a BL negyeddöntõben. A fiatalításnak nem az a lényege, hogy az egész csapatot 19-20éves tapasztalatlan játékosok alkotják, kellenek tapasztalt, jó játékosok is.
Huszti----------------Gera
------Hajnal--Tõzsér(ha felépül Buzsáky majd)
Bodor-Juhász-Szélesi-Csizmadia
------------Végh--------------
(Király)
így jobb 😄
Szerintem ez jobb lenne :
--Priskin----FarkasII-----
Hajnal----------------Gera
------Tõzsér--Vadócz(ha felépül Buzsáky majd)
Bodor-Juhász-Szélesi-Csizmadia
------------Végh--------------
ha máshogy nem akkor priviben :ADSdasdsad
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!