Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hidd el ha te ezt tudod, mint "kisember" akkor azt más is tudja és nem szarozik azzal, hogy ezt beírja e valahova vagy nem -.-
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
akkor marad az elsõ felállás amit élõszõr benyomtam, sztem 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
akkor meg Bodor-Balogh-Szélesi-Pollák
de én úgy tudtam, hogy bal szélsõ :S
Moldávok ellen én így külseném fel õket
----Priskin----FarkasII----
---------Hajnal------------
Tõzsér---Zsidai---VadóczvagyBori
Huszti-Bodor-Szélesi-Csizmadia
én sem szeretek várni
mondom, szerb iskola, szerb mentalitás bennük van!
"én sem mondom, hogy büszke vagyok rájuk, sõõõt,"
Nem most kezdtek el focizni,de együtt igen!
Mondjuk igazad van,jobbak mert ök nem ilyen edzöket ültetnek le a kispadra!
Én meguntam a csodára várást!
Szerbiáról váltak le, voltak õk szerb válogatottak is, szerb nevelés stb.
attól, hogy most lett önálló ország, nem most kezdtek el focizni
én sem mondom, hogy büszke vagyok rájuk, sõõõt, de ez akkor sem így van ahogy mondod
GanXstaZolee#2709
De láttam bíztató jeleket (Priskin, Tõzsér, Hajnal)
és term.:
A tegnapi Montenegro-Magyarország összefoglalói itt 😊
lehet elemezni 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
én is hiányolom Filkor-t,Németh-t és Dudás-t
Filkor nálam min. 1 számú csere lenne a kp-ra
Németh nálam kezdõ lenne Priskinnel rotálva 😊 és a másik csatár Farkas lenne
Dudás mondjuk sztem nem nagyon férne még oda max a kispadra mert azért nála Huszti,Hajnal még jobb
Montenegró válogatottja, a kapustól a csatárig, szívbõl játszottak, fõleg a 2. félidõben
Magyarok többsége pedig EGO-ból, ennyi...
nálunk is voltak jó teljesítmények nem is arról van szó, csak pl. a 2. félidõben elég sok magyar játékos köztük Priskin is azthitte, hogy majd ebbõl meg tud élni a meccsen, hogy õ lõtte eddig a legtöbb gólt és hogy a Premier LIgában játszik
ellenben a Tatabányai/Montenegrói kapus kifogta még a szemünket is és nem adták meg Vaskó(?) szabályos gólját az elején, les címén...
annyira igazából nem búslakodok, mert ennek ellenére sztem egy jó meccs volt...
Mindenképp meg kéne adni a lehetõséget nekik, fiatalok, most kikaptunk egy rossz pályán 2 tizenegyessel, ez van, lesz még jobb is!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mindenesetre több van benne és nem az a kérdés, hogy most jobb e hanem, hogy jobb lesz e! Biztos vagysok benne, hogy igen.
A pálya nagyon xar volt az esõ miatt. Sajnálom. A 2. félidõ gyengébbre sikerült, bár akkor is voltak lehetõségeink és egész jó lövések.
Törvényszerû volt, hogy az egyenlités után a hazai csapat motiváltabb lesz és nem csak a hazai pálya hanem a történelmi mérkõzés miatt is. Összegezve azonban szerintem nem képviselnek jobb játékerõt mint a mi jelenlegi csapatunk.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Ezek vereség-prémiumon vannak?
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Montenegro történelmi gyõzelmet, mi pedig egy újabb vereséget könyvelhetünk el. Igazából talán nem is ettõl a válogatottól kaptunk pofont. Saját magunkat verjük el, mikor nem játszunk kellõ odaadással.
Na mindegy. csakazértis Hajrá, Magyarok!
A torrente féle provokátorokkal pedig nem érdemes foglalkozni.
Mostmár tényleg jobb lesz ha elmész innen a búsba.
Mikor voltál te Fradi meccsen? Jah hogy a tv, és a média a szentírás neked?
Nincs mirõl beszélnünk.
F*sz kivan az ilyen szánalmas emberekbõl. Ha nem tudsz építõ hozzászólásokkal elõállni, nem muszály itt töltened az idõt. Senkinek nem fogsz hiányozni.
Mindig remélek/remélünk, és mostanában mindig pofára esek/esünk.
Torrente: sztem mindenki magából indul ki, és ha nem vagy képes kulturáltan fórumozni ellehet menni.
Szánalmas szarok vagyunk.
Igen jól vetted ki. Nem érdemlik meg a montenegróiak ezt a gyõzelmet.
Minimum egy döntetlenre jók voltunk ma.
Sikerült magunkra húzni a hazaiakat, akik innentõl kezdve még jobban fognak hajtani...
HAJRÁ MAGYAROK!