Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
kérdés mit szólna a behívóhoz Koman...
tudná hogy mire megy ki a játék.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nah jah félõ hogy így ukrán válogatott lesz...
Várhidi megoldhatná a problémát, kövi nagy válogatott meccsen minimum egy percre pályáraküldi és kész, ehhez most még az ukrán stövetség engedélye sem kellhet -elviekben, mivel itt kezdte a focit.

de

a koman most 2õs állampolgár nemde?

ahoj!

Matthew Prosac
na akkor legyen igazam és kiegyeztünk! 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jah, most jutott eszembe, hogy ez a 2012, ez nem holnap lesz 😄 😛

Koman se marad addig is 17éves 😄 akkor igen, ha így folytatja akkor akár oda is behívhatják, mert akkor már nem lesz ennyire fiatal 😛

Matthew Prosac
nanana! az ukrán válogatott lassan generációt vált, Koman pedig nem csak szerintünk óriási tehetség. de erre még visszatérünk...

Koman-t még pár évig nem fogják behívni az ukrán felnõtt csapatba, azért az nem ez a szinvonal

Matthew Prosac
Azt hiszem ezzel a Koman Vladimir kérdés is eldõlt... Ki ne játszana EB-t a sajátjai elõtt 2012-ben? Ki nem ezt választaná?

de nem állami pénzbõl ugye? a foci üzlet, ha majd vki a jövõben lát fantáziát a dologban (és a lehetõségei is engedik) akkor a saját pénzébõl invesztáljon, mint pl Ukrajnában, ahol az ottani rendszerváltáskor brutális mennyiségû pénzt összelopkodók most stadionokat építenek és világszínvonalú játékosokat hoznak a csapatnak.

de csak azért mert ebben az országban szent ügy a labdarúgás nehogymár milliárdokat fektessen be az állam a nagy semmiért, látható eredmény nélkül. ez a 21. század aki nem teljesít az dögöljön meg!

Matthew Prosac
ez a téma itt aktuális.

szerintem a stadionokat nem kell megépíteni, illetve:
-a jelenlegieket kell modernizálni, max 10-12ezer férõhelyekkel (persze csak a kiemelt pályákat a többinek elég 7-8ezer is)
-ha a jelenlegi menthetetlen, akkor újat felhúzni, fent felsorolt férõhelyek szerint
-a stadionokat úgy építeni, hogy 10-15év múlva ne kelljen ledózerolni, csak újból modernizálni, illetve ha megint pályáznánk majd valamire, akkor bõvíteni is lehessen
-emelett utánpótlásközpontokat építeni

football without ultras is nothing

Akkor még 20 év mire talán kijutunk egy EB re legalább. 😞
Az szomorít el, hogy ez már a 3. elvesztett próbálkozás.
Hiába szajkózzák, hogy nenek ellenére a stadionokat meg kell építeni. Ebbõl így semmi nem lesz.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

elkurtúk :<

elég rendesen :S

Kaplan
7-1 oda mielõtt megkérdezitek. :/

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ma azért már legázoltak minket.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

hunbasser
jó,csak ugye sokan az eredményt látják itt sokan,és szerettem volna megelõzni a "félreértéseket".ezért is írtam,h szép eredmény,örülök neki én is

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
jah csak a svédek ki tudnak még állítani minimum 3 olyan csapatot a legerõsebben kívûl,ami erõsebb a magyar csapatnál

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hunbasser
igen,szép eredmény,de azért azt hozzá kell tenni,h messze nem a legjobb csapattal jöttek,ha jól tudom.eleve a legjobbakat el sem engedték a csapataik.

ReaL MaDRid x siempre

azigen 😮

vmvr
<#worship><#worship><#eljen><#eljen> az szép

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hókulláré
2-1

zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}

vmvr
mennyi lett?

Most néztem a Magyaro.-Svédo. jégkorong meccset. Hát nem volt semmi.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

gercse
az sem rossz ötlet, majd még várok amúgyis a cash miatt😄

vmvr
sálat vegyél!😊

gercse
mostantól én is így fogok cselekedni😊
már csak valami mezféleség kéne

vmvr
én is így vagyok vele, mikor válogatott meccsre megyek csak oda veszek jegyet, most sem volt másképp😊

banok
az a király 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hát szerintem is

FORZA INTER!

sõt biztos 😛

hunbasser
igen,volt két moldáv zászló is,de nem lehettek többen sztem 100-200 fõnél(lehet,h még sokat is mondtam)

ReaL MaDRid x siempre

hallottam én is 😊

még mindig azt mondom, hogy Bodnár-t kéne játszatni
lehet, hogy az õ csapata nem áll olyan jól, mint a Csizmadiáé, de Bodnár legalább játszik és jobb teljesítményt nyújt ott kinnt is mint a válogtottban is

és ugyebár fényévekkel gyorsabb Bodnár, mint Csizmadia...

gercse
de legközelebb nekem is a d-ben a helyem 😊, teli tüdõbõl akarok szurkolni, nem fél hangon

Nekem is öngólnak tûnt, de csak egyszer láttam egy szögbõl!
És semmiképp nem szeretném Priskintõl elvitatni különben sem 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

sztem is eggyértelmû volt, hogy Priskin fejelt

gercse
pedig mi ott álltunk a kapu mögött és szerintem Priskin fejelt 😊

Oziris666
Ja mondta a kommentátor h jól áll a csapata!De õ 3meccsen játszott😄

A eurosport.com-on is így írták.

www.eofl.co.uk ott azt írja hogy a 9 percben Alexandru Epureanu fejelt öngólt <#conf>

FORZA INTER!

mesor
Aki szurkolni akar annak csak a D lelátóra érdemes jegyet venni. Ha a meccs nem is annyira jó akkor is elszórakoztatja magát ebben a szektorban a szurkolótábor. (én is ott voltam, és már évek óta csak kapu mögé veszek jegyet 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

volt, és nem csak 1-2 😊

gercse
hazafelé a metrón meg részeg szurkolók nyomták még a rigmusokat tovább
mindenféle politikai, ill bkv ellenes szöveggel egybekötve 😄

gercse
ja mellettünk jobbra voltak a zöldek
mi a sarokban voltunk kb, de inkább a kapu mögött, ebben a szektorban csak mi szurkoltunk szinte
szerintem voltak moldávok, legalábbis a vip alatt mintha lett volna két zászló is

asfa
jaja igy votl 😊
csizmadia nem volt jo fõleg amikor bevitte két védõ közé egyiknek bõrt adott után meg össze-visza szivatták 😊
Priskin kapufája meg pont jo szögbõl jött nagyon jo helyen álltam 😊
kár h nem ütköztünk jah bár kitudja 😄

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

hát igen, Csizmadia-t nemtom minek erõlteti? :S

attól, hogy jó helyen van a csapata az osztrák bajnokságban attól még vannak nála ezerszer hasznosabb jobbszélsõ védõk...

Balogh megsérûlt -.-