Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A medve nem játék.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Tisztelt Nemzeti 11!
Biztos sokat olvastátok tőlünk: ez nem csak egy meccs! Miért? Beszélgessetek határon túl rekedt magyarokkal, kérdezzétek meg tőlük, mit jelent nekik ez a mérkőzés. Nyugodtan kérdezzétek meg azokat a társaitokat, akik pályára léptek tavaly. A két ország történetét, kapcsolatát azt hiszem nem kell bemutatni. 55000 ember lesz abban a stadionban, aki annyira gyűlöl majd titeket, mint eddig soha sehol senki. A halálotokat fogják kívánni, sőt, a szeretteitek halálát is, és nem csak mondani fogják, mint mi nektek minden hétvégén, ők komolyan is fogják gondolni...
Ez nem az állásotokról, a karrieretekről vagy a pénzről szól. Ez az a találkozó, amiről mesélni fogtok az unokáitoknak, akár így, akár úgy végződik majd. Ti vagytok az a 11 kiválasztott, akik képviselnek 10-15 millió embert! Réges-régen ezt a 11-et rettegte az egész világ. Óriási tisztelet övezte őket, és nem feltétlenül a tudásuk miatt. Sokkal inkább azért, mert pontosan tudták, hogy miért harcolnak. Azokban az időkben, amikor a nép nem tudott semmibe se kapaszkodni, ottvolt az embereknek egy apró reménysugár, igazi hús-vér példaképek, akik megmutatták, hogy igenis van kiút a sötétségből!
Higgyétek el, bármi történjék is a meccs előtt, bemelegítés közben vagy a himnuszok alatt, mi háromezren végig ott állunk majd mögöttetek teljes mellszélességgel. Mi leszünk az a háromezer, aki ha kell a lelátón döglik majd meg ezért az országért, a népért, értetek. Legyetek ti az a 11, akik ha kell, a pályán döglötök meg ezért az országért, a népért, értünk!
Szélsőséges Alternatíva Pécs
sírok😄
Nem lehetne esetleg most kivételesen úgy megtenni mindent, hogy nyerjünk is? Tudom én, hogy hatalmas dolgot szeretnék, de egyszer próbáljunk meg nyerni is. Hátha lesz annak valami jelentősége, mondjuk ki tudnánk jutni egy EB-re, persze tudom, hogy ez huszadrangú kérdés.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Dum spiro, spero.
Dárdainak volt esze: pár száz milláért meg egy plecsniért elvállalt 3 meccset, de tudja jól hogy szarból nem lehet 10 év alatt se várat építeni, kár küszködni is. Az oláhok elleni eredmény is fiksz a tipszmikszben <#nyes>#nyes> Mondjuk lehet variálni hogy 3 vagy 5 góllal szopatnak ki megen <#idiota>#idiota>
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
A focistáink is tuti csak azért kapnak ki mert nem akarnak, direkt nyerni véletlenül sem azért mert ennyit tudnak. Mint ahogy mondjuk annak idején a téren a te csapatodat is azért verték el, mert direkt nem akartatok nyerni és nem azért mert annyit tudtatok.
Fos a magyar foci de a demagógiát hanyagoljuk már.........
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként Dárdainak drukkolok mert nagyon szimpatikus! Viszont féltem is, hogy a későbbi karrierje nehogy ezért essen kútba majd.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ja és ne spoilerezz<#idiota>#idiota>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
valósággá válik?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.09.29. 19:23:59
SZÉP VOLT FIÚK!
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.09.29. 19:20:02
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.09.29. 18:52:57
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu