Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
<#eljen> Hajrá Magyarok!!

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

szucsy89
holnap estére vonatkozóan: HAJRÁMAGYAROK!
ReszegKoldus
a tótok azért szép csendben nyertek a spanyolok ellen... 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Krisztiam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Zenszkij
<#nevetes1>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
0-4?

Zenszkij
én mindenesetre megraktam tippmixen a tutit

Shep
Na de erről beszélek, hogy mégis olyan profin adja elő ,hogy az ember tényleg elhiszi ,hogy még akár győzhetünk is, persze nem bánnám ha így lenne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Muki100
Sajnos mindenki elfelejti hogy a hátsó alakzat megint harmatgyenge, főleg Király a veszélyes... de nem volt mit tenni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Shep
Öcsém ez a Dárdai úgy beszél ,hogy a végén még elhiszem ,hogy nem kapunk ki 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zenszkij
balhéért kár kimenni, ezzel csak ártanak, remélem rendes, tisztességes szurkolás lesz, nem agyament balhézás

Krisztiam

Krisztiam
<#eljen>

Krisztiam
A románok azt üzenték nekünk, hogy ne menjünk Bukarestbe..

A Szélsőséges Alternatíva üzenete a válogatottnak

Tisztelt Nemzeti 11!

Biztos sokat olvastátok tőlünk: ez nem csak egy meccs! Miért? Beszélgessetek határon túl rekedt magyarokkal, kérdezzétek meg tőlük, mit jelent nekik ez a mérkőzés. Nyugodtan kérdezzétek meg azokat a társaitokat, akik pályára léptek tavaly. A két ország történetét, kapcsolatát azt hiszem nem kell bemutatni. 55000 ember lesz abban a stadionban, aki annyira gyűlöl majd titeket, mint eddig soha sehol senki. A halálotokat fogják kívánni, sőt, a szeretteitek halálát is, és nem csak mondani fogják, mint mi nektek minden hétvégén, ők komolyan is fogják gondolni...
Ez nem az állásotokról, a karrieretekről vagy a pénzről szól. Ez az a találkozó, amiről mesélni fogtok az unokáitoknak, akár így, akár úgy végződik majd. Ti vagytok az a 11 kiválasztott, akik képviselnek 10-15 millió embert! Réges-régen ezt a 11-et rettegte az egész világ. Óriási tisztelet övezte őket, és nem feltétlenül a tudásuk miatt. Sokkal inkább azért, mert pontosan tudták, hogy miért harcolnak. Azokban az időkben, amikor a nép nem tudott semmibe se kapaszkodni, ottvolt az embereknek egy apró reménysugár, igazi hús-vér példaképek, akik megmutatták, hogy igenis van kiút a sötétségből!
Higgyétek el, bármi történjék is a meccs előtt, bemelegítés közben vagy a himnuszok alatt, mi háromezren végig ott állunk majd mögöttetek teljes mellszélességgel. Mi leszünk az a háromezer, aki ha kell a lelátón döglik majd meg ezért az országért, a népért, értetek. Legyetek ti az a 11, akik ha kell, a pályán döglötök meg ezért az országért, a népért, értünk!

Szélsőséges Alternatíva Pécs

Zenszkij

passatgt
„Attila négy játékrendszert gyakorolt be a csapattal, vasárnap pedig hallott egy hírt az északírekről, ezért úgy döntött, hogy bevet egy ötödiket”

sírok😄

Shep
Akkor jó 😊 Tőlem amúgy nyerhetünk mostantól kezdve minden meccsen 😄

Pluskast
Én is😉

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

hehe

Shep
Lehetni lehetne, de én nem csak és kizárólag a román meccsre gondoltam, hanem úgy általában.

DaemoonHunter
Ha Dárdain múlik akkor ő tuti nem okoz csalódást. Úgy is mondhatnám, ha neki nem sikerül akkor senkinek sem. Minden adott neki. Tudás, szakmai szabadság, szurkolók, játékosok. Mind mind mögötte vannak, vagy legalább is tesz róla hogy ott legyenek, már a sajtótájékoztatón is látszott.

Pluskast
" Ha mindent megtesznek a győzelemért akkor ki lehet kapni,"

Nem lehetne esetleg most kivételesen úgy megtenni mindent, hogy nyerjünk is? Tudom én, hogy hatalmas dolgot szeretnék, de egyszer próbáljunk meg nyerni is. Hátha lesz annak valami jelentősége, mondjuk ki tudnánk jutni egy EB-re, persze tudom, hogy ez huszadrangú kérdés.

Pluskast
Igen a magyar foci egy fos azért is amit leírtál és amit én is elmondtam már itt néhányszor a fórumon. Azonban az is közre játszik, hogy igazából leszarják, hogy a válogatott keret tagjai és a mondandóm lényege ez volt semmi demagógia nem volt benne.

ressy14
Ha minden igaz ingyen vállalta el, és 10 év alatt lehet jó focit felépíteni (lásd Belgium) csak nem nálunk. És szerintem most 3 alatt megússzuk kint, a tippem egy 1:0-ás vereség.

Dum spiro, spero.

Lehet h a faternak vannak kapcsolatai, de annyira talán még az MLSZ sem hülye hogy egy ilyen NBII-es kaliberű formára bízza a válogatottat. Habár...<#hehe>

Dárdainak volt esze: pár száz milláért meg egy plecsniért elvállalt 3 meccset, de tudja jól hogy szarból nem lehet 10 év alatt se várat építeni, kár küszködni is. Az oláhok elleni eredmény is fiksz a tipszmikszben <#nyes> Mondjuk lehet variálni hogy 3 vagy 5 góllal szopatnak ki megen <#idiota>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Kizárt... 😊 Pont azért zavarták el, mert nem voltak elégedettek vele! 😊

www.smart-bus.hu

LasDen
nem hiszem

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij

Zenszkij
<#eljen>

Shep
Én úgy vagyok vele, hogy tőlem az öregfiúk csapata is pályára léphet, a lényeg, hogy tisztességesen helytálljanak. Ha mindent megtesznek a győzelemért akkor ki lehet kapni, de ha csak lődörögnek, meg beszarnak akkor annak semmi értelme, akkor vissza kell lépni aztán 3-0-al le van tudva a kaland, még utazni sem kell, meg utána még egy jó pár meccsre 😄

ressy14
ja még annyit, hogy Priskin helyett én inkább a Böde Danit raktam volna be, az nem hiszem hogy beijedne a románoktól.

Dum spiro, spero.

ressy14
remélem Niko nem kezd a románok ellen, ahhoz nem ért, hogy ő csináljon helyzeteket magának, labdákat nagyon nem fog kapni, feröer ellen már több értelmét látom. Miután Nyilasi ajnározta a vidi játékát, nem meglepő az 5 vidista a keretben 😄

Dum spiro, spero.

Hagyjátok már tényleg ezt a rossz vízilabda dumát. Hajdú-Bihar megyében több az igazolt labdarúgó, mint ahány igazolt vízilabdázó van az egész világon annyira érdekli az embereket az a sport.

A focistáink is tuti csak azért kapnak ki mert nem akarnak, direkt nyerni véletlenül sem azért mert ennyit tudnak. Mint ahogy mondjuk annak idején a téren a te csapatodat is azért verték el, mert direkt nem akartatok nyerni és nem azért mert annyit tudtatok.

Fos a magyar foci de a demagógiát hanyagoljuk már.........
passatgt
Rudolf és Futács kikerült, Nikolics kerettag

ressy14
Nem a románoktól vagyunk elájulva, hanem a magyarból kiábrándulva. És ha ez a csapat megint be lesz szarva a közegtől, a románok megint vért isznak meccs előtt, akkor felesleges bármilyen optimista hangvétel.

Dum spiro, spero.

Narxis
Na azért ne legyünk már elájulva ettől a román válogatottól. Legutóbbi 2 meccsen a hazain nagyon megfogtuk őket, a kintin meg idegileg összeroppantak a srácok. Ha itt most nem lesznek beszarva akkor nem olyan biztos az a vereség. Szerintem tudásban kb. azonos a 2 válogatott, csak mi sokszor tele gatyával megyünk pályára.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aztán majd úgy jönnek megint haza mint a 2. Magyar hadsereg a Don-kanyarból. 😞

Egyébként Dárdainak drukkolok mert nagyon szimpatikus! Viszont féltem is, hogy a későbbi karrierje nehogy ezért essen kútba majd.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Pluskast
Abszolút igazad van! Sajnos a mi nemzeti válogatottunk tulajdonképpen szarik arra, hogy Magyarországot képviselik. Tanulhatnának a vízilabdásainktól a kézilabdásainktól, kajak - kenusainktól vagy az úszóinktól, hogy mit is jelent az ha a hazádat képviseled.

Zenszkij
kiváncsi vagyok most meddig bírjuk kapott gól nélkül, nem tudom átlépjük-e a bűvös 5 percet 😄

Muki100
1-0-ra kikapni már jó eredménynek számítana...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Jim Morrison
szerintem is lemaradsz a meccsről.
Ja és ne spoilerezz<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
azt álmodtam, hogy lemaradtam a meccsről, aztán megláttam, hogy kiszoptunk 1-0-ra

valósággá válik?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Zenszkij
A röhej, hogyha a haverjaimmal félrészegen mi állunk oda, ilyen hamar akkor se kapituláltunk volna. 1 perc 25 <#nyes>. Jah és mi kezdtünk. Istenem mi kezdtünk és 1:25 😄 😄. Guzmics király.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.09.29. 19:23:59

Zenszkij
1 perc 25 másodpercig bírta a gyémántcsapat múltkor, számomra ez a szerencsétlen, impotens, bexari válogatlan egy életre leírta magát, ha most 5-0ra nyernénk Bukarestbe akkor is telibe ...nám őket, de ez a veszély sajnos nem fenyeget. Kábé annyi az esély rá, mint hogy a Fradi az elkövetkező 10 évben bajnok lesz 😄.

SZÉP VOLT FIÚK!
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.09.29. 19:20:02

bakkerman
libabőrös videó...az a baj,hogy akik tényleg tehetnének valamit ott a pályán,akik megvannak "bízva" azzal h képviseljék a hazát,ilyen komoly és hatalmas presztizzsel bíró találkozón is,azokból egy ilyen videó semmit nem vált(ana) ki. Egy szerb vagy egy horvát focista úgy menne ki a másik elleni meccsre mint aki vért ivott,és hagyná hogy a szurkolók belehergeljék a győzelembe,mert más nem számít,csak a siker. Ez nincs meg a mai válogatottjainkban,amíg csak a szurkolók érzik át egy románia elleni meccsnek a súlyát
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.09.29. 18:52:57

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ha innen nézed, akkor valóban gáz, de ez most egy gesztus az előző meccs miatt, és mint ilyen, értékelem, bár az összeget keveslem... 😊

www.smart-bus.hu

Pluskast
No igen 😄 Nekik valószínűleg mindegy, hogy a 40. vagy a 60. helyen van a válogatott a világranglistán 😊