Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és pont Emre volt ott
jah, de ne feledkezzünk meg a fiatalokról sem:
Magyarország U21 - Szerbia U21 2-1
és ezzel a gyõzelemmel a csoport élére ugrottunk 😊
Szép volt Fiúk!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
😄DD
kis szerencsével kapufára mehett vna,onnan meg befelé.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
legnagyobb csomiba van upcnel es mi a kozepesben vagyunk...
skacok! nincs lehetoseg valami live streamszeruen lesni a meccset???
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
szép gól volt, nagyon vigyázni kell :S
de ne legyen igazam
Bírom a srácot, ha elsül a lába b@szott nagy gólokat tud lõni... 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
sry
Hrepka mit lõtt má... 😄
HRepkaaa
2-0 😄
nem is tuttam, hogy van magyar játékos a Boltonba..... 😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
1-0
öngól 😄DDDDdddd és milyen gyönyörûûû :ADSdasdasdas
a kapusunk adta a gólpasszt 😄