Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
kijuthattunk volna... körbeverés simán lehet. van egy program az nsoról lehet letölteni, azzal sikerült kihozni hogy másodikak vagyunk és nem is kellett irreális eredményekkel számolni...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

vmvr
ahogy Fülöp Laci mondta, ezt az arcot jegyezzük meg...😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

3-0 az az igazság, hogy az ilyen góloknál mérges szoktam lenni, de már ez sem érdekel

Gunnersboy
azaz, nembaj, szép volt fiúk!

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Az aszisztens nem azért van, hogy a meccset nézze, hanem, hogy tartsa a zászlót.A kettõt összehozni ritka bonylult folyamat lenne.
Na 3-0 szakadnának meg
vmvr
így van

nono84
Nem kell ide videó. A bíró nem látott semmit, nem értem miért fújt pont Gera ellen. Ha a bíró nem látta pontosan miért nem kérdezte meg a partjelzõt. A partjelzõ miért nem szólt , hogy Gerát buktatták, hisz õ látta elvileg. Bunda:@

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Csirke4
/hail
én meg újabb keresztes hadjáratot indítanék ellenük😊
Gunnersboy
lol, semmibaja nincs, ez nem szimulálás de Geráé azvolt alap természetes, nem? a kurva anyád:@@@@@@

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Csirke4
Az a szomorú, hogy ezen múlt.
nembaj fiúk nemérdekel, rohaggyon szét ez a geci bíró, elvettél tõletek ezt a meccset, amit megnyertetek a játék alapján, vagy kegalábbis min. döntetlen ami nagy eredmény lett volna
mindent megtettetek

SZÉP VOLT FIÚK!!!

lol
ezek után elvbõl megvétóznám az uniós csatlakozásukat!!!!!!!!!!

www.smart-bus.hu

Gunnersboy
azigen, még az idõt is húzza ez a fasz :@@@@@@

Csak befgoghattuk volna Boszniát mert õk éppen Moldova ellen szopnak.

Why so serious?

nem juthattunk volna ki sehova már, ez nem ezen múlt

Féltek a balhétól sztem, ha nem nyertek volna a musztafáék.
Egy ici-picit így besegített a bíró.
2.sárga

bmffm856
ha itt nyertünk volna, ami a tizi befújásával elég esélyes lett volna, akkor reális esélyünk lett volna kijutni... ezt ez a csaló rohadék 10 másodperc alatt elkúrta

Gunnersboy
2. sárgáját kapta "szimulálásért" :@:@

Máosdik sárga. Elsõ félidõben már kapott egyet. Az még jogos volt.

Why so serious?

Gunnersboy
mégse esett neki a bírónak ami azthiszem sokunknál bekövetkezett volna..

grizzly21
egyebkent csak a veget lattam, kapasbol pirosat kapott Gera?

McFrost
és nem sajnálják a bírók számát sem

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

grizzly21
ez igaz

Mike at home
nem baj, ebben a csapatban sok minden benne van, ez már látszik
az eb-t jóeséllyel buktuk volna amúgy is (az meg ugye nem ezen a csapaton múlott)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

grizzly21
a jo eg BASSZA MEG az ilyen jatekvezetot.
Elvonnam az engedelyet egy eletre, es meg jol meg is buntetnem, fasz az ilyennek a szajaba.

mindent meg lehet velunk csinalni?
Es pont most amikor vegre lattam egy kis tenyleges felemelkedest a magyar fociban...

bmffm856
le kellett volna vonulni kollektíve a pályáról. az uefa meg nézze vissza az esetet videón aztán döntsön belátása szerint hogy kit kell megbüntetni...

a.carkey
Sírt ... Nézzétek majd meg. Kurvára a szívére vette. 😞

A medve nem játék.

Randal
Figyi. A meccset nem tudja megóvni a magyar csapat?

Gunnersboy
azthiszem Málta ellen olyan szurkolás lesz itthon mint amilyen még nemvolt..

Csirke4
És még ilyenkor is feldobja magát a török. Ettõl hánynom kell már...
az UEFA nem fog csinálni semmit
a.carkey
Szidjuk amerikát, de azért a sportban, amerikai fociban, hokiban stb., azért elég nagy tisztaság van (VISSZANÉZIK a vitás eseteket, és azután döntenek, JÓL!).
Európában csak fizet a nép, és ilyen alja gecik miatt, mint ez a szar bíró (Stuart Dougal), százezrek kedve megy el a focitól.
Itt mondjuk nem a nép, hanem a török szövetség fizetett ezreket a skótnak ...

A medve nem játék.

Gunnersboy
hát énis :s merthogy ez nemvolt jogos az biztos

azért a Gera elõtt le a kalappal, én biztos szemenköptem volna ezt idiótát!!

www.smart-bus.hu

vmvr
el KELL törölniük, ez olyan egyértelmû, mint, hogy ez a hsz itt van

rohadtgeci bíró... így elvenni egy meccset, nem hiszem el még mindig

Cashteleki majd kimagyarázza a sporttárbírót
kraawz
tényleg nagy türelem kell hozzá

aki tudja játékvezetõ nevét,címét szójjon. Egy malmöi-hez hasonló kirándulást kéne tervezni hozzá 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Randal
Rohadjon meg a bíró. Pföjj. Lezsírozták a rohadékot, vagy nem akarta magát megveretni a törökökkel. Hogy kötnék fel...

Azért remélem Gera pirosát eltörlik hogy a következõ meccseken játszhasson.

én nemtom, hogy Gera, hogy bírta ki, nemtom, hogy lehetett ilyen nyugodt, ehhez képest, én tuti szilánkosra vertem volna a bíró egész pofáját...

nono84
Ezt nagyon nem érdemeltük meg😞

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Az a gáz, hogy minket legalábbis engem biztosan nem vígasztal, ha nem vezet több meccset...
vmvr
nem is mondok semmit erre az utolsó szarosgeci köcsögre, ti már megtettétek...

nem is értem.. komolyan, remélem ez sem vezet többet meccset

a gól elõtt is, de mindegy, most úgysem ez a lényeg! kurva igazságtalan a sors...

www.smart-bus.hu

Gunnersboy
meg is kell

Az aszisztens gondolom épp a Hófehérke 8-t nézte dvd-n.Volt jobb dolga is, minthogy a meccset nézze...
Mike at home
jaja, meg lehetne óvni, simán

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]