Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laca133
UEFA
Route de Genève 46
Case postale
CH-1260 Nyon 2
Switzerland

Tel: +41 (0) 848 00 2727
Fax: +41 (0) 848 01 2727
Web: www.uefa.com
Email: [email protected]

Media Desk
Tel: +41 (0) 848 04 2727

uefa.com Video Support
http://support.video.uefa.com

UEFA Media Technologies SA
Route de St-Cergue 9
CH-1260 Nyon 1
Switzerland

Tel: +41 (0) 848 00 2525
Fax: +41 (0) 848 01 2525

UEFA EURO 2008™
Euro 2008 SA - Tournament Headquarters
Route de St-Cergue 9
CH-1260 Nyon 1
Switzerland

Tel: +41 (0) 848 00 2008
Fax: +41 (0) 848 01 2008
Web: www.euro2008.com

Media Desk
Tel: +41 (0) 22 707 2001
Fax: +41 (0) 22 707 2002

Recruitment

Euro 2008 SA - Tournament Office Austria
Ernst-Happel Stadium, Sektor B
Meiereistrasse 7
A-1020 Wien
Austria

Tel: +43 (0) 1 729 2008 13
Fax: +43 (0) 1 709 2008 10

Euro 2008 SA - Tournament Office Switzerland
Nussbaumstrasse 21
PO Box 186
CH-3000 Bern 22
Switzerland

Tel: +41 (0) 848 00 2008
Fax: +41 (0) 848 707 2166
asfa
oh értem

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

9csöves9
egy magyar srác írta

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
ha ma nem úgy alakulnak a dolgok ahogy,és hozzuk a két kötelezõ meccset az 18 pont...lehet nem ért volna továbbjutást de akkoris

Mi az UEFA, Platini, FIFA e-mail címe?
asfa

nono84
UEFA
Route de Genève 46
Case postale
CH-1260 Nyon 2
Switzerland

Tel: +41 (0) 848 00 2727
Fax: +41 (0) 848 01 2727
<#vigyor3>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

ha nem kéne holnap 700km-t vezetnem indulnék is!! hazajöttem tuti, hogy elhelyezek egy bokából felszívott okosságot a bejáratra!!!

www.smart-bus.hu

Mike at home
ahogy nézem a pontokat, ugyanott lennénk ha nyerünk mint most, max a Norvégok örvendeztek volna

majd jól kárörvendzek, amikor a törökök kiesnek

Fülöp fejberúgása sem volt piskóta, az is megért volna egy piros lapot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Már most?
asfa
"Made a deadly mistake at the Euro2008 qualifiers Turkey-Hungary UEFA restricted him leading international matches."

ez van a wikipédián.. ez azt jelenti h nagy hibát követett el stbstb és az UEFA korlátozza õt a válogatott meccsek vezetésében?

Ezt a skót f*szt ott kéne ****** ahol van. Eltiltani örökre, hogy ne is lásson csak TV-ben focit. Ezt a meccset megbundázták nincs ember aki ilyet elnéz. A végén amikor a török megsérült, ápoljuk a pályán persze miért ne?
Ilyet meg tenni egy nemzettel. A skótokkal nyerték meg ezt a meccset a törökök ez nem vitás. Várhidinak 100%-ig igaza van jól játszottunk Gera kiállításáig egy döntetlen simán talán a Gera 11-essel gyõztünk is volna. Vajon mennyiért adták el a meccset a játékvezetõk? Mennyit ér egy nemzet büszkesége, sikere? Ha az UEFA nem indít valamit ellenük írok valakinek.
Frank99
egyébként ez baj. van egy gixer és nem tudunk fölé nõni....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

w77d
gyerekek én nem hittem hogy a mai nemzetközi labdarúgásban megtörténhet ilyen! Bassza fel magát a rohadt skót geci, hogy így képes egy csapatot és vele együtt egy országot megalázni!!!!
Nem baj, fel a fejjel! SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!

most ért véget náalm a sokhatás természetesen nem maradhat el ez: A MOCSKOS KURVA ANÁYDAT BAZMEG TE FASZOPÓKISGECI BUZI SZAR GECI BÍRÓ RÁKOT A CSALÁDONDKA IS.
2, Nem mi vesztettük el a meccset hanem a bíró csalt a török genyóknbak ha megvan a 11-es nyerjük a törökök azt sem tudták micsináljanak amíg gera ott volt. Tehát jövõre akár ki is lehet jutni szerintem. Szép volt fiúk ne adjátok fel.. KITARTÁS

elküldtem a rövid, tömör üdvözlõ üzenetemet, meg a jókívánságaimat...
Shep
Kösz, ennek örülök, tehát akkor lehet lassan elindul valami.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Frank99
vazzeg, ugye, amikor a labdára megy, és labdát ér a kapus (védõ), az szabályos?

de itt nem ért labdát, hanem babát!!!!!

vagy most már mehet a baba is labdával együtt ?????????

Gunnersboy
UEFA email cimét tudja valaki? :-c

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

a.carkey
Cantona "lekaratéjozta" volna! 😊

A medve nem játék.

kraawz
😄DDDDDDDDDDD

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Davidus
jók voltunk most is, voltak helyzetink, csak a piros megölt minket

V9ykn8_TZL0

bmffm856
megnyugtatlak, így történt. Gera kiállítása után a mieink már nem voltak egészen maguknál...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Frank99
szerintem anyukája csuklott egész félidõ alatt (vagy forgott a sírjában :-) ) ...
sõt, azóta is....

bmffm856
1051 Budapest, Harmincad u. 6
itt a cím... 10 perce kerestem meg, nekem is ez jutott eszembe...

Shep
Valaki nyugtasson már meg, hogy jók voltunk most is, voltak helyzetink, csak a piros megölt minket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Frank99
hát gyerekek, ez nem semmi...
egy idõ óta nem néztem magyar focit, végre jövünk felfelé, erre egy ilyen qva bíró....

de nem csodálom, nemrég lettek Uniósok...
kell nekik egy kis ajándék....

soma22
és akkor visszajön a továbbjutási esély😊

egyébként kár ezen rágódni, nagyon jól játszunk mostmár mérkõzésrõl mérkõzésre, látszik a fejlõdés. remélem engedik Várhidit tovább érvényesülni, és akkor elindul újra a jó irányba a focink. Szép volt fiúk!!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

basszus, memnjünk már a skót követség elé!!!!!!!!!!!!! legalább üvöltözzük ki magunkat!! én nem bírom a kócost, de most nagyon sajnálom, becsuklott a hangja...:S

www.smart-bus.hu

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=411985 Ennyit irni rola? WTF? :S

But what really changed the game was Gera's sending-off. He'd picked up a booking early on, and Stuart Dougal had no hesitation to dismiss him for a second.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Haliho.Most irok eloszor ide, pedig szoktam olvasgatni a forumot, de eddig birtam, idegrohamot kaptam a hulye kelta birotol es a buzi ottomanoktol!
Levezeteskeppen megajandekoztam egy emaillel a torok szovetseget: [email protected] (ez a cimuk) ha masnak is kedve szottyanna.
Egeszen biztos hogy ezt a meccset tudtuk volna hozni, foleg a 11essel.Szerencsere jonnek meg a torokok pestre <#mf2><#violent>
passatgt
Scottish football cheater?

csíter geci,lekell lõni

...

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

nono84
Mostmár nem érdekel a bíró a török csapat. Mi jól játszottunk csak ez számít. Így tovább ! HAJRÁ MAGYAROK!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Gunnersboy
nem, de a bírói döntés ellen, ami a mérkõzés további menetét magasan befolyásolja azt igen, úgytudom.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hát finomam fogalmazva is csak annyit tudok mondani, hogy b@ssza meg a bíró!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#gunyos1>
bmffm856
bíróra nem lehet óvni...

Punker
ilyenkor nem lehet a meccset megóvni vag yvalami?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

deep
Már elnézést, de ilyenkor nem lehet véletlenül megóvni a meccset? Majdnem szétrobbantam a dühtõl, ilyen geget még életemben nem láttam futballpályán.
bmffm856
derüljön ki hogy bunda volt -mert ez az volt az ziher- és zárják ki ezeket a köcsögöket 4 évre a FIFAból...

9csöves9
http://en.wikipedia.org/wiki/Stuart_Dougal

én rég voltam ilyen idegbeteg... utoljára akkor, amikor a Slovan - Fradi meccs volt... akkor elájultam, úgy felment a vérnyomásom... ébredés után azért szétvertem a szobát!!! <#idiota> most el nem ájultam... <#falbav>

www.smart-bus.hu

akkor bocs, errõl nem tudtam :C

Gunnersboy
Engem meg nem érdekel más véleménye, aki igy gondolja az nemlátta a meccset, de nekünk és mog sokaknak így marad meg a meccs!

9csöves9
ezek után már csak azt remélem hogy ezek a szarháziak nem jutnak ki

dienesoft
A skót bírót meg koporsóba kívánom, bízom benne, hogy eltiltják tétmérkõzés vezetésétõl! Ezt nem mi buktuk el, azért ezt jegyezzük meg.

Gunnersboy
akkor már mindegy volt hogy 2 vagy 3 :@ köszönjük te skót geci:@

Kaplan
Tudjátok, a legrosszab, nem arra fog mindenki emlékezni, hogy a skót buzi geci bíró vette el tõlünk a meccset, hanem, hogy kaptunk egy sima hármast Isztalbulban..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Atomot Törökországnak.. kizárt, hogy ez nem volt bunda.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Randal
szegény kapus😞
Ilyen gólokat beszívni😞