Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neevous
A Szusza Ferenc Stadionban szombaton 16:20-kor. Jegyeket az Ibusz irodákban tudsz venni 2000ft, 3000ft, és 5000ft-os árakon.

9csöves9
16.20-kor lesz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hoppá, régen frissítettem.. a hol már adott akkor :]

football without ultras is nothing

málta elleni derby hol lesz és hánykor és mennyiért? 😊
köszi

football without ultras is nothing

vmvr
igen

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5w0rdf15h
Szusza Ferenc Stadionba lesz a meccs szombaton ugye?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Szégyen. 1000 ember neked sok? Szlovéniában többen mennek ki a meccsre. Én is mennék csak hát az ország másik vége...
nono84
Kint voltam a meccsen és elég sokan voltunk kb 1000-en vagy többen. Ennek a kazah csapatnak 15 gólt kellet volna lõni ha jobban koncentrálunk és kihasználjuk a helyzeteinket. Nekik kb 3 kapuralövésük volt az egész meccsen. A másik mérkõzés: Wales-Svájc 1-1
Következõ ellenfél szerdén Wales 18:00kor.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Azért ez is siker. Gratulálok a csapatnak. Csak az lenne a jó , ha a magyar foci minden ilyen meccset papírforma szerint venné.(Málta, UTE-Vaduz stb.)
5w0rdf15h

U19-ES EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZÕ
MAGYARORSZÁG-KAZAHSZTÁN 6-0 (3-0) Székesfehérvár, 500 nézõ. V: Dorcioman (román). Asszisztensek: Nagy I. (román), Szymanik(lengyel)
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Szekeres, Lengyel, Korcsmár, Kádár – Dudás (Nagy O. 62.), Busai, Koman (Nikházi 78.), Gál, Szabó L. – Birtalan (Németh K. 69.). Edzõ: Sisa Tibor
KAZAHSZTÁN: Bragin – Gulik, Skot, Akanov, Kimizov – Sergyukov, Alimbajev (Zabrodin 46.), Jatkanbajev, Zantlenov – Mokruszov (Seisenbekov 46.), Goloveskin. Edzõ: Berik Argimbajev
Gólszerzõ: Birtalan (22., 24.), Dudás (28.), Nagy O. (77.), Busai (80.), Nikházi (86.)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
én megyek

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

amíg nem vagyok ott addig nekem sem 100%, de 99 azért van 😊

neevous
Szerintem megyek, de még nem 100%.

Ja és egész jó volt az MLSZ webes közvetítése! Ezt lehetne rendszeresíteni 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

a felnõtt meccsre innen ki jön?

😮

<#worship><#worship>

6:0 a meccs 😄 (U19)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

😊

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

az, hogy ez meber elfelejti a barátnõje születésnapját az egy dolog. na de egy meccset!!?? 😄

www.smart-bus.hu

Köszi az infót, tatabányára megyek is (csak ne felejtsem el) <#eljen>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

nono84
Ok. Mindegyik ingyenes lesz Fehérváron, pont ma olvastam az újságban.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Matthew Prosac
Tatabányára fix ingyen lehet menni, többit nem tom

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
igen, kölcsönadták.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nono84
AZ U19-ES VÁLOGATOTT KERETE

Gulácsi Péter (FC Liverpool), Pokorni Péter (Paks), Szekeres Adrián, Lengyel Dániel, Busai Attila, Gál András, Simon Ádám, Nikházi Márk, Szabó László (mindannyian MTK Budapest), Korcsmár Zsolt, Dvorschák Gábor, Szolnoki Péter, Nagy Olivér (valamennyien Újpest), Présinger Ádám (Integrál DAC), Kádár Tamás (Zalaegerszegi TE), Debreceni András (Budapest Honvéd), Birtalan Botond (FC Sopron), Simon András, Németh Krisztián (FC Liverpool), Dudás Ádám (Szpartak Moszkva), Koman Vladimir (Sampdoria)

Az Eb-selejtezõ programja
Október 8., hétfõ
Magyarország – Kazahsztán, Székesfehérvár, 18. 00 óra
Október 10., szerda
Wales – Magyarország, Székesfehérvár, 18. 00 óra
Október 13., szombat
Magyarország – Svájc, Tatabánya, 14. 00 óra

Ha tud valaki valamit a jegyárakról, akkor ne tartsa vissza az információkat 😄 Egyébként erõs keret.

Ja a csoportban! Azt hittem, hogy az egész világra érted.
nono84
Nem, ezt a szakértõk modják. Papíron a szerbek voltak a csoport favoritjai, de õk nem teljesítenek valami fényesen.

Group 8 Pld Pts
Hungary 4 9
Belarus 4 9
Serbia 3 4
Latvia 4 4
San Marino 3 0 uefa.com

#7610 Igen az Olympiakos igazolta le, de kölcsönben a Levadiakoszban szerepel ami ugyancsak elsõosztályú csapat.

Tényleg? Ezt most nem viccbõl mondod ugye?
zaki
Laczkó Zsolt (Levadiakosz)?

Az milyen csapat, azt hittem az Olympiakosban nyomja. Ez a tartalékcsapata, vagy kölcsönadták? 😊

nono84
Állítólag a két legjobb csapat a fehérorosz és a magyar.

Fehérorosz csapat jó?
banok
Üllõi úton lesz és 500 Ft. lesz majd a belépõ.

igen van

ifi kapus

nemtudom; igen és igen

bár akkor lehet mégse -.-

BUDA > miskolc.

16.-án

BUDA > miskolc.

Punker
Mikor lesz meccs?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

2. osztályból van játékos??? Ezt el sem hiszem.
Bogdán milyen kapus a Boltonban?(ifi csapat, felnõtt 3. ?)
Szatmári játszik is a Regginában? És Laczkó a Levadiakoszban?(görög I. osztály ugye?)
nono84
Magyar U21 keret a Fehéroroszok ellen:

Az U21-es válogatott kerete

Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Hegedûs Lajos (BFC Siófok)
Védõk: Kiss Zoltán (Újpest FC), Kovács Gábor (Vasas SC), Kovács Zoltán (Gyõri ETO), Guzmics Richárd (Szombathelyi Haladás), Pintér Ádám (MTK Budapest), Varga Róbert, Völgyi Dániel (mindketten (Gyõri ETO), Szatmári Lóránt (Reggina),
Középpályások: Szakály Péter (Gabona Trans-Kaposvár), Zsidai László (MTK Budapest), Demjén Gábor (DVSC-TEVA), Pátkai Máté (MTK Budapest), Szabó Ádám (MTK Budapest), Ivancsics Gellért (Budapest Honvéd)
Csatárok: Laczkó Zsolt (Levadiakosz), Hrepka Ádám (NEC), Szalai Ádám (Real Madrid), Farkas Balázs (Dinamo Kijev)

Kaplan
Bezony.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
ottvan az elsõ sorban

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zaki
Persze, próbálja szépíteni. Nyílvánosan bocsánatot kellett volna kérni, nem segget nyalni.

banok
az infót velünk is megosztanád? 😊

"A magyar sportnapilap azt írta, hogy ön a mérkõzés után felhívta egy magyar barátját és rajta keresztül kért elnézést a magyar szurkolóktól.
- Dehogyis, nem tettem ilyet"

A kis köcsög!<#boxer><#violent>
Én meg azt hittem, hogy legalább bocsánatot kért... persze itt ti mondtátok, hogy ebben benne van a humbug, hát igen.
Nah, kamu hír volt és le se szar minket 😛PPPP.
Arra az UEFa izére kíváncsi lennék, hozzák már nyílvánosságra vááázzzz....

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Bár mondjuk Puhl Sándor téyleg jól fújta a sípot.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Interjú a bíróval, origo.
Dougal: Puhl Sándor volt a példaképem
Nem nekem lol, ez van a cikkben.

Kaplan
Október 13. - Szusza Ferenc Stadion - 16.20 -

Rövidke történet .:

Betárcsázom az MLSZ marketinges osztályának telefonszámát és nem kicsi reményeket fûzök ehhez a beszélgetéshez. Egy segítõkész 20-22 éveiben járó fiatal srác veszi fel, megkérdezi miben segíthet. "Jó napot, az október 13.-i EB selejtezõ helyszínérõl érdeklõdnék." Marketing osztály. : Kérem hívjon vissza egy két perc múlva utána kell járnom. Na, itt kész voltam, ez már-már szégyen. Egy hivatalos közleményt nem bírtak még kiadni. Visszahívom megkapom az infót, megköszönöm és visszatartva a véleményem kedélyes állapotban teszem le a kagylót.

Színvonal : MLSZ se több, se kevesebb, de a mienk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

scs17
Akkor jól rémlett az az október 😄.

Ars3nal
hát nem teljesen van igazad... Tóth Bazsika se játszik már hálisten, és a felállás se ez volt mert 2(?) csatárral toltuk, de az inkább 4-4-1-1 volt, most meg 3(?) csatár 4-5-1

nono84
Nekem már az bõven elég lenne ha idén már nem kapnánk ki 😄 Minden jó, ha a vége jó?😄

Randal
Az süti lenne ha megvernénk vagy x-et játszanánk a lengyel válogatottal😊

Én az mlsz.hu-n még az NB II-t se tudom megnézni. Ezzel az adatbankkal elb*szták. Régen legördülõ menü, valószinûségszámítás, grafikon minden most meg.