Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:1
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
football without ultras is nothing
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Leandro rettenetes 90 perce
Budapest, november 20., 13.30 A Loki labdarúgója beletörõdött az újabb másfél óra tétlenségbe.
Zokszó nélkül készül a brazil-magyar játékos
Leandro, a Debrecen bal oldali középpályása elárulta, hogy rettenetes élmény volt számára Moldovában a lelátóról nézni a mérkõzést. Mint ismeretes, az utóbbi idõben nem került a kezdõcsapat közelébe a brazil-magyar játékos.
- Sajnos úgy érzem, hogy a moldovai lelátón eltöltött kilencven percet még egyszer másfél óra követi, a görögök ellen - mondta Leandro. - Nem vagyok sértõdött ember, egyszerûen rossz érzés volt nézni a vereséget a chisinaui stadionban, olykor-olykor felálltam volna, hogy beszaladjak segíteni a fiúknak. Ahogy elnézem a csapat összeállítását, a görögök ellen is ezt kell majd átélnem. Persze, el kell fogadnom a kapitány döntését, mindenkinek úgy kell tekinteni, aki a csapattal készül, hogy eredményessége, hozzáállása miatt kapja a meghívást. Mindenesetre a görögök ellen remélem, lesz annyi erõ a társaimban, hogy az olaszok elleni mérkõzéshez hasonlóan történelmet írjanak. Ha ott megtették a csodát, szerda este is megtehetik.
Egyébként a labdarúgó nincs rossz hangulatban: alig egyhónapos lánya korábban elkísérte az edzõtáborba, most pedig feleségével a Népstadionban tartott edzésen látogatta meg, talán ez is oldja a játékosban a meccsig a feszültséget.
(nb1.hu)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nem tudom most mi lesz a kispad de mondjuk Dzsudzsák aki itthon játszik még ugye nyárig, akkor Leandro, most nem ugrik be, hogy van e ott valaki még a magyar bajnokságból
A KEZDÕCSAPAT
Fülöp Márton – Szélesi Zoltán, Vaskó Tamás, Juhász Roland, Vanczák Vilmos – Vass Ádám, Tõzsér Dániel – Hajnal Tamás – Buzsáky Ákos, Priskin Tamás, Halmosi Péter
Miután Gera Zoltán „besárgult” a Moldova elleni idegenbeli találkozón, az volt a kérdés, hogy a görögök elleni zárómeccsen ki helyettesíti õt. A legesélyesebb erre Buzsáky Ákos és Filkor Attila volt.
Nos, Várhidi Péter kapitány elõbbire, a Queen’s Park Rangers légiósára voksolt, õ is a kezdõben kap helyet.
Nem ez lesz azonban az egyetlen változás a szombati mérkõzéshez képest, hiszen visszatérhet a Moldova ellen nem játszó Vass Ádám és Juhász Roland is. Elõbbi Vadócz Krisztián, utóbbi pedig Csizmadia Csaba posztját foglalja el.
Lehetõséget kap Halmosi Péter is, aki Dzsudzsák Balázs helyét veszi át.
.
„Buzsáky Ákos pótolja majd a sárga lapjai miatt hiányzó Gera Zoltánt, mert ha õ, vagy Hajnal Tamás kiesik, automatikusan Buzsáky lép a helyére – árulta el Várhidi Péter az MLSZ hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában. – Ráadásul Ákos jó formát mutat, tehát mindenképpen helye van a kezdõk között. A játékosok már túltették magukat a Moldova elleni vereségen, hiszen fiatalok, és így az egyik pozitív tulajdonságuk az, hogy hamar átlépnek a kudarcokon, könnyebben kezelik a negatív élményeket. Szombaton rossz napunk volt, de az Európa-bajnok ellen megpróbálunk javítani, szeretnénk gyõzelemmel zárni az évet.
A mérkõzés szerdán 20 óra 15 perckor lesz a Puskás Ferenc Stadionban, a játékvezetõ az angol Rob Styles lesz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
általban pedig az😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
2:49
Amúgy most olvastam az mlsz-n, hogy az alsó szektorokba már csak 2,500 jegy szabad, mivel ma az eddigi napi átlagnál (1600-1800 jegy) is jobban keltek el a jegyek: 2000 db ma. Ha pedig lent elfogynak a jegyek akkor a felsõ tribünre is beáraznak még 5000 db-t.
Csak így tovább! Remélem jó kis hangulat lesz a szezonzárón! Állítólag esõ se lesz, meg fagy se, úgyhogy bízzunk benne, hogy egy szép este elé nézünk!
Addig is HAJRÁ MAGYAROK!!!
FORZA INTER!
Magyarország-Görögország 15:00 !!???!!
Mi van?? Ki szerkeszti ezt az oldalt? Honnan vette a 15:00-s idõpontot?
fõleg az ilyen szitukban, amikor legjobb középhátvédünk hiányzik, Várhidi betehetné nyugodtan középre is, Halmosi pedig kimehetne a szélre
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
más:
a védelem bal oldalán miért nem Halmosi játszik? elvileg benne van a keretben, de nem játszik... pedig szvsz jobb mint Vanczák, és támadásban is többet tud hozzátenni a játékunkhoz, mint õ
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ReaL MaDRid x siempre
Jó, de néha becsúszik ilyen is, hogy kikapunk, oké, többször is, pl. Málta, de az még Bozsik éra. Oroszok is kikaptak Izraeltõl. Attól kéne elvonatkoztatni, hogy ma már nincs olyan válogatott, ahol látványosan gyengék játszanának, hogy passzolni se tudnának. És az aranycsapat már messze van. Épp ezért nem kellene ezt se most hûdenagy szégyennek kezelni. (nem te 😊 Most jobbak, szerencsésebbek voltak, ennyi. Fõleg a jó eredmények után
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ReaL MaDRid x siempre
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Azthiszem talan a Takezó mondta hogy a foci egy szorakoztato musor es o szorakozni akar(t). Jogosnak tartom, de hozzatennem hogy en nagyon jol szorakoztam, a moldavok paradeztak, jo vol nezni a jatekukat.
Kapus kivédte a szemünket.
Hajrá magyarok
Lamer azt mondta,hogy belefáradt.megértem.21 éve már csak a hitegetést hallja a magyar nép.szerintem nem a kerettel van a gond,a magyar válogatott "b" kerete is erõsebb,mint ez a moldáv - kis túlzással.normális vezetõség kellene az mlszbe,akik nem szólnak bele folytonosan a szakmai dolgokba és akik nem helyeznek akkora tehert a szöv.kap vállára.aztán valamilyen szinten mi szurkolók is hibásak vagyunk,mert rengeteg a divatdrukker.ha jól megy a csapatnak,akkor mivagyunkazistenek,ha meg szarul megy a csapatnak,akkor meg szarsenkiházikvagytok.és ezt tudják õk is.ami most van keret,az szerintem nem olyan rossz,pár pl Csizmadia nem tudom mit keres ott,volt egy jó meccse,azt kész,a többi mind bukta volt.én visszahívnám Bodnárt,kb olyan volt,mint Robi Carlos,csak a jobb oldalon 😊
én nagyon remélem,hogy ez nem csak egy újabb fellángolás,remélem,hogy ez csak egy hiba volt,de aztán utána menni fog tovább a szekér.
az is fura,hogy akik a válogatottban játszanak,azok a klubcsapataiknál mind jók és meghatározó játékosok(persze nem mind),a válogatottban meg egyszerûen van,amikor nem úgy megy.persze,hozzá kell tennem,hogy ha az egész csapatnak nem megy,akkor Dzsudzsák csinálhat akármit,hiába adja be,ha nincs bent senki,és mi csak azt fogjuk látni,hogy "megint hova adta már be...".ez rosszul játszó csapatban egy ember hiába játszik jól,ezt úgysem nagyon fogjuk észrevenni,a futball csapatjáték,egy fecske meg nem csinál nyarat.(az olaszok ellen meg nehéz lett volna bárkinek is rosszul játszania,mert ha valaki vétett 1-2 hibát,arra utána már úgysem emlékeztünk,mivel azt láttuk,hogy a csapat hatalmasat játszott és fölényesen nyertek)
nomeg azt vettem észre,hogy sokan a két végletet képviselik: vannak,akik bebeszélik maguknak,hogy szar a magyar válogatott,és már ez ilyen is marad,és egyszerûen nem is örül,ha nyer a válogatott(elég gáz,hogy a saját nemzete válogatottja ellen fordul,az ilyen ne is nevezze magát magyarnak...),a másik véglet pedig az,aki azt hitte,hogy az olaszverés után már mindenkit meg fogunk verni,és a vb-re ki fogunk jutni simán,stb.lehet,hogy kijutunk,de én szvsz nem nagyon látok rá esélyt - még.
és lehet felhozni statisztikákat,meg az utóbbi 1 év megalázó vereségeit,nem ez számít igazából.az eredmények nem mindig beszédesek,lásd törökök elleni meccs,ahol simán gyõzhettünk volna,ha az a faszkalap nem fossa össze magát a 30000 töröktõl :\ és milyen érdekes,hogy a partjelzõ sem látta... ^^
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
football without ultras is nothing
Elsõ meccsen se gyõzték õket le az oroszok,az angolok is X-eltek velük!
Izraelt ne emlitsük velünk egy lapon, minimum 3at tölük is kapnánk....
Moldávia-Magyarország összefoglaló
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
te en mar annyit adtam ennek a magyar focinak, hogy plakatolni lehetne vele...
nemtom ki elt 86ban... gyerekkorom elso focielmenye... brazilok szetverese... azota eltelt 21 ev es csak a szar, szar hatan...
mindig aztmondom itt a vege, fuss el vele... de hazaszeretet+fociszeretet mindig leultet a TV ele/kivisz a meccsre...
asszem en mostmar tenyleg besokalltam... ennyi volt...
"gratulalok" a csapatnak <#levele>#levele>
elfaradt a drukk "kedvem" ennyi ido alatt, sry tenyleg <#szomoru1>#szomoru1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Szerdán aztán remélem bizonyítanak a srcácok, és akkor szépen lehet befejezni az évet. Megérdemelnek 1 esélyt, úgyhogy én ott leszek szerdán!
Hajrá MAGYAROK!!!"
errõl van szó... kb. 30 ezer jegy kelt el eddig állítólag...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Amúgy meg mit keres csizmadia ebben a keretben??? Juhász ha nincs, meg vass akkor megvagyunk hallva. Bár nem hiszem, hogy a védõkön múlt minden, mivel gólt nem is rúgtunk, így meg nem lehet meccset nyerni. Hajnal nagyon halovány a válogatottban. Ha így játszana a karlsruher-ben akkor már rég kispados lenne. Gera meg szintén nem csinált semmit. Dzsudzsák mesterrõl nem is beszélve.. õ neki 1 jó meccse volt az olaszok ellen, azóta itthon sztárként kezelik. Na sebaj jövõre úgyis Huszti játszik majd helyette.
Azért bízzunk a srácokban, rossz napjuk volt, ennyi. Nézzétek meg pl az oroszokat, azok meg a továbbjutást ki ellen szúrták el.
Szerdán aztán remélem bizonyítanak a srcácok, és akkor szépen lehet befejezni az évet. Megérdemelnek 1 esélyt, úgyhogy én ott leszek szerdán!
Hajrá MAGYAROK!!!