Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neten lehet nézni valahol? Nincs sport1-ünk:S

LasDen
há me vas(s)ból van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hülye görög védõ.
Vass megint jól nyomja

Gregorius
Fenébe! Most kezdhetek izgulni.
De jó! <#vigyor0>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Buzsákyt bemondtam! 😊) #8188

www.smart-bus.hu

Gregorius
Mekkora paraszt-mákos gól! <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Akkor már az én jóslatom se jött be.
LasDen
Buzsáky........jeeeeeeeeee 😄
bár mákos (vagy túrós) gól.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szépen indult meg Ákos 😄

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

www.smart-bus.hu

Buzsáky, megpattant, de leszarom 😄:😄😄😄😄

1-0

fsgh
gGGGGGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

góóóóóóóóóóóóóóóóóóól

LasDen
csak engem zavar, hogy Faragó ennyire kiemeli, hogy a görögök EB gyõztesek és akko nagy dolog lenne leverni õket.......?? 😄

Van sg.hu-s zászló vagy transzparens?
fsgh
azt nem nézhetem tétlenül😄DDdd itt vagyok én is😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasDen
remélem nyerünk..... 😄

😄 akkor majd egyedül spemmelem tele :ASDASdasda

fsgh
j sok forumozó nincs itt összers kint van a meccsen😄

meg a mez sem az mint az elõzõ meccsen 😊

fsgh
huhh jól kezdünk😊

LasDen
én is meglepõdtem......
úgylátszik utolsó meccs akko má legyen név is...... 😄

elsõ lövés megvolt 😄

dik most nézem, vannak nevek a mezek hátulján 😮

mióta? 😄

Jó látni, hogy mennyien vannak kinn!

Hajrá Magyarország!!!

Jaj fiatalok!! Tessék hinni... nincs negatív kisugárzás... a gondolatnak teremtõ ereje van!! 😊) Ezt most üvöltöm: HAJRÁ MAGYAROK!!! 😊)

www.smart-bus.hu

Szerintem 2:0-ra nyerunk. 😛 Majd jovok "en megmondtamozni" ha vege a meccsnek. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Besz
Úgy elvernek minket, hogy csak úgy porzunk! <#idiota> <#hehe>

Ettõl függetlenül, hajrá magyarok!

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Szerintem 0-0.
Kaplan
Megyek megvacsorázom, aztán pedig leülüök (sajnos csak itthon) szurkolni a Magyar Nemzeti válogatottnak. 😊

Hajrá Magyarok! Hajrá Magyarország!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
Szerintem kiszenvedünk egy 1-0-ás gyõzelmet, és tapsvihar köszönti meccs után a játékosokat.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ne menjünk ebbe bele, de ez nem realitás! Ez önvédelem! 😊 Elõtte bízni és hinni kell a gyõzelemben, közben drukkolni, és, ha így sem sikerül, akkor, ha mindenki megtett mindent ami tõle telik, akkor felállva tapsolni! 😊) Hogy a szurkoló már meccs elõtt negatív, az kb ugyan az mint amikor a futbalista nem tesz meg mindent a gyõzelemért, mondván minek fusson, õ realista! 😊) Nagy gyõzelmek és sikerek csak úgy születnek, ha mindenki hisz benne és maximumot nyújt... ez vonatkozik a drukkerekre is! 😊) Magadat csapod be, ha már meccs elõtt nem hiszel a gyõzelemben... elveszted az egész lényegét... olyan mintha úgy fõznél, hogy ááá ez úgysem lett jó, és kostolás nélkül kiöntöd! 😊)

www.smart-bus.hu

miki36
én is.
3-0 ide.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Realisták vagyunk.
hát ja<#buck><#buck>

FORZA INTER!

Ennyi negatív kisugárzást!!! Azért is nyerünk!!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!!! 😊)

www.smart-bus.hu

zaki
Sztem is. Ez a moldáv cumi odab@szott. Én már semmi nem várok ettõl a csapattól. Már egy X is nagy eredmény lenne. De sztem kikapunk 2-0-ra.

Kikapunk. Sg-s zászlót vigyetek!
ördög: botrányos meccsen 0:1 +szurkolói rendbontás
angyal: élvezetes meccsen 2:1 +tapsvihar a mérkõzés végén
<#idiota>
kikapunk simán

bmffm856
4-2. Hajnal, Priskin 2x, Feczesin. ill. Gekas 2x

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Gunnersboy
tényleg, köszi 😊

(Colchester oldalán mindenkihez van egy ilyen sig 😄)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Teljesen felesleges tippelnem mert Magyar hovatartozásom szerint gyõzelmet szeretnék, de ennél rosszabbat viszont tippelni nem is fogok. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
akko legyen 😄

9csöves9
legyen inkább Colchester

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lammer
0:3

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

LasDen
mtk

Gunnersboy
Balogh Béla holjátszik most klubcsapatban?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

2:1 / Buzsáky, Halmosi

www.smart-bus.hu